Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 60081 - 60100 Napsat příspěvek
Turbina: Z toho co som sa ja docital, tak uz nebude. 2 seria bola posledna. BBC sa do toho uz nechce pumpovat prachy.
479979
Turbina: Z toho co som sa ja docital, tak uz nebude. 2 seria bola posledna. BBC sa do toho uz nechce pumpovat prachy.
0 0
reagovat

Rome

Ahoj lidi. chci se vas tady optat na Rome 3 serii nevite kdy nahodou bude? a jestli vubec bude? Dik Turbina
479977
Ahoj lidi. chci se vas tady optat na Rome 3 serii nevite kdy nahodou bude? a jestli vubec bude? Dik Turbina
Rome
0 0
reagovat
mno ty kraaaaso, posledni dil Life naprosta spicka. charlie umi :+
"bourackova" scena a nasledna prestrelka byly bezchybny
479916
mno ty kraaaaso, posledni dil Life naprosta spicka. charlie umi *:+* "bourackova" scena a nasledna prestrelka byly bezchybny
0 0
reagovat
Paráda :)
479543
Paráda *:)*
0 0
reagovat
479371
[link="http://www.extremetech.com/article2/0,1558,2224428,00.asp?kc=ETRSS02129TX1K0000532"]Vsechny epizody South Parku budou zadarmo online.[/link]
0 0
reagovat
Loki: Vzdycky to krasne postavej na hudbe. Vzpomen na Season of the Witch v 3x11 (ve vezeni s Wilsonem). Jinak me nejvic dostala ta uzemnovaci hlaska "How long do you know me?" To je pro divaka solidni "in your face" :D
479370
Loki: Vzdycky to krasne postavej na hudbe. Vzpomen na Season of the Witch v 3x11 (ve vezeni s Wilsonem). Jinak me nejvic dostala ta uzemnovaci hlaska "How long do you know me?" To je pro divaka solidni "in your face" *:D*
0 0
reagovat
KarelR:Tak tak, ten koniec bol fakt cool, super "mood music":+:+
479369
KarelR:Tak tak, ten koniec bol fakt cool, super "mood music"*:+**:+*
0 0
reagovat

KarelR

Jj, koukal jsme zrovna včera. Slušný konec. A hlavně že to dopadlo, tak jak jsem chtěl :)
479363
Jj, koukal jsme zrovna včera. Slušný konec. A hlavně že to dopadlo, tak jak jsem chtěl :)
KarelR
0 0
reagovat
479362
http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Updated-Strike-Chart/800026937?rssDate=12345678
0 0
reagovat

House 4x09

Sledujete ještě někdo Gregoryho? Já jenom že stylovější seriálovej konec jsem neviděl od... House 3x11 :D:+
479341
Sledujete ještě někdo Gregoryho? Já jenom že stylovější seriálovej konec jsem neviděl od... House 3x11 *:D**:+*
House 4x09
0 0
reagovat
Jsme rádi, že to víme.:D
479219
Jsme rádi, že to víme.*:D*
0 0
reagovat
americkou verzi the Office povazuji za nejlepsi komedialni serial. Ano, je to lepsi nez Simpsonovi
479218
americkou verzi the Office povazuji za nejlepsi komedialni serial. Ano, je to lepsi nez Simpsonovi
0 0
reagovat

Fluke

Ale veď to je pre ženské magazíny príznačné - polovicu obsahu tvoria recepty na verenie a druhú polovicu recepty na chudnutie :)
479216
Ale veď to je pre ženské magazíny príznačné - polovicu obsahu tvoria recepty na verenie a druhú polovicu recepty na chudnutie *:)*
Fluke
0 0
reagovat
*okolí
479215
*okolí
0 0
reagovat
Dooost, už sem poprskal všechno co v oklí šlo, ještě, že jsem dneska obědval v Ikei a ne u počítače:D

