Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5821 - 5840 Napsat příspěvek

Terapie Pravdou (2022)

Od seriálu se Segelem a Harrisonem Fordem se asi bude čekat genialita, což tohle není. Je to jen fajn krátký nadprůměrný seriál ze života terapeutů. Taková uklidňující terapie sama o sobě. 7/10 Chapu negativní reakce jestli někdo čeká víc. 
863267
Od seriálu se Segelem a Harrisonem Fordem se asi bude čekat genialita, což tohle není. Je to jen fajn krátký nadprůměrný seriál ze života terapeutů. Taková uklidňující terapie sama o sobě. 7/10 Chapu negativní reakce jestli někdo čeká víc. 
Terapie Pravdou (2022)
3 0
reagovat

Shadow and Bone - S2

První série mě celkem bavila a tak mě zajímalo jak dopadne druhá. Výsledek bohužel kopíruje trend Netflixu. Na jedné straně zde máme zajímavé postavy, které je radost sledovat (Kaz Brekker, Nikolai Lantsov), a na druhé nepochopitelná tvůrčí rozhodnutí, díky kterým ústřední hrdinové nenaplňují očekávání a hlavně úplně ničí jejich vzájemný potenciál. To vede k tomu, že Alina Starkova je pouhou archetypální vyvolenou hlavní hrdinkou a její linka naplňuje všechny fantasy klišé, které si umíme představit. A z Aleksandera Kirigana se stal jen tuctový padouch, který se snaží zničit svět. Přitom stačilo trochu odvahy a posunout jejich vztah na trochu temnější kolej a dostaly bychom úplně jiný seriál. Naštěstí vše zachraňuje daleko zábavnější a nápaditější linka s Vránami v čele s charizmatickým Kazy Brekkerem. Finálová epizoda slouží skoro celá k teasování na třetí sérii. Na jedné straně bych se jí nebránil. Ovšem na té druhé mám pochybnosti o tom, jestli jsou nastíněné zápletky dostatečně silné. Když už by měla vzniknout tak mě beztak bude zajímat hlavně to, jestli se Kaz a Inej dají konečně dohromady. 8)
Moje hodnocení: 7/10

863199
První série mě celkem bavila a tak mě zajímalo jak dopadne druhá. Výsledek bohužel kopíruje trend Netflixu. Na jedné straně zde máme zajímavé postavy, které je radost sledovat (Kaz Brekker, Nikolai Lantsov), a na druhé nepochopitelná tvůrčí rozhodnutí, díky kterým ústřední hrdinové nenaplňují očekávání a hlavně úplně ničí jejich vzájemný potenciál. To vede k tomu, že Alina Starkova je pouhou archetypální vyvolenou hlavní hrdinkou a její linka naplňuje všechny fantasy klišé, které si umíme představit. A z Aleksandera Kirigana se stal jen tuctový padouch, [spoiler]který se snaží zničit svět.[/spoiler] Přitom stačilo trochu odvahy a posunout jejich vztah na trochu temnější kolej a dostaly bychom úplně jiný seriál. Naštěstí vše zachraňuje daleko zábavnější a nápaditější linka s Vránami v čele s charizmatickým Kazy Brekkerem. Finálová epizoda slouží skoro celá k teasování na třetí sérii. Na jedné straně bych se jí nebránil. Ovšem na té druhé mám pochybnosti o tom, jestli jsou nastíněné zápletky dostatečně silné. Když už by měla vzniknout tak mě beztak bude zajímat hlavně to, jestli se [url=https://youtu.be/2zqGOBdXQLY]Kaz a Inej[/url] dají konečně dohromady. *8)* Moje hodnocení: 7/10  
Shadow and Bone - S2
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
A tvůrci si z toho vezmou tak to, že do čtvrté řady budou muset narvat Hana Sola a Leiu, aby dostali diváky do transu.
863158
A tvůrci si z toho vezmou tak to, že do čtvrté řady budou muset narvat Hana Sola a Leiu, aby dostali diváky do transu.
863155
4 0
reagovat
reaguje na: pepo
Tak 90s seriály jsou spíš označení žánru než kvality. A můj problém je, že ta kvalita šla prudce dolů. Ten sešup je vidět i v IMDB číslech.
863155
Tak 90s seriály jsou spíš označení žánru než kvality. A můj problém je, že ta kvalita šla prudce dolů. Ten sešup je vidět i v IMDB číslech.
863154
4 0
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: HAL
Vsak 90s serialy to pripomina od prvej epi
863154
Vsak 90s serialy to pripomina od prvej epi
863130
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Papricek
Jo to já taky, kradu to Nově z Websharu 8)
863142
Jo to já taky, kradu to Nově z Websharu *8)*
863122
3 0
reagovat

