Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59261 - 59280 Napsat příspěvek

strangercz

Tahle cesta vede do pekel... :D
490241
Tahle cesta vede do pekel... *:D*
strangercz
0 0
reagovat
490240
http://youtube.com/watch?v=2Qd_IsxgAf8
0 0
reagovat
Hromkocky:D:D na to bych se ze srandy jeste do konce zivota rad podival :D
490239
Hromkocky*:D**:D* na to bych se ze srandy jeste do konce zivota rad podival *:D*
0 0
reagovat
Jako za komplet Chipa a Dalea spolu s kompletem Kačerů bych si nechal ruce řezat:)
490235
Jako za komplet Chipa a Dalea spolu s kompletem Kačerů bych si nechal ruce řezat*:)*
0 0
reagovat
Já bych dal království a půl princezny za celej dabovanej Křik studentů. Teda, jestli to někdo zná... :D
490236
Já bych dal království a půl princezny za celej dabovanej Křik studentů. Teda, jestli to někdo zná... *:D*
0 0
reagovat
deiwi: bohužel nemám, ale nejsi jedinej infantilní jedinej široko daleko. Já právě sháním komplet Hromkoček. Ospravedlňuje mě jen to, že nejsou pro mě.:D
490233
deiwi: bohužel nemám, ale nejsi jedinej infantilní jedinej široko daleko. Já právě sháním komplet Hromkoček. Ospravedlňuje mě jen to, že nejsou pro mě.*:D*
0 0
reagovat
Já vím, že si tímto dotazem koleduji o nejdebilnější post roku už v březnu... Nemáte náhodou někdo nahrané Chip n' Dale Rescue Rangers od Disneye? Sháním díl Battle of the Bulge s českým dabingem (český název mi unikl), ve kterém jsou ovocní upíři. Pokud by to někdo měl, byl bych moc rád, kdyby se mu to povedlo nějak dostat na síť. Na odměně se domluvíme ;)
490232
Já vím, že si tímto dotazem koleduji o nejdebilnější post roku už v březnu... Nemáte náhodou někdo nahrané Chip n' Dale Rescue Rangers od Disneye? Sháním díl Battle of the Bulge s českým dabingem (český název mi unikl), ve kterém jsou ovocní upíři. Pokud by to někdo měl, byl bych moc rád, kdyby se mu to povedlo nějak dostat na síť. Na odměně se domluvíme *;)*
0 0
reagovat
link je tu někdo kdo zkoukl nějaký ten díl Hyperdrive? Je to dobrý? Už kvůli Frostovy a premise mě to zajímá:)
490230
http://www.sendit.com/video/item/7001000136094 je tu někdo kdo zkoukl nějaký ten díl Hyperdrive? Je to dobrý? Už kvůli Frostovy a premise mě to zajímá*:)*
0 0
reagovat

