Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 561 - 580 Napsat příspěvek
Díky všem za odpovědi. Release má být 15. srpna, takže si v klidu rozmyslím, jestli do toho jít. Ano, máte pravdu v tom, že mám totální luxus viděl celý seriál bez jakéhokli čekání na další sérii. Na druhou stranu maratony jsou pro mě už poněkud odrazující. Když jsem tenkrát v maratonu sledoval tehdejších 56 dílů Elity (dnes sleduju závěrečnou osmou řadu, celkem to tedy bude 64 epizod), tak jsem si myslel, že větší výzva přijít nemůže. Evidentně může. :))
912326
Díky všem za odpovědi. Release má být 15. srpna, takže si v klidu rozmyslím, jestli do toho jít. Ano, máte pravdu v tom, že mám totální luxus viděl celý seriál bez jakéhokli čekání na další sérii. Na druhou stranu maratony jsou pro mě už poněkud odrazující. Když jsem tenkrát v maratonu sledoval tehdejších 56 dílů Elity (dnes sleduju závěrečnou osmou řadu, celkem to tedy bude 64 epizod), tak jsem si myslel, že větší výzva přijít nemůže. Evidentně může. *:))*
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Dal jsem si to behem Covidu cely znova a bylo to porad super. Smele do toho, Disketo. Nenech se odradit, obzvlast kdyz o deji vubec nic nevis.
912323
Dal jsem si to behem Covidu cely znova a bylo to porad super. Smele do toho, Disketo. Nenech se odradit, obzvlast kdyz o deji vubec nic nevis.
5 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Můj nejoblíbenější seriál, i když objektivně má chyby a byly a budou kvalitnější věci.
Viděl jsem několikrát a je jen otázka času, kdy uvidím znova, podle mě si v tom pokaždý jde najít něco speciálního.

S tím, že bez společných teorií na fórech už to teď nemá smysl určitě nesouhlasím a podle mě je vaty úplně minimálně (zdravíme Nikki a  Paola), leda že by rovnou nesedla velká část postav + samozřejmě budou mít problém lidi co chtějí definitivní odpovědi na všechno a ideálně hned :D jak říkal hroubek, je to o postavách a o tom, co se jim děje…

Já jsem si v hlavě vytvořil paralelu s Temnou Věží od Kinga, protože mi přijde, že obě série jsou hrozně silný v postavách, každá další kniha/sezóna přijde s nějakým novým konceptem který všechno staví na hlavu a poslední část nasrala spoustu lidí, protože si konec představovali úplně jinak :) Rozhodně funguje spíš mindset že cesta je cíl.

Musím ještě extra vyzdvihnout Giacchinovu hudbu, protože nejenom že hromada melodií je podle mě nesmrtelná, ale taky jich pro Lost složil asi milion, jelikož vytvořil vlastní téma téměř pro každou důležitou postavu a taky pro různé situace a jak to potom elegantně motá dohromady je prostě nesmysl :+
912320
Můj nejoblíbenější seriál, i když objektivně má chyby a byly a budou kvalitnější věci. Viděl jsem několikrát a je jen otázka času, kdy uvidím znova, podle mě si v tom pokaždý jde najít něco speciálního. S tím, že bez společných teorií na fórech už to teď nemá smysl určitě nesouhlasím a podle mě je vaty úplně minimálně (zdravíme Nikki a  Paola), leda že by rovnou nesedla velká část postav + samozřejmě budou mít problém lidi co chtějí definitivní odpovědi na všechno a ideálně hned *:D* jak říkal hroubek, je to o postavách a o tom, co se jim děje… Já jsem si v hlavě vytvořil paralelu s Temnou Věží od Kinga, protože mi přijde, že obě série jsou hrozně silný v postavách, každá další kniha/sezóna přijde s nějakým novým konceptem který všechno staví na hlavu a poslední část nasrala spoustu lidí, protože si konec představovali úplně jinak *:)* Rozhodně funguje spíš mindset že cesta je cíl. Musím ještě extra vyzdvihnout Giacchinovu hudbu, protože nejenom že hromada melodií je podle mě nesmrtelná, ale taky jich pro Lost složil asi milion, jelikož vytvořil vlastní téma téměř pro každou důležitou postavu a taky pro různé situace a jak to potom elegantně motá dohromady je prostě nesmysl *:+*
912295
6 0
reagovat
reaguje na: dreamy
presne
912314
presne
912313
2 -3
reagovat
99% lidí koukalo na losty ptz lední medvěd, poklop krytu, divnej kouř...casting je skvělej ale v dnešní době už v průměru 20 epizod na sezónu, kdy to je z větší části vata a na konci jeb cliffhanger, je nesmysl..

