Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59461 - 59480 Napsat příspěvek
Mě teda při vzpomínce na Hasselhoffa straší tohle:) (nad 18 nevhodné:) link
488294
Mě teda při vzpomínce na Hasselhoffa straší tohle:) (nad 18 nevhodné:) http://www.youtube.com/watch?v=PJQVlVHsFF8&feature=related
0 0
reagovat
Lost a Baywatch :-) jestli na toho jeste narazis tak to sem hod :-) jen tak ze zvedavosti :D
488293
Lost a Baywatch :-) jestli na toho jeste narazis tak to sem hod :-) jen tak ze zvedavosti *:D*
0 0
reagovat
Já nedávno narazil na YouTube na takovej zajímavej crossover Lostu a Baywatch. Zpracování sice bylo slabý, ale nápad super. Jenže to teď jaksi nemůžu najít :(
488292
Já nedávno narazil na YouTube na takovej zajímavej crossover Lostu a Baywatch. Zpracování sice bylo slabý, ale nápad super. Jenže to teď jaksi nemůžu najít *:(*
0 0
reagovat
Ty jo, tak Pobrezni hlidkou jste me pekne namlsali, asi si ji sezenu co nejdrive ;)
488291
Ty jo, tak Pobrezni hlidkou jste me pekne namlsali, asi si ji sezenu co nejdrive *;)*
0 0
reagovat
Oni běží, bože, oni běží :D :+
488290
Oni běží, bože, oni běží *:D* *:+*
0 0
reagovat
Pobřežní hlídka byla ze začátku fakt dobrá.(když jsem to tehdy viděl :) ) A ještě jsem koukal na Záchranáře, ty byli taky fajn. :)
488289
Pobřežní hlídka byla ze začátku fakt dobrá.(když jsem to tehdy viděl :) ) A ještě jsem koukal na Záchranáře, ty byli taky fajn. :)
0 0
reagovat
hmm jsem porad uvazoval, ktery serial bych mohl z nostalgie koukat, jako doplnek programu :-) a Baywatch se mi zda docela dobra volba, aspon ta prvni serie by stacila za hrich :))
488288
hmm jsem porad uvazoval, ktery serial bych mohl z nostalgie koukat, jako doplnek programu :-) a Baywatch se mi zda docela dobra volba, aspon ta prvni serie by stacila za hrich *:))*
0 0
reagovat
A co teprve, až se dá v půlce série Eddie se Shauni dohromady za velmi dramatických okolností... :D
488282
A co teprve, až se dá v půlce série Eddie se Shauni dohromady za velmi dramatických okolností... *:D*
0 0
reagovat
Na US Amazonu byla první plus druhá série za $38... bohužel region 1... :(
Jako já teď nakoukal první čtyři díly a po těch několika letech, co jsem to viděl naposled, je to úplně super! :D :+
488281
Na US Amazonu byla první plus druhá série za $38... bohužel region 1... *:(* Jako já teď nakoukal první čtyři díly a po těch několika letech, co jsem to viděl naposled, je to úplně super! *:D* *:+*
0 0
reagovat

Silence

Nejdřív sem se lekl, že je to za 16 dolarů:D, ale pak vidím libry, ale i tak...to je fakt GP koupě..možná bys mohl udělat promítání ve filmparku;)
488280
Nejdřív sem se lekl, že je to za 16 dolarů*:D*, ale pak vidím libry, ale i tak...to je fakt GP koupě..možná bys mohl udělat promítání ve filmparku*;)*
Silence
0 0
reagovat
Fluke: Prosimtě... to se mi promítá v hlavě pořád.. daleko zajímavější link je tohle :D
488279
Fluke: Prosimtě... to se mi promítá v hlavě pořád.. daleko zajímavější link je [link="http://www.amazon.co.uk/Baywatch-1-David-Hasselhoff/dp/B000I8OP0U/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1203457395&sr=8-1"]tohle[/link] *:D*
0 0
reagovat

Silence

488278
http://www.youtube.com/watch?v=IuYrRebvFHc *8)*
Silence
0 0
reagovat
Sajlencovi chybí Šauný? :))
488277
Sajlencovi chybí Šauný? *:))*
0 0
reagovat
Zatracená práce! Proč místo všech těch útěků z vězení, hrdinů, kriminálek, detektivek, nemocnic a doktorů nedají zase jednou první a druhou sérii Pobřežní hlídky... jak ta mi chybí.... :'(
488276
Zatracená práce! Proč místo všech těch útěků z vězení, hrdinů, kriminálek, detektivek, nemocnic a doktorů nedají zase jednou první a druhou sérii Pobřežní hlídky... jak ta mi chybí.... :'(
0 0
reagovat
Nevím jestli tu byl někdo tak odvážnej, aby ji sledoval:))
488239
Nevím jestli tu byl někdo tak odvážnej, aby ji sledoval*:))*
0 0
reagovat
imf: Tak uz chystej resume treti rady:+;)
488238
imf: Tak uz chystej resume treti rady*:+**;)*
0 0
reagovat
Pravda, ale me se to nechtelo hledat...:D forgive me:D
488237
Pravda, ale me se to nechtelo hledat...*:D* forgive me*:D*
0 0
reagovat
Bylo by fajn to psat primo pod profil, at tam trochu jede diskuze. Predem dik. ;)
488235
Bylo by fajn to psat primo pod profil, at tam trochu jede diskuze. Predem dik. ;)
0 0
reagovat
Tak co rikate na konec Prison Breaku? Respektive 3.rady.
imho o dost povedenejsi nez konec druhe....[
SPOILER] Doufam ze Linc uz necha Michaela napokoji a T-Bag je king;) A treti sezona by mohla byt takova honba Michaela za tema zmetkama a doufam, ze nebude mit strach je killnout:D[/SPOILER]
488233
Tak co rikate na konec Prison Breaku? Respektive 3.rady. imho o dost povedenejsi nez konec druhe....[ SPOILER] Doufam ze Linc uz necha Michaela napokoji a T-Bag je king*;)* A treti sezona by mohla byt takova honba Michaela za tema zmetkama a doufam, ze nebude mit strach je killnout*:D*[/SPOILER]
0 0
reagovat
Ja jsem zatim mel moznost jen tak proskakt prvnim dilem a rozhodne se mi to libilo vyrazne vice nez 5 ukazanych klipu, bude to becko, ale vypada to, ze by mohlo byt i zabavne... Akorat co nelze prehlednout je, jakykoliv zaber na herce v autu a hned vidite, ze ta jakasi krajina za nim neni ta prava orechova a docela jsem zahledl i dost serialovych triku ;) 8)
488132
Ja jsem zatim mel moznost jen tak proskakt prvnim dilem a rozhodne se mi to libilo vyrazne vice nez 5 ukazanych klipu, bude to becko, ale vypada to, ze by mohlo byt i zabavne... Akorat co nelze prehlednout je, jakykoliv zaber na herce v autu a hned vidite, ze ta jakasi krajina za nim neni ta prava orechova a docela jsem zahledl i dost serialovych triku *;)* *8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se