Tvůrci seriálů ze světa SW

Mě na tom fascinuje jak vykrádají ty Lucasovi epizody a vpodstate vaří celou dobu sekyrkovou polívku. Viz cameo DS1 v Andorovi.... 

Z Bobby Fetta si pomatuji akorát jízdu na Rancorovi.

Obi-Wan? O mrtvých jen dobře.... 
863136
Mě na tom fascinuje jak vykrádají ty Lucasovi epizody a vpodstate vaří celou dobu sekyrkovou polívku. Viz cameo DS1 v Andorovi....  Z Bobby Fetta si pomatuji akorát jízdu na Rancorovi. Obi-Wan? O mrtvých jen dobře.... 
Tvůrci seriálů ze světa SW
863127
2 -1
reagovat

Magnum P.I. (nova verze)

Z nejakeho duvodu to ma na csfd hrozne malo hodnoceni, ale za me jako spotrebka fakt dobry a vzdy to strasne rychle utece. Je to proste takovy "k vareni", kdy se neklepu na dalsi dil, ale je fajn si vzdy nejakou tu epku pustit.
863134
Z nejakeho duvodu to ma na csfd hrozne malo hodnoceni, ale za me jako spotrebka fakt dobry a vzdy to strasne rychle utece. Je to proste takovy "k vareni", kdy se neklepu na dalsi dil, ale je fajn si vzdy nejakou tu epku pustit.
Magnum P.I. (nova verze)
5 0
reagovat
Mě se po TLoU nechtělo rozjíždět další seriál, tak jsem si řekl, že si na Manda počkám až vyjdou všechny díly a bingnu to.

Během čekání ale u mě klesá chuť si to vůbec pouštět (to radši doženu jiné seriálové resty) a spokojil bych se s hodinovou rekapitulací všeho podstatného (pokud tam vůbec něco takového je). :D
863133
Mě se po TLoU nechtělo rozjíždět další seriál, tak jsem si řekl, že si na Manda počkám až vyjdou všechny díly a bingnu to. Během čekání ale u mě klesá chuť si to vůbec pouštět (to radši doženu jiné seriálové resty) a spokojil bych se s hodinovou rekapitulací všeho podstatného (pokud tam vůbec něco takového je). *:D*
863127
3 0
reagovat

Succession S4

Rotteni 100% 9.3/10 po 42 recenzich, z toho 28 recenzi a 9.0/10 od top kritiku.

Metacritic 92/100 po 28.

Sef HBO ted rikal, ze by si idealne pral jeste dve rady... Ale zjevne se bude odchazet na vrcholu, no. :+:+:+
863132
Rotteni 100% 9.3/10 po 42 recenzich, z toho 28 recenzi a 9.0/10 od top kritiku. Metacritic 92/100 po 28. Sef HBO ted rikal, ze by si idealne pral jeste dve rady... Ale zjevne se bude odchazet na vrcholu, no. *:+**:+**:+*
Succession S4
11 0
reagovat
Mě se stýská po dobách kdy Baby Yoda byl jen MacGuffin a ne postava.
Hrozně dlouho se tu řeší jeho výchova, a přitom k čemu to je? Pořád to bude jen roztomilé žvatlající děcko, schopný Jedi/Mandalorian co bude s jetpackem na zádech mávat světelným mečem z něj bude nejdřív za desítky let, takže jakkoli je ta představa cool mě to tady vůbec nezajímá.

