Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 57801 - 57820 Napsat příspěvek

Karbous

Jaky STAR WARS? Neco mi asi uniklo... Kdyztak do vzkazniku pls...
511595
Jaky STAR WARS? Neco mi asi uniklo... Kdyztak do vzkazniku pls...
Karbous
0 0
reagovat
No já budu na podzim koukat asi jen na Heroes a na Clone Wars (tuším srágoru, ale uvidíme).
511568
No já budu na podzim koukat asi jen na Heroes a na Clone Wars (tuším srágoru, ale uvidíme).
0 0
reagovat

2 Luc44

Ten Dexter je zas nejakej unik, jak tak koukam. No neva, radsi si pockam, at nemusim dalsich par tydnu trpet..
511561
Ten Dexter je zas nejakej unik, jak tak koukam. No neva, radsi si pockam, at nemusim dalsich par tydnu trpet..
2 Luc44
0 0
reagovat
Chlapi, já bych na ty "vaše" seriály taky klidně koukal, ale to už bych asi neměl čas na nic jinýho.:D I když zrovna u Dextera mě to mrzí.
511554
Chlapi, já bych na ty "vaše" seriály taky klidně koukal, ale to už bych asi neměl čas na nic jinýho.*:D* I když zrovna u Dextera mě to mrzí.
0 0
reagovat
a Hank je taky zpatky!:)
511553
a Hank je taky zpatky!*:)*
0 0
reagovat
Kašlete na BH, Dexter je zpátky!

Omlouvám se Ravenhornovitý příspěvek, ale mám prostě radost :D
511552
Kašlete na BH, Dexter je zpátky! Omlouvám se Ravenhornovitý příspěvek, ale mám prostě radost *:D*
0 0
reagovat
KarelR: musel jsem si pak pustit znova GG, aby se všechno vrátilo do starejch kolejí. A ta znělka... bože, ta je lame.:D

Drak: Vážně chceš vést tuhle diskuzi? Myslim, že je zřejmý, že se mi líbilo imho dost filmů, stačí si projet jistý místa, kde to máš jako na podnosu.?)
511551
KarelR: musel jsem si pak pustit znova GG, aby se všechno vrátilo do starejch kolejí. A ta znělka... bože, ta je lame.*:D* Drak: Vážně chceš vést tuhle diskuzi? Myslim, že je zřejmý, že se mi líbilo imho dost filmů, stačí si projet jistý místa, kde to máš jako na podnosu.*?)*
0 0
reagovat
Spíš by mě zajímalo jestli existuje nějaký blockbuster, který se mu nelíbil. :D
511549
Spíš by mě zajímalo jestli existuje nějaký blockbuster, který se mu nelíbil. *:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Je vůbec něco, co se ti za celej tvůj život líbilo kromě Narnie, Pána Prstenů a Star Wars?
511548
Je vůbec něco, co se ti za celej tvůj život líbilo kromě Narnie, Pána Prstenů a Star Wars?
Ravenhorn
0 0
reagovat

Psema

Je vůbec něco co se ti tento rok líbilo kromě Dark Knight?
511543
Je vůbec něco co se ti tento rok líbilo kromě Dark Knight?
Psema
0 0
reagovat
Psema: 90210 je oproti GG zlo a Tobruk je film bez postav (MIrka by z tebe měla radost :). Krucinál... kde bereš prachy na tak kvalitní matroš? :D
511541
Psema: 90210 je oproti GG zlo a Tobruk je film bez postav (MIrka by z tebe měla radost :). Krucinál... kde bereš prachy na tak kvalitní matroš? *:D*
0 0
reagovat

seriál

viděl někdo seriál wind and cloud - conquer the world, na youtube a crunchyroll je ale není celý.:-
511539
viděl někdo seriál wind and cloud - conquer the world, na youtube a crunchyroll je ale není celý.*:-*
seriál
0 0
reagovat

90210

Dokoukal jsem nekonečnej dvoudíl (ten pilot měl snad čtyři hodiny) a to "nadšení" vážně nechápu.

