Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56261 - 56280 Napsat příspěvek
Okey, sice se zpožděním, ale TBBT a Sheldon jako expert na vztahy?:D Tohle byl fajn díl:+ a ne, nevadí mi, že je to celý okolo Sheldona.
505059
Okey, sice se zpožděním, ale TBBT a Sheldon jako expert na vztahy?*:D* Tohle byl fajn díl*:+* a ne, nevadí mi, že je to celý okolo Sheldona.
0 0
reagovat
novej díl house dobrej konec super :)
505055
novej díl house dobrej konec super *:)*
0 0
reagovat
he looks like a magician
505052
he looks like a magician
0 0
reagovat

Pro pány

Je mi líto, ale nemůžu s vámi souhlasit.Podle mě, vtipy fungují a jediný co bych tomu vytkl, byla poměrně nevtipná část s Jen, ale to je opravdu maličkost. Každopádně Moss a Roy rulez jako za starejch časů. Ps:Líbací scéna neměla chybu:D
505050
Je mi líto, ale nemůžu s vámi souhlasit.Podle mě, vtipy fungují a jediný co bych tomu vytkl, byla poměrně nevtipná část s Jen, ale to je opravdu maličkost. Každopádně Moss a Roy rulez jako za starejch časů. Ps:Líbací scéna neměla chybu*:D*
Pro pány
0 0
reagovat

Floydie

Tak tak. Veľmi, veľmi slabý diel. IT Crowd stráca dych.
505049
Tak tak. Veľmi, veľmi slabý diel. IT Crowd stráca dych.
Floydie
0 0
reagovat

Rage

Druhej díl třetí série je hroznej.:-
505048
Druhej díl třetí série je hroznej.*:-*
Rage
0 0
reagovat
Zrovna jsem se dokoukal na The IT Crowd druhej díl třetí serie a naprostá paráda.Vyrovnal se podle mě nejlepšímu dílu, návštěva divadla.:D
505043
Zrovna jsem se dokoukal na The IT Crowd druhej díl třetí serie a naprostá paráda.Vyrovnal se podle mě nejlepšímu dílu, návštěva divadla.*:D*
0 0
reagovat
google říká květen 09?);)
505036
google říká květen 09*?)**;)*
0 0
reagovat
5.serie weeds se ma zacit vysilat v usa nekdy kolem ledna ?
505035
5.serie weeds se ma zacit vysilat v usa nekdy kolem ledna ?
0 0
reagovat
Dik :D
505033
Dik *:D*
0 0
reagovat
terminator007: Já na to pořád koukám a slovo peklo tomu není dost velké. :D
505030
terminator007: Já na to pořád koukám a slovo peklo tomu není dost velké. *:D*
0 0
reagovat

Psema

Tak to asi jo, ale kazdopadne ja jsem odvaznej a az si najdu free time, pujdu opet do toho :D
505027
Tak to asi jo, ale kazdopadne ja jsem odvaznej a az si najdu free time, pujdu opet do toho *:D*
Psema
0 0
reagovat

KarelR

Já to nechápu, jaktože je každej díl Chucka lepší a lepší:)) Je to těma ženskejma bitkama?:D
505020
Já to nechápu, jaktože je každej díl Chucka lepší a lepší*:))* Je to těma ženskejma bitkama?*:D*
KarelR
0 0
reagovat
terminator: hele, já jsem rád, že jsem se tý srágory dávno zbavil, ale vzhledem k tomu, že to přesunou až na páteční vysílání to (doufejme) půjde brzo do kytek. :D
505019
terminator: hele, já jsem rád, že jsem se tý srágory dávno zbavil, ale vzhledem k tomu, že to přesunou až na páteční vysílání to (doufejme) půjde brzo do kytek. *:D*
0 0
reagovat
mcb: IMHO islo skor o to, aby sa tie postavy vyfarbili, aby bolo poznat, na ktorej strane stoja. Myslim ze u Sylara to bolo najviac vidiet.
505015
mcb: IMHO islo skor o to, aby sa tie postavy vyfarbili, aby bolo poznat, na ktorej strane stoja. Myslim ze u Sylara to bolo najviac vidiet.
0 0
reagovat
imf: ta 24-ka je luxusni, diky za tip ;) Jinak, kouka jeste nejaky odvazlivec jako treba Psema :D na Sarah Connor, aby mi rekl, zda je to porad takove peklo nebo jeste horsi?! :D Naposledy jsem videl snad 5.dil, byl jsem pryc ;)
505014
imf: ta 24-ka je luxusni, diky za tip *;)* Jinak, kouka jeste nejaky odvazlivec jako treba Psema *:D* na Sarah Connor, aby mi rekl, zda je to porad takove peklo nebo jeste horsi?! *:D* Naposledy jsem videl snad 5.dil, byl jsem pryc *;)*
0 0
reagovat
Já teda musím říct, že byla dneska značně cheesy Gossipka (ten závěrečnej zvrat byl neuvěřitelně lame) a vůbec mi přišlo, že všichni hráli o úroveň hůř než jindy. Ty vážný pohledy Vanessa vs. Jenny nebbo Lily vs. Bart byly fakt směšný.