největší síla toho serose byla na to koukat v té době a řešit teorie s kámošema, na fórech...
912313
99% lidí koukalo na losty ptz lední medvěd, poklop krytu, divnej kouř...casting je skvělej ale v dnešní době už v průměru 20 epizod na sezónu, kdy to je z větší části vata a na konci jeb cliffhanger, je nesmysl.. největší síla toho serose byla na to koukat v té době a řešit teorie s kámošema, na fórech...
16 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Disketa1
Okey. Ale teď to bude bez servítek. LOST je jeden z nejdůležitější seriálu jaký kdy vznikl. Ptát se jestli ho máš vidět/zkusit je jako ptát se jestli máš vidět Kmotra/Lovce jelenů/Poslední závod. 

Teď vážně. Pro mě je to jeden z nejlepší seriálu jaký kdy vznikl. Má spoustu chyb a není dokonalý. Ale pokud už od začátku přijmeš, že je to o postavách a ne o odpovědí, tak dostaneš tak moc něco luxusního, že na to dokonce života nezapomeneš. Málo kterému seriálu se povedlo vytvořit tak geniální práci s postavami. Slibuji Ti, že pokud Ti to sedne, tak nebudeš místy dýchat, u několika epizod budeš hledat čelist na podlaze, a pokud u epizody The Constant nebude na měkko tak v Tobě něco umřelo. 

Miluji tento seriál. A i po letech si myslím, že je skvělý a úžasný. A já Ti kurva moc závidím, že máš možnost ho teď vidět bez ročního čekání. Jen si nic nevyhledávej a dej si to jako velký maraton. 

Takže abych to uzavřel, i přestože tam není žádná gay linka, tak si to hned pust a dej tomu šanci. Tohle je seriál, který se zapsal mezi to nejlepší co kdy v televizi vzniklo. 
912307
Okey. Ale teď to bude bez servítek. LOST je jeden z nejdůležitější seriálu jaký kdy vznikl. Ptát se jestli ho máš vidět/zkusit je jako ptát se jestli máš vidět Kmotra/Lovce jelenů/Poslední závod.  Teď vážně. Pro mě je to jeden z nejlepší seriálu jaký kdy vznikl. Má spoustu chyb a není dokonalý. Ale pokud už od začátku přijmeš, že je to o postavách a ne o odpovědí, tak dostaneš tak moc něco luxusního, že na to dokonce života nezapomeneš. Málo kterému seriálu se povedlo vytvořit tak geniální práci s postavami. Slibuji Ti, že pokud Ti to sedne, tak nebudeš místy dýchat, u několika epizod budeš hledat čelist na podlaze, a pokud u epizody The Constant nebude na měkko tak v Tobě něco umřelo.  Miluji tento seriál. A i po letech si myslím, že je skvělý a úžasný. A já Ti kurva moc závidím, že máš možnost ho teď vidět bez ročního čekání. Jen si nic nevyhledávej a dej si to jako velký maraton.  Takže abych to uzavřel, i přestože tam není žádná gay linka, tak si to hned pust a dej tomu šanci. Tohle je seriál, který se zapsal mezi to nejlepší co kdy v televizi vzniklo. 
912295
5 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tady je už od začátku léta a samozřejmě jsme do toho hned naskočili po těch letech. A pořád je to super :+ A ať si říká, kdo chce, co chce, i ten konec je fajn 8) Jen jsem teda rád, že se seriály obecně posunuly k méně dílům za sérii. 
912304
Tady je už od začátku léta a samozřejmě jsme do toho hned naskočili po těch letech. A pořád je to super *:+* A ať si říká, kdo chce, co chce, i ten konec je fajn *8)* Jen jsem teda rád, že se seriály obecně posunuly k méně dílům za sérii. 
912295
7 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Za mě ne. Ale vždy můžeš zkusit jen pár epizod a uvidíš, jestli tě to chytne. Miluju ten gag z "claymation" epizody Community:

