reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 59561 - 59580
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2978
- 2979
- 2980
- .
- 3064
- 3065
nejlepsi byl nakej zkazenej zaber ze Stargate, kdyz tam Amanda Tapping hlasila na R.D.Andersona: stravil si 10 let v macgyverovi a ani nas nedokazes zprovoznit tuhle branu nebo co?
nebo tak nak to bylo, nekde si to najdete, fakt me to pobavilo :)
nebo tak nak to bylo, nekde si to najdete, fakt me to pobavilo :)
reagovat
|
aria: Mc Gyver to byl taky můj seriál.
Tý jo to už uteklo tolik času? Hrůůůza. Pamatuju si jak jsem nevynechal ani jeden díl Pobřežní hlídky a to nemluvě o Beverly Hills.
Tý jo to už uteklo tolik času? Hrůůůza. Pamatuju si jak jsem nevynechal ani jeden díl Pobřežní hlídky a to nemluvě o Beverly Hills.
reagovat
|
wow tolik nostalgie jinak hodně jsem žrala Miami vice a Mc Gyvera ty mladší na to už jsem byla starší a nabavily mne.Nejvíce mne pobavila Esmeralda na to snad ani normální člověk koukat nemohl.
Silence když už jsem si myslela že mám proklikáno všema příspěvkama jsi překvapil protože ten tu nesměl chybět.
K animákům na berněnském srazu po kině už nad pivem někdo notoval Rychlou rotu už nevím přesdně kdo. Jinak všem díky za malí návrat do mladších let .
Silence když už jsem si myslela že mám proklikáno všema příspěvkama jsi překvapil protože ten tu nesměl chybět.
K animákům na berněnském srazu po kině už nad pivem někdo notoval Rychlou rotu už nevím přesdně kdo. Jinak všem díky za malí návrat do mladších let .
reagovat
|
Ty jo, vy jste jeste porad neskoncili? Za chvili polozime tim klikanim s odkazy youtube to MAJkLSON: jj, tahle parodie je mega pecka
reagovat
|
Scroochy
Já sem to zjistil v titulkách potom co se objevila v BSG, to už nějakej rok bude, ale rozhodně vypadá v BSG dost hot
reagovat
|
Bože, co jsem to svou nevinnou nostalgickou poznámkou rozpoutal??
Hladův Sport Billy je pro mě asi největší nostalgie z kategorie animáků.
Ale jelikož jste zapomněli na jednu důležitou znělku, tak je jasné, že jediný já přežiju, on si pro vás přijde!!! link
Btw.: Nevíte, jak se jmenuje ten, kdo tehde namlouval snad všechny znělky na Nově? Právě toho Tarzana, Pobřežní hlídku atd.?
Hladův Sport Billy je pro mě asi největší nostalgie z kategorie animáků.
Ale jelikož jste zapomněli na jednu důležitou znělku, tak je jasné, že jediný já přežiju, on si pro vás přijde!!! link
Btw.: Nevíte, jak se jmenuje ten, kdo tehde namlouval snad všechny znělky na Nově? Právě toho Tarzana, Pobřežní hlídku atd.?
reagovat
|
Damn you all , 101 příspěvků a všechno jsem musel vidět , jinak jsem aktivně sledoval minimálně 90 %.
Díky mihhimu za obnovení prazasutých vzpomínek na Dobrodruhy z vesmíru. vynikající
A taky siddovi za Nicka, u toho jsem usínal, když jsem chodil na gympl
Díky mihhimu za obnovení prazasutých vzpomínek na Dobrodruhy z vesmíru. vynikající
A taky siddovi za Nicka, u toho jsem usínal, když jsem chodil na gympl
reagovat
|
Jessica běží dodnes. Jsem občas téměř násilím nucena to sledovat, protože když jsem doma, tak to běží v době oběda, což je jediný okmažik dne, kdy na cca 15 min sleduju TV. Nedávno se tam vraždilo v domu z Psycha
reagovat
|
Proboha, to je nostalgie... já nechápu jak je možný že jsem tehdy dokázal většinu z toho sledovat
Na tuhle jste myslím taky zapměli link - nemá sice auto ani super vrtulník (díky za Airvolfa imfe), ale s psacím strojem toho zvládla taky dost
Na tuhle jste myslím taky zapměli link - nemá sice auto ani super vrtulník (díky za Airvolfa imfe), ale s psacím strojem toho zvládla taky dost
reagovat
|
reagovat
|
reagovat
|
TOP Diskuze
26Jak vycvičit draka: Teaser 26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 115Gladiátor 2: Recenze 17První reakce: Čarodějka je magickou podívanou, hlásí naprosto nadšené recenze 17Návrat do budoucnosti 3: V.I.M. 24Nový Predátor se blíží. A slibuje hodně zajímavého hrdinu 13Minecraft film: Trailer 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez 12Zack Snyder chystá policejní thriller