Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58141 - 58160 Napsat příspěvek
Na jednu stranu mě těší, že z toho tvůrci neudělají další desetiletku ala SG-1, ale na drhou stranu, by si SGA zasloužila aspoň tu klasickou sedmiletku?) Není to holt BSG, aby si vystačila se čtyřma sérkama8)

A popravdě, sic poslední čtvrtá sérka nebyla bůhví co, ale jako sitcom to excelovalo perfektně, i kdyby tam hrálo jen duo McKay a Shepard, tak bych byl spokojenej. Klidně ať to ukončí a vymyslí novej seriál, ale neberta nám ty dva:-
513415
Na jednu stranu mě těší, že z toho tvůrci neudělají další desetiletku ala SG-1, ale na drhou stranu, by si SGA zasloužila aspoň tu klasickou sedmiletku*?)* Není to holt BSG, aby si vystačila se čtyřma sérkama*8)* A popravdě, sic poslední čtvrtá sérka nebyla bůhví co, ale jako sitcom to excelovalo perfektně, i kdyby tam hrálo jen duo McKay a Shepard, tak bych byl spokojenej. Klidně ať to ukončí a vymyslí novej seriál, ale neberta nám ty dva*:-*
0 0
reagovat

KarelR

Ad Anaconda 3 - je to presne jak se vsude doctes a Haselhoff bez cerveneho plovaku je jak Superman bez plastenky. Proste des bes, humus a navrch jeste humus. Uz jsem to malinko popsal lidem v Brne tusim, ale i tak, kdo nevidel neuveri.

Nejhorsi na tom je, ze Sci-fi sem tam vyda vcelku slusny flak, ale tady takhle doku**it serii (a prej ze po dvojce niz jit nejde, ha) a jeste kutit A4, to je i na Chocholouska moc. (.
513414
Ad Anaconda 3 - je to presne jak se vsude doctes a Haselhoff bez cerveneho plovaku je jak Superman bez plastenky. Proste des bes, humus a navrch jeste humus. Uz jsem to malinko popsal lidem v Brne tusim, ale i tak, kdo nevidel neuveri. Nejhorsi na tom je, ze Sci-fi sem tam vyda vcelku slusny flak, ale tady takhle doku**it serii (a prej ze po dvojce niz jit nejde, ha) a jeste kutit A4, to je i na Chocholouska moc. (.
KarelR
0 0
reagovat

Spidy, verbst

Jakozto milovnik SG1 me tahle zprava tesi nadmiru. Samozrejme maji do konce 5 serky hafo casu a kdyby se cely stab placl a sel do sebe, tak muze 5 serka jeste leccos nabidnout a poradne vytrit vetsine zrak (coz by mohlo zvednout sledovanost a samozrejme by se ruseni mozna nekonalo.... Takhle uz se to od 3 serky mota v kruhu a nevi to kudy kam (posledni dil z replikatory - to si delali prd*el, ze jo?) a sem tam nabidne spickovy dil, jez pak vycniva nad nasledujicimi stereotypne nudnymi a fest hloupymi dily. Takze konec fest vitam, pac setrvacnost je poradna svine a casu malo... (:
513413
Jakozto milovnik SG1 me tahle zprava tesi nadmiru. Samozrejme maji do konce 5 serky hafo casu a kdyby se cely stab placl a sel do sebe, tak muze 5 serka jeste leccos nabidnout a poradne vytrit vetsine zrak (coz by mohlo zvednout sledovanost a samozrejme by se ruseni mozna nekonalo.... Takhle uz se to od 3 serky mota v kruhu a nevi to kudy kam (posledni dil z replikatory - to si delali prd*el, ze jo?) a sem tam nabidne spickovy dil, jez pak vycniva nad nasledujicimi stereotypne nudnymi a fest hloupymi dily. Takze konec fest vitam, pac setrvacnost je poradna svine a casu malo... (:
Spidy, verbst
0 0
reagovat
Tak jako já si nemyslím, že to má svoje nejlepší za sebou, ale mají ještě hodně linek rozvyprávěnejch (Wraithové, Asurani, Ford.......) a já asi SGA oblíbil ještě více než SG-1, bude mi to zkrátka chybět, že už nikdy Shepa, McKaye a ostatní neuvidím v akci...
513407
Tak jako já si nemyslím, že to má svoje nejlepší za sebou, ale mají ještě hodně linek rozvyprávěnejch (Wraithové, Asurani, Ford.......) a já asi SGA oblíbil ještě více než SG-1, bude mi to zkrátka chybět, že už nikdy Shepa, McKaye a ostatní neuvidím v akci...
0 0
reagovat

Bagr007

Na druhou stranu, jsem se mozna se svym nazorem unahlil... Kdyby odklepli kazdej rok 2 filmy pro SGA, tak ja to udelali pro SG-1, tak by to mozna bylo lepsi. Protoze pro me byl vrchol SG-1 na konci 7 rady... 8,9 a 10 byla jenom nastavena kasicka (nemam vubec nic proti Mitchellovi, a Valu zboznuju), a byl bych nerad, kdyby to provedli i s Atlantis...
513406
Na druhou stranu, jsem se mozna se svym nazorem unahlil... Kdyby odklepli kazdej rok 2 filmy pro SGA, tak ja to udelali pro SG-1, tak by to mozna bylo lepsi. Protoze pro me byl vrchol SG-1 na konci 7 rady... 8,9 a 10 byla jenom nastavena kasicka (nemam vubec nic proti Mitchellovi, a Valu zboznuju), a byl bych nerad, kdyby to provedli i s Atlantis...
Bagr007
0 0
reagovat
verbst: Dobře, uznávám že z 5. řady jsem ještě nic neviděl, protože jsem asi jedinej člověk na světě co čeká na titulky od RT. No ale co se týká toho závěru 4. tak jsem asi koukal na něco úplně jinýho. Pro mě byl vrchol seriálu závěr 1. série. 2. Byla taky dosti fajn, ale pak strmý pád, který se ještě nezastavil.
513404
verbst: Dobře, uznávám že z 5. řady jsem ještě nic neviděl, protože jsem asi jedinej člověk na světě co čeká na titulky od RT. No ale co se týká toho závěru 4. tak jsem asi koukal na něco úplně jinýho. Pro mě byl vrchol seriálu závěr 1. série. 2. Byla taky dosti fajn, ale pak strmý pád, který se ještě nezastavil.
0 0
reagovat

