Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55421 - 55440 Napsat příspěvek
wtz :)
528887
wtz *:)*
0 0
reagovat
Hezký... škoda že ten dabing je opravdu HODNĚ tragickej :D
528885
Hezký... škoda že ten dabing je opravdu HODNĚ tragickej *:D*
0 0
reagovat

Ohledně dabingu na Prima Cool

Konkrétně jde o Big Bang Theory...a takhle se k tomu vyjádřila jedna slečna, která na tom tak trochu pracovala :)

"Nepřijdete si trochu sebestředný, když máte pocit, že všichni lidi okolo vás jsou nutně stejný jako vy? Stahovat seriály z internetu a koukat na ně na počítači je pořád pro obrovskou skupinu lidí mezi 20-40 zásadní problém, jelikož na to 1) nemají čas, 2) nemají energii a za 3) nechtějí číst titulky. Pro ty, co mají čas, energii a angličtina je baví, je jednoduchá pomoc - prostě tu bednu nezapínejte, nikdo vás k tomu nenutí.

Chytrý kecy o tom, jak jsme na Primě neschopný, protože nedokážeme duál, jsou opravdu jen chytrý kecy bez jakýkolikov vhledu do problematiky. Prostě bez investice stamilionů (a to si nevymejšlím) to není možný a jelikož teď všechny televize sotva živořej, tak se to prostě nestane. A kvůli pár nespokojencům, který by se na tu televizi stejně nekoukali, protože už mají všechno stažený, to za to jednoduše nestojí. Jo a opravdu mě pobavil názor toho chytráka, co by prostě přidal víc reklamy - cpeme do vysílání tolik reklamy, kolik jde. Bohužel je o ní teď podstatně menší zájem...

A ještě pro ty, co maj pocit, že se na dabingu TBBT nějak šetřilo nebo se schválně kazil. Naopak, např. Sheldon a Penny se nechávali v prvním díle předělat (jo, bylo to horší). Režie se svěřila člověku, který se považuje za fanouška. Překladatel se vybíral takovej, aby tomu seriálu rozuměl. Pustil se k tomu Deckard (ačkoliv podrobnosti údajnejch komplikací neznám). Celkově se tomu věnovala zvýšená péče. Bohužel, vám se jednoduše zalíbit neměl šanci, ať by byl sebelepší, to bylo jasný od začátku. Důležitý je, že se u něj bavěj "obyčejný" diváci, zkoušela jsem to pěti lidech z cílovky, co neviděli originál, seriál se jim líbí a smějou se na správnejch místech. A chtěj vidět další epizody. Prostě dabing je nedokonalý médium, tak se s tím už konečně smiřte a nekoukejte se na něj."
528884
Konkrétně jde o Big Bang Theory...a takhle se k tomu vyjádřila jedna slečna, která na tom tak trochu pracovala :) "Nepřijdete si trochu sebestředný, když máte pocit, že všichni lidi okolo vás jsou nutně stejný jako vy? Stahovat seriály z internetu a koukat na ně na počítači je pořád pro obrovskou skupinu lidí mezi 20-40 zásadní problém, jelikož na to 1) nemají čas, 2) nemají energii a za 3) nechtějí číst titulky. Pro ty, co mají čas, energii a angličtina je baví, je jednoduchá pomoc - prostě tu bednu nezapínejte, nikdo vás k tomu nenutí. Chytrý kecy o tom, jak jsme na Primě neschopný, protože nedokážeme duál, jsou opravdu jen chytrý kecy bez jakýkolikov vhledu do problematiky. Prostě bez investice stamilionů (a to si nevymejšlím) to není možný a jelikož teď všechny televize sotva živořej, tak se to prostě nestane. A kvůli pár nespokojencům, který by se na tu televizi stejně nekoukali, protože už mají všechno stažený, to za to jednoduše nestojí. Jo a opravdu mě pobavil názor toho chytráka, co by prostě přidal víc reklamy - cpeme do vysílání tolik reklamy, kolik jde. Bohužel je o ní teď podstatně menší zájem... A ještě pro ty, co maj pocit, že se na dabingu TBBT nějak šetřilo nebo se schválně kazil. Naopak, např. Sheldon a Penny se nechávali v prvním díle předělat (jo, bylo to horší). Režie se svěřila člověku, který se považuje za fanouška. Překladatel se vybíral takovej, aby tomu seriálu rozuměl. Pustil se k tomu Deckard (ačkoliv podrobnosti údajnejch komplikací neznám). Celkově se tomu věnovala zvýšená péče. Bohužel, vám se jednoduše zalíbit neměl šanci, ať by byl sebelepší, to bylo jasný od začátku. Důležitý je, že se u něj bavěj "obyčejný" diváci, zkoušela jsem to pěti lidech z cílovky, co neviděli originál, seriál se jim líbí a smějou se na správnejch místech. A chtěj vidět další epizody. Prostě dabing je nedokonalý médium, tak se s tím už konečně smiřte a nekoukejte se na něj."
Ohledně dabingu na Prima Cool
0 0
reagovat

