Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5721 - 5740 Napsat příspěvek

Volha

Prvni epizoda byla takova nesouroda a zbytecne dlouha, ale v tech dalsich to pomerne zabralo a Hadek ubral na "vole". Uvidime, co finalni epka... Umim si ale predstavit, ze se z toho casem stane CT klasika. :)
866118
Prvni epizoda byla takova nesouroda a zbytecne dlouha, ale v tech dalsich to pomerne zabralo a Hadek ubral na "vole". Uvidime, co finalni epka... Umim si ale predstavit, ze se z toho casem stane CT klasika. :)
Volha
4 0
reagují: speta.jr, fabec
reagovat
Takže jsem fakt jedinej, komu se 1923 líbilo víc právě proto, že to bylo rozmáchlejší? Všechny linky mi přišly na stejně vysoké úrovni (u Indiánky obří pocit zadostiučinění, u Forda obří oddych a zároveň nervy, jak to s nima dopadne, a u budoucího Wolverina nadšení z Afriky a nejroztomilejší love story široko daleko). Plus výborní záporáci, výborné vedlejší postavy, lepší gradace a neskutečný emoce hned v několika epizodách (čtení dopisů mě naprosto rozsekalo). 
866113
Takže jsem fakt jedinej, komu se 1923 líbilo víc právě proto, že to bylo rozmáchlejší? Všechny linky mi přišly na stejně vysoké úrovni (u Indiánky obří pocit zadostiučinění, u Forda obří oddych a zároveň nervy, jak to s nima dopadne, a u budoucího Wolverina nadšení z Afriky a nejroztomilejší love story široko daleko). Plus výborní záporáci, výborné vedlejší postavy, lepší gradace a neskutečný emoce hned v několika epizodách (čtení dopisů mě naprosto rozsekalo). 
7 -1
reagují: duro
reagovat
reaguje na: HAL
Linka v Africe se absolutně ke konci zvrhla. Namlsali mě, že se borec vrátí do Yellowstonu a převrátí to tam celý na ruby, ale místo toho jsem viděl třikrát nastavovanou romanci, kde jsem už při scénách na lodi obracel oči v sloup.
Škoda. Nejvíc mě bavila linie s Indiánkou, vlastně bych si klidně dal nějakou mini sérii s ní a zbytek úplně vypustil … :D
866112
Linka v Africe se absolutně ke konci zvrhla. Namlsali mě, že se borec vrátí do Yellowstonu a převrátí to tam celý na ruby, ale místo toho jsem viděl třikrát nastavovanou romanci, kde jsem už při scénách na lodi obracel oči v sloup. Škoda. Nejvíc mě bavila linie s Indiánkou, vlastně bych si klidně dal nějakou mini sérii s ní a zbytek úplně vypustil … *:D*
866110
2 -2
reagovat
reaguje na: esmo
Jo, ta roztříštěnost na tři příběhy, s tím že všechny jsou i tak roztahané že se nestihnout spojit v jeden a uzavřít v rámci jedné série, to zabíjí. Sheridanův problém obecně, líbí se mi jeho styl a témata, ale všechno má utahané jak telenovelu - přinejmenším seriály tedy, první Sicario bylo ok, tam si to pohlídal Vileneuve, a k Wind River ten pomalejší styl seděl.

A je to tady úplně zbytečné  - indiánka nepotřebovala víc než jeden díl, pokud tam vůbec má nějaký účel, a Ford s Mirren, bez ohledu na mou nemalou úctu k nim, taky nepotřebovali zdaleka tolik prostoru, ta jejich linie je dost nuda. Jen lovec s holkou v Africe mě bavili hodně, a kdyby čistě jejich příběh natočil jako film, byl bych asi nadšený... i když je to samozřejmě kýč jak blázen. Je to hezký kýč.
866110
Jo, ta roztříštěnost na tři příběhy, s tím že všechny jsou i tak roztahané že se nestihnout spojit v jeden a uzavřít v rámci jedné série, to zabíjí. Sheridanův problém obecně, líbí se mi jeho styl a témata, ale všechno má utahané jak telenovelu - přinejmenším seriály tedy, první Sicario bylo ok, tam si to pohlídal Vileneuve, a k Wind River ten pomalejší styl seděl. A je to tady úplně zbytečné  - indiánka nepotřebovala víc než jeden díl, pokud tam vůbec má nějaký účel, a Ford s Mirren, bez ohledu na mou nemalou úctu k nim, taky nepotřebovali zdaleka tolik prostoru, ta jejich linie je dost nuda. Jen lovec s holkou v Africe mě bavili hodně, a kdyby čistě jejich příběh natočil jako film, byl bych asi nadšený... i když je to samozřejmě kýč jak blázen. Je to hezký kýč.
866097
4 -1
reagují: esmo
reagovat

