Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58381 - 58400 Napsat příspěvek
Po Červeným trpaslíkovi bude v DVD edici čtvrtek vycházet další kult Yes, minister :+
517265
Po Červeným trpaslíkovi bude v DVD edici čtvrtek vycházet další kult Yes, minister *:+*
0 0
reagovat
taky sem si rikal Jack "Rambo" Bauer nemuze takto celou serii proste fungovat... :( Snad bude mezi tim prequelem a zbytkem sezony nejaky casovy skok, dve epky v delce jednoho kratsiho filmu by mohlo bejt tak akorat.
517264
taky sem si rikal Jack "Rambo" Bauer nemuze takto celou serii proste fungovat... *:(* Snad bude mezi tim prequelem a zbytkem sezony nejaky casovy skok, dve epky v delce jednoho kratsiho filmu by mohlo bejt tak akorat.
0 0
reagovat
Huš Jack is John Rambo... Ještě že misionáři naučili všechny malí černoušky dokonale anglicky, páč jinak by byl Jack už dávno tuhej :D. Moc tomu nevěří, tohle vypadá na cestu do pekel....
517245
Huš Jack is John Rambo... Ještě že misionáři naučili všechny malí černoušky dokonale anglicky, páč jinak by byl Jack už dávno tuhej *:D*. Moc tomu nevěří, tohle vypadá na cestu do pekel....
0 0
reagovat

KarelR

517229
http://rapidshare.com/files/129853447/Dr.Horrible.Sings.Along.Blog.Act.1.WEBRIP.MiS.flv
KarelR
0 0
reagovat
A nebyl by na Neila alternativní link? Píše mi to "This video is not available at this site" :(
517226
A nebyl by na Neila alternativní link? Píše mi to "This video is not available at this site" :(
0 0
reagovat
Těžká slabota. To i Krvavej diamant byl lepší :D
517224
Těžká slabota. To i Krvavej diamant byl lepší *:D*
0 0
reagovat
WOW, NPH je macher:D:D tesim sa na dalsie acty
517223
WOW, NPH je macher*:D**:D* tesim sa na dalsie acty
0 0
reagovat
WHAT THE FUCK?!
tak to vypada trapne, nechutne trapne. kiefer je sice porad borec a asi bych mu to zral i kdyby zachranoval teletubbies, ale ... no fuj
517221
WHAT THE FUCK?! tak to vypada trapne, nechutne trapne. kiefer je sice porad borec a asi bych mu to zral i kdyby zachranoval teletubbies, ale ... no fuj
0 0
reagovat
Těším se a moc... ale ten voiceover je děs.
517208
Těším se a moc... ale ten voiceover je děs.
0 0
reagovat
vypadá to... mizerně. Sorry, Jacku.
517214
vypadá to... mizerně. Sorry, Jacku.
0 0
reagovat
Rambo hadr... Chuck Norris by mel natocit nejaky comeback dil Walkera, Texas Rangera... jinak bude mit ostudu. :)
517213
Rambo hadr... Chuck Norris by mel natocit nejaky comeback dil Walkera, Texas Rangera... jinak bude mit ostudu. :)
0 0
reagovat
Trailer na prequel 24: Exile... Chyběls nám Jacku...
link
517211
Trailer na prequel 24: Exile... Chyběls nám Jacku... [link="http://www.youtube.com/watch?v=KdPPEXARrbg&eurl="]http://www.youtube.com/watch?v=KdPPEXARrbg&eurl=[/link]
0 0
reagovat
holy crap, to je boží:+:+:D
517204
holy crap, to je boží*:+**:+**:D*
0 0
reagovat
Aaaaaaaah, boží! :D
517196
Aaaaaaaah, boží! *:D*
0 0
reagovat
Ha! Kam se na NPH hrabe Zack E. s celou partičkou :D :+
517195
Ha! Kam se na NPH hrabe Zack E. s celou partičkou *:D* *:+*
0 0
reagovat

Dr. Horrible's Sing-Along Blog

Svět prostě potřeboval Neila Patricka Harrise jako zpívajícího rádobysuperpadoucha :D:+
A to jsem nedávno říkal, že je Whedon už vyšeptalý.
517194
Svět prostě potřeboval [link="http://www.drhorrible.com/act_I.html"]Neila Patricka Harrise jako zpívajícího rádobysuperpadoucha[/link] *:D**:+* A to jsem nedávno říkal, že je Whedon už vyšeptalý.
Dr. Horrible's Sing-Along Blog
0 0
reagovat

MeaCulpa

Ještě aby ne, když ten seriál produkuje a navíc režíroval i pár dílů :) Jinak mně se líbilo cameo Martina Scorseseho v Curb Your Enthusiasm :+
517159
Ještě aby ne, když ten seriál produkuje a navíc režíroval i pár dílů :) Jinak mně se líbilo cameo Martina Scorseseho v Curb Your Enthusiasm *:+*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Zrovna měl Singer mini cameo v Houseovi.
517155
Zrovna měl Singer mini cameo v Houseovi.
0 0
reagovat
jé já občas zmatkuju :D
Mě to hodně překvapilo jelikož sem čekal nějakou ptákovinu ale ono ne :+:+
517089
jé já občas zmatkuju *:D* Mě to hodně překvapilo jelikož sem čekal nějakou ptákovinu ale ono ne *:+**:+*
0 0
reagovat

strangercz

OMG, když už na tebe někdo reaguje, tak ten koment nemaž prosímtě :D

Každopádně tohle dávali na tý oscarový noci ve Slováči, ale tehdy jsme s elishou vůbec netušili, co to je. Já to teda vlastně pořád nevím, na CSFD toho moc není.

Ale každopádně mě v poslední době příjemně překvapil seriál It's Always Sunny in Philadelphia. Nářezová věc!
517078
OMG, když už na tebe někdo reaguje, tak ten koment nemaž prosímtě *:D* Každopádně tohle dávali na tý oscarový noci ve Slováči, ale tehdy jsme s elishou vůbec netušili, co to je. Já to teda vlastně pořád nevím, na CSFD toho moc není. Ale každopádně mě v poslední době příjemně překvapil seriál It's Always Sunny in Philadelphia. Nářezová věc!
strangercz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se