Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59241 - 59260 Napsat příspěvek

mihhi

Ten dabing je naprosto strašnej - klasicky úplně jinej seriál :-
491205
Ten dabing je naprosto strašnej - klasicky úplně jinej seriál *:-*
mihhi
0 0
reagovat
Asi tak, hlavně, že hovadiny typu Ordinace apod. dávají v hlavním vysílacím čase.
490847
Asi tak, hlavně, že hovadiny typu Ordinace apod. dávají v hlavním vysílacím čase.
0 0
reagovat

mihhi

HH v tomto čase většina lidí je buď v práci nebo ve škole.
490831
HH v tomto čase většina lidí je buď v práci nebo ve škole.
mihhi
0 0
reagovat
Od zítra opakují na Nově Veronicu Mars, konečně jí snad zkouknu komplet:+
>13:15 každý vš. den.
490825
Od zítra opakují na Nově Veronicu Mars, konečně jí snad zkouknu komplet*:+* >13:15 každý vš. den.
0 0
reagovat
Ne. :o
490789
Ne. *:o*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Počul si už (resp dokonca čital) o tomto ?
490788
Počul si už (resp dokonca čital) o [link="http://www.marvel.com/catalog/?id=5749"]tomto[/link] ?
Ravenhorn
0 0
reagovat
:D
490786
*:D*
0 0
reagovat
No tak to se do toho pustim... Diky za doporuceni ;) to rave: ja jsem nikdy nerikal, ze bych ti neveril draku ;)
490785
No tak to se do toho pustim... Diky za doporuceni *;)* to rave: ja jsem nikdy nerikal, ze bych ti neveril draku *;)*
0 0
reagovat

terminator007

V tomto stoja za Ravenhornom rady nadšených čitateľov, takže s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou áno :)
490782
V tomto stoja za Ravenhornom rady nadšených čitateľov, takže s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou áno *:)*
terminator007
0 0
reagovat

terminator007

Jednou mi věř. Hlavně v knihách. :+
490780
Jednou mi věř. Hlavně v knihách. *:+*
terminator007
0 0
reagovat
Je to fakt az tak dobry? Jeste jsem to necetl, ale pustim se do toho asi...
490779
Je to fakt az tak dobry? Jeste jsem to necetl, ale pustim se do toho asi...
0 0
reagovat

l'ubo

Pro mě je to nejlepší epos, hodnotím ho víš jak Pána prstenů.

Já zrovna čtu druhou knihu čtvrtého dvojdílu.

Fakt o nemá chybu.
490777
Pro mě je to nejlepší epos, hodnotím ho víš jak Pána prstenů. Já zrovna čtu druhou knihu čtvrtého dvojdílu. Fakt o nemá chybu.
l'ubo
0 0
reagovat
Zo všetkých pripravovaných seriálov sa na Pieseň Ľadu a Ohňa teším vôbec najviac. Navyše sa mi konečne podarilo zohnať knihu(y), takže až dokočím rozčítaného Eca, veselo začnem lúskať predlohu:)
490775
Zo všetkých pripravovaných seriálov sa na Pieseň Ľadu a Ohňa teším vôbec najviac. Navyše sa mi konečne podarilo zohnať knihu(y), takže až dokočím rozčítaného Eca, veselo začnem lúskať predlohu*:)*
0 0
reagovat

Ravenhorn

No tak pokud do toho daji trosku penez (coz je u HBO zvykem, viz.Rim), tak se na budu pak moc a moc tesit!!! ;)
490773
No tak pokud do toho daji trosku penez (coz je u HBO zvykem, viz.Rim), tak se na budu pak moc a moc tesit!!! *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Píseň ledu a ohně

Já už bych chtěl mít jistotu, že to budou točit a hlavně ať už to vidím.

link
490769
Já už bych chtěl mít jistotu, že to budou točit a hlavně ať už to vidím. [link="http://icefire.d20.cz/clanky/serial/2431.html"]link[/link]
Píseň ledu a ohně
0 0
reagovat
Machři a šprti jsou výborný dodnes si pamatuji jak dostal ten obrýlení šprt pusu od té kočky v kumbálu když hráli flašku :D:+
490715
Machři a šprti jsou výborný dodnes si pamatuji jak dostal ten obrýlení šprt pusu od té kočky v kumbálu když hráli flašku *:D**:+*
0 0
reagovat
Když už jste nechali promluvit nostalgii, taky se pochlubím. Spousta seriálů, které jste vyjmenovali, jsem taky sledoval. Ale nejradši jsem měl Báječná léta a Machři a šprti. To je ta pravá nostalgie. Je to špatný, že se Česká televize tato díla neodváží odvysílat. Její škoda, ale vsadím se o cokoliv, že sledovanost by byla veliká!
490694
Když už jste nechali promluvit nostalgii, taky se pochlubím. Spousta seriálů, které jste vyjmenovali, jsem taky sledoval. Ale nejradši jsem měl Báječná léta a Machři a šprti. To je ta pravá nostalgie. Je to špatný, že se Česká televize tato díla neodváží odvysílat. Její škoda, ale vsadím se o cokoliv, že sledovanost by byla veliká!
0 0
reagovat
Parádní? No, nevím, ale s tou hláškou měl KarelR pravdu :D
490530
Parádní? No, nevím, ale s tou hláškou měl KarelR pravdu *:D*
0 0
reagovat
Sakryš, nějaká chyba ve výpočtovém čipu, měl bych si nechat zkalibrovat hlavu. Samozřejmě, aktuální, ČTVRTÁ série, že, každy to jistě pochopil, o čem mluvím, ehm. :)
490516
Sakryš, nějaká chyba ve výpočtovém čipu, měl bych si nechat zkalibrovat hlavu. Samozřejmě, aktuální, ČTVRTÁ série, že, každy to jistě pochopil, o čem mluvím, ehm. *:)*
0 0
reagovat
Treti? :)
490515
Treti? :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se