1923

Tak počkat, to opravdu není uzavřený příběh během jedné série? Já jsem celou dobu žil v tom, že zase dostanu 10 dílů, jako u 1883 a bude hotovo. Teď sednu k televizi, že dám devátý spolu s desátým a … a nic. Opravdu zklamání, oproti 1883 :-
866097
Tak počkat, to opravdu není uzavřený příběh během jedné série? Já jsem celou dobu žil v tom, že zase dostanu 10 dílů, jako u 1883 a bude hotovo. Teď sednu k televizi, že dám devátý spolu s desátým a … a nic. Opravdu zklamání, oproti 1883 *:-*
1923
2 -5
reagují: HAL
reagovat
American Born Chinese
Everything Everywhere z Wishe. Teda od Disneyho, ale to je poslední dobou jedno a to samé.
866039
[url=https://www.youtube.com/watch?v=uefY2Cf5RpM]American Born Chinese [/url]Everything Everywhere z Wishe. Teda od Disneyho, ale to je poslední dobou jedno a to samé.
4 -1
reagovat

Picard s03

Pozerať túto sériu po predošlých dvoch bola jedna radosť. Skvelýé herecké výkony starých a aj nových potešili (aj tá Raffi bola celkom v pohode a Jack bol celkom charizmatický klučina). Dostal som tiež riadne dávky fanservisu a nostalgie podávaných ale v stále rozumnej miere, zvlášť tie odľahčené scény to naozaj odľahčili tak akurát (zvlášť špičkovanie medzi Rykerom a Worfom ma bavilo). Za starú gardu ma zvlášť milo prekvapil Jonathan Frakes, Patrik Stewart samozrejme si išiel samozrejme svoju extraligu. Cítiť z toho celkovo veľkú lásku k látke. Najviac som bol ale potešený zo scenára, ktorý bol jednoznačne najlepší doposiaľ z Picarda. Hoci cca prvá tretina série bola z tohto pohľadu úplne top, ani zvyšok zasa nebol o toľko horší, i keď našlo by sa pár plot holes (napr. čosa stalo s Borgami z konca 2. série, prečo sa tí nijako neangažovali a linka s meňavcami išla vo finále tak nejak do stratena). Počet epizód bol primeraný, dej bol síce hutný, ale nie zas veľmi skratkovitý, čo je rozhodne lepšie ako riedky a nudný. Záporáčka Vadic čiastočne bola správne desivá, nepríjemná, ale tá jej crazyness mi tam jednoducho úplne nesadla ako riť na šerbel. Každopádne ak bude nejaké pokračovanie v celej zostave, aká bola v tejto sérii tak sem s tým, zvlášť v zmysle potitulkovej scény si Q zaslúži dobrý reparát. Za mňa spokojných 9/10 a more of this please.
866014
Pozerať túto sériu po predošlých dvoch bola jedna radosť. Skvelýé herecké výkony starých a aj nových potešili (aj tá Raffi bola celkom v pohode a Jack bol celkom charizmatický klučina). Dostal som tiež riadne dávky fanservisu a nostalgie podávaných ale v stále rozumnej miere, zvlášť tie odľahčené scény to naozaj odľahčili tak akurát (zvlášť špičkovanie medzi Rykerom a Worfom ma bavilo). Za starú gardu ma zvlášť milo prekvapil Jonathan Frakes, Patrik Stewart samozrejme si išiel samozrejme svoju extraligu. Cítiť z toho celkovo veľkú lásku k látke. Najviac som bol ale potešený zo scenára, ktorý bol jednoznačne najlepší doposiaľ z Picarda. Hoci cca prvá tretina série bola z tohto pohľadu úplne top, ani zvyšok zasa nebol o toľko horší, i keď našlo by sa pár plot holes (napr. [spoiler]čo[/spoiler][spoiler]sa stalo s Borgami z konca 2. série, prečo sa tí nijako neangažovali[/spoiler] a linka s meňavcami [spoiler]išla vo finále tak nejak do stratena[/spoiler]). Počet epizód bol primeraný, dej bol síce hutný, ale nie zas veľmi skratkovitý, čo je rozhodne lepšie ako riedky a nudný. Záporáčka Vadic čiastočne bola správne desivá, nepríjemná, ale tá jej crazyness mi tam jednoducho úplne nesadla ako riť na šerbel. Každopádne ak bude nejaké pokračovanie v celej zostave, aká bola v tejto sérii tak sem s tým, zvlášť v zmysle potitulkovej scény [spoiler]si Q zaslúži dobrý reparát[/spoiler]. Za mňa spokojných [b]9/10[/b] a more of this please.
Picard s03
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Aha, jasné, som to poplietol, ja som myslel Favreaua, ktorého to celé tiež zjavne serie, už od vyhodenia Giny, ale na Celebration bol.
865991
Aha, jasné, som to poplietol, ja som myslel Favreaua, ktorého to celé tiež zjavne serie, už od vyhodenia Giny, ale na Celebration bol.
865986
2 0
reagovat
reaguje na: duro
Nebol... link
865986
Nebol... https://ew.com/movies/star-wars-celebration-2023-big-reveals/#:~:text=This%20is%20the%20way%E2%80%A6%20that,for%20their%20love%20and%20support.
865985
2 0
reagovat
Pokiaľ viem, na Celebration bol, veď som videl také video, ako sa rozpačito díva na dojato fňukajúceho Filoniho...
865985
Pokiaľ viem, na Celebration bol, veď som videl také video, ako sa rozpačito díva na dojato fňukajúceho Filoniho...
865926
1 0
reagují: verbst
reagovat

