Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55441 - 55460 Napsat příspěvek
Předposlední díly BSG jsou živeny z melancholie, v pohodě, ale o to víc doufám v závěrečné peklo:)
525842
Předposlední díly BSG jsou živeny z melancholie, v pohodě, ale o to víc doufám v závěrečné peklo:)
0 0
reagovat
BSG: Ta hudební melodie co hrála na konci je úplně geniální a vždycky mě při ní zamrazí v zádech. Je taková optimistická, což moc věcí v BSG nebývá. Jinak kromě toho závěru žádný zázrak, ale protože finále je už za dva týdny, a určitě bude hrozně nářezový, tak jim to odpouštím.
525840
BSG: Ta hudební melodie co hrála na konci je úplně geniální a vždycky mě při ní zamrazí v zádech. Je taková optimistická, což moc věcí v BSG nebývá. Jinak kromě toho závěru žádný zázrak, ale protože finále je už za dva týdny, a určitě bude hrozně nářezový, tak jim to odpouštím.
0 0
reagovat

BSG 4x18

Panečku, tohle byl asi nejlepší ending ve čtvrtý sezóně zatím. Jak řekla moje máma, když procházela kolem "dva zkrachovalci" na gauči to odpískali.
Je mi z toho až smutno.
525836
Panečku, tohle byl asi nejlepší ending ve čtvrtý sezóně zatím. Jak řekla moje máma, když procházela kolem "dva zkrachovalci" na gauči to odpískali. Je mi z toho až smutno.
BSG 4x18
0 0
reagovat

Luc44

to s abramsem a prdeli rekl Mr. Hlad v jednech z prvnich TV tipu...
525827
to s abramsem a prdeli rekl Mr. Hlad v jednech z prvnich TV tipu...
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

Nope, leda by ta baterka ze šuplíku byla filmová chyba:), ale taky si říkám, proč by se Sun neměla přesunout do minulosti..ale spíš si říkám proč Lapidus ukrad člun a odjel?:)
525817
Nope, leda by ta baterka ze šuplíku byla filmová chyba:), ale taky si říkám, proč by se Sun neměla přesunout do minulosti..ale spíš si říkám proč Lapidus ukrad člun a odjel?:)
Luc44
0 0
reagovat

Hellblazer

To by ale pak musela být jediná z Oceanic Six, kdo se dostal do současnosti... nebo jsou snad všichni v minulosti?
525792
To by ale pak musela být jediná z Oceanic Six, kdo se dostal do současnosti... nebo jsou snad všichni v minulosti?
Hellblazer
0 0
reagovat
Sun s pilotom ukradli čln :))
525748
Sun s pilotom ukradli čln *:))*
0 0
reagovat

Lost spoilery

No, dle mě to Locke ještě vymyslí. Nebo někdo. Něco se časově šoupne prostě:)
A Sun? Ta se objeví v nějaké citosrdcné scéně. Nemohli jí tam přece jen tak hodit, to má větší potenciál, setkání Sun a Jin:)
525743
No, dle mě to Locke ještě vymyslí. Nebo někdo. Něco se časově šoupne prostě:) A Sun? Ta se objeví v nějaké citosrdcné scéně. Nemohli jí tam přece jen tak hodit, to má větší potenciál, setkání Sun a Jin:)
Lost spoilery
0 0
reagovat

Lost-spoilery

Táák dohnal jsem tu třídilnou ztrátu a mám rozpruplné pocity. Na jednu stranu mě to bavilo - to jak se LeFleur :D s ostatními začlenili a na konci se setkali s Oceanic Six, na druhou stranu tenhle časovej skok prakticky všechno staví na hlavu a přijde mi to skoro jako pověstné Psemovo - "na konci přijde Amras a řekne, že si ze všech dělal prdel". Samozřejmě, pokud nebudou další časové skoky, že. Jinak se jako Locke setká s LeFleurem a zbytkem o třicet let starším..?
plus otázka do diskuze: kde je Sun?
525737
Táák dohnal jsem tu třídilnou ztrátu a mám rozpruplné pocity. Na jednu stranu mě to bavilo - to jak se LeFleur *:D* s ostatními začlenili a na konci se setkali s Oceanic Six, na druhou stranu tenhle časovej skok prakticky všechno staví na hlavu a přijde mi to skoro jako pověstné Psemovo - "na konci přijde Amras a řekne, že si ze všech dělal prdel". Samozřejmě, pokud nebudou další časové skoky, že. Jinak se jako Locke setká s LeFleurem a zbytkem o třicet let starším..? plus otázka do diskuze: kde je Sun?
Lost-spoilery
0 0
reagovat
ty vole:D, už vidím v Namaste Dharmáky, jak v podzemním bunkru: "Chevron 1 zadán, Chevron 2 zadán, Chevron 3...:D:D
525707
ty vole*:D*, už vidím v Namaste Dharmáky, jak v podzemním bunkru: "Chevron 1 zadán, Chevron 2 zadán, Chevron 3...*:D**:D*
0 0
reagovat

strangercz

:D:D
525693
*:D**:D*
strangercz
0 0
reagovat
takže můžeme očekávat Goauldy:D:D:D
525684
takže můžeme očekávat Goauldy*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Pise se ze proti nemu Atlantida bojovala
525679
Pise se ze proti nemu Atlantida bojovala
0 0
reagovat
Co má Egypt společného s Atlantidou?
525677
Co má Egypt společného s Atlantidou?
0 0
reagovat
o to vic to smrdi Atlantidou
525675
o to vic to smrdi Atlantidou
0 0
reagovat

speta.jr

No právě Anubis byl někdy zobrazován jako šakal (se čtyřmi prsty).
525674
No právě Anubis byl někdy zobrazován jako šakal (se čtyřmi prsty).
speta.jr
0 0
reagovat
ja to vidim na tu Atlantidu apropos ta socha nebude ta co tam byla noha ta mela jen 4 prsty
525673
ja to vidim na tu Atlantidu apropos ta socha nebude ta co tam byla noha ta mela jen 4 prsty
0 0
reagovat
Bych se nedivil, kdyby se socha už neukázala.
525672
Bych se nedivil, kdyby se socha už neukázala.
0 0
reagovat

Fluke

Spoilery: Na fóru jsou si téměř jistí, že socha má zobrazovat Anubise. Vycházejí hlavně z toho, že v ruce zřejmě drží egyptský kříž, s kterým byl často zobrazován.
525671
Spoilery: Na fóru jsou si téměř jistí, že socha má zobrazovat Anubise. Vycházejí hlavně z toho, že v ruce zřejmě drží egyptský kříž, s kterým byl často zobrazován.
Fluke
0 0
reagovat

Bagr007

Ten pohled mi přišel romantický spíš ze strany Kate než od Sawyera, ve kterým se mísilo "nevěřím, báječné, do pr*ele, co teď" :))
525654
Ten pohled mi přišel romantický spíš ze strany Kate než od Sawyera, ve kterým se mísilo "nevěřím, báječné, do pr*ele, co teď" *:))*
Bagr007
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se