Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58261 - 58280 Napsat příspěvek
karbous > v pristich tejdnech to hodlam dohanet v ramci serialovy sekce, neboj :)
514067
karbous > v pristich tejdnech to hodlam dohanet v ramci serialovy sekce, neboj :)
0 0
reagovat
bender > z toho co bezi? rozhodne generation kill, flashpoint, cleaner a pokud ses na inteligentni konverzacky, tak hollowmen (v souvislosti s tim me napada, ze sem nedavno objevil intelligence, taky australskej serial ... a vybornej, jen si ho musis koupit, jinak se na nej asi nepodivas). letos se doporucuju vyhybat Britum, maj nejaky slaby obdobi. bonekickers sou nudna britska verze lovcu pokladu, Spooks Code 9 je DESNA sra_ka a co sem videl nejaky preview, tak ani dalsi serialy nic moc. A Lab Rats sou pomerne slabej odvar Big Bang a IT crowd. Fear itself ma par dobrejch epizod, ale spatny prevazujou. Doporucuju alespon "eater" a "family man", naopak vyhnout se cemukoliv, co smrdi bausmanem ("new year´s eve").
514064
bender > z toho co bezi? rozhodne generation kill, flashpoint, cleaner a pokud ses na inteligentni konverzacky, tak hollowmen (v souvislosti s tim me napada, ze sem nedavno objevil intelligence, taky australskej serial ... a vybornej, jen si ho musis koupit, jinak se na nej asi nepodivas). letos se doporucuju vyhybat Britum, maj nejaky slaby obdobi. bonekickers sou nudna britska verze lovcu pokladu, Spooks Code 9 je DESNA sra_ka a co sem videl nejaky preview, tak ani dalsi serialy nic moc. A Lab Rats sou pomerne slabej odvar Big Bang a IT crowd. Fear itself ma par dobrejch epizod, ale spatny prevazujou. Doporucuju alespon "eater" a "family man", naopak vyhnout se cemukoliv, co smrdi bausmanem ("new year´s eve").
0 0
reagovat
A což takhle rovnou nějaký ucelenější článek o tom, co ze starých i nových seriálů nás na podzim čeká?
514063
A což takhle rovnou nějaký ucelenější článek o tom, co ze starých i nových seriálů nás na podzim čeká?
0 0
reagovat

st39.6

whuuuu díky:) a já si říkal, že mi seriály a filmy berou prázdninový čas:D
514061
whuuuu díky:) a já si říkal, že mi seriály a filmy berou prázdninový čas:D
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

A kedy stíhaš také tie normálne veci - jesť, piť, chodiť na záchod, dýchať...? :D
514060
A kedy stíhaš také tie normálne veci - jesť, piť, chodiť na záchod, dýchať...? *:D*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Já to věděl že mi pořád někdo musí krást čas.:D:D:D
514058
Já to věděl že mi pořád někdo musí krást čas.*:D**:D**:D*
st39.6
0 0
reagovat
st39.6: tak me prosim nejaky serial doporuc. protoze do zacatku podzimni sezony je daleko. a nevim na co mam koukat. aby to nebyla ztrata casu. jako napr. 5 serie stargate atlantis. Jsem fanousek teto celeho sveta stargate, ale uz to zacina byt nekoukatelne.
514057
st39.6: tak me prosim nejaky serial doporuc. protoze do zacatku podzimni sezony je daleko. a nevim na co mam koukat. aby to nebyla ztrata casu. jako napr. 5 serie stargate atlantis. Jsem fanousek teto celeho sveta stargate, ale uz to zacina byt nekoukatelne.
0 0
reagovat
:D :D :+
514054
*:D* *:D* *:+*
0 0
reagovat
teda mentalist jeste nebezi, ale spolecne s fringe a leverage je to imo jeden z nejzajimavejsich serialu, co prijdou. zato true blood nebo life on mars vypada ... divne
514053
teda mentalist jeste nebezi, ale spolecne s fringe a leverage je to imo jeden z nejzajimavejsich serialu, co prijdou. zato true blood nebo life on mars vypada ... divne
0 0
reagovat
serialy? staci smajlikovy hodnoceni? :D ... middleman:D:D:D, generation kill:+, mentalist :+:+, flashpoint :+:+:+, eureka?), cleaner:+, fear itself (jakkdy:+:-), lab rats ?), swingtown?):), harley street :), house of sadam:o:o, jurassic fight club :D8)?), secret life of american teenager :o:(:-:o:o:o, bonekickers ?), hollowmen :+.
o poradech ani nemluve - black gold ?), wipeout :D:+:D, time warp :o, top gear, fifth gear :D:+
samozrejme je jeste spousta preairu, ale tyhle zmineny momentalne bezej. imo mam nasledovanou vetsinu novinek, so you can ask anythin:D
514052
serialy? staci smajlikovy hodnoceni? *:D* ... middleman*:D**:D**:D*, generation kill*:+*, mentalist *:+**:+*, flashpoint *:+**:+**:+*, eureka*?)*, cleaner*:+*, fear itself (jakkdy*:+**:-*), lab rats *?)*, swingtown*?)**:)*, harley street *:)*, house of sadam*:o**:o*, jurassic fight club *:D**8)**?)*, secret life of american teenager *:o**:(**:-**:o**:o**:o*, bonekickers *?)*, hollowmen *:+*. o poradech ani nemluve - black gold *?)*, wipeout *:D**:+**:D*, time warp *:o*, top gear, fifth gear *:D**:+* samozrejme je jeste spousta preairu, ale tyhle zmineny momentalne bezej. imo mam nasledovanou vetsinu novinek, so you can ask anythin*:D*
0 0
reagovat