Knick season 2 7/10

Jo, jako bylo to porad dobre, ale hrozne tomu chybela nejaka ustrednejsi linka a tech linek tam bylo strasne moc. Roztristenost podporovalo strasne zvlastni rozhodnuti strihat treba jen 10 sekundove sceny jinych linek mezi delsi, na coz jsem vzdy reagoval s udivem a zvedlym obocim.

Nevite jestli nekdy byla zvazovana 3. sezona?
865932
Jo, jako bylo to porad dobre, ale hrozne tomu chybela nejaka ustrednejsi linka a tech linek tam bylo strasne moc. Roztristenost podporovalo strasne zvlastni rozhodnuti strihat treba jen 10 sekundove sceny jinych linek mezi delsi, na coz jsem vzdy reagoval s udivem a zvedlym obocim. Nevite jestli nekdy byla zvazovana 3. sezona?
Knick season 2 7/10
2 0
reagovat
reaguje na: duro
No rumors byly, že mu dvakrát už bouchly saze. Do toho si přidej, že on ani Favreau nebyli nadšení z vrácení Baby Yody v Boba Fettovi. Favreau se hádal s KK. 
Další co prosakuje, že se mu celkově nelíbí ten směr, nebyl na Celebration a pak ten rejža co na Celebration řekl, že se to jmenuje Mandalorian, ne Din Djardin a nikdo neřekl, že je to jeho show...

Je toho dost. Jenže všechno jenom rumors. 
865926
No rumors byly, že mu dvakrát už bouchly saze. Do toho si přidej, že on ani Favreau nebyli nadšení z vrácení Baby Yody v Boba Fettovi. Favreau se hádal s KK.  Další co prosakuje, že se mu celkově nelíbí ten směr, nebyl na Celebration a pak ten rejža co na Celebration řekl, že se to jmenuje Mandalorian, ne Din Djardin a nikdo neřekl, že je to jeho show... Je toho dost. Jenže všechno jenom rumors. 
865921
3 0
reagovat

Picard: konec

Tvl to melo vic koncu jak Navrat krale. Ale zaslouzenych. 

