Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 6101 - 6120 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Já myslel, že je právě sám Karel mulťák, kterýho pro redakci před 10 lety napsal Tomáš Dianiška.
861168
Já myslel, že je právě sám Karel mulťák, kterýho pro redakci před 10 lety napsal Tomáš Dianiška.
861167
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Cinefil
Nejvíc mulťáků tady má odjakživa KarelR
861167
Nejvíc mulťáků tady má odjakživa KarelR
861165
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
To by mě zajímalo, co jsou zač ty účty, anebo kdo vytváří ty mulťáky. To se mi nechce věřit, že je tu "tolik" aktivních účtů v diskuzích.
861165
To by mě zajímalo, co jsou zač ty účty, anebo kdo vytváří ty mulťáky. To se mi nechce věřit, že je tu "tolik" aktivních účtů v diskuzích.
861158
1 0
reagovat
861163
[url=https://youtu.be/xW7Ld5iwRnQ]Barry Season 4 Teaser [/url] *:+*
4 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
21
861158
21
861124
4 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: earthworm
Pravidlo č.1 v postapokalyptickém světě zní - Kdokoliv si říká: Pastor, Kazatel, Kněz apod. bývá zlý. :D
861157
Pravidlo č.1 v postapokalyptickém světě zní - Kdokoliv si říká: Pastor, Kazatel, Kněz apod. [spoiler]bývá zlý[/spoiler]. *:D*
861138
6 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Hele já ti nevim, ale já když jsem to hrál, tak jsem úplně automaticky předpokládal že to bude totální zmrd a nevěřil jsem mu ten "nice guy act" ani na minutu. Ať po předchozích zkušenostech s téměř kýmkoliv ve hře, tak i po tom, co jsem viděl/četl doslova cokoliv z post-apo prostředí.
861138
Hele já ti nevim, ale já když jsem to hrál, tak jsem úplně automaticky předpokládal [spoiler]že to bude totální zmrd a nevěřil jsem mu ten "nice guy act"[/spoiler] ani na minutu. Ať po předchozích zkušenostech s téměř kýmkoliv ve hře, tak i po tom, co jsem viděl/četl doslova cokoliv z post-apo prostředí.
861129
9 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo, s tou variabilnejsi delkou epizod souhlas. Minula epka by stacila 25 min a treba natahnout na 35-40 soucasnosti a Pascalem, bez nejz by ten serial byl polovicni. Tahle delsi byt asi mohla. Mozna dele veznit Ellie, nejaka jeji interakce s oastatnima v te komunite atd. Misto toho je to epizodka s pedakem, ale... Jak psal nekdo niz, ono to hodne jde po feelingu McCarthyho Cesty a kdyz se akci dost vyhybaji, tak zatim snad nebyla epka, kterou bych trosku neprostrihal. Za me tedy ok.
861131
Jo, s tou variabilnejsi delkou epizod souhlas. Minula epka by stacila 25 min a treba natahnout na 35-40 soucasnosti a Pascalem, bez nejz by ten serial byl polovicni. Tahle delsi byt asi mohla. Mozna dele veznit Ellie, nejaka jeji interakce s oastatnima v te komunite atd. Misto toho je to epizodka s pedakem, ale... Jak psal nekdo niz, ono to hodne jde po feelingu McCarthyho Cesty a kdyz se akci dost vyhybaji, tak zatim snad nebyla epka, kterou bych trosku neprostrihal. Za me tedy ok.
861129
6 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tento díl se mi líbil, ale ve hře je Opravdu nějaké budování vztahu s tím knězem, kdy mu i hráč "uvěří". Tady to začne ním, takže z něj člověk rovnou nemá dobrý pocit. Od jejich setkání po odhalení uběhne 6 minut. Checknul jsem to. Je tam 0 prostoru pro to, aby mu divák jakkoli uvěřil. Ve hře je přepadnou zombíci, on zachrání Ellie skrytou pistolí, pak se prostřílejí a až pak sedí u ohně... pro ten zvrat je to IMHO docela důležité a tady to vypustili, aniž by to čímkoli nahradili.
Zato v minulém díle jsme měli několik scén, které nedělaly naprosto nic Je nám spolu dobře na kolotoči... a u videohry je nám taky dobře...
Takže za mně je pacing docela zvláštní. Myslím si, že chtějí mít relativně uzavřené epizody se začátkem a koncem, což je strašně super a jsem za to rád, ale ten obsah není stejně časově náročný, takže některý díl se to táhne, zatímco jinému chybí prostor.
Asi bych uvítal víc náhodné časy epizod (minulá 30 minut, tahle 70 apod.).
861129
Tento díl se mi líbil, ale ve hře je [spoiler]Opravdu nějaké budování vztahu s tím knězem, kdy mu i hráč "uvěří". Tady to začne ním, takže z něj člověk rovnou nemá dobrý pocit. Od jejich setkání po odhalení uběhne 6 minut. Checknul jsem to. Je tam 0 prostoru pro to, aby mu divák jakkoli uvěřil. Ve hře je přepadnou zombíci, on zachrání Ellie skrytou pistolí, pak se prostřílejí a až pak sedí u ohně... pro ten zvrat je to IMHO docela důležité a tady to vypustili, aniž by to čímkoli nahradili. [/spoiler]Zato v minulém díle jsme měli několik scén, které nedělaly naprosto nic [spoiler]Je nám spolu dobře na kolotoči... a u videohry je nám taky dobře...[/spoiler] Takže za mně je pacing docela zvláštní. Myslím si, že chtějí mít relativně uzavřené epizody se začátkem a koncem, což je strašně super a jsem za to rád, ale ten obsah není stejně časově náročný, takže některý díl se to táhne, zatímco jinému chybí prostor. Asi bych uvítal víc náhodné časy epizod (minulá 30 minut, tahle 70 apod.).
861120
11 0
reagují: earthworm, The Joker
reagovat

