Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58121 - 58140 Napsat příspěvek
verbst: Oki, díky za info;)

SGčka patří k mojím nejoblíbenějším seriálům. BSG mám taky rád, nicméně po nedávném zhlédnutí Razoru jsem z toho docela znechucený a do čtvrté série se mi momentálně moc nechce:o
513549
verbst: Oki, díky za info*;)* SGčka patří k mojím nejoblíbenějším seriálům. BSG mám taky rád, nicméně po nedávném zhlédnutí Razoru jsem z toho docela znechucený a do čtvrté série se mi momentálně moc nechce*:o*
0 0
reagovat

sohaj

uz je to oficialni:
Joe Mallozzi ve svém blogu mluvil o SGA filmu, a ujistil, že 5. série nekončí cliffhangerem v pravém smyslu. Je napsán scénář k filmu, který, kdyby byla 6. série, by sloužil jako úvodní dvojdíl právě k ní. Kdy film bude, o čem bude, ani kdo ho bude režírovat, se zatím nic neví, ale předběžné datum uvedení na DVD je rok 2009
513542
[b]uz je to oficialni:[/b] Joe Mallozzi ve svém blogu mluvil o SGA filmu, a ujistil, že 5. série nekončí cliffhangerem v pravém smyslu. Je napsán scénář k filmu, který, kdyby byla 6. série, by sloužil jako úvodní dvojdíl právě k ní. Kdy film bude, o čem bude, ani kdo ho bude režírovat, se zatím nic neví, ale předběžné datum uvedení na DVD je rok 2009
sohaj
0 0
reagovat

st39.6

to namlácení jsem psal jen kvůli pocitu z jednoho filmu, kde to bylo hlavní náplní filmu :-)
513535
to namlácení jsem psal jen kvůli pocitu z jednoho filmu, kde to bylo hlavní náplní filmu :-)
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Scifi seriály mám nakoukané skoro vše co jde, takže mm větší srovnání než většina tu.

SG1 s SGA je pro mě nejlepší scifi seriál posledních let, BSG je hned za nimi.
513534
Scifi seriály mám nakoukané skoro vše co jde, takže mm větší srovnání než většina tu. SG1 s SGA je pro mě nejlepší scifi seriál posledních let, BSG je hned za nimi.
st39.6
0 0
reagovat
Kazdej muze komentovat i kdyz nema nakoukano, dobre jeho nazor pote ma mensi srovnavaci obsah, ale nevim co by se mel zdrzovat komentare, kdyz na to tu diskuze jsou... Kdyz se Ti jeho komentar nelibi nebo nesouhlasis tak natukej do ty klavesnice solidni odpoved a je to :(
513533
Kazdej muze komentovat i kdyz nema nakoukano, dobre jeho nazor pote ma mensi srovnavaci obsah, ale nevim co by se mel zdrzovat komentare, kdyz na to tu diskuze jsou... Kdyz se Ti jeho komentar nelibi nebo nesouhlasis tak natukej do ty klavesnice solidni odpoved a je to *:(*
0 0
reagovat
Ravenhorn > tak ty si dostal chut nekomu namlatit, jo? .... hm, aby se ti to nevymstilo bobku.
SGA ja sracka a jak rika bagr, vzhledem k tomu ze nemas nic nakoukano, se radsi zdrz komentare.
513532
Ravenhorn > tak ty si dostal chut nekomu namlatit, jo? .... hm, aby se ti to nevymstilo bobku. SGA ja sracka a jak rika bagr, vzhledem k tomu ze nemas nic nakoukano, se radsi zdrz komentare.
0 0
reagovat
SGA je skvělý seriál:+ a stím koncem to ještě není oficiální. Případný film by na konci pětky mohl sloužit jako tákový otvírák k šesté sérii. Ale je to strašná představa, že bych už neslyšel Zelenku, jak mluví/nadává česky?):D:+
513526
SGA je skvělý seriál*:+* a stím koncem to ještě není oficiální. Případný film by na konci pětky mohl sloužit jako tákový otvírák k šesté sérii. Ale je to strašná představa, že bych už neslyšel Zelenku, jak mluví/nadává česky*?)**:D**:+*
0 0
reagovat
Ravenhorn: To, že na jiný seriály než BSG a SGA nekoukáš ještě neznamená, že lepší nejsou. Nemluvě o tom, že srovnávatt BSG a SGA je asi stejnej nesmysl jako srovnávat LOTRa a Narnii. To je prostě kvalitou úplně někde jinde. :D
513525
Ravenhorn: To, že na jiný seriály než BSG a SGA nekoukáš ještě neznamená, že lepší nejsou. Nemluvě o tom, že srovnávatt BSG a SGA je asi stejnej nesmysl jako srovnávat LOTRa a Narnii. To je prostě kvalitou úplně někde jinde. *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Koukni do sekce filmy.
513498
Koukni do sekce filmy.
KarelR
0 0
reagovat
Možná jsem dnes ostřejší, ale po jednom filmu, na který jsem se dodíval, jsem dostal nějakou chuť někomu namlátit. :D

