Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5801 - 5820 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
On je ten seriál pro našince trochu nepřístupný. Já to vzdal někdy ve třetím díle (prozatím). Ostatní na tom budou hádám podobné....
863419
On je ten seriál pro našince trochu nepřístupný. Já to vzdal někdy ve třetím díle (prozatím). Ostatní na tom budou hádám podobné....
863416
1 -3
reagovat
Jinak teda sileny, ze na csfd zatim jen 21 hodnoceni ( a to kdo vi, jestli vsechno real) a nedostala se epka ani mezi nejnavstevovanejsi serialy... Absolutne to tady ty fanousky nenabralo, takovej rozdil oproti Twitteru v eng.
863416
Jinak teda sileny, ze na csfd zatim jen 21 hodnoceni ( a to kdo vi, jestli vsechno real) a nedostala se epka ani mezi nejnavstevovanejsi serialy... Absolutne to tady ty fanousky nenabralo, takovej rozdil oproti Twitteru v eng.
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
The Disgusting Brothers! Proste jinej level...
863415
The Disgusting Brothers! Proste jinej level...
863411
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Mayor of Kingstown S2

Je to strasne over the top ale zrejme kvoli tomu si to tak uzivam ako taku zabavnu oddychovku. Sky ale pridava tie epizody velmi pomaly, takze som len na nejakej 7.
863412
Je to strasne over the top ale zrejme kvoli tomu si to tak uzivam ako taku zabavnu oddychovku. Sky ale pridava tie epizody velmi pomaly, takze som len na nejakej 7.
Mayor of Kingstown S2
1 0
reagovat

Succession 4x01

Diky rozhodnuti, ze tohle bude posledni rada, to muze skoncit na absolutnim vrcholu, protoze zacatek tomu hodne napovida 
863411
Diky rozhodnuti, ze tohle bude posledni rada, to muze skoncit na absolutnim vrcholu, protoze zacatek tomu hodne napovida 
Succession 4x01
7 0
reagují: The Joker
reagovat

Young Jedi Adventures

Asi odpovídající cílovce. Zajímavé může být jen to, že jde o kánon a první (krom komiksů) vizuální představení The High Republic. 
863391
Asi [url=https://www.youtube.com/watch?v=uCskXmWmNok]odpovídající[/url] cílovce. Zajímavé může být jen to, že jde o kánon a první (krom komiksů) vizuální představení The High Republic. 
Young Jedi Adventures
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Takže to ani nerozkoukávat, dík!
863378
Takže to ani nerozkoukávat, dík!
863371
9 0
reagovat

Mayor of Kingstown S2

Slabší než první série, docela o dost. Pár scén dobrých, ale jinak mi celá řada přišla de facto o ničem, napětí skoro žádný, hlavně proto, že scénář dělá některý postavy nesmrtelný a příběhový kotrmelce s Iris a Milem byl dost lame. Moc nevím, co s tím dál tvůrci zamýšlí.
863371
Slabší než první série, docela o dost. Pár scén dobrých, ale jinak mi celá řada přišla de facto o ničem, napětí skoro žádný, hlavně proto, že scénář dělá některý postavy nesmrtelný a příběhový kotrmelce s Iris a Milem byl dost lame. Moc nevím, co s tím dál tvůrci zamýšlí.
Mayor of Kingstown S2
4 0
reagují: HAL, KarelR
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No já se tě skutečně ptám, neposílej mi gif :D
863344
No já se tě skutečně ptám, neposílej mi gif *:D*
863343
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
863343
https://tenor.com/view/tommy-look-tak-a-look-newspaper-reading-gif-5986427
863342
1 0
reagují: esmo
reagovat
Takže to není věrné vyobrazení konfliktu, je to agitka?
863342
Takže to není věrné vyobrazení konfliktu, je to agitka?
863340
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Mrkni na ten můj komentář níže. Právě že není. Téma je nenávist a motivace z obou stran. I proto nechápu review bombing na IMDB. 

Ano, je to Izraelské, tak to rozhodně není natočené jako protivládní kritika, ale řadoví Palestinci jsou tam vykresleni jako oběti radikálů i Izraelců. Dost bych si tipnul, že to bude mít v Izraeli podobnou nacionalistickou kritiku jako svého času 1864 v Dánsku. 

Určitě se najdou uřvaní kritici, co toto nebudou chtít slyšet a uplně vidím kritiku z A2alarmu, pro které to bude sionistické propagandistické peklo. Ale v konečném důsledku to dělá Palestině lepší službu než uřvané filmy o uprchlících. 

Ale.... co jsem četl reakce, tak si to užije i ten, co tohle vidět nechce a kouká na seriál o polovičním Rambovi a macho komandu. 

esmo: ne!
863340
Mrkni na ten můj komentář níže. Právě že není. Téma je nenávist a motivace z obou stran. I proto nechápu review bombing na IMDB.  Ano, je to Izraelské, tak to rozhodně není natočené jako protivládní kritika, ale řadoví Palestinci jsou tam vykresleni jako oběti radikálů i Izraelců. Dost bych si tipnul, že to bude mít v Izraeli podobnou nacionalistickou kritiku jako svého času 1864 v Dánsku.  Určitě se najdou uřvaní kritici, co toto nebudou chtít slyšet a uplně vidím kritiku z A2alarmu, pro které to bude sionistické propagandistické peklo. Ale v konečném důsledku to dělá Palestině lepší službu než uřvané filmy o uprchlících.  Ale.... co jsem četl reakce, tak si to užije i ten, co tohle vidět nechce a kouká na seriál o polovičním Rambovi a macho komandu.  esmo: ne!
863337
4 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Věrně.
863339
Věrně.
863337
2 -2
reagovat
Ako moc je Fauda pro-Izraelska?
863337
Ako moc je Fauda pro-Izraelska?
1 -3
reagují: AndyKaufman, esmo
reagovat
reaguje na: duro
*spoiler*
863333
*spoiler*
863329
1 0
reagovat

Yellowstone

Bavila ma tá scéna, ako sa kovboji chystali na oslavu k inaugurácii Costnera a začali o parťákovi žartovať, či tam pôjde v šatách a prišiel tam Rip a vraví mu: "Ak ťa pri takej príležitosti uvidím v ženských šatách, tak ťa na nich obesím."

