Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59481 - 59500 Napsat příspěvek

Ladas

By mohli za chvili udelat Renegade:The Movie...nebo zmiji :D
488078
By mohli za chvili udelat Renegade:The Movie...nebo zmiji *:D*
Ladas
0 0
reagovat

Pumiix

No tak jasně, že nedá. Ale co se týče béčkovosti a provedení to snad do jisté míry lze...
488075
No tak jasně, že nedá. Ale co se týče béčkovosti a provedení to snad do jisté míry lze...
Pumiix
0 0
reagovat
Neda se prirovnat Terminator s Knight Riderem, aspon podle me a to se noveho KITTa nevidel...
488072
Neda se prirovnat Terminator s Knight Riderem, aspon podle me a to se noveho KITTa nevidel...
0 0
reagovat
K čemu byste toho novýho Ridera přirovnali... Je to horší než ty terminátoři ?
488070
K čemu byste toho novýho Ridera přirovnali... Je to horší než ty terminátoři ?
0 0
reagovat

Jeržik

Jj, má tam slušný cameo :)
488063
Jj, má tam slušný cameo :)
Jeržik
0 0
reagovat

P.S.

Skutečne hraje v tom novém Knight Riderovi David Hasselhoff??:D to bych se možná i podíval.;)
488051
Skutečne hraje v tom novém Knight Riderovi David Hasselhoff??*:D* to bych se možná i podíval.;)
P.S.
0 0
reagovat

SerialovyFMko

To se mi zdá jako dobrej nápad.;) První půlka o seriálech staršího data, ta druhá o čerstvých novinkách(co beží) a závěr by mohl být výhled do budoucna. Mňam.;)
488045
To se mi zdá jako dobrej nápad.;) První půlka o seriálech staršího data, ta druhá o čerstvých novinkách(co beží) a závěr by mohl být výhled do budoucna. Mňam.;)
SerialovyFMko
0 0
reagovat
Prostě pro ty, co jsou líní cokoliv číst a chtějí jen poslouchat? ;) seriály se trochu řešily v TV tipech před pár týdny
488044
Prostě pro ty, co jsou líní cokoliv číst a chtějí jen poslouchat? *;)* seriály se trochu řešily v TV tipech před pár týdny
0 0
reagovat
Neni to uplne marny napad... promyslime to...
488041
Neni to uplne marny napad... promyslime to...
0 0
reagovat

SerialovyFMko

Neuvazujete treba o nejakym FMku zamerenym trocha na serialy??Nemyslim takovy ty extra proflakly ae taky...docela by se šiklo..;-)
488039
Neuvazujete treba o nejakym FMku zamerenym trocha na serialy??Nemyslim takovy ty extra proflakly ae taky...docela by se šiklo..;-)
SerialovyFMko
0 0
reagovat
Já souhlasím, ze je novej Knight Rider je nehorázně blbější, jenom říkám, že to někteří budou omlouvat tím starým. Pravý 80's blbosti to nesahá ani po kotníky ;) (a toho Chucka budu jako ignorovat :P )
487994
Já souhlasím, ze je novej Knight Rider je nehorázně blbější, jenom říkám, že to někteří budou omlouvat tím starým. Pravý 80's blbosti to nesahá ani po kotníky ;) (a toho Chucka budu jako ignorovat :P )
0 0
reagovat
Ty diplomate... ja to teda mam rozkoukany a je to nehorazne blbejsi... ono je rozdil mezi 80s blbosti, ktera se projevuje jen patetickymi (i kdyz dokonale servirovanymi hlaskami) a diktovanim proseb do hodinek a mezi aktualnim trendem "projde nam uplne vsechno, hlavne kdyz budou ratingy"... nehlede na to, ze ty 80s serialy az na trikovou stranku velmi dobre vypadaly... dneska uz nikdo neumi natocit poradnou akcni scenu (v televiznim byznysu) a vsechno se omlouva nedostatkem penez, coz je smesne, protoze v pomeru k filmovym produkcim jsou na tom serialy nesrovnatelne lepe... xindl xindl xindl... typickym prikladem vsech zhoubnych trendu je pro me Chuck. Myslime si, ze jsme vtipni, myslime si, ze jsme akcni, ale ve skutecnosti si to jenom myslime. ;)
487990
Ty diplomate... ja to teda mam rozkoukany a je to nehorazne blbejsi... ono je rozdil mezi 80s blbosti, ktera se projevuje jen patetickymi (i kdyz dokonale servirovanymi hlaskami) a diktovanim proseb do hodinek a mezi aktualnim trendem "projde nam uplne vsechno, hlavne kdyz budou ratingy"... nehlede na to, ze ty 80s serialy az na trikovou stranku velmi dobre vypadaly... dneska uz nikdo neumi natocit poradnou akcni scenu (v televiznim byznysu) a vsechno se omlouva nedostatkem penez, coz je smesne, protoze v pomeru k filmovym produkcim jsou na tom serialy nesrovnatelne lepe... xindl xindl xindl... typickym prikladem vsech zhoubnych trendu je pro me Chuck. Myslime si, ze jsme vtipni, myslime si, ze jsme akcni, ale ve skutecnosti si to jenom myslime. ;)
0 0
reagovat
Ja to myslim tak, ze budou vsichni rikat, ze to je takhle blby, protoze byl takovej i puvodni Knight Rider.
487991
Ja to myslim tak, ze budou vsichni rikat, ze to je takhle blby, protoze byl takovej i puvodni Knight Rider.
0 0
reagovat
Obhajuje snad nekdo Terminatora navratem k 80s korenum? Nechces trochu konkretizovat? ;)
487989
Obhajuje snad nekdo Terminatora navratem k 80s korenum? Nechces trochu konkretizovat? ;)
0 0
reagovat

