Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 57261 - 57280 Napsat příspěvek

lubo

A co takhle Tak jde čas (Days Of Our Lives), ktere oslavi 10.000!!!!!! epizodu
510341
A co takhle Tak jde čas (Days Of Our Lives), ktere oslavi 10.000!!!!!! epizodu
lubo
0 0
reagovat
Tak prvé dve časti štvrtej série Earla mám zhliadnuté... a čo na to povedať - ten seriál je stále jednoducho AWESOME. Mimoto, konečne mám predstavu, ako asi Asylum točí svoje filmy :)
"This is Camden. People quit everything in Camden. That´s why the freeway ends in the field." :D
510335
Tak prvé dve časti štvrtej série Earla mám zhliadnuté... a čo na to povedať - ten seriál je stále jednoducho AWESOME. Mimoto, konečne mám predstavu, ako asi Asylum točí svoje filmy *:)* "This is Camden. People quit everything in Camden. That´s why the freeway ends in the field." *:D*
0 0
reagovat
realisticke plynuti casu nadevse:D
510330
realisticke plynuti casu nadevse*:D*
0 0
reagovat

ľubo

Aspoň zachytí lidský život od narození až po důchod:D
510329
Aspoň zachytí lidský život od narození až po důchod*:D*
ľubo
0 0
reagovat
Naruto a Bleach člověk aspoň sleduje průběžně každý týden, horší jsou seriály, na které se člověk vrhne, když už jsou uzavřené. Teď sleduju Legend of Galactic Heroes, 110 dílů. To zas bude zabitého času...
510328
Naruto a Bleach člověk aspoň sleduje průběžně každý týden, horší jsou seriály, na které se člověk vrhne, když už jsou uzavřené. Teď sleduju Legend of Galactic Heroes, 110 dílů. To zas bude zabitého času...
0 0
reagovat

Natascha

Na niektoré seriály človeku nestačí pomaly ani celý život - viď napríklad Corronation Street, ktorý beží od roku 1960 (dokopy už bude mať nejakých 6000 dielov) ;)
510327
Na niektoré seriály človeku nestačí pomaly ani celý život - viď napríklad [link="http://us.imdb.com/title/tt0053494/"]Corronation Street[/link], ktorý beží od roku 1960 (dokopy už bude mať nejakých 6000 dielov) *;)*
Natascha
0 0
reagovat

Natascha

naruto a bleach rules
510326
naruto a bleach rules
Natascha
0 0
reagovat
Tak už jsem taky zkusil Worst Week a scéna kde po telefonu říká "He is dead." mě fakt rozsekala. :D:D
510325
Tak už jsem taky zkusil Worst Week a scéna kde po telefonu říká "He is dead." mě fakt rozsekala. *:D**:D*
0 0
reagovat

Fluke

A to nekoukáš na anime seriály, u kterých jdou někdy počtu dílů do stovek...;)
510324
A to nekoukáš na anime seriály, u kterých jdou někdy počtu dílů do stovek...*;)*
Fluke
0 0
reagovat
fluke: jj presne tak. ted me filmy pomalu nic nerikaji. porad jen valim serialy. a to je asi jeden z duvodu proc do fora filmy nechodim vubec. proste ztracim prehled, jako ty velke me neminou, ale nejaky neznamy kousek by me treba pred 4 rokama neunikl :)
510323
fluke: jj presne tak. ted me filmy pomalu nic nerikaji. porad jen valim serialy. a to je asi jeden z duvodu proc do fora filmy nechodim vubec. proste ztracim prehled, jako ty velke me neminou, ale nejaky neznamy kousek by me treba pred 4 rokama neunikl *:)*
0 0
reagovat
Fluke: jj ja som na tom podobne, uz si ani nepamatam kedy som si naposledy doma pustil nejaky film:( ale co narobim
510322
Fluke: jj ja som na tom podobne, uz si ani nepamatam kedy som si naposledy doma pustil nejaky film*:(* ale co narobim
0 0
reagovat
Ale má to zhoubný účinky ty seriály, díky nim se ne a ne dokopat k filmům na DVD a do videopůjčovny. Když jsem byl zasaženej tak dvěma seriálama nějakej rok zpátky, tak jsem sledoval daleko víc filmů a byl min. jednou týdně ve videopůjčovně:) (nemluvím o kině, na to to vliv nemá)
510321
Ale má to zhoubný účinky ty seriály, díky nim se ne a ne dokopat k filmům na DVD a do videopůjčovny. Když jsem byl zasaženej tak dvěma seriálama nějakej rok zpátky, tak jsem sledoval daleko víc filmů a byl min. jednou týdně ve videopůjčovně*:)* (nemluvím o kině, na to to vliv nemá)
0 0
reagovat
Souhlas s Flukem a benderem22. Čtvrtá serka je nejlepší. Když jsem začínal s Housem, tak sem potřeboval docela dost dílů na rozjezd, ale když mu dá člověk šanc, vezme ho to pořádně...
510316
Souhlas s Flukem a benderem22. Čtvrtá serka je nejlepší. Když jsem začínal s Housem, tak sem potřeboval docela dost dílů na rozjezd, ale když mu dá člověk šanc, vezme ho to pořádně...
0 0
reagovat
zacatek 4. serie house je nejlepsi z celeho serialu. jak si tam vybira svuj tym.
510315
zacatek 4. serie house je nejlepsi z celeho serialu. jak si tam vybira svuj tym.
0 0
reagovat
Freiser :+
510314
Freiser *:+*
0 0
reagovat
Já bych šel do House:D, zrovna zkoukávám 4. sérii a je to naprosto hilarious:+ House osobně je sitcom8)
510312
Já bych šel do House*:D*, zrovna zkoukávám 4. sérii a je to naprosto hilarious*:+* House osobně je sitcom*8)*
0 0
reagovat

bender

Díky, ja som tušil, že to mám pravidelne kontrolovať :D
510302
Díky, ja som tušil, že to mám pravidelne kontrolovať *:D*
bender
0 0
reagovat
křysař ľubo: ted se vysila v usa 4.serie my name is earl
510299
křysař ľubo: ted se vysila v usa 4.serie my name is earl
0 0
reagovat

Merlin

A ak chceš niečo, čo je už uzavreté, tak odporúčam That 70s Show, Frasier a My name is Earl (i keď u toho teda presne neviem, či sú v pláne ďalšie epizódy). Toť moja osobná Top 3
510297
A ak chceš niečo, čo je už uzavreté, tak odporúčam That 70s Show, Frasier a My name is Earl (i keď u toho teda presne neviem, či sú v pláne ďalšie epizódy). Toť moja osobná Top 3
Merlin
0 0
reagovat
Merlin: Zkus ten Worst Week, náběh to má dobrý :o)
510292
Merlin: Zkus ten Worst Week, náběh to má dobrý :o)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se