Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 57801 - 57820 Napsat příspěvek
Pánové, vy snad zpochybňujete nezpochybnitelné kvality prvních dvou sezón Baywatch??
513689
Pánové, vy snad zpochybňujete nezpochybnitelné kvality prvních dvou sezón Baywatch??
0 0
reagovat

KarelR

Viděl jsem plakát :D, kam ten svět spěje...
513686
Viděl jsem plakát *:D*, kam ten svět spěje...
KarelR
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Taky to dotáhnul do třetí Anakondy, o který nám, doufám, t_gon brzo poreferuje :D
513685
Taky to dotáhnul do třetí Anakondy, o který nám, doufám, t_gon brzo poreferuje *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
To tu ještě chybělo, Hasellhoff v trenkách... :D
513684
To tu ještě chybělo, Hasellhoff v trenkách... *:D*
0 0
reagovat
Jo na 90210 nebo pobřežní hlídku jsem snad koukal na všechny díly v té době. :D
513682
Jo na 90210 nebo pobřežní hlídku jsem snad koukal na všechny díly v té době. *:D*
0 0
reagovat
Omg, jedna z největších seriálových kravin, která mi nikdy nesedla :-...
513680
Omg, jedna z největších seriálových kravin, která mi nikdy nesedla *:-*...
0 0
reagovat
Jo, to jo. Si pamatuju, jak jsem si říkal, co to má Nova za divný móresy, že označuje seriál Pobřežní Hlídka III. Proč označovat ze základu vícedílný seriál ještě další římskou číslovkou označující pokračování? :)
513679
Jo, to jo. Si pamatuju, jak jsem si říkal, co to má Nova za divný móresy, že označuje seriál Pobřežní Hlídka III. Proč označovat ze základu vícedílný seriál ještě další římskou číslovkou označující pokračování? *:)*
0 0
reagovat