Pilot: Gossip Girl 2? Dovolte, abych se téhle urážce pro Gossipku od srdce zasmál. Kdepak, od začátku jsem tušil, že návrat na 90210 bude hodně bolestivý, ale že až takhle, to mě ani ve snu nenapadlo. Většina postav je absolutně nesnesitelná, dialogy jsou oproti původnímu seriálu ještě mnohem níž a celá GP magie okolo Beverly Hills je rozprášena již v prvních minutách, kdy zjistíte, že to u Nata vypadá jako v každé druhé neosobní kavárně, že se West Beverly High změnila na budovu, v níž chybí školní rádio a skutečné problémy, a bohužel se vytratilo i ono "drama", kdy jsem (i po letech) fandil některým postavám při závislostech na prášcích či alkoholu. Tihle přerostlí teenageři ať si klidně chcípnou v koutě a mně dají pokoj, jedinou zábavnou postavou je rozkošně nenávistná Jessica Stroup, která sice nemá vůbec co hrát, ale aspoň se neustále neculí, nešíří kolem sebe své rádoby trable a nezvládá při tom jen dvě herecké polohy jako nová "Brenda" Annie. Nejsmutnější ovšem je, že se seriál drží nad odpadní propastí jen proto, že si pomáhá nostalgickými berličkami v podobě Brendy a Kelly. Bleh.
511535
Dokoukal jsem nekonečnej dvoudíl (ten pilot měl snad čtyři hodiny) a to "nadšení" vážně nechápu. Pilot: Gossip Girl 2? Dovolte, abych se téhle urážce pro Gossipku od srdce zasmál. Kdepak, od začátku jsem tušil, že návrat na 90210 bude hodně bolestivý, ale že až takhle, to mě ani ve snu nenapadlo. Většina postav je absolutně nesnesitelná, dialogy jsou oproti původnímu seriálu ještě mnohem níž a celá GP magie okolo Beverly Hills je rozprášena již v prvních minutách, kdy zjistíte, že to u Nata vypadá jako v každé druhé neosobní kavárně, že se West Beverly High změnila na budovu, v níž chybí školní rádio a skutečné problémy, a bohužel se vytratilo i ono "drama", kdy jsem (i po letech) fandil některým postavám při závislostech na prášcích či alkoholu. Tihle přerostlí teenageři ať si klidně chcípnou v koutě a mně dají pokoj, jedinou zábavnou postavou je rozkošně nenávistná Jessica Stroup, která sice nemá vůbec co hrát, ale aspoň se neustále neculí, nešíří kolem sebe své rádoby trable a nezvládá při tom jen dvě herecké polohy jako nová "Brenda" Annie. Nejsmutnější ovšem je, že se seriál drží nad odpadní propastí jen proto, že si pomáhá nostalgickými berličkami v podobě Brendy a Kelly. Bleh.
90210
0 0
reagovat
tak ja na podzim budu koukat: Californication, scrubs,House MD, Heroes, HIMYM, big bang, mozna chuck,reaper.a budu pokracovat v anime naruto a bleach. no a uvidime co bude noveho. stcko rikal ze to bude pravidelne hazet do serialu.
511519
tak ja na podzim budu koukat: Californication, scrubs,House MD, Heroes, HIMYM, big bang, mozna chuck,reaper.a budu pokracovat v anime naruto a bleach. no a uvidime co bude noveho. stcko rikal ze to bude pravidelne hazet do serialu.
0 0
reagovat

KarelR

:D
hele, já jsem s tebou ?) ;) :D
511518
*:D* hele, já jsem s tebou *?)* *;)* *:D*
KarelR
0 0
reagovat

bonzai

Když nikdo neodpověděl, tak asi nikdo neviděl..

Jinak co je pro mě na podzim nejdůležitější je Fringe, Dexter, Californication, House MD, Heroes, Life a HIMYM. Zajímavě vypadá The Mentalist, Eleventh Hour, britský Big brother vs. zombie jménem Dead set, The Unusuals a určitě jsem na něco zapomněl nebo se někde ještě něco vynoří..
511517
Když nikdo neodpověděl, tak asi nikdo neviděl.. Jinak co je pro mě na podzim nejdůležitější je Fringe, Dexter, Californication, House MD, Heroes, Life a HIMYM. Zajímavě vypadá The Mentalist, Eleventh Hour, britský Big brother vs. zombie jménem Dead set, The Unusuals a určitě jsem na něco zapomněl nebo se někde ještě něco vynoří..
bonzai
0 0
reagovat
No, já jenom, že se někdo podivuje nad tím, jak ten novej seriál vypadá. Mi přijde, že to vždycky probíhá asi takhle:

( 1) Původní BH je s*ačka )
2) Je nový BH stejně dobrý jako starý? Já to starý tak žral.
3) Ježiš, to nový BH je taková s*ačka. To snad není možný.

:D:D
511516
No, já jenom, že se někdo podivuje nad tím, jak ten novej seriál vypadá. Mi přijde, že to vždycky probíhá asi takhle: ( 1) Původní BH je s*ačka ) 2) Je nový BH stejně dobrý jako starý? Já to starý tak žral. 3) Ježiš, to nový BH je taková s*ačka. To snad není možný. *:D**:D*
0 0
reagovat

tak

odpoviete mi na otazku niekto ?.. videl uz niekto z vas factory?.. som zvdavy ci sa to paci len mne alebo ma niekto podobny styl humoru ako je red dwarf..:)
512300
odpoviete mi na otazku niekto ?.. videl uz niekto z vas factory?.. som zvdavy ci sa to paci len mne alebo ma niekto podobny styl humoru ako je red dwarf..:)
tak
0 0
reagovat
Že by proto, že ve dvanácti letech žádná čsfd neexistovala a nazíráno dnešní optikou, věkovým odstupem a rozvojem mozkových činností to vidí značná část původního publika jinak? Nicméně i tehdy to alespoň u nás fungovalo na bázi GP. Jen jsme ještě nevěděli, že se to tak jmenuje. Navíc je jaksi zákonité, že nostalgie funguje na bázi růžových brýlí, že...:)
512299
Že by proto, že ve dvanácti letech žádná čsfd neexistovala a nazíráno dnešní optikou, věkovým odstupem a rozvojem mozkových činností to vidí značná část původního publika jinak? Nicméně i tehdy to alespoň u nás fungovalo na bázi GP. Jen jsme ještě nevěděli, že se to tak jmenuje. Navíc je jaksi zákonité, že nostalgie funguje na bázi růžových brýlí, že...:)
0 0
reagovat
Zaslouženě. :)
512298
Zaslouženě. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se