"It's the first season of Lost on DVD. It symbolizes the lack of payoff." :D
912302
Za mě ne. Ale vždy můžeš zkusit jen pár epizod a uvidíš, jestli tě to chytne. Miluju ten gag z "claymation" epizody Community: [i]"It's the first season of Lost on DVD. It symbolizes the lack of payoff." *:D*[/i]
912295
2 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
Lost je kult. Ja teda mam nejradeji epizody s Desmondem a dost se me libila serie v sedmdesatkach (sestka?)
912300
Lost je kult. Ja teda mam nejradeji epizody s Desmondem a dost se me libila serie v sedmdesatkach (sestka?)
912295
10 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Určitě ano. Byl to vlastně první serial, který jsem nesledoval jen v televizi, ale objevil kouzlo internetu, titulkovanych seriálů, diskuzí o teoriích na tehdejším předchůdci Edny, i nekonečné čekání na další sérii.
Proto jsem tomu zůstal věrný až do konce a byl jsem vlastně spokojený - což mě nedávno překvapilo, že poslední díl má na imdb velmi dobré hodnocení. 
Měl jsem v hlavě, že je to nějaká šestka max.
912297
Určitě ano. Byl to vlastně první serial, který jsem nesledoval jen v televizi, ale objevil kouzlo internetu, titulkovanych seriálů, diskuzí o teoriích na tehdejším předchůdci Edny, i nekonečné čekání na další sérii. Proto jsem tomu zůstal věrný až do konce a byl jsem vlastně spokojený - což mě nedávno překvapilo, že poslední díl má na imdb velmi dobré hodnocení.  Měl jsem v hlavě, že je to nějaká šestka max.
912295
7 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Určitě stojí za to aspoň začít  - kvalita v průběhu seriálu dost kolísala, nejlepší byly co si pamatuju tak první tři, tak uvidíš jestli tě to chytne. Ale já byl spokojený i s těmi finálními, i když spousta lidí tehdy nevydýchala dějové zákruty kterými se to ubíralo a jak se postupně měnil význam všeho co se tam děje.
Už pár let přemýšlím nad tím že bych si dal komplet repete.
912296
Určitě stojí za to aspoň začít  - kvalita v průběhu seriálu dost kolísala, nejlepší byly co si pamatuju tak první tři, tak uvidíš jestli tě to chytne. Ale já byl spokojený i s těmi finálními, i když spousta lidí tehdy nevydýchala dějové zákruty kterými se to ubíralo a jak se postupně měnil význam všeho co se tam děje. Už pár let přemýšlím nad tím že bych si dal komplet repete.
912295
10 0
reagovat
Na Netflixu bude za několik dní celý seriál Lost. V nultých letech šlo o obrovský popkulturní fenomén, ale mně se to celé tenkrát vyhlo. Má podle vás smysl se na to koukat od začátku do konce nebo je už dávno zapomenutý a vyčpělý fenomén? Jak na seriál vzpomínáte, když jste ho viděli v premiérovém vysílání? 
912295
Na Netflixu bude za několik dní celý seriál [b]Lost[/b]. V nultých letech šlo o obrovský popkulturní fenomén, ale mně se to celé tenkrát vyhlo. Má podle vás smysl se na to koukat od začátku do konce nebo je už dávno zapomenutý a vyčpělý fenomén? Jak na seriál vzpomínáte, když jste ho viděli v premiérovém vysílání? 
2 0
reagovat
Kdo ten seriál zná, tak asi pozná Poličku
912291
Kdo ten seriál zná, tak asi pozná [url=https://i.ibb.co/JtYCR6p/acid-1718092457-spsqdyprnq.jpg]Poličku[/url]
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Ja nesnáším cliffhangery, je to tak laciný! Zároveň se skutečně těším na další sérii, ano…. :+
912287
Ja nesnáším cliffhangery, je to tak laciný! Zároveň se skutečně těším na další sérii, ano…. *:+*
912220
1 0
reagovat
Draci podle me trpi dost zasadne nejistosti producentu ohledne poctu serii. Vim ze planovali celkove ctyri, ale urcite by se nebranili tomu natahnout to co to jen pujde a tady s tim zacali trosku lavirovat. Dej by se pripadne dal vyrazne vice zhustit a ne jen rozmistit figury po sachovnici, klidne uz to mohlo skoncit epickou bitvou a dobytim pristaviste spolecne s utekem krale, ale paradoxne timhle dost znacnym rozvolnenim (to nabrani tri externich jezdcu mohlo byt udelano vyrazne rychleji) v druhe serce dosahnou maximalne poklesu zajmu a ukoncenim serialu ctyrkou. 