A to se počítá.
513497
Možná jsem dnes ostřejší, ale po jednom filmu, na který jsem se dodíval, jsem dostal nějakou chuť někomu namlátit. *:D* A to se počítá.
0 0
reagovat

Ravenhorn

Zííííííííííííííííív. Něco novýho bys tam neměl?
513496
Zííííííííííííííííív. Něco novýho bys tam neměl?
Ravenhorn
0 0
reagovat

st39.6

SGA je pořád mnohem lepší než skoro všechno ostatní co běží v TV jak v USA tak u nás.

Snad kromě BSG si nevzpomenu na jinej seriál co by mohl být lepší a co běží nebo běžel tento rok.

Když jsi řekl, že od druhé série je to sračka, tak pro mě takovej Dr. House je od 5 dílu opakující se sračka a většina anglických starých i nových seriálů (krom Robinů Hoodů, Profesionálů) jsou megasračky s anglickým přiblblým humorem.
513495
SGA je pořád mnohem lepší než skoro všechno ostatní co běží v TV jak v USA tak u nás. Snad kromě BSG si nevzpomenu na jinej seriál co by mohl být lepší a co běží nebo běžel tento rok. Když jsi řekl, že od druhé série je to sračka, tak pro mě takovej Dr. House je od 5 dílu opakující se sračka a většina anglických starých i nových seriálů (krom Robinů Hoodů, Profesionálů) jsou megasračky s anglickým přiblblým humorem.
st39.6
0 0
reagovat

sohaj

Amen to that brother in arm
513494
Amen to that brother in arm
sohaj
0 0
reagovat
SGA je škoda. Bude to pro mě, jako by ve mě něco umřelo:- Navíc pátá série má zátím velmi dobrou úroveň, rozhodně lepší než čtyřka:+
513484
SGA je škoda. Bude to pro mě, jako by ve mě něco umřelo*:-* Navíc pátá série má zátím velmi dobrou úroveň, rozhodně lepší než čtyřka*:+*
0 0
reagovat

Luc44

Běhal jsem po celém městě než jsem to sehnal :D
513455
Běhal jsem po celém městě než jsem to sehnal *:D*
Luc44
0 0
reagovat
Krásně, Jistě, pane ministře, zakoupeno a dokonce za 49,- hned dvě DVD :)) :+
513445
Krásně, Jistě, pane ministře, zakoupeno a dokonce za 49,- hned dvě DVD *:))* *:+*
0 0
reagovat
No hlavně kdyby ten seriál dál pokračoval tak by ke zlepšení fakt nedošlo a šlo by to ještě do horších extrémů. Nostalgicky vzpomínám na 1. sérii. Dřív jsem všude vrdil, že SGA je lepší než SG-1, ale dneska by mě to nepřinutil říct nikdo.
513426
No hlavně kdyby ten seriál dál pokračoval tak by ke zlepšení fakt nedošlo a šlo by to ještě do horších extrémů. Nostalgicky vzpomínám na 1. sérii. Dřív jsem všude vrdil, že SGA je lepší než SG-1, ale dneska by mě to nepřinutil říct nikdo.
0 0
reagovat
SGA byla nuda od zacatku druhy serie...do ty paty uz se fakt nemuzu prinutit, videl sem jen kousek prvnihho dilu. ten serial je desna sra_ka
513419
SGA byla nuda od zacatku druhy serie...do ty paty uz se fakt nemuzu prinutit, videl sem jen kousek prvnihho dilu. ten serial je desna sra_ka
0 0
reagovat

t-gon

Všechny díly pátý řady jsou již natočený, takže už nemají "do čeho plácnout a jít do sebe". Jsem zvědavej, jak zakončení zase nacpou do filmu, jako to bylo v Arše... Ufff... Normálně jak když mi umírá sourozenec, kterýho nemám :D
513418
Všechny díly pátý řady jsou již natočený, takže už nemají "do čeho plácnout a jít do sebe". Jsem zvědavej, jak zakončení zase nacpou do filmu, jako to bylo v Arše... Ufff... Normálně jak když mi umírá sourozenec, kterýho nemám *:D*
t-gon
0 0
reagovat

Eureka

Nájs, nečekané, zajímavé na závěr, stále epizodní, ale zábavné, zatím asi nej díl třetí sérky
513416
Nájs, nečekané, zajímavé na závěr, stále epizodní, ale zábavné, zatím asi nej díl třetí sérky
Eureka
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se