Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59781 - 59800 Napsat příspěvek
Ja tam nechodim. Byl jsem tam ted, jen abych se podival, jak vypada samotnej souboj. A to ze "me tam nikdo nenuti chodit" je prave hloupost, kdyz na odkaz narazim vsude, kam se hnu.
485229
Ja tam nechodim. Byl jsem tam ted, jen abych se podival, jak vypada samotnej souboj. A to ze "me tam nikdo nenuti chodit" je prave hloupost, kdyz na odkaz narazim vsude, kam se hnu.
0 0
reagovat
Zpestreni treba scenaristicky stavky... Nikdo te tam chodit nenuti, tak tam radej ani nechod;)
485223
Zpestreni treba scenaristicky stavky... Nikdo te tam chodit nenuti, tak tam radej ani nechod*;)*
0 0
reagovat
Zpestření čeho jako? Mně to spíš přijde jako jeden velkej opruz. Všichni s tím spamujou na seriálovejch webech, diskuzních fórech... tady už taky. A ještě to k ničemu není. :-
485187
Zpestření čeho jako? Mně to spíš přijde jako jeden velkej opruz. Všichni s tím spamujou na seriálovejch webech, diskuzních fórech... tady už taky. A ještě to k ničemu není. *:-*
0 0
reagovat
Je to proste o tom ktery serial mate radeji... Treba kdyz je SG proti Ordinaci tak mam radeji SG (jak jinak)... a kdyz sou Simpsoni proti Lost tak je to tezsi... ale ja to beru tak, kterej serial mam radeji... To ze je kazdy o necem jinem a uplne nekde jinde je mi uplne fuk... proste hodnotis subjektivne a nezkousis nalezt nejaky objektivni pohled apod. Je pravda, ze celej ten souboj nema totalne zadnou vahu... je to spis pro spestreni imho8)
485186
Je to proste o tom ktery serial mate radeji... Treba kdyz je SG proti Ordinaci tak mam radeji SG (jak jinak)... a kdyz sou Simpsoni proti Lost tak je to tezsi... ale ja to beru tak, kterej serial mam radeji... To ze je kazdy o necem jinem a uplne nekde jinde je mi uplne fuk... proste hodnotis subjektivne a nezkousis nalezt nejaky objektivni pohled apod. Je pravda, ze celej ten souboj nema totalne zadnou vahu... je to spis pro spestreni imho*8)*
0 0
reagovat
Divil by ses co vymyslí hladovej člověk:D
485173
Divil by ses co vymyslí hladovej člověk*:D*
0 0
reagovat
Jsem rád, že nejsem jedinej, kdo ten souboj seriálů nechápe.A zařazení Buffy proti Lostu a Futuramě mě vysloveně uráží. To je jako kdybych míchal sádlo s marmeládou. To opravdu vymejšlej lidi, co nemaj nic na práci.:-
485172
Jsem rád, že nejsem jedinej, kdo ten souboj seriálů nechápe.A zařazení Buffy proti Lostu a Futuramě mě vysloveně uráží. To je jako kdybych míchal sádlo s marmeládou. To opravdu vymejšlej lidi, co nemaj nic na práci.*:-*
0 0
reagovat
Spousta těch soubojů je žánrově mimo, nemůžou se na jednom poli srovnávat BSG a HouseMD, dva perfektní seriály, odehrávající se každý jinde, jindy, kvůli něčemu jinému a o něčem jiném. Mimoto jeden je u nás ofiko vysílán a druhej ne.
485171
Spousta těch soubojů je žánrově mimo, nemůžou se na jednom poli srovnávat BSG a HouseMD, dva perfektní seriály, odehrávající se každý jinde, jindy, kvůli něčemu jinému a o něčem jiném. Mimoto jeden je u nás ofiko vysílán a druhej ne.
0 0
reagovat
Celej souboj seriálů je k smíchu. Nemá to absolutně žádnej smysl a výsledek nemá sebemenší vypovídací hodnotu. Nechápu, jak po mně někdo může chtít srovnávat Lost a Přátelé.
485170
Celej souboj seriálů je k smíchu. Nemá to absolutně žádnej smysl a výsledek nemá sebemenší vypovídací hodnotu. Nechápu, jak po mně někdo může chtít srovnávat Lost a Přátelé.
0 0
reagovat
To je mozne ze ten odkaz tu byl mnohokrat ale dneska v 20.00 byly odstartovany ty souboje... A je to celkem zajimavy pokoukanicko na to jak si vedou oblibene serialy... Doufam ze vyhraje Dexter;)
485169
To je mozne ze ten odkaz tu byl mnohokrat ale dneska v 20.00 byly odstartovany ty souboje... A je to celkem zajimavy pokoukanicko na to jak si vedou oblibene serialy... Doufam ze vyhraje Dexter*;)*
0 0
reagovat
Ten duel Ordinace v růžové zahradě vs. Akta-X je fakt hrubej:D
485168
Ten duel Ordinace v růžové zahradě vs. Akta-X je fakt hrubej*:D*
0 0
reagovat
Ten odkaz už tu šel mnohokrát...:)
485166
Ten odkaz už tu šel mnohokrát...*:)*
0 0
reagovat
Hlasujte v souboji serialu!!!!
PRIMO TADY
485167
Hlasujte v souboji serialu!!!! [link="http://souboj-serialu.cz/souboj.php"]PRIMO TADY[/link]
0 0
reagovat
Go, Serena, go ;):+
485165
Go, Serena, go *;)**:+*
0 0
reagovat
aby ne, je to pecka ;)
485164
aby ne, je to pecka ;)
0 0
reagovat
na tv.com bylo zvoleno jako nejlepší guilty pleasure s 88% hlasů Gossip girl
485163
na tv.com bylo zvoleno jako nejlepší guilty pleasure s 88% hlasů Gossip girl
0 0
reagovat
jj souhlas s st39.6 je to boží :D:D:+:+
485114
jj souhlas s st39.6 je to boží *:D**:D**:+**:+*
0 0
reagovat
prej fajn, je to bozi :D
485108
prej fajn, je to bozi *:D*
0 0
reagovat

strangercz

kouká, neni zrovna výstižnej pojem, když to má jenom 8 dílů :), každopádně je to fajn, první díl nic moc, ale pak se to slušně rozjede
485084
kouká, neni zrovna výstižnej pojem, když to má jenom 8 dílů *:)*, každopádně je to fajn, první díl nic moc, ale pak se to slušně rozjede
strangercz
0 0
reagovat

SKELETONI NA WEBU

SKELETONI - NOVY CESKY SCI-FI FILM ZDARMA KE STAZENI...

www.trinitypictures.cz

NOVA SCI-FI VLNA CESKE TVORBY PRICHAZI....
485064
SKELETONI - NOVY CESKY SCI-FI FILM ZDARMA KE STAZENI... www.trinitypictures.cz NOVA SCI-FI VLNA CESKE TVORBY PRICHAZI....
SKELETONI NA WEBU
0 0
reagovat
kouká někdo na big bang theory?
485052
kouká někdo na big bang theory?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se