1. "Novou bandu" klidne rad uvidim nekde.
  2. Misto jednoho rozluckoveho filmu TNG ve ktery se doufalo nez do toho hodil JJ vidle jsme vlastne stopazi dostali 5. 
  3. Bylo to dokonale? Ne. Bylo to obcas pitome? Ano. Ruku na srdce, to ale bylo dost mozna to nejlepsi TNG od serialu nebo Prvniho kontaktu.
  4. Zaverecna scena s bandou byla v jednoduchosti dokonala a tak si je muzem pamatovat nadosmrti... coz asi nebude dlouho trvat.
865923
Tvl to melo vic koncu jak Navrat krale. Ale zaslouzenych.  [list=1][*]"Novou bandu" klidne rad uvidim nekde.[/*][*]Misto jednoho rozluckoveho filmu TNG ve ktery se doufalo nez do toho hodil JJ vidle jsme vlastne stopazi dostali 5. [/*][*]Bylo to dokonale? Ne. Bylo to obcas pitome? Ano. Ruku na srdce, to ale bylo dost mozna to nejlepsi TNG od serialu nebo Prvniho kontaktu.[/*][*]Zaverecna scena s bandou byla v jednoduchosti dokonala a tak si je muzem pamatovat nadosmrti... coz asi nebude dlouho trvat.[/*][/list]
Picard: konec
3 0
reagovat
Pedro podráždený na place? Bol by som veľmi prekvapený, keby pod tou zbrojou bol stále on, pokiaľ viem, tak už je čisto voice-actor, a vzhľadom na množstvo dialógov to asi nahral za jedno popoludnie.
865921
Pedro podráždený na place? Bol by som veľmi prekvapený, keby pod tou zbrojou bol stále on, pokiaľ viem, tak už je čisto voice-actor, a vzhľadom na množstvo dialógov to asi nahral za jedno popoludnie.
865852
13 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Gonzi
Eh... ne, ten jejich rozhovor fakt není o hovně a rozhodně to ani není jen strohá informace, jak říkám,  vnímej "jak" to říká a ne jen suchý text. Není to tak těžké.
Proč by mu proboha měla popisovat detaily o tom jak její otec zemřel? O tom přece ten rozhovor není, ten rozhovor je o tom že si myslí že její otec byl tak trochu idealistický idiot, ale kterého si nesmírně váží, a že Mando je úplně stejný idealistický idiot - a proto mu chce pomoct, i když jí jeho quest připadá směšný. Co k tomuhle potřebuješ dalšího?

A jestli další informace o její rodině fakt nutně potřebuješ vědět, můžeš se na to podívat v Clone Wars.
865897
Eh... ne, ten jejich rozhovor fakt není o hovně a rozhodně to ani není jen strohá informace, jak říkám,  vnímej "jak" to říká a ne jen suchý text. Není to tak těžké. Proč by mu proboha měla popisovat detaily o tom jak její otec zemřel? O tom přece ten rozhovor není, ten rozhovor je o tom že si myslí že její otec byl tak trochu idealistický idiot, ale kterého si nesmírně váží, a že Mando je úplně stejný idealistický idiot - a proto mu chce pomoct, i když jí jeho quest připadá směšný. Co k tomuhle potřebuješ dalšího? A jestli další informace o její rodině fakt nutně potřebuješ vědět, můžeš se na to podívat v Clone Wars.
865884
5 0
reagovat
Jaký pocit pak musí mít ti herci z těch dialogů? Obvzlášť Pascal, který (nevím jak teď) přebíhal z divadelního jeviště na filmové anebo jen daboval svého doublera.

Pascalova žena: "Tak jak bylo v práci?"
Pedro Pascal: "Ále nic moc. Jenom jsme si povídali..."

:D:D
865889
Jaký pocit pak musí mít ti herci z těch dialogů? Obvzlášť Pascal, který (nevím jak teď) přebíhal z divadelního jeviště na filmové anebo jen daboval svého doublera. Pascalova žena: [i]"Tak jak bylo v práci?"[/i] Pedro Pascal: [i]"Ále nic moc. Jenom jsme si povídali..." *:D**:D*[/i]
1 0
reagovat
Ja na nej koukam hlavne diky tomu paradnimu australskemu prizvuku, abych ho mel vic naposlouchany. Kazdopadne ty veci, ktere dela s odstupem za neco stoji, ty aktualni ne.
865885
Ja na nej koukam hlavne diky tomu paradnimu australskemu prizvuku, abych ho mel vic naposlouchany. Kazdopadne ty veci, ktere dela s odstupem za neco stoji, ty aktualni ne.
865884
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Jak jsem to uvedl, on je hater. Ten jejich rozhovor byl ale o hovně. Otec byl velký muž a zemřel v obraně Mandaloru. Je přesně to, na co narážím. To je strohá informace. Mohla říct nějaký dvouvětý příběh který by ukázal, jaký byl velký muž. Mohla říct dvě věty o tom jak zemřel v obraně Mandaloru (podobně jako mluvila o svém odevzdání meče).
Je prostě rozdíl mezi "při příchodu otce jsem dělal že spím, aby mě v delíriu nezmlátil" a "otec byl zlý alkoholik". Jestli to v tom rozhovoru (a potažmo všech ostatních) nevnímáš, tak budiž, pro mě je to ale (bez nadsázky) skoro Ulice.
A ano, právě jsem si to pustil a nějakou vyšší kvalitu v tom nevidím. Jen sérii faktů a vnitřních přesvědčení.

