Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59281 - 59300 Napsat příspěvek
ja naopak, McGyver byl vzdycky mym oblebenejsim serial, ten chlapek rpsote vedel, jak svicarak pouzit :)
490376
ja naopak, McGyver byl vzdycky mym oblebenejsim serial, ten chlapek rpsote vedel, jak svicarak pouzit :)
0 0
reagovat
Ja nevim proc, ale McGyvera sem vzdycky nemel rad...
490368
Ja nevim proc, ale McGyvera sem vzdycky nemel rad...
0 0
reagovat
já s bráchem ( u nás se rodí prostě spoustu chlapů a málo ženských) hlavně na KITT a Mc Gyvera, ale hlavně jsme spolu hodně chodily do kina a takhle jsme v poloprázdném kině viděly digitálně upravené verze Star Wars 4-6 , a tedka o filmech jenom někdy diskutujeme a velmi málo
490363
já s bráchem ( u nás se rodí prostě spoustu chlapů a málo ženských) hlavně na KITT a Mc Gyvera, ale hlavně jsme spolu hodně chodily do kina a takhle jsme v poloprázdném kině viděly digitálně upravené verze Star Wars 4-6 , a tedka o filmech jenom někdy diskutujeme a velmi málo
0 0
reagovat
Ja s brachou (o 4 je starsi) daval kdysi pravidelne na Supermaxu Power Rangers :D:D
490319
Ja s brachou (o 4 je starsi) daval kdysi pravidelne na Supermaxu Power Rangers *:D**:D*
0 0
reagovat

deiwi

TO je zajímavý dotaz: Tak potěším tě určitě tam zpočátku patřil Kačerov, Chip a Dale, Krok za krokem a potom hlavně BH 902 10, to když začalo, no kult :D, kolem roku 95 už se ale náš vkus rozešel poměrně značně ?)
490311
TO je zajímavý dotaz: Tak potěším tě určitě tam zpočátku patřil Kačerov, Chip a Dale, Krok za krokem a potom hlavně BH 902 10, to když začalo, no kult *:D*, kolem roku 95 už se ale náš vkus rozešel poměrně značně *?)*
deiwi
0 0
reagovat
Jiný kraj... :)) tak se alespoň podělte na které seriály jste se sestrou pravidelně usedávali k tv a nechali jste nadávky za dveřmi dětského pokojíku ;)
490304
Jiný kraj... *:))* tak se alespoň podělte na které seriály jste se sestrou pravidelně usedávali k tv a nechali jste nadávky za dveřmi dětského pokojíku ;)
0 0
reagovat
Úplně stejná situace jako Luc44 ;)
490291
Úplně stejná situace jako Luc44 ;)
0 0
reagovat
"Blbka" znám ale "pitomice", ne a ano ségru mám :-)
490284
"Blbka" znám ale "pitomice", ne a ano ségru mám :-)
0 0
reagovat

KarelR

Nemáš ségru? Tohle slovo patří do běžnýho slovníku, stejně jako např. blbka ;) Ten seriál je ale tragickej :o
490283
Nemáš ségru? Tohle slovo patří do běžnýho slovníku, stejně jako např. blbka ;) Ten seriál je ale tragickej *:o*
KarelR
0 0
reagovat

Ošklivka Katka

Pak že to není scenáristicky originální. Slovo "pitomice" jsem v životě neslyšel :D
490279
Pak že to není scenáristicky originální. Slovo "pitomice" jsem v životě neslyšel *:D*
Ošklivka Katka
0 0
reagovat
Taky sem to chytl na nove a potom jeste jednou pujcoval na VHS. Tady ,,Vriskot,, zrovna nebyl moc dobry killer :D:D
490278
Taky sem to chytl na nove a potom jeste jednou pujcoval na VHS. Tady ,,Vriskot,, zrovna nebyl moc dobry killer *:D**:D*
0 0
reagovat
Pumiix: Ježíš, to jsem kdysi viděl na dovolený na Šumavě. Dávala to Nova asi v jednu ráno a já musel svými záchvaty smíchy snad vzbudit celý hotel :D
490274
Pumiix: Ježíš, to jsem kdysi viděl na dovolený na Šumavě. Dávala to Nova asi v jednu ráno a já musel svými záchvaty smíchy snad vzbudit celý hotel *:D*
0 0
reagovat
Jaj, boty se svítící patou jsem měl taky. A ségra měla sněhule, na kterejch byly obrázky Transformers, co fosforeskovaly ve tmě. :D
490273
Jaj, boty se svítící patou jsem měl taky. A ségra měla sněhule, na kterejch byly obrázky Transformers, co fosforeskovaly ve tmě. *:D*
0 0
reagovat

KarelR

J, to je ono, ale teď zase nemůžu najít ty boty :D Snad si nepletu dva filmy dohromady.
490272
J, to je ono, ale teď zase nemůžu najít ty boty :D Snad si nepletu dva filmy dohromady.
KarelR
0 0
reagovat
ten mentalne zaostaly pomocnik byl i ve Skrekotu link
490269
ten mentalne zaostaly pomocnik byl i ve Skrekotu http://www.csfd.cz/film/43644-vim-co-jsi-delal-minuly-patek-13-skrekot-shriek-if-you-know-what-i-did-last-friday-the-thirteenth/
0 0
reagovat
Ve Scary Movie byl mentalne zaostali serifuv pomocnik Duffy, ale jestli mel ty boty, to nevim :)
490267
Ve Scary Movie byl mentalne zaostali serifuv pomocnik Duffy, ale jestli mel ty boty, to nevim :)
0 0
reagovat

KarelR

Are you sure? :) Myslím, že to bylo jinde, ale ruku do ohně za to nedám. Je to už pár let, co jsem to viděl.
490265
Are you sure? :) Myslím, že to bylo jinde, ale ruku do ohně za to nedám. Je to už pár let, co jsem to viděl.
KarelR
0 0
reagovat
Psema: Jako ze jsi touzil po svetelnym meci a skoncils se sviticima botama? :D:D

deiwi: Scary Movie?
490258
Psema: Jako ze jsi touzil po svetelnym meci a skoncils se sviticima botama? *:D**:D* deiwi: Scary Movie?
0 0
reagovat
Myslel jsem, že tyhle boty se nosily jen v tý parodii na teenagerský horory, zatr sakr, nevzpomenu si na název :D Byl to mentálně postižený šerifův pomocník, kdo je nosil ...
490256
Myslel jsem, že tyhle boty se nosily jen v tý parodii na teenagerský horory, zatr sakr, nevzpomenu si na název *:D* Byl to mentálně postižený šerifův pomocník, kdo je nosil ...
0 0
reagovat
hele, já je měl taky. To byly unisex boty.:D
490254
hele, já je měl taky. To byly unisex boty.*:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se