Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55561 - 55580 Napsat příspěvek

bender22

Souhlasím, taky mi byl nejsympatičtější, ale holt "In early 2009, Penn was offered the position of Associate Director of the White House Office of Public Liaison in the Obama administration, which he accepted. This necessitated his character Lawrence Kutner being written out of the TV series." (z Wiki) ?)
528297
Souhlasím, taky mi byl nejsympatičtější, ale holt "In early 2009, Penn was offered the position of Associate Director of the White House Office of Public Liaison in the Obama administration, which he accepted. This necessitated his character Lawrence Kutner being written out of the TV series." (z Wiki) *?)*
bender22
0 0
reagovat

house

mega spoiler proc musel kutner zemrit? z toho noveho tymu se me jeho postava libila nejvic. :-(
528296
mega spoiler proc musel kutner zemrit? z toho noveho tymu se me jeho postava libila nejvic. :-(
house
0 0
reagovat
jj, Chuck naprosto válí a rozuzlení mě naprosto dostalo..ale naštvalo mě, že konec byl jen o Devonovi a Ellie, já se těšil na Chuck a Sarah konec:D
Ale i tak, z Chucka se stává borec:+, ale o to víc je vidět, že finále sezóny může být úplné finále...jestli ho studio nezachrání nebo neprodá..no radši na to ani nechci myslet.
528292
jj, Chuck naprosto válí a rozuzlení mě naprosto dostalo..ale naštvalo mě, že konec byl jen o Devonovi a Ellie, já se těšil na Chuck a Sarah konec*:D* Ale i tak, z Chucka se stává borec*:+*, ale o to víc je vidět, že finále sezóny může být úplné finále...jestli ho studio nezachrání nebo neprodá..no radši na to ani nechci myslet.
0 0
reagovat
Kluci, nemluvte tolik tady o Chuckovi nebo ho eště začnu sledovat:D A další seriálovou zátěž bych teď už asi nezvládl?)
528291
Kluci, nemluvte tolik tady o Chuckovi nebo ho eště začnu sledovat*:D* A další seriálovou zátěž bych teď už asi nezvládl*?)*
0 0
reagovat

House a Chuck

ad Chuck: Tak za prve, chcem Lesterovu mikinu, tiez ste si vsimli ze je to vlastne trooper zo Star Wars. Jo a ta hudbicka, ako sa Chuck dostal na konci do tej budovy Chevyho, ked nebola vykradnuta od Bourna tak neviem,:D Inak super diel. Som vazne zvedavy na finale.

ad House: Jake zpravy zo zakulisia? Mne "to" prislo dost mimo, jako ten zaciatok ked na to prisli bol celkom husty, ale potom uz to bolo akesi sterilne. :-(
528294
ad Chuck: Tak za prve, chcem Lesterovu mikinu, tiez ste si vsimli ze je to vlastne trooper zo Star Wars. Jo a ta hudbicka, ako sa Chuck dostal na konci do tej budovy Chevyho, ked nebola vykradnuta od Bourna tak neviem,*:D* Inak super diel. Som vazne zvedavy na finale. ad House: Jake zpravy zo zakulisia? Mne "to" prislo dost mimo, jako ten zaciatok ked na to prisli bol celkom husty, ale potom uz to bolo akesi sterilne. :-(
House a Chuck
0 0
reagovat

Chuck

To co predvedl dnesni dil me dohnalo ke skoroslzam. Zustal jsem prikovanej k monitoru, a naprosto jsem napetim nedejchal. Nebudu psat vic. Vy co koukate, koukejte dal, a vy hateri, dejte tomu sanci, protoze to co Chuck predvadi od 13. 14. dilu je uzasny!
HAWK
528290
To co predvedl dnesni dil me dohnalo ke skoroslzam. Zustal jsem prikovanej k monitoru, a naprosto jsem napetim nedejchal. Nebudu psat vic. Vy co koukate, koukejte dal, a vy hateri, dejte tomu sanci, protoze to co Chuck predvadi od 13. 14. dilu je uzasny! HAWK
Chuck
0 0
reagovat
No právě po ukázkách jsem čekal nějakou další pecku rozměrů dvoudílu s autobusem a ono tohle.
528289
No právě po ukázkách jsem čekal nějakou další pecku rozměrů dvoudílu s autobusem a ono tohle.
0 0
reagovat

KarelR

Jo, v upoutávkách říkali, že to bude díl, o kterým se bude mluvit ještě hodně dlouho:)
528287
Jo, v upoutávkách říkali, že to bude díl, o kterým se bude mluvit ještě hodně dlouho*:)*
KarelR
0 0
reagovat
Chuck teda válí a zíral bych, kdyby nebyla další série, ale ten dnešní House...