connor
Je to hater a taky jej spíš nekoukám. Každopádně nereaguješ na argumenty ve videu. Já neposlal youtubera co máš odebírat, já poslal konkrétní argumentaci, abych ji nemusel defacto opisovat.
865884
Jak jsem to uvedl, on je hater. Ten jejich rozhovor byl ale o hovně. Otec byl velký muž a zemřel v obraně Mandaloru. Je přesně to, na co narážím. To je strohá informace. Mohla říct nějaký dvouvětý příběh který by ukázal, jaký byl velký muž. Mohla říct dvě věty o tom jak zemřel v obraně Mandaloru (podobně jako mluvila o svém [spoiler]odevzdání meče[/spoiler]). Je prostě rozdíl mezi "při příchodu otce jsem dělal že spím, aby mě v delíriu nezmlátil" a "otec byl zlý alkoholik". Jestli to v tom rozhovoru (a potažmo všech ostatních) nevnímáš, tak budiž, pro mě je to ale (bez nadsázky) skoro Ulice. A ano, právě jsem si to pustil a nějakou vyšší kvalitu v tom nevidím. Jen sérii faktů a vnitřních přesvědčení. [b]connor[/b] Je to hater a taky jej spíš nekoukám. Každopádně nereaguješ na argumenty ve videu. Já neposlal youtubera co máš odebírat, já poslal konkrétní argumentaci, abych ji nemusel defacto opisovat.
865881
1 -1
reagují: HAL, speta.jr
reagovat
Vytáhnout na Mandaloriana Blade Runnera a srovnávat ho se snad nejpamátnějším monologem v historii filmu, tomu se říká podpásovka :D

A přitom hrozně hloupá, ty jsi z toho dialogu necítil brutální ironii s jakou ona posměšně mluví o těch jejich zastaralých tradicích? Ten youtuber zjevně ne.
Vždyť ten dialog a hlavně její herecké podání je výborné, a perfektně a přitom subtilně ukáže hluboké rozdíly mezi primitivním tradicionalistou Mandem a volně a moderně uvažující Bo Katan. V tom dialogu přesně ukazují rozkol mezi jejich klany. Pusť si to znovu celé.
A nepochopil jsem proč v tom videu mají ty postavy vytaženou výšku hlasu že zní jako děti. Dost trapná snaha youtubera je zesměšnit, když tu scénu přitom vůbec nepochopil ;)
865881
Vytáhnout na Mandaloriana Blade Runnera a srovnávat ho se snad nejpamátnějším monologem v historii filmu, tomu se říká podpásovka *:D* A přitom hrozně hloupá, ty jsi z toho dialogu necítil brutální ironii s jakou ona posměšně mluví o těch jejich zastaralých tradicích? Ten youtuber zjevně ne. Vždyť ten dialog a hlavně její herecké podání je výborné, a perfektně a přitom subtilně ukáže hluboké rozdíly mezi primitivním tradicionalistou Mandem a volně a moderně uvažující Bo Katan. V tom dialogu přesně ukazují rozkol mezi jejich klany. Pusť si to znovu celé. A nepochopil jsem proč v tom videu mají ty postavy vytaženou výšku hlasu že zní jako děti. Dost trapná snaha youtubera je zesměšnit, když tu scénu přitom vůbec nepochopil *;)*
865874
7 0
reagují: Gonzi
reagovat
On tenhle Robot Head mě docela bavil, když střílel před lety do sequelů, ale už se docela ohrál. A když jsem viděl jeho video, kde naprosto hejtil Andor (pravda, to video udělal ještě někdy během první poloviny sezony, ale stejně), začal jsem ho ignorovat úplně.
865880
On tenhle Robot Head mě docela bavil, když střílel před lety do sequelů, ale už se docela ohrál. A když jsem viděl jeho video, kde naprosto hejtil Andor (pravda, to video udělal ještě někdy během první poloviny sezony, ale stejně), začal jsem ho ignorovat úplně.
865874
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se