Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 57241 - 57260 Napsat příspěvek
Není to frajer, je to maniak. :)
509203
Není to frajer, je to maniak. *:)*
0 0
reagovat
deset za den... uf, kolik to je za týden?
509202
deset za den... uf, kolik to je za týden?
0 0
reagovat
On to ví
509201
On to ví
0 0
reagovat

st39.6

Deset? Chceš slyšet, že seš frajer? Tak dobře poslouchej: Seš frajer :)
509200
Deset? Chceš slyšet, že seš frajer? Tak dobře poslouchej: Seš frajer :)
st39.6
0 0
reagovat

scroochy

jj zatim to vypada dobre. navic zmizela postava lany, ktera byla porad do poctu. my kamaradi si ze me delaji srandu, ze koukam na americkou telenovelu.:D
509197
jj zatim to vypada dobre. navic zmizela postava lany, ktera byla porad do poctu. my kamaradi si ze me delaji srandu, ze koukam na americkou telenovelu.*:D*
scroochy
0 0
reagovat

bender22

Se Smallville jsem na tom úplně stejně jako ty. Všude to pomlouvám, ale nedokážu se na to přestat dívat :D I když ta nová řada vypadá zatím celkem slibně.
509196
Se Smallville jsem na tom úplně stejně jako ty. Všude to pomlouvám, ale nedokážu se na to přestat dívat :D I když ta nová řada vypadá zatím celkem slibně.
bender22
0 0
reagovat
no ja to redukuji takze dnesek mam jen 4. uvidime jak to bude vypadat zitra. no koncem tydne mam smallville(ktere koukam uz od prvni serie a ne najit odvahu s tim skoncit).:D
509193
no ja to redukuji takze dnesek mam jen 4. uvidime jak to bude vypadat zitra. no koncem tydne mam smallville(ktere koukam uz od prvni serie a ne najit odvahu s tim skoncit).*:D*
0 0
reagovat
deset
509191
deset
0 0
reagovat
ja jich mam jen na dnesek devet
509190
ja jich mam jen na dnesek devet
0 0
reagovat
Yep, já mám v pondělí jeden a úterý se mi teď nafouklo do pěti. Damn...
509184
Yep, já mám v pondělí jeden a úterý se mi teď nafouklo do pěti. Damn...
0 0
reagovat
Hmm, takže pondělí/úterý oficiálně seriálovým dnem - šest kousků, kde na to člověk má brát čas ?)
509175
Hmm, takže pondělí/úterý oficiálně seriálovým dnem - šest kousků, kde na to člověk má brát čas *?)*
0 0
reagovat

Luc44

Ale čoby, naisto sa to vysiela v priamom prenose, aby náhodou zbytočne nemárnili čas :D
509143
Ale čoby, naisto sa to vysiela v priamom prenose, aby náhodou zbytočne nemárnili čas *:D*
Luc44
0 0
reagovat

imf

Tam střihače nemaj, jedou všechno na první doborou, maximálně "lepiče scén" :D
510392
Tam střihače nemaj, jedou všechno na první doborou, maximálně "lepiče scén" *:D*
imf
0 0
reagovat

scroochy

A co teprve ten chlapek, co to vsechno striha. :)))
510388
A co teprve ten chlapek, co to vsechno striha. :)))
scroochy
0 0
reagovat
By mě zajímalo, jestli je na světě člověk, kterej viděl opravdu všechny díly od začátku do konce.
510371
By mě zajímalo, jestli je na světě člověk, kterej viděl opravdu všechny díly od začátku do konce.
0 0
reagovat
Já viděl asi dva díly a v jednom zaživa pohřbili nějakou holku a v druhém byla reinkarnace satana nebo tak něco :D
510369
Já viděl asi dva díly a v jednom zaživa pohřbili nějakou holku a v druhém byla reinkarnace satana nebo tak něco *:D*
0 0
reagovat
Boa, myslim, hráli dva herci, první odešel, vyměnili ho a pak se zase vrátil... 8)
510359
Boa, myslim, hráli dva herci, první odešel, vyměnili ho a pak se zase vrátil... *8)*
0 0
reagovat
Já si pamatuju části, které jsem jako dítě opravdu žral. Tam byli na nějaké lodi, nebo ostrovu. Jeden týpek tam byl převlečený za opici. Hope tam myslím poprvé zemřela. Bylo to super:D
510354
Já si pamatuju části, které jsem jako dítě opravdu žral. Tam byli na nějaké lodi, nebo ostrovu. Jeden týpek tam byl převlečený za opici. Hope tam myslím poprvé zemřela. Bylo to super:D
0 0
reagovat

