Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5981 - 6000 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
:D no ja skapem! Tomuto sám neveríš. Takže každý fanboj svoj obdiv drží pekne doma v súkromí a tam si potichučky masturbuje a v nijakom prípade neotravuje lásku svojho života? No to isto :D:D:D
861995
*:D* no ja skapem! Tomuto sám neveríš. Takže každý fanboj svoj obdiv drží pekne doma v súkromí a tam si potichučky masturbuje a v nijakom prípade neotravuje lásku svojho života? No to isto *:D**:D**:D*
861991
5 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Je extrémizmus na obou koncích, pouze se projevuje jinak.
861992
Je extrémizmus na obou koncích, pouze se projevuje jinak.
861991
5 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ani nehovor, ľudom dnes riadne ..... Jedna vec je kritika, druhá je nenávisť a vyhrážanie sa. A potom mi tu bude nejaký ..... tvrdiť že extrémizmus je na oboch koncoch, či už u ľudí ktorí niečo nenávidia a rozdavajú 0/10 jedna radosť, tak u fanboyov čo niečo slepo obdivujú. No nie, takéto veci ti človek ktorý niečo obdivuje robiť nebude.
861991
Ani nehovor, ľudom dnes riadne ..... Jedna vec je kritika, druhá je nenávisť a vyhrážanie sa. A potom mi tu bude nejaký ..... tvrdiť že extrémizmus je na oboch koncoch, či už u ľudí ktorí niečo nenávidia a rozdavajú 0/10 jedna radosť, tak u fanboyov čo niečo slepo obdivujú. No nie, takéto veci ti človek ktorý niečo obdivuje robiť nebude.
861989
2 -5
reagují: SteKi, esmo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Fauda je výborná. Do novej 4. sezóny som sa nejako nevedel dostať, ale už skoro končím a opäť sa to pekne rozbehlo. Doron je masér, ktorý by tých amerických "pascalov" nalámal na jednu kopu. 8)
861990
Fauda je výborná. Do novej 4. sezóny som sa nejako nevedel dostať, ale už skoro končím a opäť sa to pekne rozbehlo. Doron je masér, ktorý by tých amerických "pascalov" nalámal na jednu kopu. *8)*
861928
2 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
Herečku, která ten part dostane už teď lituju. Producenti budou muset už předem nachystat sezení s cvokaři, psychické zocelení, protože já věřím, že nás čeká shitstorm jako už dlouho nebyl. Už jen Lauře chodily výhrůžky smrti...
861989
Herečku, která ten part dostane už teď lituju. Producenti budou muset už předem nachystat sezení s cvokaři, psychické zocelení, protože já věřím, že nás čeká shitstorm jako už dlouho nebyl. Už jen Lauře chodily výhrůžky smrti...
861983
6 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Anebo budou preskakovat v case nejak a k tomu dojde fakt az na konci serie jako velke odhalení, proč se neco delo 
861987
Anebo budou preskakovat v case nejak a k tomu dojde fakt az na konci serie jako velke odhalení, proč se neco delo 
861986
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je mi jasný, ale nemůžeš zase tolik a jakmile to přijde, tak "sbohem" :D
861986
To je mi jasný, ale nemůžeš zase tolik a jakmile to přijde, tak "sbohem" *:D*
861985
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Proto to imho budou trochu oddalovat 
861985
Proto to imho budou trochu oddalovat 
861983
1 0
reagují: KarelR
reagovat
Hele podle mě přehlížíte jednu věc – ten seriál má první sérií ten největší fame za sebou :D Jakmile se ve druhý sérii stane vy-víte-co a nastoupí na scénu vy-víte-kdo, tak to mainstreamový publikum hejtne takovým způsobem, že bude HBO ještě rádo vzpomínat na poslední sérii Hry o trůny :)
861983
Hele podle mě přehlížíte jednu věc – ten seriál má první sérií ten největší fame za sebou *:D* Jakmile se ve druhý sérii stane vy-víte-co a nastoupí na scénu vy-víte-kdo, tak to mainstreamový publikum hejtne takovým způsobem, že bude HBO ještě rádo vzpomínat na poslední sérii Hry o trůny *:)*
7 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Ve spoustě toho, co píšeš máš pravdu. Ve hře ten vztah funguje lépe, protože tam na něj je více času, a taky kvůli tomu, co se neustále děje. V seriálu mi chybělo, že je lehce prázdné bez nakažených, atd. Ono by stačilo, kdyby bylo více scén, kdy Joel postupně bude Ellie učit lovit, vysvětlovat jí věci o přírodě nebo něco na ten způsob a hned by to fungovalo o něco lépe.
861982
Ve spoustě toho, co píšeš máš pravdu. Ve hře ten vztah funguje lépe, protože tam na něj je více času, a taky kvůli tomu, co se neustále děje. V seriálu mi chybělo, že je lehce prázdné bez nakažených, atd. Ono by stačilo, kdyby bylo více scén, kdy Joel postupně bude Ellie učit lovit, vysvětlovat jí věci o přírodě nebo něco na ten způsob a hned by to fungovalo o něco lépe.
861973
3 0
reagovat