Taylor Sheridan a jeho komentár k gender tematike a asi aj odkaz tomu Bidenovmu poradcovi, čo chodí v šatách a namatlaný rúžom a kradne ženám batožinu na letiskách. :D
863329
Bavila ma tá scéna, ako sa kovboji chystali na oslavu k inaugurácii Costnera a začali o parťákovi žartovať, či tam pôjde v šatách a prišiel tam Rip a vraví mu: "Ak ťa pri takej príležitosti uvidím v ženských šatách, tak ťa na nich obesím." Taylor Sheridan a jeho komentár k gender tematike a asi aj odkaz tomu Bidenovmu poradcovi, čo chodí v šatách a namatlaný rúžom a kradne ženám batožinu na letiskách. *:D*
Yellowstone
9 -3
reagovat
Na Faudu se chystám od chvíle co mě nadchl Tehran, no musím si udělat čas :+
863328
Na Faudu se chystám od chvíle co mě nadchl Tehran, no musím si udělat čas *:+*
863273
3 0
reagovat

Revír

Co to má bejt? To je nějaký adept na nejuřvanější seriál historie? Proč tam všechny postavy neuvěřitelně řvou, že člověk musí mít skoro vypnutý zvuk...
Taclík zas klasicky nesnesitelnej, posledních dvacet let hraje jen samý příšerný hovada a pořád je hraje stejně...
Je mi líto myslivců, jestli je to pokus o znázornění jejich stylu života a ještě víc mi je jich líto v případě, že to opravdu odráží realitu. 
Humor ve stylu narážek na popkulturní díla ve stylu "Tady bude klid jako na západní frontě"...Aha...
Za mě dva díly a dost, nikdy víc...
863327
Co to má bejt? To je nějaký adept na nejuřvanější seriál historie? Proč tam všechny postavy neuvěřitelně řvou, že člověk musí mít skoro vypnutý zvuk... Taclík zas klasicky nesnesitelnej, posledních dvacet let hraje jen samý příšerný hovada a pořád je hraje stejně... Je mi líto myslivců, jestli je to pokus o znázornění jejich stylu života a ještě víc mi je jich líto v případě, že to opravdu odráží realitu.  Humor ve stylu narážek na popkulturní díla ve stylu "Tady bude klid jako na západní frontě"...Aha... Za mě dva díly a dost, nikdy víc...
Revír
5 0
reagovat
Keď o tom píšem na FB, tak to tam má dosť výživné diskusie a ľudia to evidentne poznajú, sledujú a uctievajú, ako sa patrí.

Tu je Fauda dosť pod radarom, pritom to je jeden z naj seriálov na NF. Ak nie úplne naj. Lebo napr. oproti Money Heist je to stále výborné a darí sa im vyhýbať repetitívnosti...
863310
Keď o tom píšem na FB, tak to tam má dosť výživné diskusie a ľudia to evidentne poznajú, sledujú a uctievajú, ako sa patrí. Tu je Fauda dosť pod radarom, pritom to je jeden z naj seriálov na NF. Ak nie úplne naj. Lebo napr. oproti Money Heist je to stále výborné a darí sa im vyhýbať repetitívnosti...
863273
2 0
reagovat

Fauda

No tak tohle byla láska na první pohled a všechny 4 řady řadím v absolutní tipce hodně vysoko. 
Dokud bude Netflix produkovat nebo kupovat toto, tak má smysl. 
Lior Raz je totální mástr a je poznat, že si prošel něčím podobným. Celkově je osvěžující vidět, že každý umí profesionálně držet zbraň, proč asi. 
Je to hrozně epický, natřískaný emocemi a nekompromisní ke všem postavám. Myslím že jsem se od knižního zločinu a trestu ještě necítil tak blbě, že chápu vrahy nebo negativní postavy. A tady se dostávám k hlavní tématice seriálu, což je akce a reakce mezi Izraelci a Palestinci, jestli jste si mysleli že fandíte jedné nebo druhé straně, tento seriál vás pořádně nahlodá a do toho je to zábavný. 
Je mi líto, že to tu nevidělo víc lidí a zároveň závidím všem co to mají před sebou. 10/10
863273
No tak tohle byla láska na první pohled a všechny 4 řady řadím v absolutní tipce hodně vysoko.  Dokud bude Netflix produkovat nebo kupovat toto, tak má smysl.  Lior Raz je totální mástr a je poznat, že si prošel něčím podobným. Celkově je osvěžující vidět, že každý umí profesionálně držet zbraň, proč asi.  Je to hrozně epický, natřískaný emocemi a nekompromisní ke všem postavám. Myslím že jsem se od knižního zločinu a trestu ještě necítil tak blbě, že chápu vrahy nebo negativní postavy. A tady se dostávám k hlavní tématice seriálu, což je akce a reakce mezi Izraelci a Palestinci, jestli jste si mysleli že fandíte jedné nebo druhé straně, tento seriál vás pořádně nahlodá a do toho je to zábavný.  Je mi líto, že to tu nevidělo víc lidí a zároveň závidím všem co to mají před sebou. 10/10
Fauda
4 0
reagují: HAL, duro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se