Jeho flashback tady měl smysl, a fakt že ho nechali při čistce Jediů v chrámu zachránit zrovna Jar Jar Binksem je hodně vtipný, ale jinak to vážně k hovnu.
V zásadě mě koncept "monster of the week" úplně nesere, ale Star Wars mají trochu na víc, tohle se už moc neliší od devadesátkových seriálů.
863130
Mě se stýská po dobách kdy Baby Yoda byl jen MacGuffin a ne postava. Hrozně dlouho se tu řeší jeho výchova, a přitom k čemu to je? Pořád to bude jen roztomilé žvatlající děcko, schopný Jedi/Mandalorian co bude s jetpackem na zádech mávat světelným mečem z něj bude nejdřív za desítky let, takže jakkoli je ta představa cool mě to tady vůbec nezajímá. Jeho flashback tady měl smysl, a fakt že ho nechali při čistce Jediů v chrámu zachránit zrovna Jar Jar Binksem je hodně vtipný, ale jinak to vážně k hovnu. V zásadě mě koncept "monster of the week" úplně nesere, ale Star Wars mají trochu na víc, tohle se už moc neliší od devadesátkových seriálů.
9 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: duro

Mando 4 rant

Mně asi principiélně nevadí, že zrovna sparťani mandaloriani jsou jsou v "drsné divočině", obvlášť když se ukrývají, ale všechno to ostatní.
*Byť by mě velmi zajímalo co žerou, kde serou apod. protože tady ta kovárna v jeskyni u vody nepůsobí jako vesnice pro život 30 lidí :D.
Jako epizoda to nic nikam neposouvá. Jako filler je to nezáživné, protože je naprosto jasné, jak to dopadne plus samotný průběh je nudný a hloupý. Jako bonus to má obrovské plot holes (když střelíš draka, tak zabije dítě... střih... finální přestřelka a nesení to přežijou :D V čem to bylo jiné, než kdyby stříleli rovnou? Kdo tohle napsal? Pepíček, III. B? :D, vizuálně a akčně je to nudné. Flashback je principiélně zbytečný (a předchozí pojmy se týkají i jej)...

Já prostě nechápu, komu se ten díl má jakože líbit. Evidetně ne mě, budiž. To ale opravdu cílí na "je mi deset a je to barevné a bliká to" + Rainmakera a jsou s tím spokojení? To se jim opravdu nevyplatí do tak drahé produkce dát něco pro, já nevím, alespoň patnáctileté diváky?

A to píšu jako někdo, komu předchozí dvě série přišly jako příjemný filler na večer a těšil jsem se na každý díl...
863127
Mně asi principiélně nevadí, že zrovna [s]sparťani[/s] mandaloriani jsou jsou v "drsné divočině", obvlášť když se ukrývají, ale všechno to ostatní. *Byť by mě velmi zajímalo co žerou, kde serou apod. protože tady ta kovárna v jeskyni u vody nepůsobí jako vesnice pro život 30 lidí *:D*. Jako epizoda to nic nikam neposouvá. Jako filler je to nezáživné, protože je naprosto jasné, jak to dopadne plus samotný průběh je nudný a hloupý. Jako bonus to má obrovské plot holes [spoiler](když střelíš draka, tak zabije dítě... střih... finální přestřelka a nesení to přežijou *:D* V čem to bylo jiné, než kdyby stříleli rovnou? Kdo tohle napsal? Pepíček, III. B? *:D*[/spoiler], vizuálně a akčně je to nudné. Flashback je principiélně zbytečný (a předchozí pojmy se týkají i jej)... Já prostě nechápu, komu se ten díl má jakože líbit. Evidetně ne mě, budiž. To ale opravdu cílí na [i]"je mi deset a je to barevné a bliká to"[/i] + Rainmakera a jsou s tím spokojení? To se jim opravdu nevyplatí do tak drahé produkce dát něco pro, já nevím, alespoň patnáctileté diváky? A to píšu jako někdo, komu předchozí dvě série přišly jako příjemný filler na večer a těšil jsem se na každý díl...
Mando 4 rant
863115
9 -1
reagují: Adventurer, Cinefil
reagovat
reaguje na: duro
Rejpale. Já tyhle detaily vůbec neřeším. 
Ale až na základě tvýho postřehu mě došlo že máš pravdu a je to fakt hrozná hovadina :D
863123
Rejpale. Já tyhle detaily vůbec neřeším.  Ale až na základě tvýho postřehu mě došlo že máš pravdu a je to fakt hrozná hovadina *:D*
863115
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Mluvím teda o nejnovějších dílech na voyo, ne o těch opožděných televizních :D
863122
Mluvím teda o nejnovějších dílech na voyo, ne o těch opožděných televizních *:D*
863120
1 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Papricek
Díky, takže je dobře, že jsem to přeskočil a rovnou teď koukám na vyřazovací díl :D
863120
Díky, takže je dobře, že jsem to přeskočil a rovnou teď koukám na vyřazovací díl *:D*
863116
1 0
reagují: Papricek
reagovat
První souboj vyhráli Hrdinové, mohli si na odměnu vzít někoho z Rebelů a samozřejmě si vybrali Žanetu, která to ve svojem kmeni má teď docela nahnuté. Druhou odměnu vyhráli Rebelové. Jinak nic důležitého.
863116
[spoiler]První souboj vyhráli Hrdinové, mohli si na odměnu vzít někoho z Rebelů a samozřejmě si vybrali Žanetu, která to ve svojem kmeni má teď docela nahnuté. Druhou odměnu vyhráli Rebelové. Jinak nic důležitého.[/spoiler]
863097
2 0
reagovat