The Last of Us

Ja som nadšený a nehorázne sa teším na druhú sériu. Druhú hru považujem za totálny masterpiece a som zvedavý na seriálové prevedenie. Kedže mnoho hráčov tvrdilo že príbeh part 2 by omnoho viac sedel na film/seriál ako na hru (tuším Gonzi to tu hlavne tvrdil) tak som zvedavý či to teda bude platiť, či je to pravda.

A ako veľký fanúšik dvojky hovorím že mi nebudú vadit zmeny, kľudne to môžu upraviť, kľudne nech rozširia príbeh s Joelom, som na to pripravený a verím že sa im to podarí preniest do takej seriálovej podoby s ktorou bude väčšina divákov spokojná.
861981
Ja som nadšený a nehorázne sa teším na druhú sériu. Druhú hru považujem za totálny masterpiece a som zvedavý na seriálové prevedenie. Kedže mnoho hráčov tvrdilo že príbeh part 2 by omnoho viac sedel na film/seriál ako na hru (tuším [b]Gonzi[/b] to tu hlavne tvrdil) tak som zvedavý či to teda bude platiť, či je to pravda. A ako veľký fanúšik dvojky hovorím že mi nebudú vadit zmeny, kľudne to môžu upraviť, kľudne nech rozširia príbeh s Joelom, som na to pripravený a verím že sa im to podarí preniest do takej seriálovej podoby s ktorou bude väčšina divákov spokojná.
The Last of Us
7 -4
reagovat
reaguje na: Gonzi
Rozhodně pacing, což podtrhuje problém těch dvou médií (videohra vs. televize). Na papíře - a  tohle je imho dost poznat v těch add-on podcastech s Mazinem a Druckmannem - vypadají jednotlivé části seriálu lépe než v realitě. 

Kdybych byl hodně přísný, tak jsem herního Joela s Ellie (tedy chemii mezi nimi) dostal až v posledním dílu. Ty malé dialogy táta / dcera, žebřík. Tyhle maličkosti se ze hry do jiného média dostávají hůř, protože tam jsou součástí gameplaye, ale evidentně to jde. A pak to jen podtrhne scéna s chechtáním u pun knížky nebo žirafa...  Možná tam toho bylo víc a já si to neuvědomuji kvůli týdenním pauzám, ale imho je ten vztah ve hře fundamentálně hlubší a tady ho táhnou hlavně sympatičtí skvělí herci. 