M-I-N-K-A

Četnické humoresky, a pak třeba Bylo nás pět a jěště něco by se asi našlo.
528883
Četnické humoresky, a pak třeba Bylo nás pět a jěště něco by se asi našlo.
M-I-N-K-A
0 0
reagovat

český seriál

jaký myslíte že je nejpovedenější
528879
jaký myslíte že je nejpovedenější
český seriál
0 0
reagovat
Casey neuvěřitelně hláškuje, "operace blbec skončila?", "zubní plán, blbec" :)
528874
Casey neuvěřitelně hláškuje, "operace blbec skončila?", "zubní plán, blbec" :)
0 0
reagovat
Chuck s02e20: je naprostá paráda. Caseyho hlášky ("To máš za to, že jsi mě nechala rupnout" - BOOM), dokonce i u Chucka jsem se smál (Jestli bude chtít utéct, tak ho zastřelte - Hoši, čestný skautský, nikam utíkat nebudu) a parádní přestřelka s hudbou a navíc závěrečná pointa. Paráda:)
528870
Chuck s02e20: je naprostá paráda. Caseyho hlášky ("To máš za to, že jsi mě nechala rupnout" - BOOM), dokonce i u Chucka jsem se smál (Jestli bude chtít utéct, tak ho zastřelte - Hoši, čestný skautský, nikam utíkat nebudu) a parádní přestřelka s hudbou a navíc závěrečná pointa. Paráda:)
0 0
reagovat
Já nevím, já se už dodíval na druhý díl futuramy v češtině a vůbec to není špatný. Já jsem dřív na futuramu nekoukal (až na jeden anglický díl co jsem si teď pustil) a ty hlasy mi příjdou víc než povedené, rozhodně to není žádný BSG. Frye má v češtině mnohem lepší hlas (ten anglický je jak má marge - chraplák jak po třech krabkách), kyklopka (nevím jak se menuje :) stejný jako v angličtině a Bender se mi nelíbí ani v jednom z jazyků (stějně mi připadá jak Robo-Homer). Mnohem radši bych viděl TBBT v češtině - není na netu nějaký díl?
528866
Já nevím, já se už dodíval na druhý díl futuramy v češtině a vůbec to není špatný. Já jsem dřív na futuramu nekoukal (až na jeden anglický díl co jsem si teď pustil) a ty hlasy mi příjdou víc než povedené, rozhodně to není žádný BSG. Frye má v češtině mnohem lepší hlas (ten anglický je jak má marge - chraplák jak po třech krabkách), kyklopka (nevím jak se menuje :) stejný jako v angličtině a Bender se mi nelíbí ani v jednom z jazyků (stějně mi připadá jak Robo-Homer). Mnohem radši bych viděl TBBT v češtině - není na netu nějaký díl?
0 0
reagovat
Co teprve dabing Eureky a šerifa Cartera. Vcelku, měl jsem Cool puštěnou celej večer na pozadí a měl sem pocit, že vysílají furt jeden a ten samej seriál. V tý Primě evidentně nemaj na dabéry a dabujou to jedni a ti samí lidi všechno, nezájem jakej má kdo v originále hlas, či vyjadřování.
528854
Co teprve dabing Eureky a šerifa Cartera. Vcelku, měl jsem Cool puštěnou celej večer na pozadí a měl sem pocit, že vysílají furt jeden a ten samej seriál. V tý Primě evidentně nemaj na dabéry a dabujou to jedni a ti samí lidi všechno, nezájem jakej má kdo v originále hlas, či vyjadřování.
0 0
reagovat