k Mandovi

Asi najviac ma tam "baví", ako tí idioti Mandaloriani (celé to ich neskladanie helmy je asi najstupídnejšia vec, aká sa v SW kedy urodila, pri scéne jedla pri ohni som sa už nahlas smial) trénujú svoje deti na pláži vedľa vody, v ktorej žije obrovský ľudožravý krokouš a pod vrchmi, na ktorých hniezdia mega ľudožravé pterobazmegy. Keď už to musia robiť práve tam (z nejakých mystic bullshit dôvodov), prečo tú faunu dávno neupratali? Veď zbrane na to majú.

A keď tam vyvádzali mláďatá jaštera z kozmickej lode, tak som si vravel "wow, to aj Boba Fett a Obi-Wan Kenobi sú vedľa tohto úplné intelektuálne skvosty.
863115
Asi najviac ma tam "baví", ako tí idioti Mandaloriani (celé to ich neskladanie helmy je asi najstupídnejšia vec, aká sa v SW kedy urodila, pri scéne jedla pri ohni som sa už nahlas smial) trénujú svoje deti na pláži vedľa vody, v ktorej žije obrovský ľudožravý krokouš a pod vrchmi, na ktorých hniezdia mega ľudožravé pterobazmegy. Keď už to musia robiť práve tam (z nejakých mystic bullshit dôvodov), prečo tú faunu dávno neupratali? Veď zbrane na to majú. A keď tam [spoiler]vyvádzali mláďatá jaštera z kozmickej lode[/spoiler], tak som si vravel "wow, to aj Boba Fett a Obi-Wan Kenobi sú vedľa tohto úplné intelektuálne skvosty.
k Mandovi
10 -2
reagují: Gonzi, Adventurer
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tam budou určitě i spoilery ze včerejšího dílu! :D
863103
Tam budou určitě i spoilery ze včerejšího dílu! *:D*
863098
1 0
reagovat
Dej do googlu cesky Survivor a vse dulezite tu na Blesku vyjede:D
863098
Dej do googlu cesky Survivor a vse dulezite tu na Blesku vyjede*:D*
863097
1 0
reagovat
Neshrne mi tady prosím někdo, co se stalo ve středeční epizodě našeho Survivora? Rád bych ten díl přeskočil a šel rovnou na včerejší, kde se vyřazovalo. Ale co když ve středu někomu vypadlo prso, to bych zase nerad propásl.
863097
Neshrne mi tady prosím někdo, co se stalo ve středeční epizodě našeho Survivora? Rád bych ten díl přeskočil a šel rovnou na včerejší, kde se vyřazovalo. Ale co když ve středu někomu vypadlo prso, to bych zase nerad propásl.
1 -1
reagují: Papricek, (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se