Nicmene kdyz bych to vzal podle knizky, tak vlastne jedou celkem dle ocekavani:
1, Rozkmotreni rodu a rozdeleni na 2 strany
2, Zacatek valky
3, Rhaenyra vitezna a zrazena
4, Rhaenyra svrzena a navrat z exilu

Akorat jsem zvedavy jak budou lidi na konci brblat, protoze konec Tance dost pripomina konec Daenerys a lidi jestli se budou drzet knizky dostanou do znacne miry dost to same. 
912234
Draci podle me trpi dost zasadne nejistosti producentu ohledne poctu serii. Vim ze planovali celkove ctyri, ale urcite by se nebranili tomu natahnout to co to jen pujde a tady s tim zacali trosku lavirovat. Dej by se pripadne dal vyrazne vice zhustit a ne jen rozmistit figury po sachovnici, klidne uz to mohlo skoncit [spoiler]epickou bitvou a dobytim pristaviste spolecne s utekem krale,[/spoiler] ale paradoxne timhle dost znacnym rozvolnenim (to nabrani tri externich jezdcu mohlo byt udelano vyrazne rychleji) v druhe serce dosahnou maximalne poklesu zajmu a ukoncenim serialu ctyrkou.  Nicmene kdyz bych to vzal podle knizky, tak vlastne jedou celkem dle ocekavani: [spoiler]1, Rozkmotreni rodu a rozdeleni na 2 strany [/spoiler][spoiler]2, Zacatek valky [/spoiler][spoiler]3, Rhaenyra vitezna a zrazena [/spoiler][spoiler]4, Rhaenyra svrzena a navrat z exilu [/spoiler][spoiler]Akorat jsem zvedavy jak budou lidi na konci brblat, protoze konec Tance dost pripomina konec Daenerys a lidi jestli se budou drzet knizky dostanou do znacne miry dost to same. [/spoiler]
3 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jestli fakt tolik chceš vem si minisukni a vycpi triko dvěma melounama. Do dvou vteřin tě bude fotit na telefon.:D
912227
Jestli fakt tolik chceš vem si minisukni a vycpi triko dvěma melounama. Do dvou vteřin tě bude fotit na telefon.*:D*
912226
2 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Prostředí tomu neodpovídá, to je pravda. 
Tak se necháme překvapit. 
Ale vypadá to, že "Kevinova máma" nebude hrát vedoucí Seraphitu, což je škoda.

Jinak po vašich reakcích na HoD bych chtěl potkat teď Raina někde na ulici, abych viděl,  jak moc má zkažený den/týden/měsíc. 
912226
Prostředí tomu neodpovídá, to je pravda.  Tak se necháme překvapit.  Ale vypadá to, že "Kevinova máma" nebude hrát [spoiler]vedoucí Seraphitu,[/spoiler] což je škoda. Jinak po vašich reakcích na HoD bych chtěl potkat teď Raina někde na ulici, abych viděl,  jak moc má zkažený den/týden/měsíc. 
912223
3 0
reagují: Godlike
reagovat

draci finale

Ty kraso, to bylo naprosto úžasně vo hovně!

Ale vážně, platí co jsem psal před dvěma epizodami, ve zkrácené podobě vlastně co píše Andy. Tahle epizoda byla nadprůměrná v rámci řady, ale nic co by se mohlo nebo mělo oslavovat. Ta závěrečná koláž mi přišla dokonce nechtěně vtipná. :-
P.S. ta jedna paní mě v každé jedné scéně vytrhávala z toho světa, ale tak další políčko woke-castingu je odškrtnuto.
912225
Ty kraso, to bylo naprosto úžasně [spoiler]vo hovně! [/spoiler]Ale vážně, platí co jsem psal před dvěma epizodami, ve zkrácené podobě vlastně co píše Andy. Tahle epizoda byla nadprůměrná v rámci řady, ale nic co by se mohlo nebo mělo oslavovat. Ta závěrečná koláž mi přišla dokonce nechtěně vtipná. *:-* P.S. ta jedna paní mě v každé jedné scéně vytrhávala z toho světa, ale tak další políčko woke-castingu je odškrtnuto.
draci finale
3 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To není ta scéna. To vypadá jak odněkud z nemocnice. Buď je to scéna po tom v Jacksonu nebo nějaký flashback/scéna co ve hře nebyla.
912223
To není ta scéna. To vypadá jak odněkud z nemocnice. Buď je to scéna po tom v Jacksonu nebo nějaký flashback/scéna co ve hře nebyla.
912219
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Draci s2e8

Pořád je tam 75 % nudné vaty a obsahu ne víc než na kratší minisérii. Jako fakt tam musí být 3 delší scény o tom že je jeden jezdec hulvát a princovi to vadí ? Přitom pár dialogu výborných. Je to hrozná škoda...
912221
Pořád je tam 75 % nudné vaty a obsahu ne víc než na kratší minisérii. Jako fakt tam musí být 3 delší scény o tom že je jeden jezdec hulvát a princovi to vadí ? Přitom pár dialogu výborných. Je to hrozná škoda...
Draci s2e8
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se