Tohle mi chybí na celém seriálu. Máme 9 dílů, některé dost krátké, jiné zbytečně dlouhé. Tři díly spolu skoro nemluví, což je správně, ale pak nám dva díly sebere Bill, Frank a Riley a najednou není místo na pořádný přerod cargo vs. family. Alespoň pro mne. Nicméně jak říkám, kdybych to bingoval možná budu mít jiný pocit - podobně jako u hry, kde v jejich společnosti trávíte hodiny v kuse. Nevím jak to cítíte vy? 
861973
Rozhodně pacing, což podtrhuje problém těch dvou médií (videohra vs. televize). Na papíře - a  tohle je imho dost poznat v těch add-on podcastech s Mazinem a Druckmannem - vypadají jednotlivé části seriálu lépe než v realitě.  Kdybych byl hodně přísný, tak jsem herního Joela s Ellie (tedy chemii mezi nimi) dostal až v posledním dílu. Ty malé dialogy táta / dcera, žebřík. Tyhle maličkosti se ze hry do jiného média dostávají hůř, protože tam jsou součástí gameplaye, ale evidentně to jde. A pak to jen podtrhne scéna s chechtáním u pun knížky nebo žirafa...  Možná tam toho bylo víc a já si to neuvědomuji kvůli týdenním pauzám, ale imho je ten vztah ve hře fundamentálně hlubší a tady ho táhnou hlavně sympatičtí skvělí herci.  Tohle mi chybí na celém seriálu. Máme 9 dílů, některé dost krátké, jiné zbytečně dlouhé. Tři díly spolu skoro nemluví, což je správně, ale pak nám dva díly sebere Bill, Frank a Riley a najednou není místo na pořádný přerod cargo vs. family. Alespoň pro mne. Nicméně jak říkám, kdybych to bingoval možná budu mít jiný pocit - podobně jako u hry, kde v jejich společnosti trávíte hodiny v kuse. Nevím jak to cítíte vy? 
861951
18 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: SteKi
Samozrejme som myslel Quiet place....to skóre ranné vstávanie mi ubližuje ?) 
861959
Samozrejme som myslel Quiet place....to skóre ranné vstávanie mi ubližuje *?)* 
861954
2 0
reagovat
K tomu prvému PS. Mňa okamžite napadlo Silent place. Ale tiež si nie som som istý či toto v hre bolo, ale skôr nie. 
861954
K tomu prvému PS. Mňa okamžite napadlo Silent place. Ale tiež si nie som som istý či toto v hre bolo, ale skôr nie. 
861951
2 0
reagují: SteKi
reagovat

TLoU

Obecně tak 7*. Zpětně z toho vlastně nic moc nemám. Koukalo se na to dobře, ale tak, jak ve mě hra zůstala na roky, tak tohle se vypaří v nejbližších dnech. Pro mě je to čistě problém pacingu. Ty události jsou stejné, defacto word for word, ale přesto nemám pocit build-upu a rozuzlení. Řekl bych, že to působí víc jako dokument, než drama, ale to bych křivdil dokumentům.
Za mě je to hrozná škoda, protože ta péče je na tom fakt vidět. Design všeho parádní, herci úžasní, celkově vše kolem má obrovskou úroveň a jako herní adaptaci tomu vytýkám (krom pacingu) jen ten svět bez zombies. Vlastně mě spíše mrzí, že mě to nestrhlo a budu delší dobu přemýšlet nad důvody.
Rád bych i dodal, že žena to vnímá dost podobně, byť její důvody jsou trochu jiné a hru nikdy neviděla.
PS: Ta scéna s matkou - mám pocit, ale extrémně silný pocit, že jsem ji už viděl. To šlo ven jako promo, nebo to "cituje" jiný film nebo něco? Ze hry si to totiž nepamatuju, ale takhle silné Deja vu jsem snad ještě neměl.
PPS: Byl bych rád, kdyby se Pepo podíval na House of Dragon a upřímně by mě zajímal jeho názor. Naopak tohle by jej jen utvrdilo v jeho postoji.
861951
Obecně tak 7*. Zpětně z toho vlastně nic moc nemám. Koukalo se na to dobře, ale tak, jak ve mě hra zůstala na roky, tak tohle se vypaří v nejbližších dnech. Pro mě je to čistě problém pacingu. Ty události jsou stejné, defacto word for word, ale přesto nemám pocit build-upu a rozuzlení. Řekl bych, že to působí víc jako dokument, než drama, ale to bych křivdil [url=https://www.youtube.com/watch?v=el4CQj-TCbA]dokumentům. [/url]Za mě je to hrozná škoda, protože ta péče je na tom fakt vidět. Design všeho parádní, herci úžasní, celkově vše kolem má obrovskou úroveň a jako herní adaptaci tomu vytýkám (krom pacingu) jen ten svět bez zombies. Vlastně mě spíše mrzí, že mě to nestrhlo a budu delší dobu přemýšlet nad důvody. Rád bych i dodal, že žena to vnímá dost podobně, byť její důvody jsou trochu jiné a hru nikdy neviděla. PS: Ta scéna s matkou - mám pocit, ale extrémně silný pocit, že jsem ji už viděl. To šlo ven jako promo, nebo to "cituje" jiný film nebo něco? Ze hry si to totiž nepamatuju, ale takhle silné Deja vu jsem snad ještě neměl. PPS: Byl bych rád, kdyby se Pepo podíval na House of Dragon a upřímně by mě zajímal jeho názor. Naopak tohle by jej jen utvrdilo v jeho postoji.
TLoU
8 0
reagují: Godlike, SteKi
reagovat