Breaking Bad

Nevim jestli znate serial Breaking bad, ja osobne sem se o nem dozvedel nedavno a docela me to chytlo.. Je to o starym učiteli chemie kterej tak je trochu ve finanční krizi,ma problemy s rodinou a potom co se dozví že má eště k tomu rakovinu a brzo zemře tak zahodi starej život a využije svych zkušenosti začne se svym žákem vyrábět a prodávat drogy..:) stojí to za zkoušku!
490209
Nevim jestli znate serial [b]Breaking bad[/b], ja osobne sem se o nem dozvedel nedavno a docela me to chytlo.. Je to o starym učiteli chemie kterej tak je trochu ve finanční krizi,ma problemy s rodinou a potom co se dozví že má eště k tomu rakovinu a brzo zemře tak zahodi starej život a využije svych zkušenosti začne se svym žákem vyrábět a prodávat drogy..:) stojí to za zkoušku!
Breaking Bad
0 0
reagovat
Vůbec je neposlouchej imfe:))
490140
Vůbec je neposlouchej imfe*:))*
0 0
reagovat
Jo imfe, rozhodně to nevzdávej po prvním dílu;):+
490110
Jo imfe, rozhodně to nevzdávej po prvním dílu*;)**:+*
0 0
reagovat
jojo, gg je absolutni guilty pleasure, nejvic se tesim na dalsi dily :) me to teda chytla taky sice az od druhyho-tretiho dilu, ale pak uz je to jak droga 8)
490109
jojo, gg je absolutni guilty pleasure, nejvic se tesim na dalsi dily :) me to teda chytla taky sice az od druhyho-tretiho dilu, ale pak uz je to jak droga *8)*
0 0
reagovat
Super zprava :D:+ zacne to poradne bavit az tak 3-4 dilem, ale potom uz nejde prestat :D
490102
Super zprava *:D**:+* zacne to poradne bavit az tak 3-4 dilem, ale potom uz nejde prestat *:D*
0 0
reagovat
Gossip Girl bude mit full sezonu a zrejme i druhou. Hmm... neni to prekvapive, ale pilot me desne nudil. ;)
490101
Gossip Girl bude mit full sezonu a zrejme i druhou. Hmm... neni to prekvapive, ale pilot me desne nudil. ;)
0 0
reagovat
Ošklivka Katka je ZLO největší. Je to nudné, trapné a laciné. Vydra (Katčin otec) a Lubomír Olšovský (gay-návrhář) jsou zatím největší trapáci v celém seriálu. Jinak to vypadá, že se Prima inspirovala původní telenovelou než americkou předělávkou. A přitom představitelka hlavní role je víceméně sympatická (pokud se ovšem neřehní, a nebo se křečovitě nekočkuje se svým loserským kámošem).
490095
Ošklivka Katka je ZLO největší. Je to nudné, trapné a laciné. Vydra (Katčin otec) a Lubomír Olšovský (gay-návrhář) jsou zatím největší trapáci v celém seriálu. Jinak to vypadá, že se Prima inspirovala původní telenovelou než americkou předělávkou. A přitom představitelka hlavní role je víceméně sympatická (pokud se ovšem neřehní, a nebo se křečovitě nekočkuje se svým loserským kámošem).
0 0
reagovat

KarelR

Když jsem viděl Vydrovi kreace jakožto jejího tátu tak jsme se se ségrou váleli smíchem po zemi.:D8)
490003
Když jsem viděl Vydrovi kreace jakožto jejího tátu tak jsme se se ségrou váleli smíchem po zemi.*:D**8)*
KarelR
0 0
reagovat
Hmm tak mam za sebou i posledni dil Gossip Girl a musim cekat na dalsi:-8) ,,B,, dostala co proto :D
489997
Hmm tak mam za sebou i posledni dil Gossip Girl a musim cekat na dalsi*:-**8)* ,,B,, dostala co proto *:D*
0 0
reagovat
Jako oni ji v tom prvním dílu ani nevzali. Natahovanější zoufalost jsem snad neviděl. :)
489988
Jako oni ji v tom prvním dílu ani nevzali. Natahovanější zoufalost jsem snad neviděl. :)
0 0
reagovat

pytlik

Sakra, reprízujou to? Já jenem slyšel mámu odvedle nadávat, že to je zlo. A ta se pořád ještě dívá na VKVčka, tak to musela bejt fakt síla :D
489987
Sakra, reprízujou to? Já jenem slyšel mámu odvedle nadávat, že to je zlo. A ta se pořád ještě dívá na VKVčka, tak to musela bejt fakt síla *:D*
pytlik
0 0
reagovat
Já to viděl celý a bylo to naprosto o h...ě. Jediný místy snesitelný postavy byli ředitel a jeho syn, jinak to bylo pekelný.
489986
Já to viděl celý a bylo to naprosto o h...ě. Jediný místy snesitelný postavy byli ředitel a jeho syn, jinak to bylo pekelný.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se