sohaj

A co ještě sleduješ kdyžtak. Jen pro inspiraci, kdyžtak dík:)
514048
A co ještě sleduješ kdyžtak. Jen pro inspiraci, kdyžtak dík:)
sohaj
0 0
reagovat

Luc44

Jako sledoval bych to i jinak, ale jsem teď opravdu zavalen seriály?)
514844
Jako sledoval bych to i jinak, ale jsem teď opravdu zavalen seriály*?)*
Luc44
0 0
reagovat
Luc44: Úplně přesně si to napsal.

Ale jako jestli má 24 na Nově úspěch, tak jsem jenom rád. Čím víc fanoušků tím líp. 8)
514840
Luc44: Úplně přesně si to napsal. Ale jako jestli má 24 na Nově úspěch, tak jsem jenom rád. Čím víc fanoušků tím líp. *8)*
0 0
reagovat
Ouch, tak to je zlý, jako nalákali a teď je drží za koule...? :D
514834
Ouch, tak to je zlý, jako nalákali a teď je drží za koule...? *:D*
0 0
reagovat
Už to dávají jenom po jednom. :)
514832
Už to dávají jenom po jednom. :)
0 0
reagovat

sohaj

Jak čekání na další díl? ty snad koukáš v telině? ouch, to bych asi nezvlád psychicky :D tak aspoň, že ti dávaj dva díly najednou, páč jeden den roztaženej do půl roku je peklo
514831
Jak čekání na další díl? ty snad koukáš v telině? ouch, to bych asi nezvlád psychicky *:D* tak aspoň, že ti dávaj dva díly najednou, páč jeden den roztaženej do půl roku je peklo
sohaj
0 0
reagovat
Pro mě je asi nejhorší to čekání na další díl, ale když teď je toho na mě trochu moc s těma seriálama?)
514814
Pro mě je asi nejhorší to čekání na další díl, ale když teď je toho na mě trochu moc s těma seriálama*?)*
0 0
reagovat
Já začal v neděli znovu koukat od první řady :)
Ale dojedu asi do čtyřky. Na pětku a šestku se vybodnu.
514759
Já začal v neděli znovu koukat od první řady :) Ale dojedu asi do čtyřky. Na pětku a šestku se vybodnu.
0 0
reagovat
Čtvrtá je pro mě asi nej :+, ještě mi teda zbývá půlka šestky ?)
514730
Čtvrtá je pro mě asi nej *:+*, ještě mi teda zbývá půlka šestky *?)*
0 0
reagovat
Wow, tak teď sleduji na nově čtvrtou sérii 24 hodin (já vím, že je to trochu pozdě?)) a je to mazec. Přijde mi to zatím jako nejlepší série. Ty zvraty na konci dílu... to je drama:+
514722
Wow, tak teď sleduji na nově čtvrtou sérii 24 hodin (já vím, že je to trochu pozdě*?)*) a je to mazec. Přijde mi to zatím jako nejlepší série. Ty zvraty na konci dílu... to je drama*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se