TLoU

No, nakonec velmi solidní finále i přes tu krátkou stopáž. Jen ten jeden zásadní rozhovor mohl být trochu řekněme nezkratkovitý.
Banální pro nepoznamenané hrou, ale pro hráče zásadní záběr na konci potěšil.

Abych to nějak shrnul. Mělo to velmi silný náběh na výbornou herní adaptaci. První tři díly jsem byl nadšený, pak už se začalo v určitých dílech zbytečně zkracovat a v jiných naopak prodlužovat. To nevyvážené tempo to dost kazilo, včetně určité prázdnoty světa. Nakažení chyběli, i nějaká výraznější akce - přitom stačilo jen vzít dvě scény z části s Davidem a hned to mohlo vypadat jinak.
Za plus považuji hlavně výborný casting (až na ty dvě ženské výjimky) a potěšil i častý výskyt herců ze hry. Na Ellie jsem si do konce seriálu vzhledově nezvykl, ale herecky to na sto procent zachránila.
Potěšila i spousta detailů pro milovníky hry.
Emoce silné, u Sama s Henrym dokonce víc, než ve hře a tu scénu nemůžu vymazat z hlavy.
Mohlo to dopadnout lépe, ale zároveň i pekelně špatně, takže na druhou řadu se těším, hlavně na postupné obsazování známých postav.
Tentokrát by ale tvůrci měli zabrat, protože v druhém díle je těch epic scén mnohem víc a tvůrčí lenost by ji mohla velmi rychle zabít. Takový SPOILER DRUHÁ HRA  útěk z ostrova Serafinu jen s třemi postavami by vypadal hodně zle.
861948
No, nakonec velmi solidní finále i přes tu krátkou stopáž. Jen ten jeden zásadní rozhovor mohl být trochu řekněme nezkratkovitý. Banální pro nepoznamenané hrou, ale pro hráče zásadní záběr na konci potěšil. Abych to nějak shrnul. Mělo to velmi silný náběh na výbornou herní adaptaci. První tři díly jsem byl nadšený, pak už se začalo v určitých dílech zbytečně zkracovat a v jiných naopak prodlužovat. To nevyvážené tempo to dost kazilo, včetně určité prázdnoty světa. Nakažení chyběli, i nějaká výraznější akce - přitom stačilo jen vzít dvě scény z části s Davidem a hned to mohlo vypadat jinak. Za plus považuji hlavně výborný casting (až na ty dvě ženské výjimky) a potěšil i častý výskyt herců ze hry. Na Ellie jsem si do konce seriálu vzhledově nezvykl, ale herecky to na sto procent zachránila. Potěšila i spousta detailů pro milovníky hry. Emoce silné, u[spoiler] Sama s Henrym [/spoiler]dokonce víc, než ve hře a tu scénu nemůžu vymazat z hlavy. Mohlo to dopadnout lépe, ale zároveň i pekelně špatně, takže na druhou řadu se těším, hlavně na postupné obsazování známých postav. Tentokrát by ale tvůrci měli zabrat, protože v druhém díle je těch epic scén mnohem víc a tvůrčí lenost by ji mohla velmi rychle zabít. Takový SPOILER DRUHÁ HRA  [spoiler]útěk z ostrova Serafinu[/spoiler] jen s třemi postavami by vypadal hodně zle.
TLoU
6 0
reagovat