Bo X Be

"JAKO PÍSEK V PŘESÝPACÍCH HODINÁCH UBÍHAJÍ DNY NAŠICH ŽIVOTŮ" Ty vole, tohle si jela, když jsem byl na střední, máma. Vždycky kolem druhý odpoledne to dávali, takže jsem na ti čuměl při obědě. A Bo Brady byl geniální. Nejradši jsem měl scény v "přístavu" :D :D :D
510347
"JAKO PÍSEK V PŘESÝPACÍCH HODINÁCH UBÍHAJÍ DNY NAŠICH ŽIVOTŮ" Ty vole, tohle si jela, když jsem byl na střední, máma. Vždycky kolem druhý odpoledne to dávali, takže jsem na ti čuměl při obědě. A Bo Brady byl geniální. Nejradši jsem měl scény v "přístavu" *:D* *:D* *:D*
Bo X Be
0 0
reagovat
to mi připomíná: nefalšované peklo

Lexie Curver byla policistkou, dnes je členkou lékařského sboru Universitní nemocnice. Studiu medicíny se začala věnovat poté, co byla vyhozena z policejního sboru, protože věděla, že její švagr Jonah je noční mstitel. Vyhození ze sboru Abe nesl těžce a také to zahýbalo jejich manželstvím.

Lexie vyrůstala u své adoptivní rodiny a neměla tušení o svých biologických rodičích. Během pubertálních let u nich bydlela i teta Frankie. Teprve jako dospělé se Lexie podařilo zjistit, že teta Frankie je její biologickou matkou a její prvé jméno je Celeste, pravá ruka a dlouholetá milenka Stefana DiMery. Abe byl ohromený, když zjistil, že si vzal dceru jeho nepřítele. Ano, je to tak, Lexiiným otcem je Stefano! Manželství Lexie a Abea se ukázalo býti pevným, protože ani tato převratná novinka jejich manželství neublížila. Lexie se cítila rozpolcená. Na jedné straně její manžel láska a loajalita k němu. Na druhé straně otec, který je zločincem, ale přesto otec a láska k němu. Řešením problému byla adopce dítěte.

Jak se však později ukázalo, byl to další plán Stefana, jak ublížit Bradyům. Lexie se pokusila ze zoufalství ukrást syna, ale děti byli nakonec vráceny svým rodičům a Abe s Lexie byli zase sami. Důsledkem této vylomeniny byl rozvod, o který požádal Abe. Lexie se pokoušela získat Abea zpátky a jedné osamělé noci se vyspala s Brandonem. Toto uklouznutí si však nechala pro sebe. Když byla Hope unesena, Lexie ji pomohla zachránit. Abe si myslel, že i Lexie měla na únosu podíl a proto se s ní nechtěl usmířit. Po objasnění únosu dal Abe Lexie druhou šanci. A další dobrá zpráva. Lexie je těhotná. Zůstává však otázka. Kdo je otec ? Abe nebo Brandon ? Bude usmíření Lexie a Abea definitivní nebo je možná pravda o dítěti rozdělí ?
510342
to mi připomíná: [link="http://days.webz.cz/"]nefalšované peklo[/link] Lexie Curver byla policistkou, dnes je členkou lékařského sboru Universitní nemocnice. Studiu medicíny se začala věnovat poté, co byla vyhozena z policejního sboru, protože věděla, že její švagr Jonah je noční mstitel. Vyhození ze sboru Abe nesl těžce a také to zahýbalo jejich manželstvím. Lexie vyrůstala u své adoptivní rodiny a neměla tušení o svých biologických rodičích. Během pubertálních let u nich bydlela i teta Frankie. Teprve jako dospělé se Lexie podařilo zjistit, že teta Frankie je její biologickou matkou a její prvé jméno je Celeste, pravá ruka a dlouholetá milenka Stefana DiMery. Abe byl ohromený, když zjistil, že si vzal dceru jeho nepřítele. Ano, je to tak, Lexiiným otcem je Stefano! Manželství Lexie a Abea se ukázalo býti pevným, protože ani tato převratná novinka jejich manželství neublížila. Lexie se cítila rozpolcená. Na jedné straně její manžel láska a loajalita k němu. Na druhé straně otec, který je zločincem, ale přesto otec a láska k němu. Řešením problému byla adopce dítěte. Jak se však později ukázalo, byl to další plán Stefana, jak ublížit Bradyům. Lexie se pokusila ze zoufalství ukrást syna, ale děti byli nakonec vráceny svým rodičům a Abe s Lexie byli zase sami. Důsledkem této vylomeniny byl rozvod, o který požádal Abe. Lexie se pokoušela získat Abea zpátky a jedné osamělé noci se vyspala s Brandonem. Toto uklouznutí si však nechala pro sebe. Když byla Hope unesena, Lexie ji pomohla zachránit. Abe si myslel, že i Lexie měla na únosu podíl a proto se s ní nechtěl usmířit. Po objasnění únosu dal Abe Lexie druhou šanci. A další dobrá zpráva. Lexie je těhotná. Zůstává však otázka. Kdo je otec ? Abe nebo Brandon ? Bude usmíření Lexie a Abea definitivní nebo je možná pravda o dítěti rozdělí ?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se