Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59221 - 59240 Napsat příspěvek

Fluke

No a proč myslíš, že odstřelil toho záporáka?;)
496030
No a proč myslíš, že odstřelil toho záporáka?*;)*
Fluke
0 0
reagovat
Luc44 > jj, dalnicni policie resila mafiany nekde ve slunny exotice ... normalka ;)
496028
Luc44 > jj, dalnicni policie resila mafiany nekde ve slunny exotice ... normalka ;)
0 0
reagovat
nn, Kranich odešel, páč mu vyhodili do povětří auto s jeho milou:)

ale možná je to ve stejným dílu8)
496029
nn, Kranich odešel, páč mu vyhodili do povětří auto s jeho milou*:)* ale možná je to ve stejným dílu*8)*
0 0
reagovat
Kranich odešel, protože ve scéně, kdy mířil na záporáka pistolí a chtěl ho zabít si to nějak poplet a místo toho, aby ji srdceryvně dal Simirovi a záporáka zatkli, tak ho na místě odprásk. Jako dítě jsem z toho byl docela otřesenej.
496027
Kranich odešel, protože ve scéně, kdy mířil na záporáka pistolí a chtěl ho zabít si to nějak poplet a místo toho, aby ji srdceryvně dal Simirovi a záporáka zatkli, tak ho na místě odprásk. Jako dítě jsem z toho byl docela otřesenej.
0 0
reagovat
Tom Kranich byl ten po zabitým harpunou:) (nechápu, že si to jméno furt pamatuju), pak mu dali novýho, potom co Kranich odešel od policie, ale pak ho měl asi po dvou sériích zase zpátky, taky sem to nechápal:)
496025
Tom Kranich byl ten po zabitým harpunou*:)* (nechápu, že si to jméno furt pamatuju), pak mu dali novýho, potom co Kranich odešel od policie, ale pak ho měl asi po dvou sériích zase zpátky, taky sem to nechápal*:)*
0 0
reagovat
André. :) A ten závěrečný dvojdíl byl náhodou vynikající. :)
496026
André. :) A ten závěrečný dvojdíl byl náhodou vynikající. :)
0 0
reagovat

estéčko

Dík, tak hezoun byl Tom, ale právě si nikdy nemůžu vzpomenout, jak se jmenoval ten dlouhán. Tyjo oni ho zabili harpunou v Řecku? v seriálu o německý dálniční policii... :D
496024
Dík, tak hezoun byl Tom, ale právě si nikdy nemůžu vzpomenout, jak se jmenoval ten dlouhán. Tyjo oni ho zabili harpunou v Řecku? v seriálu o německý dálniční policii... *:D*
estéčko
0 0
reagovat
prvni byl jen v pilotu, pak byl ten dlouhan, ten byl nejznamejsi, toho zabili harpunou nekde v recku. pak byl nejakej prechodak, pak ten hezoun co byl doted ... teda ja to videl naposled nekdy pradavno, takze sem mozna nejakyho prosvih´
496023
prvni byl jen v pilotu, pak byl ten dlouhan, ten byl nejznamejsi, toho zabili harpunou nekde v recku. pak byl nejakej prechodak, pak ten hezoun co byl doted ... teda ja to videl naposled nekdy pradavno, takze sem mozna nejakyho prosvih´
0 0
reagovat
Pro znalce (asi Batman :D) kolikátýho parťáka má Simír? a jak se jmenoval ten úplně první?
496020
Pro znalce (asi Batman *:D*) kolikátýho parťáka má Simír? a jak se jmenoval ten úplně první?
0 0
reagovat

Disk

"ničení všelijakých značek"... ono to někdy bylo o něčem jiném? :D
Mě osobně to tedy přestalo bavit zhruba ve třetí sérii, plechy se tam sice mačkají velmi efektně (na seriál), ale k tomu je tam navíc trochu moc nudného balastu.
496013
"ničení všelijakých značek"... ono to někdy bylo o něčem jiném? *:D* Mě osobně to tedy přestalo bavit zhruba ve třetí sérii, plechy se tam sice mačkají velmi efektně (na seriál), ale k tomu je tam navíc trochu moc nudného balastu.
Disk
0 0
reagovat

xMort

já měl mýlku, že crossover je to samé jako backdoor pilot, spin-off jsme neřešili.
495982
já měl mýlku, že crossover je to samé jako backdoor pilot, spin-off jsme neřešili.
xMort
0 0
reagovat

Fluke

Crossover je, pokud protnou dva existující vesmíry/seriály. Pokud z jednoho vytáhnou postavy a dají jim vlastní seriál, je to spin-off.
495978
Crossover je, pokud protnou dva existující vesmíry/seriály. Pokud z jednoho vytáhnou postavy a dají jim vlastní seriál, je to spin-off.
Fluke
0 0
reagovat
hm, jestli zničej další super fára, tak jdu do toho. Simir rulez.:D
495966
hm, jestli zničej další super fára, tak jdu do toho. Simir rulez.*:D*
0 0
reagovat
Asi jako vždycky, pár aut a prej aji nějaká helikoptéra. Ale když tam má bejt komisař Rex tak se asi kouknu:+
495964
Asi jako vždycky, pár aut a prej aji nějaká helikoptéra. Ale když tam má bejt komisař Rex tak se asi kouknu*:+*
0 0
reagovat
asi o dalnici a simirovi :D proste 100% zabavy
495962
asi o dalnici a simirovi :D proste 100% zabavy
0 0
reagovat

ragnar

A o čem to bude? :D
495958
A o čem to bude? *:D*
ragnar
0 0
reagovat

ragnar

Podle mě to už zdegenerovalo na ničení všelijakých značek. To za prvé. A za druhé: Nemám rád natahované kaše.:(
495957
Podle mě to už zdegenerovalo na ničení všelijakých značek. To za prvé. A za druhé: Nemám rád natahované kaše.*:(*
ragnar
0 0
reagovat
budete se nekdo zitra divat na prvni dil nove serie kobry 11? :)
495953
budete se nekdo zitra divat na prvni dil nove serie kobry 11? :)
0 0
reagovat
Backdoor pilot 8) [link]
495938
Backdoor pilot *8)* [link="http://en.wikipedia.org/wiki/Television_pilot#Backdoor_pilots"][link][/link]
0 0
reagovat

KarelR

aha:) asi to tak bude..a máš pro to aspoň nějakej spešl název?:)
495937
aha:) asi to tak bude..a máš pro to aspoň nějakej spešl název?*:)*
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se