Terapie pravdou

Divím se Harrisonovy,  že ve svém věku a postavení vlezl zrovna do tohoto. Asi byl ještě v nějakém alkoholovém opojení do Sherridana, nebo nevim. Po těch sedmi dílech musím říct, že jsem zklamán. Tohle je za mě naprosto fádní a nezapamovatelná vztahovka, kterých v Americe ročně vyprodukují desítky. Zase se to točí prostě okolo těch věcí, které se řeší ve většině seriálů tohoto typu, a tvůrci to odfajkovávájí jedno klišé za druhým. Nebýt toho obsazení, tak si myslím, že to prošumí bez většího zájmu.
861125
Divím se Harrisonovy,  že ve svém věku a postavení vlezl zrovna do tohoto. Asi byl ještě v nějakém alkoholovém opojení do Sherridana, nebo nevim. Po těch sedmi dílech musím říct, že jsem zklamán. Tohle je za mě naprosto fádní a nezapamovatelná vztahovka, kterých v Americe ročně vyprodukují desítky. Zase se to točí prostě okolo těch věcí, které se řeší ve většině seriálů tohoto typu, a tvůrci to odfajkovávájí jedno klišé za druhým. Nebýt toho obsazení, tak si myslím, že to prošumí bez většího zájmu.
Terapie pravdou
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Este 23 palcov a mozno sa to dozvieme.8)
861124
[url=https://www.moviezone.cz/komentar/859603]Este 23 palcov[/url] a mozno sa to dozvieme.*8)*
861120
12 0
reagovat