Knight Rider 2008

Dopadlo to jenom o trošku líp, než jsem doufal. Michael je taková béčková kopie Alexe z Chirurgů, představitelka Sarah by nepřehrála ani Jessicu Albu a z KITTA je mluvící Zmije. Fuj. Jinak se to drží terminátořího trendu cool vypadající, ale blbé až na půdu (což se bude samozřejmě obhajovat návratem k 80's kořenům), ale docela to táhne nahoru závěr, kterej je nostalgickej jak sviňa. Vcelku mám pocit, že to naprosto zapadne mezi ostatní seriálovou produkcí.
487981
Dopadlo to jenom o trošku líp, než jsem doufal. Michael je taková béčková kopie Alexe z Chirurgů, představitelka Sarah by nepřehrála ani Jessicu Albu a z KITTA je mluvící Zmije. Fuj. Jinak se to drží terminátořího trendu cool vypadající, ale blbé až na půdu (což se bude samozřejmě obhajovat návratem k 80's kořenům), ale docela to táhne nahoru závěr, kterej je nostalgickej jak sviňa. Vcelku mám pocit, že to naprosto zapadne mezi ostatní seriálovou produkcí.
Knight Rider 2008
0 0
reagovat
Jj, taky dobrý. Ale ten jeho hlas se mi prostě nelíbí.
487980
Jj, taky dobrý. Ale ten jeho hlas se mi prostě nelíbí.
0 0
reagovat
ta holka: "You are kidding!"
k.i.t.t. "I do not kid (k.i.t.t.)"
:+
487979
ta holka: "You are kidding!" k.i.t.t. "I do not kid (k.i.t.t.)" *:+*
0 0
reagovat
"M.T.: Do you mind if i drive?
K.I.T.T. Is this going to become a habit?
M.T.: Definitely."
Vtipálek:D
487973
"M.T.: Do you mind if i drive? K.I.T.T. Is this going to become a habit? M.T.: Definitely." Vtipálek*:D*
0 0
reagovat
Tak ted jsem ukazal klipy na Knight Ridera brachovi, videl jsem je podruhe a musim souhlasit s tim co rekl: ´vypada to takove divne, amaterske...´
487471
Tak ted jsem ukazal klipy na Knight Ridera brachovi, videl jsem je podruhe a musim souhlasit s tim co rekl: ´vypada to takove divne, amaterske...´
0 0
reagovat

Fluke

Počkej na další díly, kde se budou míchat flash forwardy a flash backy :))
487454
Počkej na další díly, kde se budou míchat flash forwardy a flash backy *:))*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se