Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55481 - 55500 Napsat příspěvek

st39.6

To je skvělá zpráva, já ho čekal později. A on už je venku. Super
525500
To je skvělá zpráva, já ho čekal později. A on už je venku. Super
st39.6
0 0
reagovat
tak hlavne Reaper je konecne venku, nemuzu se dockat. ten mi chybel stejne jako chuck
525496
tak hlavne Reaper je konecne venku, nemuzu se dockat. ten mi chybel stejne jako chuck
0 0
reagovat

KarelR

Tak, ten zvrat byl imho jasnej už na konci desátýho dílu, ostatně jsem to tady naznačoval ;), ale čekal jsem trošku sofistikovanější blueprints a ne perokresbu průčelí o rozměrech zvící malého billboardu ;)
525489
Tak, ten zvrat byl imho jasnej už na konci desátýho dílu, ostatně jsem to tady naznačoval *;)*, ale čekal jsem trošku sofistikovanější blueprints a ne perokresbu průčelí o rozměrech zvící malého billboardu *;)*
KarelR
0 0
reagovat
Tak tenhle zvrat byl jasnej půl dílu dopředu :D Jinak tou čtyřicetiminutovkou je myšlená dvanáctka ;)
525487
Tak tenhle zvrat byl jasnej půl dílu dopředu *:D* Jinak tou čtyřicetiminutovkou je myšlená dvanáctka ;)
0 0
reagovat

Luc44

Asi nejak tak :D
525486
Asi nejak tak *:D*
Luc44
0 0
reagovat

Bagr007

:D, njn, prostě mě uchvátila atmoška celýho dílu, ve kterým se toho stalo hrozně moc - na to že to byla hodina/40 minut, KarelR určitě nenarážel scénu vrtání, ale na samotný fakt, že Jumovci jdou po/do SPOILÉÉÉÉÉR White Housu :+.
Jinak mě teda rozesmálo, jak René rozbalovala jednu mapu za druhou - samý náčrty Washingtonu jak od děcek ze základní školy a pak to poslední :D to asi aby i méně vzdělaní diváci a vojáci poznali na co útočí :D
525484
*:D*, njn, prostě mě uchvátila atmoška celýho dílu, ve kterým se toho stalo hrozně moc - na to že to byla hodina/40 minut, KarelR určitě nenarážel scénu vrtání, ale na samotný fakt, že Jumovci jdou po/do SPOILÉÉÉÉÉR White Housu *:+*. Jinak mě teda rozesmálo, jak René rozbalovala jednu mapu za druhou - samý náčrty Washingtonu jak od děcek ze základní školy a pak to poslední *:D* to asi aby i méně vzdělaní diváci a vojáci poznali na co útočí *:D*
Bagr007
0 0
reagovat

spoiler

Luc44: S tím cliffhangerem jsem narážel na to co napsal Karel a nabušenou jízdu si předsavuju jinak než že Jacka po 20ti minutách chytnou. Ale jinak nic proti, mě je akorát líto, že se mi to nelíbilo tolik jako tobě. ;)
525481
Luc44: S tím cliffhangerem jsem narážel na to co napsal Karel a nabušenou jízdu si předsavuju jinak než že Jacka po 20ti minutách chytnou. Ale jinak nic proti, mě je akorát líto, že se mi to nelíbilo tolik jako tobě. *;)*
spoiler
0 0
reagovat

Bagr007

Tak Jack nebyl o Cliffhangeru, že. Celej díl byl nabušenou jízdou, hrozně jsem si to užíval, skoro celou dobu jsem na to koukal s taovým blaženým úsměvem ?)
525468
Tak Jack nebyl o Cliffhangeru, že. Celej díl byl nabušenou jízdou, hrozně jsem si to užíval, skoro celou dobu jsem na to koukal s taovým blaženým úsměvem *?)*
Bagr007
0 0
reagovat
Ale da se to dokoukat, kdyz mas na to pevne nervy a prazdny zaludek :D
525466
Ale da se to dokoukat, kdyz mas na to pevne nervy a prazdny zaludek *:D*
0 0
reagovat

Bagr007

Terminátora jsem vzdal hned v první řadě, protože to byla taková sr.čka, že to ani nešlo dokoukat. :D
525465
Terminátora jsem vzdal hned v první řadě, protože to byla taková sr.čka, že to ani nešlo dokoukat. *:D*
Bagr007
0 0
reagovat
Což mi připomíná, že Terminátor mě svými wtf momenty dokáže rozesmát docela často. :D
525464
Což mi připomíná, že Terminátor mě svými wtf momenty dokáže rozesmát docela často. *:D*
0 0
reagovat
speedy.mail: Já bych spíš řekl, že něco je wrong with sitcom, kterej mě nerozesměje. 8)
525462
speedy.mail: Já bych spíš řekl, že něco je wrong with sitcom, kterej mě nerozesměje. *8)*
0 0
reagovat