The Last of Us E8

Jako nehrac bych teda nerekl, ze je to uspechane. Spis pro kazdou epku plati, ze nekolik minut mohlo letet vzdy pryc. Uplne si neumim predstavit, ze by u toho treba vydrzel nekdo, kdo moc nemusi serialy...
861120
Jako nehrac bych teda nerekl, ze je to uspechane. Spis pro kazdou epku plati, ze nekolik minut mohlo letet vzdy pryc. Uplne si neumim predstavit, ze by u toho treba vydrzel nekdo, kdo moc nemusi serialy...
The Last of Us E8
4 -1
reagují: Gonzi, Gorecki
reagovat
40 minút? Akosi sa tu zabudlo, že tam bude aj nejaký flashback s hernou Ellie, ktorá bude hrať jej matku. Niečo nové čo v hre nebolo. Takže max 35.
861117
40 minút? Akosi sa tu zabudlo, že tam bude aj nejaký flashback s hernou Ellie, ktorá bude hrať jej matku. Niečo nové čo v hre nebolo. Takže max 35.
861112
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
V jiném multiversu bych slintal blahem za verzi s Hugh Jackmanem a Kaitlyn Dever v režii Alfonse Cuarona. 
861116
V jiném multiversu bych slintal blahem za verzi s Hugh Jackmanem a Kaitlyn Dever v režii Alfonse Cuarona. 
861114
8 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
A v jiné vzdálené galaxii si zase každý ráno můžeš navolit délku svýho penisu. Nemůžeme mít všechno no .... ani dokonalý TLOU seriál :D
861115
A v jiné vzdálené galaxii si zase každý ráno můžeš navolit délku svýho penisu. Nemůžeme mít všechno no .... ani dokonalý TLOU seriál *:D*
861114
2 0
reagovat
Někteří tady jsou fakt nevděčníci, kteří nevědí co mají. :D Někde tam venku je vesmír, kde vznikla v roce 2015 filmová adaptace od Raimiho s Marky Markem a Maisie Williams.
861114
Někteří tady jsou fakt nevděčníci, kteří nevědí co mají. *:D* Někde tam venku je vesmír, kde vznikla v roce 2015 filmová adaptace od Raimiho s Marky Markem a Maisie Williams.
11 -1
reagují: hroubek, esmo
reagovat
reaguje na: Gorecki
Hmm, no tak to v tech pristich 40 minutach good luck
861112
Hmm, no tak to v tech pristich 40 minutach good luck
861111
3 0
reagují: kyller
reagovat

Last of us

Uz davnejsie padla ofiko info, ze serial konci rovnako ako prva hra.
861111
Uz davnejsie padla ofiko info, ze serial konci rovnako ako prva hra.
Last of us
5 0
reagovat
reaguje na: departed
Asi si nevidel preview trailer na finále, ale nestane. Nehovoriac o tom, že by to nedávalo zmysel.
861105
Asi si nevidel preview trailer na finále, ale nestane. Nehovoriac o tom, že by to nedávalo zmysel.
861103
3 0
reagovat

Yellowstone

Dokoukana druha serie a ma to mirne rostouci tendenci. Porad je to sice vylozena spotrebka bez nejakych vetsich presahu tzn. uplne idealni vyplachovka na vecer. Za me teda skoda nevyuzitych Becku na to jake z nich delali motherfuckery, tak vyklidili pole strasne snadno.

Chovani nekterych postav je casto fakt brutalne na silu, vylozene jen aby se neco delo a udelalo to zajimavou scenu. Honaci a Rip samozrejme vladnou. Jak to dopadne s Duttonama je me zatim celkem jedno i kdyz je videt, ze Costnera se potom prepalenym zacatku snazi Sheridan hodne polidstovat. 
861104
Dokoukana druha serie a ma to mirne rostouci tendenci. Porad je to sice vylozena spotrebka bez nejakych vetsich presahu tzn. uplne idealni vyplachovka na vecer. Za me teda skoda nevyuzitych Becku na to jake z nich delali motherfuckery, tak vyklidili pole strasne snadno. Chovani nekterych postav je casto fakt brutalne na silu, vylozene jen aby se neco delo a udelalo to zajimavou scenu. Honaci a Rip samozrejme vladnou. Jak to dopadne s Duttonama je me zatim celkem jedno i kdyz je videt, ze Costnera se potom prepalenym zacatku snazi Sheridan hodne polidstovat. 
Yellowstone
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se