Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56981 - 57000 Napsat příspěvek
Zajtra začína HIMYM na JOJ-ke. Idem na vec. Ja viem, dabing... Nevadí.
508841
Zajtra začína HIMYM na JOJ-ke. Idem na vec. Ja viem, dabing... Nevadí.
0 0
reagovat

KarelR

jj, ns to se taky těším:+
508838
jj, ns to se taky těším*:+*
KarelR
0 0
reagovat
Seznamte se s největší seriálovou peckou příštího roku. CASTLE. Proč? Protože Nathan Fillion ;) Promo: [link]
508833
Seznamte se s největší seriálovou peckou příštího roku. CASTLE. Proč? Protože Nathan Fillion *;)* Promo: [link="http://www.youtube.com/watch?v=voLQY3KyWRk"][link][/link]
0 0
reagovat
jo tak ten Robynin přelet byl good a mekáče jsem si taky za pár dní vybral, ale takové masiska, jako měli v tom jejich burgeru tu nikde nemají :)
508824
jo tak ten Robynin přelet byl good a mekáče jsem si taky za pár dní vybral, ale takové masiska, jako měli v tom jejich burgeru tu nikde nemají *:)*
0 0
reagovat
No u Big Bangu se vždycky mnohem víc nasměju, ale na HIMYM se vždycky mnohem víc těším.
508823
No u Big Bangu se vždycky mnohem víc nasměju, ale na HIMYM se vždycky mnohem víc těším.
0 0
reagovat
Na druhou stranu TBBT kroutí teprve 2. sezonu a HIMYM už čtvrtou, takže si myslim že na slabší chvilku má nárok, ale Robin na kole mě pobavila:D
508820
Na druhou stranu TBBT kroutí teprve 2. sezonu a HIMYM už čtvrtou, takže si myslim že na slabší chvilku má nárok, ale Robin na kole mě pobavila*:D*
0 0
reagovat
Luc44: A já si připadal tak divně, že jsem tam kvůli tomu šel den po shlédnutí. :D
508819
Luc44: A já si připadal tak divně, že jsem tam kvůli tomu šel den po shlédnutí. *:D*
0 0
reagovat
btw. díl s hamburgrem nás "přinutil" jet do mekáče a dát si McRoyale menu, v deset večer ?)
508812
btw. díl s hamburgrem nás "přinutil" jet do mekáče a dát si McRoyale menu, v deset večer *?)*
0 0
reagovat
HIMYM jsou nějak slabší letos, jen párkrát mě dostal Barney, ale ve srovnání s Big Bangem o klasu dolů teda, třeba celý díl o hamburgeru docílil leda toho, že jsem spíš dostal hlad než že bych se bavil ....Pro první tři epizody TBBT Sheldon rulez! I když je to jen můj dojem nebo je ta holka v TBBT nepěkná až nepřitažlivá až ropuší?
508810
HIMYM jsou nějak slabší letos, jen párkrát mě dostal Barney, ale ve srovnání s Big Bangem o klasu dolů teda, třeba celý díl o hamburgeru docílil leda toho, že jsem spíš dostal hlad než že bych se bavil ....Pro první tři epizody TBBT Sheldon rulez! I když je to jen můj dojem nebo je ta holka v TBBT nepěkná až nepřitažlivá až ropuší?
0 0
reagovat

verbst

Tak zrovna SW kreslené jsem pochválil terpve poprvé
508807
Tak zrovna SW kreslené jsem pochválil terpve poprvé
verbst
0 0
reagovat

Ravenhorn

to, ze se mi libily, neznamena, ze to budu hlasit porad dokola, a dokola, a dokola, kdyz to stejne nikoho nezajima...
508802
to, ze se mi libily, neznamena, ze to budu hlasit porad dokola, a dokola, a dokola, kdyz to stejne nikoho nezajima...
Ravenhorn
0 0
reagovat
Ravenhorn: Kolik profilů si musel prolézt abys našel dobrý hodnocení.
508801
Ravenhorn: Kolik profilů si musel prolézt abys našel dobrý hodnocení.
0 0
reagovat

verbst

Zrovna od tebe jsem to nečekal. Ty který jsi dal Star wars Clone wars 9/10*
508796
Zrovna od tebe jsem to nečekal. Ty který jsi dal Star wars Clone wars 9/10*
verbst
0 0
reagovat
Jeste tu mam impa. Nekde, ale to uz te asi nepobavi8)
508795
Jeste tu mam impa. Nekde, ale to uz te asi nepobavi*8)*
0 0
reagovat
Pár dní jsem tu nečetl, řeší se tu i něco zajímavého nebo je tu jen ten Ravenhorn-gaychat jako na poslední straně?

btw: Rava nebanovat, Rav je humorista... (už ani nevím kde jsem četl tu krásnou větu:"Do plynu s humoristy!":))
508789
Pár dní jsem tu nečetl, řeší se tu i něco zajímavého nebo je tu jen ten Ravenhorn-gaychat jako na poslední straně? btw: Rava nebanovat, Rav je humorista... (už ani nevím kde jsem četl tu krásnou větu:"Do plynu s humoristy!"*:)*)
0 0
reagovat

pytlik

Občas si to pustím jako oddechovku. Imho Kirk naprosto ruluje.:D
508787
Občas si to pustím jako oddechovku. Imho Kirk naprosto ruluje.*:D*
pytlik
0 0
reagovat

verbst

Se zpozdenim, ale presto si me pobavil. Copak tam jeste mas? :)
508786
Se zpozdenim, ale presto si me pobavil. Copak tam jeste mas? :)
verbst
0 0
reagovat

pytlik

nvm jestli to je uchylka ale sam nejses. Ikdyz ja uz jsem je kdysi davno dokoukal
508785
nvm jestli to je uchylka ale sam nejses. Ikdyz ja uz jsem je kdysi davno dokoukal
pytlik
0 0
reagovat
teď mě tak napadlo kouká někdo na Gilmorky nebo je to jen moje úchylka??:D:+
508784
teď mě tak napadlo kouká někdo na Gilmorky nebo je to jen moje úchylka??*:D**:+*
0 0
reagovat
Tak seriálové Clone Wars docela fajn, tedy zatím především díky Youdovi, droidi opravdu moc vtipní nejsou.
508783
Tak seriálové Clone Wars docela fajn, tedy zatím především díky Youdovi, droidi opravdu moc vtipní nejsou.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se