Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59241 - 59260 Napsat příspěvek
No a to je skoro crossover, ne? I když, je pravda, že pod tím si představí člověk dva různé seriály v jednom...ale CSI tohle dělala s MIami i NY.
495928
No a to je skoro crossover, ne? I když, je pravda, že pod tím si představí člověk dva různé seriály v jednom...ale CSI tohle dělala s MIami i NY.
0 0
reagovat

Fluke

To není crossover. Těsně před konec třetí série Chirurgů je dvoudíl, ve kterým tam Addison prvně odjede a její návštěva v LA se prolíná s normálníma Chirurgama. Je to jako takovej předpilot Private Practice. V dalším díle Chirurgů se tam rozhodne odjet a tak je vlastně opustí a pak už běžej oba seriály zároveň ;)
495926
To není crossover. Těsně před konec třetí série Chirurgů je dvoudíl, ve kterým tam Addison prvně odjede a její návštěva v LA se prolíná s normálníma Chirurgama. Je to jako takovej předpilot Private Practice. V dalším díle Chirurgů se tam rozhodne odjet a tak je vlastně opustí a pak už běžej oba seriály zároveň *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Heh, tak sem chytil crossover chirurgů a toho sesterskýho seriálu v LA:)
495924
Heh, tak sem chytil crossover chirurgů a toho sesterskýho seriálu v LA:)
0 0
reagovat

KarelR

Nn, to nezvladam :D Ver mi ;)
495885
Nn, to nezvladam *:D* Ver mi *;)*
KarelR
0 0
reagovat

t007

Neříkej mi, že neprojíždíš vše... :D:D
495879
Neříkej mi, že neprojíždíš vše... *:D**:D*
t007
0 0
reagovat
No ja se chtel pod serial podivat, ale rikal jsem si, ze je to zbytecne ;) Hold, nemuzu projet vse, tak jsem to hodil sem, treba vsichni si to neprecetli pod konkretnim odkazem serialu ;)
495878
No ja se chtel pod serial podivat, ale rikal jsem si, ze je to zbytecne *;)* Hold, nemuzu projet vse, tak jsem to hodil sem, treba vsichni si to neprecetli pod konkretnim odkazem serialu *;)*
0 0
reagovat
a zase pozdě. :D:D
495875
a zase pozdě. *:D**:D*
0 0
reagovat
T: link
495874
T: http://www.moviezone.cz/clanek/12636-terminator-the-sarah-connor-chronicles-o-serialu/diskuze/
0 0
reagovat
Pro ty, kteri to nevzdali, tak Sarah Connor se vrati! link
495872
Pro ty, kteri to nevzdali, tak Sarah Connor se vrati! http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=44250
0 0
reagovat
JJ panove jsou asi duchove :D
495865
JJ panove jsou asi duchove *:D*
0 0
reagovat

Karbous

Je nás víc:D
495853
Je nás víc*:D*
Karbous
0 0
reagovat

terminator007

Sakryš, v tom případě jsem mrtvý. :)
495829
Sakryš, v tom případě jsem mrtvý. *:)*
terminator007
0 0
reagovat

verbst

Rozhodne 24! Kdo nevidel, jako by ani nezil ;)
495826
Rozhodne 24! Kdo nevidel, jako by ani nezil *;)*
verbst
0 0
reagovat
106. místo mezi seriálama. Shawshank má kliku, že se to dělí :D
495825
106. místo mezi seriálama. Shawshank má kliku, že se to dělí *:D*
0 0
reagovat
LOL, Scrubs jsou na CSFD 106. nejlepší :D:+
495824
LOL, Scrubs jsou na CSFD 106. nejlepší *:D**:+*
0 0
reagovat