Bagr007

Jakoze konec ctvrte serie od Midway a pata vlastne zatim vsechny dily, patri k tomu nejlepsimu z SGA...
513402
Jakoze konec ctvrte serie od Midway a pata vlastne zatim vsechny dily, patri k tomu nejlepsimu z SGA...
Bagr007
0 0
reagovat
Sp!der-bite: Na tom není nic špatného. Ten seriál má už dávno to nejlepší za sebou a už alespoň nebudu nucený koukat na něco co mě nebaví, jen abych si mohl říct, že jsem viděl všechny díly.
513399
Sp!der-bite: Na tom není nic špatného. Ten seriál má už dávno to nejlepší za sebou a už alespoň nebudu nucený koukat na něco co mě nebaví, jen abych si mohl říct, že jsem viděl všechny díly.
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Fuck them assholes:-:-:-:(:(:(:o:o:o
513400
Fuck them assholes*:-**:-**:-**:(**:(**:(**:o**:o**:o*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Btw. Mallozi už prý tuto zprávu potrvrdil na svém blogu...
513395
Btw. Mallozi už prý tuto zprávu potrvrdil na svém blogu...
0 0
reagovat
Stargate Atlantis po 5. sérii končí :(:(:-:-:
Podle GW, odkazujícího na tento článek, to vypadá, že Atlantis po 5. sérii skončí. Seriál ruší přímo MGM, nikoliv Sci-Fi channel. Atlantis by měla ale dostat, stejně jako SG1, dvouhodinový film, který by celý příběh uzavřel, a který by měl jí také na DVD jako předchozí SG1 filmy. Atlantis má letos stabilní sledovanost, za poslední roky ji však poráží seriál Eureka a často i seriál Ghost Hunters. Stále čekáme na potvrzení od samotných tvůrců Stargate, ale zpráva je nejspíš už téměř jistá. Stargate by tímto skončit ale neměla, Brad Wright představil koncept Stargate: Universe, která by mohla po skončení Atlantis dostat zelenou. (Zdroj SGAP)
513391
Stargate Atlantis po 5. sérii končí *:(**:(**:-**:-*: Podle GW, odkazujícího na tento článek, to vypadá, že Atlantis po 5. sérii skončí. Seriál ruší přímo MGM, nikoliv Sci-Fi channel. Atlantis by měla ale dostat, stejně jako SG1, dvouhodinový film, který by celý příběh uzavřel, a který by měl jí také na DVD jako předchozí SG1 filmy. Atlantis má letos stabilní sledovanost, za poslední roky ji však poráží seriál Eureka a často i seriál Ghost Hunters. Stále čekáme na potvrzení od samotných tvůrců Stargate, ale zpráva je nejspíš už téměř jistá. Stargate by tímto skončit ale neměla, Brad Wright představil koncept Stargate: Universe, která by mohla po skončení Atlantis dostat zelenou. (Zdroj SGAP)
0 0
reagovat

křysař ľubo

Tak to mi přijde jako dehonestace toho produktu ?) :D
513367
Tak to mi přijde jako dehonestace toho produktu *?)* *:D*
křysař ľubo
0 0
reagovat

Fluke

;)
513365
*;)*
Fluke
0 0
reagovat

Luc44

Filmy od Asylu vraj najnovšie začnú vychádzať ako príloha k toaletnému papieru :))
513364
Filmy od Asylu vraj najnovšie začnú vychádzať ako príloha k toaletnému papieru *:))*
Luc44
0 0
reagovat

Fluke

TO víš DVD už se dávaj k novinám, pracím práškům, tak proč ne k šamponu ;)
513363
TO víš DVD už se dávaj k novinám, pracím práškům, tak proč ne k šamponu *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Fajn, díky za info, už jsem se s tím loučil
513362
Fajn, díky za info, už jsem se s tím loučil
0 0
reagovat
Od Schwarzkopfu? To jako dostaneš k šampónu?:))
513361
Od Schwarzkopfu? To jako dostaneš k šampónu?*:))*
0 0
reagovat
Už vyšlo na divku první série Jistě, pane ministře od Schwarzkopfu:))
513360
Už vyšlo na divku první série Jistě, pane ministře od Schwarzkopfu*:))*
0 0
reagovat
Já zase dokoukal Reapera. Nechápu proč jsem s tím tak dlouho otálel. Strávil jsem tím čtyři hodiny a uteklo mi to jako voda. Doufám, že další série bude (mám pocit, že v lednu nebo kdy).
513345
Já zase dokoukal Reapera. Nechápu proč jsem s tím tak dlouho otálel. Strávil jsem tím čtyři hodiny a uteklo mi to jako voda. Doufám, že další série bude (mám pocit, že v lednu nebo kdy).
0 0
reagovat
Ty poslední byly docela fajn, ale celkově je ten seriál furt nuda:)
513333
Ty poslední byly docela fajn, ale celkově je ten seriál furt nuda:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se