Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59381 - 59400 Napsat příspěvek

Ravenhorn

No pokud to byl ten, co davali i v TV, tak mi prisel hroznej jako celek ;)
493407
No pokud to byl ten, co davali i v TV, tak mi prisel hroznej jako celek *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

t007

Samozřejmě, že to je špatný. Všichni ale víme, že to vůbec nesouvisí s tím, jestli se to Ravenhornovi líbí ;)
493406
Samozřejmě, že to je špatný. Všichni ale víme, že to vůbec nesouvisí s tím, jestli se to Ravenhornovi líbí *;)*
t007
0 0
reagovat

terminator007

Až na efekty není.
493405
Až na efekty není.
terminator007
0 0
reagovat

Ravenhorn

Neni ten ztraceny svet nahodou hruza? 8)
493385
Neni ten ztraceny svet nahodou hruza? *8)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Ale překvapil třeba Father Ted. Naprosto luxusní seriál o knězích v zapadlé části Anglie. Téma sice vypadá sešněrovaně, ale opak je pravdou. Na takhle vtipnou a herezní věc jen tak nenarazíte. Škoda, že hlavní představitel zemřel a další série už nebude :( Pokud máte rádi Black books a neviděli jste, rozhodně zkuste (je to od stejných lidí).
493378
Ale překvapil třeba Father Ted. Naprosto luxusní seriál o knězích v zapadlé části Anglie. Téma sice vypadá sešněrovaně, ale opak je pravdou. Na takhle vtipnou a herezní věc jen tak nenarazíte. Škoda, že hlavní představitel zemřel a další série už nebude :( Pokud máte rádi Black books a neviděli jste, rozhodně zkuste (je to od stejných lidí).
0 0
reagovat

l'ubo

No mám tolik seriálů, že nevím na co se dívat dříve. Teď třeba sleduji Strážce moře druhou sérii a k tomu první sérii Ztracený svět (ten s těmi dinosaury).
493374
No mám tolik seriálů, že nevím na co se dívat dříve. Teď třeba sleduji Strážce moře druhou sérii a k tomu první sérii Ztracený svět (ten s těmi dinosaury).
l'ubo
0 0
reagovat

Ravenhorn

A práve tam si imho urobil chybu. Babylon 5 sa musí vidieť celý, prvá séria je len taký rozjazd, to pravé orechové príjde až v tých ďalších (hlavne teda vo štvrtej, ktorá je jednou veľkou monumentálnou jazdou). Rozhodne by som na tvojom mieste dal ešte šancu.
493371
A práve tam si imho urobil chybu. Babylon 5 sa musí vidieť celý, prvá séria je len taký rozjazd, to pravé orechové príjde až v tých ďalších (hlavne teda vo štvrtej, ktorá je jednou veľkou monumentálnou jazdou). Rozhodne by som na tvojom mieste dal ešte šancu.
Ravenhorn
0 0
reagovat
To je fakt, Babylon 5 mě nějak nechytnul. První scifi seriál co jsem viděl kus a nekoukám se dál.
493360
To je fakt, Babylon 5 mě nějak nechytnul. První scifi seriál co jsem viděl kus a nekoukám se dál.
0 0
reagovat
Absenci House taky nechápu:( A pak Babylon 5 před všema StarTrekama se mi taky nelíbí, jinak docela fajn. Až na pár britskejch věcí, co nechápu:)
493355
Absenci House taky nechápu:( A pak Babylon 5 před všema StarTrekama se mi taky nelíbí, jinak docela fajn. Až na pár britskejch věcí, co nechápu:)
0 0
reagovat

Silence

JJ, je to dobrej ulet :D Ale nikdy to nejde sestavit tak, aby se to vsem libilo ;) To by museli ke kazdemu mistu udelat tak 10 alternativ :D
493354
JJ, je to dobrej ulet *:D* Ale nikdy to nejde sestavit tak, aby se to vsem libilo *;)* To by museli ke kazdemu mistu udelat tak 10 alternativ *:D*
Silence
0 0
reagovat
Hm pro mě je nejlepší Star trek. DS9. Jinak mě těší BSG i Firefly umístění.
493339
Hm pro mě je nejlepší Star trek. DS9. Jinak mě těší BSG i Firefly umístění.
0 0
reagovat
Pěknej žebříček, věrná svině ehm Černá zmije na dvacátém fleku :+
493338
Pěknej žebříček, věrná svině ehm Černá zmije na dvacátém fleku *:+*
0 0
reagovat
Chybí mi tam Lexx... ale úchylné kanadské sci-fi seriály asi nikoho nezajímají... hmm, vyměnil bych ho za Buffy :))
493333
Chybí mi tam Lexx... ale úchylné kanadské sci-fi seriály asi nikoho nezajímají... hmm, vyměnil bych ho za Buffy *:))*
0 0
reagovat
Terminator: No jasně, že tohle je přehnané... holt nějaký osobní úlet těch, co sestavovali žebříček... :D
493331
Terminator: No jasně, že tohle je přehnané... holt nějaký osobní úlet těch, co sestavovali žebříček... *:D*
0 0
reagovat
No me tedka laka The Sopranos, Veronic Mars a Dexter:+ jinak uz jsem videl The Company a lahudka;)
493329
No me tedka laka The Sopranos, Veronic Mars a Dexter*:+* jinak uz jsem videl The Company a lahudka*;)*
0 0
reagovat
Zajímavý výběr, ale nepřítomnost House M.D. je neodpustitelná. Ale asi zkusím The Wire. Pořád na něj narážím..
493330
Zajímavý výběr, ale nepřítomnost House M.D. je neodpustitelná. Ale asi zkusím The Wire. Pořád na něj narážím..
0 0
reagovat

Silence

Je mozne, ze jsem ji uz delsi dobu nevidel, ale me nejak moc nikdy nenadchla ;) Treba by i mohla byt v 50, ale na 2.miste? No nevim nevim... A otazka, kde je Terminator? :D
493328
Je mozne, ze jsem ji uz delsi dobu nevidel, ale me nejak moc nikdy nenadchla *;)* Treba by i mohla byt v 50, ale na 2.miste? No nevim nevim... A otazka, kde je Terminator? *:D*
Silence
0 0
reagovat
Buffy je boží! :+
493325
Buffy je boží! *:+*
0 0
reagovat
Me tesi Jack Bauer na 6.miste ;) A tu Buffy fakt nechapu 8)
493323
Me tesi Jack Bauer na 6.miste *;)* A tu Buffy fakt nechapu *8)*
0 0
reagovat
Na druhou stranu vsechny co sleduju tam jsou. Krome StarGate: Prison Break, ALIAS, Veronica Mars, Lost, Heroes, CSI, Friends, The Simpsons, Buffy, Battlestar Galactica (start the countdown, zejtra to rozjedeme ;)) atd... Nektery treba znam, ale ze bych je sledoval pravidelne, to zas nee :)
493322
Na druhou stranu vsechny co sleduju tam jsou. Krome StarGate: Prison Break, ALIAS, Veronica Mars, Lost, Heroes, CSI, Friends, The Simpsons, Buffy, Battlestar Galactica (start the countdown, zejtra to rozjedeme ;)) atd... Nektery treba znam, ale ze bych je sledoval pravidelne, to zas nee :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se