TLOU2

Zase co si budem, Joel tam pak byl ve flashbacich prakticky porad :).
861937
Zase co si budem, [spoiler]Joel tam pak byl ve flashbacich prakticky porad *:)*.[/spoiler]
TLOU2
2 0
reagovat
Já vim, ale mam z toho trauma  ;)
861934
Já vim, ale mam [spoiler]z toho trauma  *;)*[/spoiler]
861933
1 0
reagovat
Podle mě úplně nemají co vyprávět, minimálně ne kolem ústřední dvojce.
V danou chvíli jsou spolu, mají vzájemnou důvěru a "žijou v maloměstě".
Spin-off bych si dal klidně, ale tohle moc nemá co nabídnout.

Na druhou stranu doufám, že HBO bude zveřejňovat počty diváků u každého dílu. Na to jsem strašně zvědavý :D
861933
Podle mě úplně nemají co vyprávět, minimálně ne kolem ústřední dvojce. [spoiler]V danou chvíli jsou spolu, mají vzájemnou důvěru a "žijou v maloměstě". [/spoiler]Spin-off bych si dal klidně, ale tohle moc nemá co nabídnout. Na druhou stranu doufám, že HBO bude zveřejňovat počty diváků u každého dílu. Na to jsem strašně zvědavý *:D*
861929
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ja v to úprimne dúfam. Tentokrát by sa tá často nenávidená chamtivosť a snaha vytrieskat z toho čo najviac fakt hodila. Fakt dúfam, že druhá séria skončí začiatkom druhej hry. Ale neviem človeče, neviem. Asi tomu sám neverím, že sa to stane.

Inak na začiatku moje nadšenie bolo nekonečné, ale čím ďalej som si uvedomoval, že je ten seriál vlastne dosť krátky a skrátka niektoré aspekty hry mi tam chýbali. Ale stále super. Rozhodne najlepšia adaptácia hry čo kedy vznikla. A musím priznať, že ako to tu už aj niekto raz písal, žtak kľudne by som oželel tretiu epizódu (aj keď ma bavila) a nahradil to klasickým Joel a Ellie putujú svetom medzi zombikmi a spoznávajú sa. Aj keď to takto znie totálne debilne, v hre to bolo to čo ju robilo úžasnou....

Edit: ok až teraz som si prečítal príspevok od Jokera. Ale som ešte viac znepokojený týmto pádom, že to urobia fakt jedna k jednej s hrou :D v hre mi to nevadilo, bral som to tak ako to je, ale tu mi tá predstava neviem prečo vadí. Divné...
861932
Ja v to úprimne dúfam. Tentokrát by sa tá často nenávidená chamtivosť a snaha vytrieskat z toho čo najviac fakt hodila. Fakt dúfam, že druhá séria skončí začiatkom druhej hry. Ale neviem človeče, neviem. Asi tomu sám neverím, že sa to stane. Inak na začiatku moje nadšenie bolo nekonečné, ale čím ďalej som si uvedomoval, že je ten seriál vlastne dosť krátky a skrátka niektoré aspekty hry mi tam chýbali. Ale stále super. Rozhodne najlepšia adaptácia hry čo kedy vznikla. A musím priznať, že ako to tu už aj niekto raz písal, žtak kľudne by som oželel tretiu epizódu (aj keď ma bavila) a nahradil to klasickým Joel a Ellie putujú svetom medzi zombikmi a spoznávajú sa. Aj keď to takto znie totálne debilne, v hre to bolo to čo ju robilo úžasnou.... Edit: ok až teraz som si prečítal príspevok od Jokera. Ale som ešte viac znepokojený týmto pádom, že to urobia fakt jedna k jednej s hrou *:D* v hre mi to nevadilo, bral som to tak ako to je, ale tu mi tá predstava neviem prečo vadí. Divné...
861929
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se