Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59261 - 59280 Napsat příspěvek
Good choice :+
495789
Good choice *:+*
0 0
reagovat
Diky za rady :+ :+
495786
[b]Diky za rady[/b] *:+* *:+*
0 0
reagovat
Tak sem se rozhodl ;) 24, Dexter, Scrubs a The Shield
495785
Tak sem se rozhodl *;)* [b]24, Dexter, Scrubs a The Shield[/b]
0 0
reagovat
Dextrovec další je tu! Jedině DEXTER! Ne, samo že i ostatní stojí za to ale DEXTER je nejlepší :D
495784
Dextrovec další je tu! Jedině DEXTER! Ne, samo že i ostatní stojí za to ale DEXTER je nejlepší *:D*
0 0
reagovat

speey.mail

tys videl the wire? sem koukal na csfd, a tam to videlo asi 7 lidi . . .
495782
tys videl the wire? sem koukal na csfd, a tam to videlo asi 7 lidi . . .
speey.mail
0 0
reagovat
Všechny jsou vynikající. :))
495781
Všechny jsou vynikající. *:))*
0 0
reagovat
:D:D
495780
*:D**:D*
0 0
reagovat
KarelR::D:D SNAP!

verbst:Skukni prvy diel, alebo prve dva a sam uvidis. ;)
495779
KarelR:*:D**:D* SNAP! verbst:Skukni prvy diel, alebo prve dva a sam uvidis. *;)*
0 0
reagovat

verbst

Jakou jako čekáš odpověď? Ne, není? :D:D
495778
Jakou jako čekáš odpověď? Ne, není? *:D**:D*
verbst
0 0
reagovat

Loki

Je to fakt tak dobry?
495777
Je to fakt tak dobry?
Loki
0 0
reagovat
verbst:A uz som tu. Chod urcite do Dextera, zatial bolo celkovo natocenych len 24 dielov (dve serie) tak to mas za chvilku a potom mozes ist na Scrubs, s tymi to je doslova maraton.:)):+
495776
verbst:A uz som tu. Chod urcite do Dextera, zatial bolo celkovo natocenych len 24 dielov (dve serie) tak to mas za chvilku a potom mozes ist na Scrubs, s tymi to je doslova maraton.*:))**:+*
0 0
reagovat

sohaj

Tu uz mam za sebou trikrat. Kazdou radu i s Razorem :)
495775
Tu uz mam za sebou trikrat. Kazdou radu i s Razorem :)
sohaj
0 0
reagovat

KarelR, ragnar

Diky. Jeste k tomu priberu Shield a konec :)
495774
Diky. Jeste k tomu priberu Shield a konec :)
KarelR, ragnar
0 0
reagovat
Battlestar Galactica:D
495773
Battlestar Galactica*:D*
0 0
reagovat

verbst

Rychle běž do 24 nebo Scrubs, než sem naběhnou Dexterovci. Pak už nebude úniku :D
495770
Rychle běž do 24 nebo Scrubs, než sem naběhnou Dexterovci. Pak už nebude úniku *:D*
verbst
0 0
reagovat
24!!!
495769
24!!!
0 0
reagovat
Kamos mi ted donesl "par" serialu. Poradte ktery stoji za to koukat, prosim :)
The Shield, 24, Dexter, Doctor Who, The Sopranos, The Wire, Scrubs
495768
Kamos mi ted donesl "par" serialu. Poradte ktery stoji za to koukat, prosim :) [b]The Shield, 24, Dexter, Doctor Who, The Sopranos, The Wire, Scrubs[/b]
0 0
reagovat

sohaj

Jak jsem napsal jistým zvráceným způsobem se mi to muselo líbit 8) a to největší rozčarování přišlo až s koncem třetí řady (i když je pravda že ke konci druhé řady už jsem měl sto chutí říci definitivně NE, přesun do ..."nového prostředí"... mě navnadil).
495749
Jak jsem napsal jistým zvráceným způsobem se mi to muselo líbit *8)* a to největší rozčarování přišlo až s koncem třetí řady (i když je pravda že ke konci druhé řady už jsem měl sto chutí říci definitivně NE, přesun do ..."nového prostředí"... mě navnadil).
sohaj
0 0
reagovat

Luc44

Tak nevim jestli to ma Michael vsechno i ted promyslene do detailu. Samozrejme musel si naplanovat mista, kam se po uteku vyda, aby mel vse pripravene:-) Ale prave tim, ze jsou venku a utikaji a trapi jen ten agent z FBI apod. a neco se vzdy pokazi...wow?) Neni to sice realisticke, ale co dneska je, ze?:D Kazdopadne napinave to je, zatim;)
495734
Tak nevim jestli to ma Michael vsechno i ted promyslene do detailu. Samozrejme musel si naplanovat mista, kam se po uteku vyda, aby mel vse pripravene:-) Ale prave tim, ze jsou venku a utikaji a trapi jen ten agent z FBI apod. a neco se vzdy pokazi...wow*?)* Neni to sice realisticke, ale co dneska je, ze?*:D* Kazdopadne napinave to je, zatim*;)*
Luc44
0 0
reagovat

sohaj

Možná to vypadá jako dobrej nápad, ale není :D. Je to horší a horší. Premisa celého dílka, že Michael má vše naplánované je venku postavená už úplně na hlavu nemluvě o absenci alespoň stopového množství logiky u všech postav ;). Jistým zvráceným způsobem se mi to ale muselo líbit, když jsem viděl i třetí sérku :D
495729
Možná to vypadá jako dobrej nápad, ale není *:D*. Je to horší a horší. Premisa celého dílka, že Michael má vše naplánované je venku postavená už úplně na hlavu nemluvě o absenci alespoň stopového množství logiky u všech postav *;)*. Jistým zvráceným způsobem se mi to ale muselo líbit, když jsem viděl i třetí sérku *:D*
sohaj
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se