Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59361 - 59380 Napsat příspěvek
nejlepsi byl nakej zkazenej zaber ze Stargate, kdyz tam Amanda Tapping hlasila na R.D.Andersona: stravil si 10 let v macgyverovi a ani nas nedokazes zprovoznit tuhle branu nebo co?

nebo tak nak to bylo, nekde si to najdete, fakt me to pobavilo :)
488588
nejlepsi byl nakej zkazenej zaber ze Stargate, kdyz tam Amanda Tapping hlasila na R.D.Andersona: stravil si 10 let v macgyverovi a ani nas nedokazes zprovoznit tuhle branu nebo co? nebo tak nak to bylo, nekde si to najdete, fakt me to pobavilo :)
0 0
reagovat
botič: You're my man! :D :+
488568
botič: You're my man! *:D* *:+*
0 0
reagovat
aria: Mc Gyver to byl taky můj seriál.

Tý jo to už uteklo tolik času? Hrůůůza. Pamatuju si jak jsem nevynechal ani jeden díl Pobřežní hlídky a to nemluvě o Beverly Hills.
488523
aria: Mc Gyver to byl taky můj seriál. Tý jo to už uteklo tolik času? Hrůůůza. Pamatuju si jak jsem nevynechal ani jeden díl Pobřežní hlídky a to nemluvě o Beverly Hills.
0 0
reagovat
wow tolik nostalgie jinak hodně jsem žrala Miami vice a Mc Gyvera ty mladší na to už jsem byla starší a nabavily mne.Nejvíce mne pobavila Esmeralda na to snad ani normální člověk koukat nemohl.

Silence když už jsem si myslela že mám proklikáno všema příspěvkama jsi překvapil protože ten tu nesměl chybět.

K animákům na berněnském srazu po kině už nad pivem někdo notoval Rychlou rotu už nevím přesdně kdo. Jinak všem díky za malí návrat do mladších let .
488453
wow tolik nostalgie jinak hodně jsem žrala Miami vice a Mc Gyvera ty mladší na to už jsem byla starší a nabavily mne.Nejvíce mne pobavila Esmeralda na to snad ani normální člověk koukat nemohl. Silence když už jsem si myslela že mám proklikáno všema příspěvkama jsi překvapil protože ten tu nesměl chybět. K animákům na berněnském srazu po kině už nad pivem někdo notoval Rychlou rotu už nevím přesdně kdo. Jinak všem díky za malí návrat do mladších let .
0 0
reagovat
Díky všem za návrat nostalgických vzpomínek. Tohle potěší. :)
488448
Díky všem za návrat nostalgických vzpomínek. Tohle potěší. :)
0 0
reagovat
to MAJkLSON: presne tohle se mi valelo docela dlouho v mobilu :D
488439
to MAJkLSON: presne tohle se mi valelo docela dlouho v mobilu *:D*
0 0
reagovat
Ty jo, vy jste jeste porad neskoncili? :D Za chvili polozime tim klikanim s odkazy youtube :D to MAJkLSON: jj, tahle parodie je mega pecka :D
488424
Ty jo, vy jste jeste porad neskoncili? *:D* Za chvili polozime tim klikanim s odkazy youtube *:D* to MAJkLSON: jj, tahle parodie je mega pecka *:D*
0 0
reagovat

Silence

Kdyz uz jsi zminil Walkera tak se nesmi zapomenout na tuhle legendarni parodii
488421
Kdyz uz jsi zminil Walkera tak se nesmi zapomenout na tuhle [link="http://www.youtube.com/watch?v=-0LTIea-xJk"]legendarni parodii[/link]
Silence
0 0
reagovat

Scroochy

Já sem to zjistil v titulkách potom co se objevila v BSG, to už nějakej rok bude, ale rozhodně vypadá v BSG dost hot;):+
488417
Já sem to zjistil v titulkách potom co se objevila v BSG, to už nějakej rok bude, ale rozhodně vypadá v BSG dost hot*;)**:+*
Scroochy
0 0
reagovat
Nikdo nekoukal na Čáryfuka? :)
488414
Nikdo nekoukal na Čáryfuka? :)
0 0
reagovat

verbst

Je :) Ale taky jsem to nevěděl...
488413
Je *:)* Ale taky jsem to nevěděl...
verbst
0 0
reagovat
Bože, co jsem to svou nevinnou nostalgickou poznámkou rozpoutal?? :D
Hladův Sport Billy je pro mě asi největší nostalgie z kategorie animáků.

