Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 59161 - 59180 Napsat příspěvek

terminator007

Když poslední dobou jsou ty seriály většinou o ničem až na par scifi vyjímek, Prison break a Lost. A to nemluvím o českých. Tam snad jedině Četnické humoresky stojí za to, jinak se radši budu koukat na Dinosaury než na české herce.
493494
Když poslední dobou jsou ty seriály většinou o ničem až na par scifi vyjímek, Prison break a Lost. A to nemluvím o českých. Tam snad jedině Četnické humoresky stojí za to, jinak se radši budu koukat na Dinosaury než na české herce.
terminator007
0 0
reagovat
to KarelR: jj, ne¨co si vybavim, neboj :D to ravenhorn: no tak bohuzel jsem tuto ´pecku´ mel moznost videt, kdyz jsme zasli pro DVD na pobaveni a je to fakt luxus :D Ale to nic nemeni na tom, ze ten ztraceny svet mi pripada take trosku peklo ;) Ale kazdy mame nazor...
493480
to KarelR: jj, ne¨co si vybavim, neboj *:D* to ravenhorn: no tak bohuzel jsem tuto ´pecku´ mel moznost videt, kdyz jsme zasli pro DVD na pobaveni a je to fakt luxus *:D* Ale to nic nemeni na tom, ze ten ztraceny svet mi pripada take trosku peklo *;)* Ale kazdy mame nazor...
0 0
reagovat
JInak ja se u toho bavím. Dinosaury mám vždycky rád. Fakt vidím problém ve špatných tricích, ale kde jinde uvidím mix opolidí, dinosaurů, ještěřích lidí, sexy slečen a jiné havěti.
493430
JInak ja se u toho bavím. Dinosaury mám vždycky rád. Fakt vidím problém ve špatných tricích, ale kde jinde uvidím mix opolidí, dinosaurů, ještěřích lidí, sexy slečen a jiné havěti.
0 0
reagovat
Jestli chceš poznat nějaké peklo tak si pust Pterodaktyl.

Než na to, to se budu dívat radši na Kameňáka.
493427
Jestli chceš poznat nějaké peklo tak si pust Pterodaktyl. Než na to, to se budu dívat radši na Kameňáka.
0 0
reagovat
poslednich par mesicu? try 2 long years... :D
493422
poslednich par mesicu? try 2 long years... *:D*
0 0
reagovat

t007

Nemůžeme jmenovat, hned by to přišel hájit. Ale vážně, jestli za tebe posledních pár měsíců nenavštěvovalo MZ memories-free alter ego, tak si určitě spoustu ravenhornovskejch hodnocení vybavíš ;)
493419
Nemůžeme jmenovat, hned by to přišel hájit. Ale vážně, jestli za tebe posledních pár měsíců nenavštěvovalo MZ memories-free alter ego, tak si určitě spoustu ravenhornovskejch hodnocení vybavíš *;)*
t007
0 0
reagovat
Vy jste kluci na draka tedy zli :D Ale porad me zajima nejake to peklo :D
493417
Vy jste kluci na draka tedy zli *:D* Ale porad me zajima nejake to peklo *:D*
0 0
reagovat
A nezapomínej na akční a s efektama! ;)
493416
A nezapomínej na akční a s efektama! ;)
0 0
reagovat

t007

Většinou to bejvaj fantasy, historický filmy nebo sci-fi všeho druhu :D
493412
Většinou to bejvaj fantasy, historický filmy nebo sci-fi všeho druhu *:D*
t007
0 0
reagovat

KarelR

Ty jo, tak to bych chtel nejake to vetsi peklo znat, pokud nepocitam tedy Bolla :D
493411
Ty jo, tak to bych chtel nejake to vetsi peklo znat, pokud nepocitam tedy Bolla *:D*
KarelR
0 0
reagovat

t007

Tohle je ještě slabota, líběj se mu i větší pekla :D
493409
Tohle je ještě slabota, líběj se mu i větší pekla *:D*
t007
0 0
reagovat

KarelR

No, vim, ze se mu libi spousta veci, co ostatnim ne, ale tohle mi pripada uz fakt hruzne i pro Draka :D
493408
No, vim, ze se mu libi spousta veci, co ostatnim ne, ale tohle mi pripada uz fakt hruzne i pro Draka *:D*
KarelR
0 0
reagovat

Ravenhorn

No pokud to byl ten, co davali i v TV, tak mi prisel hroznej jako celek ;)
493407
No pokud to byl ten, co davali i v TV, tak mi prisel hroznej jako celek *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

t007

Samozřejmě, že to je špatný. Všichni ale víme, že to vůbec nesouvisí s tím, jestli se to Ravenhornovi líbí ;)
493406
Samozřejmě, že to je špatný. Všichni ale víme, že to vůbec nesouvisí s tím, jestli se to Ravenhornovi líbí *;)*
t007
0 0
reagovat

terminator007

Až na efekty není.
493405
Až na efekty není.
terminator007
0 0
reagovat

Ravenhorn

Neni ten ztraceny svet nahodou hruza? 8)
493385
Neni ten ztraceny svet nahodou hruza? *8)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Ale překvapil třeba Father Ted. Naprosto luxusní seriál o knězích v zapadlé části Anglie. Téma sice vypadá sešněrovaně, ale opak je pravdou. Na takhle vtipnou a herezní věc jen tak nenarazíte. Škoda, že hlavní představitel zemřel a další série už nebude :( Pokud máte rádi Black books a neviděli jste, rozhodně zkuste (je to od stejných lidí).
493378
Ale překvapil třeba Father Ted. Naprosto luxusní seriál o knězích v zapadlé části Anglie. Téma sice vypadá sešněrovaně, ale opak je pravdou. Na takhle vtipnou a herezní věc jen tak nenarazíte. Škoda, že hlavní představitel zemřel a další série už nebude :( Pokud máte rádi Black books a neviděli jste, rozhodně zkuste (je to od stejných lidí).
0 0
reagovat

l'ubo

No mám tolik seriálů, že nevím na co se dívat dříve. Teď třeba sleduji Strážce moře druhou sérii a k tomu první sérii Ztracený svět (ten s těmi dinosaury).
493374
No mám tolik seriálů, že nevím na co se dívat dříve. Teď třeba sleduji Strážce moře druhou sérii a k tomu první sérii Ztracený svět (ten s těmi dinosaury).
l'ubo
0 0
reagovat

Ravenhorn

A práve tam si imho urobil chybu. Babylon 5 sa musí vidieť celý, prvá séria je len taký rozjazd, to pravé orechové príjde až v tých ďalších (hlavne teda vo štvrtej, ktorá je jednou veľkou monumentálnou jazdou). Rozhodne by som na tvojom mieste dal ešte šancu.
493371
A práve tam si imho urobil chybu. Babylon 5 sa musí vidieť celý, prvá séria je len taký rozjazd, to pravé orechové príjde až v tých ďalších (hlavne teda vo štvrtej, ktorá je jednou veľkou monumentálnou jazdou). Rozhodne by som na tvojom mieste dal ešte šancu.
Ravenhorn
0 0
reagovat
To je fakt, Babylon 5 mě nějak nechytnul. První scifi seriál co jsem viděl kus a nekoukám se dál.
493360
To je fakt, Babylon 5 mě nějak nechytnul. První scifi seriál co jsem viděl kus a nekoukám se dál.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se