Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58521 - 58540 Napsat příspěvek
Možná Dollhouse od Josse Whedona
502487
Možná Dollhouse od Josse Whedona
0 0
reagovat
Dotaz, ikdyz vlastne nevim, jak se zeptat, jelikoz nic nevim :D Vim, ze tady byla nedavno ukazka na nejaky sci-fi/mysteriozni serial, ale myslim, ze to nebyl od JJ, napadne vas nekoho nazev? Vim, ze jsem to moc nerozvedl, ale fakt vice netusim a nejak se mi to vyparilo z hlavy :D
502486
Dotaz, ikdyz vlastne nevim, jak se zeptat, jelikoz nic nevim *:D* Vim, ze tady byla nedavno ukazka na nejaky sci-fi/mysteriozni serial, ale myslim, ze to nebyl od JJ, napadne vas nekoho nazev? Vim, ze jsem to moc nerozvedl, ale fakt vice netusim a nejak se mi to vyparilo z hlavy *:D*
0 0
reagovat

Bagr007

Tak... maximálně ztratíš 80 minut života :)
502483
Tak... maximálně ztratíš 80 minut života :)
Bagr007
0 0
reagovat
Mě šlo totiž o to, že ten samotný námět mě vůbec neláká, ale jméno J.J. Abramse je tak veliký, že bych to zkusil.
502480
Mě šlo totiž o to, že ten samotný námět mě vůbec neláká, ale jméno J.J. Abramse je tak veliký, že bych to zkusil.
0 0
reagovat

Bagr007

Bavili jsme se o tom trochu v diskuzi u tý novinky. K TSCC to má táááááákhle daleko ;)
502479
Bavili jsme se o tom trochu v diskuzi u tý novinky. K TSCC to má táááááákhle daleko ;)
Bagr007
0 0
reagovat
určitě to stojí za to, právě jsem to dokoukal a je to moc fajn:+ jen teď čekat na pravidelný dávky... hmmm
502473
určitě to stojí za to, právě jsem to dokoukal a je to moc fajn*:+* jen teď čekat na pravidelný dávky... hmmm
0 0
reagovat
Zajímalo by mě jestli má cenu se koukat na Fringe? Všiml jsem si, že se tady o něm zmiňoval jenom xMort a na CSFD to má jenom 5 hodnocení. Nerad bych se znovu namočil do takové špíny jako byl Terminator: TSCC, ale nevěřím, že by byl J.J. Abrams takového zla schopný.
502472
Zajímalo by mě jestli má cenu se koukat na Fringe? Všiml jsem si, že se tady o něm zmiňoval jenom xMort a na CSFD to má jenom 5 hodnocení. Nerad bych se znovu namočil do takové špíny jako byl Terminator: TSCC, ale nevěřím, že by byl J.J. Abrams takového zla schopný.
0 0
reagovat
muv: Nemáš zač;)
502325
muv: Nemáš zač*;)*
0 0
reagovat

2 muv

Projdi si laskave FAQ.
502319
Projdi si laskave FAQ.
2 muv
0 0
reagovat
sháním serial z roku 1996 pan a pani smithovi ,, Maria Bello...,, díky za odkazy
502311
sháním serial z roku 1996 pan a pani smithovi ,, Maria Bello...,, díky za odkazy
0 0
reagovat
Mám teď obě verze, ale vzhledem k tomu že jsem ho poprvé viděl v češtině tak k němu mám zatím blíže. I když jsem anglickou verzi ještě neviděl, je mi jasné že už jen proto, že vznikl v angličtině, tak i jeho humor je anglický a to především ve slovních obratech.
Pamatuju si jak jsem každej tejden s jedním kámošem vždy čekali u televize na další díly. Pak nás ale jednou zklamalo, že už tam nebyl Jeff;)
502307
Mám teď obě verze, ale vzhledem k tomu že jsem ho poprvé viděl v češtině tak k němu mám zatím blíže. I když jsem anglickou verzi ještě neviděl, je mi jasné že už jen proto, že vznikl v angličtině, tak i jeho humor je anglický a to především ve slovních obratech. Pamatuju si jak jsem každej tejden s jedním kámošem vždy čekali u televize na další díly. Pak nás ale jednou zklamalo, že už tam nebyl Jeff*;)*
0 0
reagovat
Coupling je legendární.:+ Mluvíme-li o britský verzi.
502306
Coupling je legendární.*:+* Mluvíme-li o britský verzi.
0 0
reagovat
Nedávno jsem zde vznesl dotaz na nějaký seriálový návrh. Bohužel jsem dostal tipy pouze na anime seriály a tak jsme si oddech, když jsem si vzpoměl na jeden, co znám. A to na "Párování (Coupling)". Zábava stoupá s počtem osob jenž ho sledují:+. A to je ověřené.
502305
Nedávno jsem zde vznesl dotaz na nějaký seriálový návrh. Bohužel jsem dostal tipy pouze na anime seriály a tak jsme si oddech, když jsem si vzpoměl na jeden, co znám. A to na "Párování (Coupling)". Zábava stoupá s počtem osob jenž ho sledují*:+*. A to je ověřené.
0 0
reagovat
AAAAAAA... už chci bejt někde u stabiního netu:(
502304
AAAAAAA... už chci bejt někde u stabiního netu*:(*
0 0
reagovat

xMort

jj, viz diskuze tady:
link
502303
jj, viz diskuze tady: http://www.moviezone.cz/clanek/13150-abramsovo-okrajove-eso/
xMort
0 0
reagovat
Viděli jste někdo první díl Fringe? Teď jsem dokoukal a jsem z toho úplně vedle. Přesně takové jsem si to představoval. Ten seriál má skoro všechno. Těším se na podzim...
A zakomponování názvů lokací překonává názvy epizod Heroes. Vypadá to fakt dobře.
502302
Viděli jste někdo první díl Fringe? Teď jsem dokoukal a jsem z toho úplně vedle. Přesně takové jsem si to představoval. Ten seriál má skoro všechno. Těším se na podzim... A zakomponování názvů lokací překonává názvy epizod Heroes. Vypadá to fakt dobře.
0 0
reagovat
genius:D
502257
genius*:D*
0 0
reagovat

Hugh Laurie v Přátelích :D

502254
http://www.youtube.com/watch?v=sXNd99IhdmA
Hugh Laurie v Přátelích :D
0 0
reagovat
do not ask me. Viděl jsem zhruba 80 vteřin a zavařily se mi obvody.:D
502179
do not ask me. Viděl jsem zhruba 80 vteřin a zavařily se mi obvody.*:D*
0 0
reagovat
Jak vůbec dopadla Ošklivka Katka? Dávají to vůbec ještě? Objevil se tam nějaký zajímavý zvrat? :)
502178
Jak vůbec dopadla Ošklivka Katka? Dávají to vůbec ještě? Objevil se tam nějaký zajímavý zvrat? *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se