Jinak Honzo koukám, že máš talent:+:D

t_gon: žena.cz je jeden zenejpozoruhodnějších webů co znám a už mě nejvíc nedostává co za kraviny tam řeší, ale jak si samotnej web protiřečí, půlka článků a keců je o tom, aby žena co to čte nebyla nána, nenechala se balamutit a prostě to nebyla taková ta růžová vypatlaná kráva (snad víš jak to myslím) a druhá půlka článků a keců je přesně naopak dělajcí z žen..nebo pro ženy co sou snad úplně vypatlaný pokud to čtou:)
479214
Dooost, už sem poprskal všechno co v oklí šlo, ještě, že jsem dneska obědval v Ikei a ne u počítače*:D* Jinak Honzo koukám, že máš talent*:+**:D* t_gon: žena.cz je jeden zenejpozoruhodnějších webů co znám a už mě nejvíc nedostává co za kraviny tam řeší, ale jak si samotnej web protiřečí, půlka článků a keců je o tom, aby žena co to čte nebyla nána, nenechala se balamutit a prostě to nebyla taková ta růžová vypatlaná kráva (snad víš jak to myslím) a druhá půlka článků a keců je přesně naopak dělajcí z žen..nebo pro ženy co sou snad úplně vypatlaný pokud to čtou*:)*
0 0
reagovat
Psema: Transforměři a figurky Star Wars leda tak...
479212
Psema: Transforměři a figurky Star Wars leda tak...
0 0
reagovat
Silence: tak, samozřejmě máš teoreticky pravdu, jenže pak je třeba ještě vzít v úvahu fungování titulků... to už je ale úplně jiný příběh, milé děti :)
479211
Silence: tak, samozřejmě máš teoreticky pravdu, jenže pak je třeba ještě vzít v úvahu fungování titulků... to už je ale úplně jiný příběh, milé děti :)
0 0
reagovat
Já si to radši nepředstavuju, ale ber to tak, že bojovníci maj vždycky vztah ke svejm zbraním, tudíž mohl mít Beowulf velmi vážný vztah ke svému meči, který na něj nějakým kouzlem nebo bůhví čím přenášel pocity, když ho Angie "hladila". A už bych fakt změnil téma. Přece tu nebudem řešit Alešovy sexuální fantazie, který jsou vyvolaný plastovými panáčky.:D
479210
Já si to radši nepředstavuju, ale ber to tak, že bojovníci maj vždycky vztah ke svejm zbraním, tudíž mohl mít Beowulf velmi vážný vztah ke svému meči, který na něj nějakým kouzlem nebo bůhví čím přenášel pocity, když ho Angie "hladila". A už bych fakt změnil téma. Přece tu nebudem řešit Alešovy sexuální fantazie, který jsou vyvolaný plastovými panáčky.*:D*
0 0
reagovat
Tú scénu by som na Alešovom mieste popísal takto. Síce je to dlhé na titulku, ale verne to odpovedá skučnosti:

"Angelina ho nežne chytila medzi dlane, okúsila jeho oceľovú tvrdosť, rytmickými nežnými pohybmi sa prešla po jeho špičke až jej následne spod rúk vytiekol..."
479209
Tú scénu by som na Alešovom mieste popísal takto. Síce je to dlhé na titulku, ale verne to odpovedá skučnosti: "Angelina ho nežne chytila medzi dlane, okúsila jeho oceľovú tvrdosť, rytmickými nežnými pohybmi sa prešla po jeho špičke až jej následne spod rúk vytiekol..."
0 0
reagovat

Psema

Presne neviem, ako si to technicky predstavuješ, ale to nič.

IMHO Angeliny chcela Beowulfovi ukázať, že s takým páratkom ju nemôže ani poškabať, nie to eštee zabiť. Mimoto ten meč na konci "nevystriekne", iba sa roztaví ;)
479208
Presne neviem, ako si to technicky predstavuješ, ale to nič. IMHO Angeliny chcela Beowulfovi ukázať, že s takým páratkom ju nemôže ani poškabať, nie to eštee zabiť. Mimoto ten meč na konci "nevystriekne", iba sa roztaví *;)*
Psema
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se