Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56741 - 56760 Napsat příspěvek
urcite
507574
urcite
0 0
reagovat
Sakra, když má člověk volno, tak musí mít zrovna HIMYM i BBT pauzu :(. Jinak kouká někdo na toho Slatera v My own worst enemy? stojí to za zkoušku?
507573
Sakra, když má člověk volno, tak musí mít zrovna HIMYM i BBT pauzu *:(*. Jinak kouká někdo na toho Slatera v My own worst enemy? stojí to za zkoušku?
0 0
reagovat

Psema

Na Sville koukám no... A i když to není úplně marný, už by to mohlo skončit. :)
507562
Na Sville koukám no... A i když to není úplně marný, už by to mohlo skončit. *:)*
Psema
0 0
reagovat
Entourage opět na vrcholu. Frank Darabont rulez.:D:+
507560
Entourage opět na vrcholu. Frank Darabont rulez.*:D**:+*
0 0
reagovat
stčko: ale houby... vesnice je konečně pryč a Welling si zase nechal trochu moc napumpovat svaly. Co chceš víc?:D
507556
stčko: ale houby... vesnice je konečně pryč a Welling si zase nechal trochu moc napumpovat svaly. Co chceš víc?*:D*
0 0
reagovat
smallville ... stale sux :D. ale samozrejme to porad sleduju, i kdyz jen jednim ockem
507555
smallville ... stale sux *:D*. ale samozrejme to porad sleduju, i kdyz jen jednim ockem
0 0
reagovat
Nejen že s tím operoval, on ji s tím i osouložil :D
507553
Nejen že s tím operoval, on ji s tím i osouložil *:D*
0 0
reagovat
btw. Chicago hope a ER hadr, ukázka na ordinaci růžový zahrady ruluje:
Langmajer: "Úplně přestávám vidět."
Sestřička: " Ty si s tím i operoval?"
:D:D
507552
btw. Chicago hope a ER hadr, ukázka na ordinaci růžový zahrady ruluje: Langmajer: "Úplně přestávám vidět." Sestřička: " Ty si s tím i operoval?" *:D**:D*
0 0
reagovat

Life 205

Charlie zase ruluje:+ a já nevím, ten náčelník mi připadá čím dál lepší, po tom vzkazu Reese do chatu a ten vážnej obličej plus hláška o bejvalkách..málem jsem spadnul ze židle;)

Musím, ale uznat, že se to rozmělňuje. V první sérce je jasně vidět náznak minisérie, zato druhá chce působit jako klasická detektivka...sám nevím jestli mi to vadí nebo ne:)
507551
Charlie zase ruluje*:+* a já nevím, ten náčelník mi připadá čím dál lepší, po tom vzkazu Reese do chatu a ten vážnej obličej plus hláška o bejvalkách..málem jsem spadnul ze židle*;)* Musím, ale uznat, že se to rozmělňuje. V první sérce je jasně vidět náznak minisérie, zato druhá chce působit jako klasická detektivka...sám nevím jestli mi to vadí nebo ne*:)*
Life 205
0 0
reagovat
o.k.
507545
o.k.
0 0
reagovat
Btw. kouká ještě někdo (stčko, scroochy?) na Smallville. Nevím, ale zase mě to strašně chytlo. :D
507544
Btw. kouká ještě někdo (stčko, scroochy?) na Smallville. Nevím, ale zase mě to strašně chytlo. *:D*
0 0
reagovat
Bo X Be: neber to jako urážku nebo tak. Trochu ve mně vykumulovala ta místní mánie pomlouvat HIMYM na úkor (imho) slábnoucího BBT.;)
507542
Bo X Be: neber to jako urážku nebo tak. Trochu ve mně vykumulovala ta místní mánie pomlouvat HIMYM na úkor (imho) slábnoucího BBT.*;)*
0 0
reagovat
tak zas proti tomu gustu 8) smažu i to svoje pozastavení z 21:35.... tak nějak....to jde asi mimo mě, protože jinak by mi ten Psemův koment zněl jako nafouknutý žabí kvák...
507541
tak zas proti tomu gustu *8)* smažu i to svoje pozastavení z 21:35.... tak nějak....to jde asi mimo mě, protože jinak by mi ten Psemův koment zněl jako nafouknutý žabí kvák...
0 0
reagovat
so be it.;)
507539
so be it.*;)*
0 0
reagovat
jj, už jsem Psemu chválil o dvě fora vpravo ;), na druhou stranu by člověk čekal, že bude nejen na koni ale i nad věcí :)
507538
jj, už jsem Psemu chválil o dvě fora vpravo *;)*, na druhou stranu by člověk čekal, že bude nejen na koni ale i nad věcí *:)*
0 0
reagovat
Luc: Psema má 90.33%, Psema je na koni.:D;)
507536
Luc: Psema má 90.33%, Psema je na koni.*:D**;)*
0 0
reagovat
Psema je v ráži :D
507534
Psema je v ráži *:D*
0 0
reagovat
ehm, tohle srovnávání mi přijde krajně idiotský a mimo, ale proti gustu...8)
507529
ehm, tohle srovnávání mi přijde krajně idiotský a mimo, ale proti gustu...*8)*
0 0
reagovat
TBBT: HIMYM K.O. HIMYM vhazují bílý ručník, nebýt Barneyho a scénky ve dveřích hotelového pokoje a žvatlání Lily, ani jednou bych se nezasmál... u TBBT jsem se řehnil na tom jeho trenažéru s airbagem furt...:D:D
507521
TBBT: HIMYM K.O. HIMYM vhazují bílý ručník, nebýt Barneyho a scénky ve dveřích hotelového pokoje a žvatlání Lily, ani jednou bych se nezasmál... u TBBT jsem se řehnil na tom jeho trenažéru s airbagem furt...*:D**:D*
0 0
reagovat
Fluke: Told ya :D8)
507518
Fluke: Told ya *:D**8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se