Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59221 - 59240 Napsat příspěvek
Já viděl jeden díl, kde tam nějaká hrozná kravka zamrazila nevinné želvičky. Na takovéhle brutální seriály fakt koukat nebudu. :)
492294
Já viděl jeden díl, kde tam nějaká hrozná kravka zamrazila nevinné želvičky. Na takovéhle brutální seriály fakt koukat nebudu. :)
0 0
reagovat
To já radši Uweho filmy než většinu českých seriálů typu Ordinace apod.
492293
To já radši Uweho filmy než většinu českých seriálů typu Ordinace apod.
0 0
reagovat
Souhlas s estéčkem, na to, že to hrotí prakticky denně 45 minut, se jim ještě daří udržet slušnou úroveň - když to srovnám s českými seriály, které jedou denně! Přítelkyně to sleduje, takže pasivně to mám dost nakoukaný :D ostatně stejně jako Ordinaci a Místo v životě ?) naštěstí víc toho nesleduje :D
492292
Souhlas s estéčkem, na to, že to hrotí prakticky denně 45 minut, se jim ještě daří udržet slušnou úroveň - když to srovnám s českými seriály, které jedou denně! Přítelkyně to sleduje, takže pasivně to mám dost nakoukaný *:D* ostatně stejně jako Ordinaci a Místo v životě *?)* naštěstí víc toho nesleduje *:D*
0 0
reagovat
nelibi
492286
nelibi
0 0
reagovat

st39.6

Lepší nebo horší žumpa je pořád žumpa:D
492285
Lepší nebo horší žumpa je pořád žumpa*:D*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Nerikej, ze se ti to libi? :D Ikdyz mas mozna pravdu, ze asi moc lepsiho toho u nas neni a mozna na to, kolik je dilu... No, nebudu radsi polemizovat nebo se na to jeste zacnu divat! :D Jdu radsi spat ;)
492284
Nerikej, ze se ti to libi? *:D* Ikdyz mas mozna pravdu, ze asi moc lepsiho toho u nas neni a mozna na to, kolik je dilu... No, nebudu radsi polemizovat nebo se na to jeste zacnu divat! *:D* Jdu radsi spat *;)*
st39.6
0 0
reagovat
ja u toho vecerim skoro kazdej den. na to jak je to roztahany se imo tvurci porad drzej na solidni urovni. moc lepsiho toho u nas neni :/
492282
ja u toho vecerim skoro kazdej den. na to jak je to roztahany se imo tvurci porad drzej na solidni urovni. moc lepsiho toho u nas neni :/
0 0
reagovat
naši an to pravidelně koukaj.. občas u toho večeřim.. je to k pláči.. naštěstí už moc všedních dnů doma nejsem
492281
naši an to pravidelně koukaj.. občas u toho večeřim.. je to k pláči.. naštěstí už moc všedních dnů doma nejsem
0 0
reagovat
JJ, ja videl snad 20min dohromady ze vsech dilu a musim uznat, ze je to fakt pecka :D
492239
JJ, ja videl snad 20min dohromady ze vsech dilu a musim uznat, ze je to fakt pecka *:D*
0 0
reagovat
já věděl, že ten seriál stojí za prd, ale evidentně to klesá každým dílem hlouběji do kanálu.:D
492237
já věděl, že ten seriál stojí za prd, ale evidentně to klesá každým dílem hlouběji do kanálu.*:D*
0 0
reagovat

Psema

Ja omylem na dnesni dil videl ukazku, jak tam nekdo beha jako velikonocni zajicek a to mi bohate zase na rok stacilo :D
492236
Ja omylem na dnesni dil videl ukazku, jak tam nekdo beha jako velikonocni zajicek a to mi bohate zase na rok stacilo *:D*
Psema
0 0
reagovat
omylem jsem zavadil zrakem o Ulici a to co se tam děje je teda totální peklo.:-
492224
omylem jsem zavadil zrakem o Ulici a to co se tam děje je teda totální peklo.*:-*
0 0
reagovat

Fluke

Slovensky dabing Betty je vynikajuci
492045
Slovensky dabing Betty je vynikajuci
Fluke
0 0
reagovat
Ehm, tak jsem náhodou zachytil na Markíze Ošklivku Betty, americkou verzi a i v tom dabingu to bylo asi o 1000% lepší a o něčem jiným než ta Primácká cholerická retardická blbost. Jsem fakt nečekal, že ta americká verze je tak koukatelná:+

492035
Ehm, tak jsem náhodou zachytil na Markíze Ošklivku Betty, americkou verzi a i v tom dabingu to bylo asi o 1000% lepší a o něčem jiným než ta Primácká cholerická retardická blbost. Jsem fakt nečekal, že ta americká verze je tak koukatelná*:+*
0 0
reagovat
speedy: Dikes;)
492025
speedy: Dikes*;)*
0 0
reagovat
Až na podzim.
492024
Až na podzim.
0 0
reagovat
Neviete ci sa este tuto sezonu budu vysielat nejake diely z Chucka a Life?
492022
Neviete ci sa este tuto sezonu budu vysielat nejake diely z Chucka a Life?
0 0
reagovat
Práve si dávam repete kultového sci-fi Babylon 5 a všimol som si, že na tom seriály (a k nemu pridružených projektoch) sa dá nádherne pozorovať progres televíznych CGI efektov od prvotných nesmelých pokusov s rozmazanými textúrami a monofarebnými polygónmi až po (na televízne pomery) vizuálnu žranicu v Lost Tales z minulého roka. Zaujímavé vidieť, kam sa za tých 14 rokov počitačová grafika dostala...
491221
Práve si dávam repete kultového sci-fi Babylon 5 a všimol som si, že na tom seriály (a k nemu pridružených projektoch) sa dá nádherne pozorovať progres televíznych CGI efektov od prvotných nesmelých pokusov s rozmazanými textúrami a monofarebnými polygónmi až po (na televízne pomery) vizuálnu žranicu v Lost Tales z minulého roka. Zaujímavé vidieť, kam sa za tých 14 rokov počitačová grafika dostala...
0 0
reagovat
No já jsem originál neviděl, jsem rád aspoň za tohle, při prvním vysílání jsem stihnul tak 3-5 dílů z každé sezóny:).
491207
No já jsem originál neviděl, jsem rád aspoň za tohle, při prvním vysílání jsem stihnul tak 3-5 dílů z každé sezóny*:)*.
0 0
reagovat
Strašnej bych neřekl, na český poměry dobrý, ale je to jinej seriál, to je pravda.
491206
Strašnej bych neřekl, na český poměry dobrý, ale je to jinej seriál, to je pravda.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se