U mě dementní díl, kterej jsem nepochopil a nebavil mě. Díky sledu událostí emoce na nule a ta reklama na konci z toho udělala jedno velký PRko. Co jsem si zjistil zákulisí, tak chápu, že se něco takovýho stát muselo, ale tohle mi přišlo jako hodně nešťastná volba a zabití potencionálně zajímavýho zvratu :-
528282
Chuck teda válí a zíral bych, kdyby nebyla další série, ale ten dnešní House... U mě dementní díl, kterej jsem nepochopil a nebavil mě. Díky sledu událostí emoce na nule a ta reklama na konci z toho udělala jedno velký PRko. Co jsem si zjistil zákulisí, tak chápu, že se něco takovýho stát muselo, ale tohle mi přišlo jako hodně nešťastná volba a zabití potencionálně zajímavýho zvratu *:-*
0 0
reagovat
24ka, Castle, Chuck, House... prej skoro nic :D Pauzu maj Matka, Big Bang a Gossipka, což některejm z nás dáva aspoň kus volnýho dne :D Ať je proboha po sezóně.
528274
24ka, Castle, Chuck, House... prej skoro nic *:D* Pauzu maj Matka, Big Bang a Gossipka, což některejm z nás dáva aspoň kus volnýho dne *:D* Ať je proboha po sezóně.
0 0
reagovat

scroochy

dikec;)
528273
dikec*;)*
scroochy
0 0
reagovat
Bauer a Chuck jeli, ne?
528272
Bauer a Chuck jeli, ne?
0 0
reagovat

verbst

Dneska (včera) se nevysílalo skoro nic. Akorát House. Jinak všechno mělo pauzu, asi maj v USA zas nějakou událost nebo svátek, kvůli které se nic nevysílá. :o
528271
Dneska (včera) se nevysílalo skoro nic. Akorát House. Jinak všechno mělo pauzu, asi maj v USA zas nějakou událost nebo svátek, kvůli které se nic nevysílá. *:o*
verbst
0 0
reagovat
Matka ma pauzu?
528269
Matka ma pauzu?
0 0
reagovat
na Chucka se teprve chytám, ale musím říct, že House byl teďka fakt super. Osobně se mi ty nové díly všechny líbí hodně a nějak mi nevadí, že se to moc (hm..vůbec) nikam nevyvíjí, na mě to prostě furt působí, byť to jede pořád podle stejného mustru... Forma holt v tomhle případě válcuje obsah... PS: tentokrát tam teda po dlouhé době zvrat byl, a to dost zásadní :o)
528268
na Chucka se teprve chytám, ale musím říct, že House byl teďka fakt super. Osobně se mi ty nové díly všechny líbí hodně a nějak mi nevadí, že se to moc (hm..vůbec) nikam nevyvíjí, na mě to prostě furt působí, byť to jede pořád podle stejného mustru... Forma holt v tomhle případě válcuje obsah... PS: tentokrát tam teda po dlouhé době zvrat byl, a to dost zásadní :o)
0 0
reagovat
dnesni chuck opravdu valiii. neodpustil jsem si mensi spam :D8)
528267
dnesni chuck opravdu valiii. neodpustil jsem si mensi spam *:D**8)*
0 0
reagovat
HAL: Vidím, že na NGE máme asi stejný názor:D
a4am: Mně stačí Berserk tak jak je:-) Kdyby měli pokračovat podle mangy, tak by to bylo na hódně dílů a určitě by časem šla kvalita dolů... No prostě tohle stačí.
528266
HAL: Vidím, že na NGE máme asi stejný názor*:D* a4am: Mně stačí Berserk tak jak je:-) Kdyby měli pokračovat podle mangy, tak by to bylo na hódně dílů a určitě by časem šla kvalita dolů... No prostě tohle stačí.
0 0
reagovat
Na přímé pokračování FMA bych byl také zvědav víc, ale co jsem slyšel tak má být "remake" odlišný celkem hodně, takže bych se toho až tak moc nebál.
Hmm, o GitS 2.0 slyším poprvé... je to sice trochu nelogické pjmenování pro předělávku jedničky vzhledem k existenci regulérní dvojky... no, už proto že GitS1 mám v žebříčku nej filmů sakra vysoko se na to určitě podívám. Jen změna hudby by mě asi dost mrzela, původní OST je geniální.

Zato NGA... heh, no horší už to být asi nemůže :D
528264
Na přímé pokračování FMA bych byl také zvědav víc, ale co jsem slyšel tak má být "remake" odlišný celkem hodně, takže bych se toho až tak moc nebál. Hmm, o GitS 2.0 slyším poprvé... je to sice trochu nelogické pjmenování pro předělávku jedničky vzhledem k existenci regulérní dvojky... no, už proto že GitS1 mám v žebříčku nej filmů sakra vysoko se na to určitě podívám. Jen změna hudby by mě asi dost mrzela, původní OST je geniální. Zato NGA... heh, no horší už to být asi nemůže *:D*
0 0
reagovat
Restart nenávidím hlavně proto, že bych byl zvědav na další dobrodružství "starých" známých hrdinů, jinak mi ale nějak nevadí (takové sledování Ala a Edwarda až do současnosti, vrr). No, nicméně, že by ohlásili takové pokračování Berserka, to ne:D
528263
Restart nenávidím hlavně proto, že bych byl zvědav na další dobrodružství "starých" známých hrdinů, jinak mi ale nějak nevadí (takové sledování Ala a Edwarda až do současnosti, vrr). No, nicméně, že by ohlásili takové pokračování Berserka, to ne:D
0 0
reagovat
Mně teda nevadí ani převedení GitS do novýho kabátku.
Jen ten Lagann nechápu. Mně to nijak úžasný nepřišlo...
A jesli FMA bude blíž manze, tak i tu sem pro.
A na Evu se opravdu těšim8)
528262
Mně teda nevadí ani převedení GitS do novýho kabátku. Jen ten Lagann nechápu. Mně to nijak úžasný nepřišlo... A jesli FMA bude blíž manze, tak i tu sem pro. A na Evu se opravdu těšim*8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se