Bagr007

Tak to tě určitě potěší, že TBBT má potvrzený další dvě sezóny :D
525461
Tak to tě určitě potěší, že TBBT má potvrzený další dvě sezóny *:D*
Bagr007
0 0
reagovat
Heroes se ti líbili a TBBT stavíš na úroveň zábavnosti Terminátora? What's wrong with you, man?:D:D
525460
Heroes se ti líbili a TBBT stavíš na úroveň zábavnosti Terminátora? What's wrong with you, man?*:D**:D*
0 0
reagovat

spoilery

24 jsem zatím viděl jenom 11. díl, ale zas tak mě to nebralo. Mám radši, když Jack při výslechu používá originálnější metody než elektřinu a cliffhanger s vrtákem mě fakt nebral.

Heroes byli opět skvělí. Clair byla poprvé od druhé série v té roli v jaké ji chci vidět a Sylarovu dějovou linii naprosto žeru.

TBBT je na zabití, ale já už od toho ani nic nečekám a stavím to v žebříčku zábavnosti někam vedle Terminator SCC.
525456
24 jsem zatím viděl jenom 11. díl, ale zas tak mě to nebralo. Mám radši, když Jack při výslechu používá originálnější metody než elektřinu a cliffhanger s vrtákem mě fakt nebral. Heroes byli opět skvělí. Clair byla poprvé od druhé série v té roli v jaké ji chci vidět a Sylarovu dějovou linii naprosto žeru. TBBT je na zabití, ale já už od toho ani nic nečekám a stavím to v žebříčku zábavnosti někam vedle Terminator SCC.
spoilery
0 0
reagovat
Jako ještě že šly ty dva dát za sebou. Kdybych musel tejden čekat na pokračování, tak dostanu infarkt. A docela by mě zajímalo, jaký na tenhle díl maj reakce v Americe. Třeba jestli se Obama začal ptát, jestli se něco takovýho dá udělat :D
525443
Jako ještě že šly ty dva dát za sebou. Kdybych musel tejden čekat na pokračování, tak dostanu infarkt. A docela by mě zajímalo, jaký na tenhle díl maj reakce v Americe. Třeba jestli se Obama začal ptát, jestli se něco takovýho dá udělat *:D*
0 0
reagovat
Jako, 24 = masakr, jak píše KarelR, nářez, nejlepší díl sedmé sérky a jako dáreček je tu ještě jeden, sweet :+
525438
Jako, 24 = masakr, jak píše KarelR, nářez, nejlepší díl sedmé sérky a jako dáreček je tu ještě jeden, sweet *:+*
0 0
reagovat
Mě už štve jak Sarah je furt chvílema z Chucka na měkko, a pak se to snaží zarazit profesionálním odstupem:)
525436
Mě už štve jak Sarah je furt chvílema z Chucka na měkko, a pak se to snaží zarazit profesionálním odstupem:)
0 0
reagovat
Tak tak, 24ka a Chuck dneska zachraňují den... no a dva a půl chlapa taky není k zahození. :D
525435
Tak tak, 24ka a Chuck dneska zachraňují den... no a dva a půl chlapa taky není k zahození. *:D*
0 0
reagovat
Jako dneska hrozně ruloval Jack (já vím, že to bylo těžce over the top, ale srdce mi bušilo 40 minut v kuse :). TBBT slabota, protože to bylo zase na bázi "a teď bude Sheldon ještě minutu říkat horzně geekoidní věci, smějte se". Matka imho taky nic moc, hlavně proto, že byl celej děj neskutečně vycucanej z prstu. Takže lehce zachraňoval Chuck, i když závěr konec se sexy ženou byl mimo, ale ten seriál se aspoň trochu snaží vyvíjet.
525431
Jako dneska hrozně ruloval Jack (já vím, že to bylo těžce over the top, ale srdce mi bušilo 40 minut v kuse :). TBBT slabota, protože to bylo zase na bázi "a teď bude Sheldon ještě minutu říkat horzně geekoidní věci, smějte se". Matka imho taky nic moc, hlavně proto, že byl celej děj neskutečně vycucanej z prstu. Takže lehce zachraňoval Chuck, i když závěr konec se sexy ženou byl mimo, ale ten seriál se aspoň trochu snaží vyvíjet.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se