reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 56021 - 56040
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2801
- 2802
- 2803
- .
- 3056
- 3057
Haha, Kring chce znovu restartovat Heroes pro S4 a začít úplně od začátku. Zaoufalci..
reagovat
|
Žádná epizoda seriálu co jsem od září viděl se s tímhle nemůže rovnat. BSG je zpět v nejlepší formě.
reagovat
|
skvely start...depresivni dil az na pudu drzi nad vodou necekane zvraty a otazky do dalsich dilu....kdo ma jit ted jako spat??
reagovat
|
Mna to prave nejak nedostalo, mne vadilo, ze ta depresia bol strasne okata. Ze bolo jasne ze PRESNE o toto tvorcom ide. Ale inak dobry diel.
reagovat
|
Tak pokračování BSG bylo nemálo depresivní V půlce už sem ani nemohl zavřít pusu. Jen mi vadil ten filtr na Zemi.
reagovat
|
jojo, peripetie blair - chuck stejně jako dan a serena, dokola pořád. snad to rozbalí
reagovat
|
Osobně si myslím, že poslední TBBT průměrný.Pobavilo, ale nezasáhlo.Narozdíl od HIMYM, který bylo naprosto awesome.Takže, se souhlasím se všemi co to tu zmiňovali předemnou Jiinak GG mě nasralo. Chuck Bass zase výbornej, ale ti peripetie s Blair už mě prudí autoři by se měli rozhodnou jak ten vztah vyřeší, protože už mě to přestává bavit PS to Fluke: Podle mě už ji Sheldon a celá parta vlastní
reagovat
|
Souhlas. Poslední díl HIMYM byl skvělý jak po humorné stránce, tak po romantické
reagovat
|
tak jsem opet objevil 24 hodin v sedme serii a po trech dilech se to zase pekne rozjizdi, doufam, ze to moc nepreplacaj, zatim je to dost zmatene a akce nic zvlastniho, ale je fajn, ze je opet jack zpatky :)
reagovat
|
Na TBBT byl v podstatě pořádně vtipný jen ten úvod před znělkou.
HIMYM mě na konci málem rozplakalo. Parádní romantika, skvělý díl.
HIMYM mě na konci málem rozplakalo. Parádní romantika, skvělý díl.
reagovat
|
TBBT: me ted neprislo az tak hrozne. rozhodne v teto serii byli mnohem horsi dily. na tomto dilu se me libilo, ze to nebylo cele kolem sheldona.
reagovat
|
TOP Diskuze
57Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 27Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 23Gladiátor 2: Recenze 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 13Agent bez minulosti: V.I.M. 12V Nolanově novém filmu se objeví Zendaya i Anne Hathaway