liuk

jj, u 90210 to přesně sedí, u Dallasu jsem to měli trošku jiný, protože ten dávali Rakušáci, takže, když šel v ČR, tak už jsme měli dávno nakoukáno :D Ale je pravda, že dřív se v nějakejch řadách, neřku-li sezonách vůbec neuvažovalo. To platí třeba i pro MASH nebo Red Dwarf, kdy tam samozřejmě existovaly jednotlivé sezony, ale v Česku to prostě splynulo v jeden dlouhej seriál...
513678
jj, u 90210 to přesně sedí, u Dallasu jsem to měli trošku jiný, protože ten dávali Rakušáci, takže, když šel v ČR, tak už jsme měli dávno nakoukáno *:D* Ale je pravda, že dřív se v nějakejch řadách, neřku-li sezonách vůbec neuvažovalo. To platí třeba i pro MASH nebo Red Dwarf, kdy tam samozřejmě existovaly jednotlivé sezony, ale v Česku to prostě splynulo v jeden dlouhej seriál...
liuk
0 0
reagovat
Ještě bylo hrozně zajímavý, jak člověk vůbec nevěděl, kolik tak řad ho ještě může čekat. BH90210 dávali na ČT tak dvě řady a šmitec a člověk zvyklý na naše starší maximálně třicetidílné seriály prostě neměl důvod si nemyslet, že je není vše. ;)
Ale ještě víc si tohle pamatuju u Dallasu. To dávala ČT taky tak jednu řadu, a sice se říkalo, že je to o něco delší, ale málokoho napadla myšlenka že to hodně přes 300 dílů. Je to zajímavé, když si člověk uvědomí, jak moc byla doba bez internetu jiná. ;)
513669
Ještě bylo hrozně zajímavý, jak člověk vůbec nevěděl, kolik tak řad ho ještě může čekat. BH90210 dávali na ČT tak dvě řady a šmitec a člověk zvyklý na naše starší maximálně třicetidílné seriály prostě neměl důvod si nemyslet, že je není vše. *;)* Ale ještě víc si tohle pamatuju u Dallasu. To dávala ČT taky tak jednu řadu, a sice se říkalo, že je to o něco delší, ale málokoho napadla myšlenka že to hodně přes 300 dílů. Je to zajímavé, když si člověk uvědomí, jak moc byla doba bez internetu jiná. ;)
0 0
reagovat
:D JJ, my taky koukali celá rodina :D
513664
*:D* JJ, my taky koukali celá rodina *:D*
0 0
reagovat
:D Já na to koukal s mámou, a bylo mi tehdy hrozně nepřijemný s ní koukat na něco, kde si furt dávaj francouzáky. :))
513660
*:D* Já na to koukal s mámou, a bylo mi tehdy hrozně nepřijemný s ní koukat na něco, kde si furt dávaj francouzáky. *:))*
0 0
reagovat
liuk: Amen to that! :):+ Když to o pár let později začala dávat Nova, už mi to celkem nic neříkalo, ale napoprvé fakt naprosté zjevení... - jsme na to koukali s babičkou a dědečkem! 8)
513659
liuk: Amen to that! *:)**:+* Když to o pár let později začala dávat Nova, už mi to celkem nic neříkalo, ale napoprvé fakt naprosté zjevení... - jsme na to koukali s babičkou a dědečkem! *8)*
0 0
reagovat
Mně to bavilo dost, ale hrozně přerušovaně. Vždycky jsem to při jedné repríze sledování někde přerušil, abych se při další dostal třeba o tři sezóny dál. ;) A tak jsem to dokoukal, ale z poslední sezóny už jsem viděl jen poslední díl. Bez Brandona a Val to nešlo.
Ovšem fakt nejde zapomenout, jak to sem poprvé někdy v '91 přišlo a ČT1 to dávala v primetimu. Jsem byl zrovna na chalupě na Šumavě, oni dávali během dvou dnů snad tři reprízy, a já je všechny úplně pomatenecky, poblázněně viděl. Mělo to super timing, takovejhle nostalgickej status to musí mít asi v hodně post-socialistických zemích, kde jsme zrovna ze všech těhle seriálu viděli právě Beverly jako první a zapsalo se.
513658
Mně to bavilo dost, ale hrozně přerušovaně. Vždycky jsem to při jedné repríze sledování někde přerušil, abych se při další dostal třeba o tři sezóny dál. ;) A tak jsem to dokoukal, ale z poslední sezóny už jsem viděl jen poslední díl. Bez Brandona a Val to nešlo. Ovšem fakt nejde zapomenout, jak to sem poprvé někdy v '91 přišlo a ČT1 to dávala v primetimu. Jsem byl zrovna na chalupě na Šumavě, oni dávali během dvou dnů snad tři reprízy, a já je všechny úplně pomatenecky, poblázněně viděl. Mělo to super timing, takovejhle nostalgickej status to musí mít asi v hodně post-socialistických zemích, kde jsme zrovna ze všech těhle seriálu viděli právě Beverly jako první a zapsalo se.
0 0
reagovat
Valerie, ta bitch! ?), nějak nevím, osobně mě přestalo bavit i původní 90210 asi po dvou třech sezonách, kouknu na první díl a uvidím 8)
513655
Valerie, ta bitch! *?)*, nějak nevím, osobně mě přestalo bavit i původní 90210 asi po dvou třech sezonách, kouknu na první díl a uvidím *8)*
0 0
reagovat
link - jsou tam! ;) Mno, ale podle AICN to nebude promítaný kritikům, Rob Thomas od toho taky nějak zmizel, takže nepočítám ani s příjemným nostalgickým mrazením. Jóó, kdyby se vrátila i Valerie, to bych asi mluvil jinak.
513654
http://www.youtube.com/watch?v=hPdP8KpBczA - jsou tam! ;) Mno, ale podle AICN to nebude promítaný kritikům, Rob Thomas od toho taky nějak zmizel, takže nepočítám ani s příjemným nostalgickým mrazením. Jóó, kdyby se vrátila i Valerie, to bych asi mluvil jinak.
0 0
reagovat
tak sem se koukal po tom JPod a nikde sem nenasel titulky a moje ang neni tak dobra abych pobral cely dil v pohode.:(
514493
tak sem se koukal po tom JPod a nikde sem nenasel titulky a moje ang neni tak dobra abych pobral cely dil v pohode.*:(*
0 0
reagovat
JPod se mi taky celkem líbil. Hlavní hrdina je sympaťák a má hodně divnou rodinu :)
Údajně je to podle knížky, které se to nehrabe ani po paty..
514482
JPod se mi taky celkem líbil. Hlavní hrdina je sympaťák a má hodně divnou rodinu :) Údajně je to podle knížky, které se to nehrabe ani po paty..
0 0
reagovat
Dark Knight: taky znam:-)

st39.6 a Bagr007 : neznam, dik za tip:)
514455
Dark Knight: taky znam:-) st39.6 a Bagr007 : neznam, dik za tip*:)*
0 0
reagovat
Dark Knight: U nás to neběželo.
514454
Dark Knight: U nás to neběželo.
0 0
reagovat

Bagr007

to neznám dávaj to někde?
514452
to neznám dávaj to někde?
Bagr007
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se