verbst

A já si říkal, že mi je ten hlas povědomý:)) Jako Arthas byl výborný, ale tady se mi bohužel moc nezamlouvá.
528851
A já si říkal, že mi je ten hlas povědomý*:))* Jako Arthas byl výborný, ale tady se mi bohužel moc nezamlouvá.
verbst
0 0
reagovat

sohaj

Tak ho v tom pripade dabuje Martin Stransky aka House aka princ Arthas z Warcraftu III aka nejskvelejsi ceskej daber soucasnosti
528849
Tak ho v tom pripade dabuje Martin Stransky aka House aka princ Arthas z Warcraftu III aka nejskvelejsi ceskej daber soucasnosti
sohaj
0 0
reagovat

sohaj

Bender v originále ruluje a v češtině... vůbec. Houseovský hlas Stránského mi k němu moc nesedí.
528848
Bender v originále ruluje a v češtině... vůbec. Houseovský hlas Stránského mi k němu moc nesedí.
sohaj
0 0
reagovat

verbst

Bender je ten robot a doporučuji poslechnout si ho v originále;) Jinak ostatní postavy jsou celkem v poho.
528846
Bender je ten robot a doporučuji poslechnout si ho v originále*;)* Jinak ostatní postavy jsou celkem v poho.
verbst
0 0
reagovat

sohaj, Phil cze

Me se to docela libilo. Original jsem nevidel, takze dabing mi staci. Proste nekdy dobrej dil, nekdy trapas. Stejne jako Simpsoni
P.S.: Kterej je Bender?
Jo a toho poslicka nemluvi ho v cestine nahodou daber Martyho McFlye?
528845
Me se to docela libilo. Original jsem nevidel, takze dabing mi staci. Proste nekdy dobrej dil, nekdy trapas. Stejne jako Simpsoni P.S.: Kterej je Bender? Jo a toho poslicka nemluvi ho v cestine nahodou daber Martyho McFlye?
sohaj, Phil cze
0 0
reagovat

sohaj

Je to děs, ani jeden díl jsem nedokoukal celý.
528839
Je to děs, ani jeden díl jsem nedokoukal celý.
sohaj
0 0
reagovat

MINKA

Castle, Chuck, Lost, House, Life..a tak bych mohl pokračovat, tahle diskuze nikam nevede:)
528835
Castle, Chuck, Lost, House, Life..a tak bych mohl pokračovat, tahle diskuze nikam nevede:)
MINKA
0 0
reagovat
Tak jsem viděl Futuramu v dabingu. Dabing vypadal, že se povedl, ale pak promluvil dabér Bendera a já to musel vypnout:o:(:-
528833
Tak jsem viděl Futuramu v dabingu. Dabing vypadal, že se povedl, ale pak promluvil dabér Bendera a já to musel vypnout*:o**:(**:-*
0 0
reagovat

M-I-N-K-A

Dobrodruzi z vesmíru, Robin Hood of Sherwood, Stargate
528830
Dobrodruzi z vesmíru, Robin Hood of Sherwood, Stargate
M-I-N-K-A
0 0
reagovat

seriál

jakej seriál je váš nejoblíbenější?
528819
jakej seriál je váš nejoblíbenější?
seriál
0 0
reagovat

scroochy

to nebylo myšleno na tebe;)
528816
to nebylo myšleno na tebe*;)*
scroochy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se