Na druhý straně je Chuck, kterej si pořád výborně vláčí dějovou linku na pokračování, přihodil zarostlýho Adama Baldwina a nechybělo píchání propisek do ramene, takže :+ "Those seven years of MacGyver finally paid off" :D
505006
Já teda musím říct, že byla dneska značně cheesy Gossipka (ten závěrečnej zvrat byl neuvěřitelně lame) a vůbec mi přišlo, že všichni hráli o úroveň hůř než jindy. Ty vážný pohledy Vanessa vs. Jenny nebbo Lily vs. Bart byly fakt směšný. Na druhý straně je Chuck, kterej si pořád výborně vláčí dějovou linku na pokračování, přihodil zarostlýho Adama Baldwina a nechybělo píchání propisek do ramene, takže *:+* "Those seven years of MacGyver finally paid off" *:D*
0 0
reagovat
takze cela pointa dvojdilu eclipse byla, ze ztratili schopnosti(a to jim trvalo, nez si to uvedomili).....vyresilo se ho*no a ted zas musi najit lek, jak je odebrat.....a to nemluvim o nelogickem, naprosto nelogickem chovani postav a tupych dejovych klickach (nejtrapnejsi v obchodu s komiksama).....na tohle se uz neda rict nez: heroes suck
505005
takze cela pointa dvojdilu eclipse byla, ze ztratili schopnosti(a to jim trvalo, nez si to uvedomili).....vyresilo se ho*no a ted zas musi najit lek, jak je odebrat.....a to nemluvim o nelogickem, naprosto nelogickem chovani postav a tupych dejovych klickach (nejtrapnejsi v obchodu s komiksama).....na tohle se uz neda rict nez: heroes suck
0 0
reagovat
Musím to napsat sem, aby to bylo na očích. Poslední SGA 5x16, byla ultimátní zábava:+ Už když při přednášce a narážce na sprchu byl pohled kamery na fakt sociálního vědce:D, tak jsem věděl, že se scénáristi maximálně vyšvihli.
Kdyby si takovou kvalitu drželi všechny díly a nebylo to minulou sérii jen o duu McKay, Sheppard, tak tohle není poslední sérka.8)
A nemůžu uvěřit, že je to poprvé kdy McKay běhá se sekerou, proč to už nepoužili dřív:))
505004
Musím to napsat sem, aby to bylo na očích. Poslední SGA 5x16, byla ultimátní zábava*:+* Už když při přednášce a narážce na sprchu byl pohled kamery na fakt sociálního vědce*:D*, tak jsem věděl, že se scénáristi maximálně vyšvihli. Kdyby si takovou kvalitu drželi všechny díly a nebylo to minulou sérii jen o duu McKay, Sheppard, tak tohle není poslední sérka.*8)* A nemůžu uvěřit, že je to poprvé kdy McKay běhá se sekerou, proč to už nepoužili dřív:))
0 0
reagovat
Vážně na manželky nesahat ;):D....
xatrix: weeds by jsem s manzelkami nesrovnával vůbec ;).... Dvě odlišné věci :)
504998
Vážně na manželky nesahat ;):D.... xatrix: weeds by jsem s manzelkami nesrovnával vůbec ;).... Dvě odlišné věci :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se