Ale jelikož jste zapomněli na jednu důležitou znělku, tak je jasné, že jediný já přežiju, on si pro vás přijde!!! link :D

Btw.: Nevíte, jak se jmenuje ten, kdo tehde namlouval snad všechny znělky na Nově? Právě toho Tarzana, Pobřežní hlídku atd.? 8)
488412
Bože, co jsem to svou nevinnou nostalgickou poznámkou rozpoutal?? *:D* Hladův Sport Billy je pro mě asi největší nostalgie z kategorie animáků. Ale jelikož jste zapomněli na jednu důležitou znělku, tak je jasné, že jediný já přežiju, on si pro vás přijde!!! [link="http://www.youtube.com/watch?v=tW1tIpE95kc"]link[/link] *:D* Btw.: Nevíte, jak se jmenuje ten, kdo tehde namlouval snad všechny znělky na Nově? Právě toho Tarzana, Pobřežní hlídku atd.? *8)*
0 0
reagovat
Jej, neni Xena nahodou D'Anna z BSG? A nemuzu tu nikde najit motomyši
488411
Jej, neni Xena nahodou D'Anna z BSG? A nemuzu tu nikde najit motomyši
0 0
reagovat
Damn you all :D, 101 příspěvků a všechno jsem musel vidět :D, jinak jsem aktivně sledoval minimálně 90 %.
Díky mihhimu za obnovení prazasutých vzpomínek na Dobrodruhy z vesmíru. vynikající
A taky siddovi za Nicka, u toho jsem usínal, když jsem chodil na gympl
488410
Damn you all *:D*, 101 příspěvků a všechno jsem musel vidět *:D*, jinak jsem aktivně sledoval minimálně 90 %. Díky mihhimu za obnovení prazasutých vzpomínek na Dobrodruhy z vesmíru. vynikající A taky siddovi za Nicka, u toho jsem usínal, když jsem chodil na gympl
0 0
reagovat
Jessica běží dodnes. Jsem občas téměř násilím nucena to sledovat, protože když jsem doma, tak to běží v době oběda, což je jediný okmažik dne, kdy na cca 15 min sleduju TV. Nedávno se tam vraždilo v domu z Psycha;)
488408
Jessica běží dodnes. Jsem občas téměř násilím nucena to sledovat, protože když jsem doma, tak to běží v době oběda, což je jediný okmažik dne, kdy na cca 15 min sleduju TV. Nedávno se tam vraždilo v domu z Psycha*;)*
0 0
reagovat
Proboha, to je nostalgie... já nechápu jak je možný že jsem tehdy dokázal většinu z toho sledovat :D

Na tuhle jste myslím taky zapměli link - nemá sice auto ani super vrtulník (díky za Airvolfa imfe), ale s psacím strojem toho zvládla taky dost :D
488404
Proboha, to je nostalgie... já nechápu jak je možný že jsem tehdy dokázal většinu z toho sledovat *:D* Na tuhle jste myslím taky zapměli http://www.youtube.com/watch?v=A92tRu8OwRQ - nemá sice auto ani super vrtulník (díky za Airvolfa imfe), ale s psacím strojem toho zvládla taky dost *:D*
0 0
reagovat
Pro7, neděle, šest hodin ráno link :)
488403
Pro7, neděle, šest hodin ráno http://youtube.com/watch?v=RHXx6joTvOI&feature=related *:)*
0 0
reagovat
Tak tohle sem zral celkem dost link
Tohle trochu min ale taky dobre link
488398
Tak tohle sem zral celkem dost [link="http://youtube.com/watch?v=52DeE3Slk1E"]link[/link] Tohle trochu min ale taky dobre [link="http://youtube.com/watch?v=FzegEvToaEQ&feature=related"]link[/link]
0 0
reagovat
Jo a taky animovaný Byl jednou jeden život. Jo to je taky super seriál.

link
488397
Jo a taky animovaný Byl jednou jeden život. Jo to je taky super seriál. [link="http://youtube.com/watch?v=4B87C5zeXzM&feature=related"]link[/link]
0 0
reagovat
Týýývadóóóó..... vy jste se tu rozjeli. Takové klenoty seriálů. Já si říkám zlatá doba seriály z 80.let a první půlky 90.let. Většina dnešních jim nejsou ani po kolena.

U mě z kreslených seriálů: Dobrodruzi z vesmíru, Želvy ninja, My z kačerova, Chip a Dale, Willy Fog.

hrané: Robin Hood of Sherwood, Opičí král, Strážce moře, Jack Holborn, Marco Polo atd.

Jo to byly časy. Naštěstí skoro všechno mám domá a tak se na to můžu dívat. Třeba teď jsem začal znovu sledovat Strážce moře. ;)
488395
Týýývadóóóó..... vy jste se tu rozjeli. Takové klenoty seriálů. Já si říkám zlatá doba seriály z 80.let a první půlky 90.let. Většina dnešních jim nejsou ani po kolena. U mě z kreslených seriálů: Dobrodruzi z vesmíru, Želvy ninja, My z kačerova, Chip a Dale, Willy Fog. hrané: Robin Hood of Sherwood, Opičí král, Strážce moře, Jack Holborn, Marco Polo atd. Jo to byly časy. Naštěstí skoro všechno mám domá a tak se na to můžu dívat. Třeba teď jsem začal znovu sledovat Strážce moře. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se