xMort

No minimálně mě jo:+..
495817
No minimálně mě jo*:+*..
xMort
0 0
reagovat
Když už jsem na to narazil, musím The Wire řádně vyhypovat. Jak už jsem psal, primárně jde o boj s překupníky drog a odehrává se to v Baltimore.
Co je na seriálu fajn, že má na celou sezónu (+-12 dílů po hodině) jeden příběh, takže žádné epizodky.
Stopáž je rovnoměrně rozdělená mezi "zlou" stranu (černošské gangy) a "dobrou" stranu. Nikomu se nijak extra nenadržuje, takže si můžete vybrat komu budete fandit. Osobně jsem měl rád i docela dost "záporáků". Ti jsou i mezi policisty. Skoro každý je úplatný, hlídá si záda, nechce si pošlapat možnou cestu k povýšení, atd, takže prosazování práva není jednoduché. Navíc seriál sleduje osudy lidí na všech společenských příčkách (pěšáci, hitmani, organizátoři drogových obchodů, vysocí politici, běžní policisté, jejich rodiny, atd). Jsou velmi dobře napsaní, takže jsem se s nima hodně sžil.
Navíc se většina věcí v seriálu vymyká běžným klišé žánru. Mám pocit, že poslední série jsou točené na digitál, takže mají ještě víc dokumentární a reálný nádech. S tím souvisí i to, že tam mimo okolních zdrojů (rádio v autě, tv) nehraje žádná hudba.
Veškeré vyšetřování probíhá hezky od začátku a postupně se dostávají k větším rybám. Zkrátka z toho mám pocit, že takhle nějak by to mohlo skutečně probíhat.
Jak už jsem psal, pokud máte podobné věci rádi nebo nevíte na co koukat, určitě zkuste.
Navíc jsem z toho získal náhled do černošské pouliční komunity. Už je mi jasné, proč si ti hiphopeři dávají podobně stupidní jména jako The Game a podobně (tedy ne, že by mi přišli méně směšní ;)). Tedy ne že by to byl nějaký extrovní klad...
A ještě k jazyku: má to imho dost těžkou angličtinu. Z odposlechu moc nedávám. Některé postavy polykají půlky vět a když to vidím v titulkách, někdy si to vracím zpět abych si poslechl, jestli to opravdu řekli.
Mno nic, doufám, že jsem si neupsal prsty zbytečně a někoho jsem nalákal ke sledování :)
495814
Když už jsem na to narazil, musím [b]The Wire[/b] řádně vyhypovat. Jak už jsem psal, primárně jde o boj s překupníky drog a odehrává se to v Baltimore. Co je na seriálu fajn, že má na celou sezónu (+-12 dílů po hodině) jeden příběh, takže žádné epizodky. Stopáž je rovnoměrně rozdělená mezi "zlou" stranu (černošské gangy) a "dobrou" stranu. Nikomu se nijak extra nenadržuje, takže si můžete vybrat komu budete fandit. Osobně jsem měl rád i docela dost "záporáků". Ti jsou i mezi policisty. Skoro každý je úplatný, hlídá si záda, nechce si pošlapat možnou cestu k povýšení, atd, takže prosazování práva není jednoduché. Navíc seriál sleduje osudy lidí na všech společenských příčkách (pěšáci, hitmani, organizátoři drogových obchodů, vysocí politici, běžní policisté, jejich rodiny, atd). Jsou velmi dobře napsaní, takže jsem se s nima hodně sžil. Navíc se většina věcí v seriálu vymyká běžným klišé žánru. Mám pocit, že poslední série jsou točené na digitál, takže mají ještě víc dokumentární a reálný nádech. S tím souvisí i to, že tam mimo okolních zdrojů (rádio v autě, tv) nehraje žádná hudba. Veškeré vyšetřování probíhá hezky od začátku a postupně se dostávají k větším rybám. Zkrátka z toho mám pocit, že takhle nějak by to mohlo skutečně probíhat. Jak už jsem psal, pokud máte podobné věci rádi nebo nevíte na co koukat, určitě zkuste. Navíc jsem z toho získal náhled do černošské pouliční komunity. Už je mi jasné, proč si ti hiphopeři dávají podobně stupidní jména jako The Game a podobně (tedy ne, že by mi přišli méně směšní ;)). Tedy ne že by to byl nějaký extrovní klad... A ještě k jazyku: má to imho dost těžkou angličtinu. Z odposlechu moc nedávám. Některé postavy polykají půlky vět a když to vidím v titulkách, někdy si to vracím zpět abych si poslechl, jestli to opravdu řekli. Mno nic, doufám, že jsem si neupsal prsty zbytečně a někoho jsem nalákal ke sledování :)
0 0
reagovat
Víte co? Ja to pomalu zkouknu asi vsechno. Stejne se nudim. Trikrat sem videl celou BSG, ted sjizdim potreti LOSTy... Takhle se zabavim necim novym, a podle Vas i dobrym. Dam na vas na vsechny. Jeste jednou dik.:+
495800
Víte co? Ja to pomalu zkouknu asi vsechno. Stejne se nudim. Trikrat sem videl celou BSG, ted sjizdim potreti LOSTy... Takhle se zabavim necim novym, a podle Vas i dobrym. Dam na vas na vsechny. Jeste jednou dik.*:+*
0 0
reagovat

verbst

24ce se nic nevyrovná, Dexter je perfektní a na The Wire koukám teď. Už jedu druhou řadu (zrovna před chvilkou jsem koukal). Hodně dobrá "realistická" detektivka o boji proti drogám v Baltimore. Určitě bych doporučil.
495793
24ce se nic nevyrovná, Dexter je perfektní a na The Wire koukám teď. Už jedu druhou řadu (zrovna před chvilkou jsem koukal). Hodně dobrá "realistická" detektivka o boji proti drogám v Baltimore. Určitě bych doporučil.
verbst
0 0
reagovat

verbst

Doctor Who! jedině Doctor Who, možná jsem sám, ale je to nářez:+
495790
Doctor Who! jedině Doctor Who, možná jsem sám, ale je to nářez*:+*
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se