Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55421 - 55440 Napsat příspěvek
Proč jako?
526245
Proč jako?
0 0
reagovat
Myslím, že by stálo za to oprášit tenhle seriál. link
526243
Myslím, že by stálo za to oprášit tenhle seriál. http://www.youtube.com/watch?v=DAPC1cjZYyg
0 0
reagovat
TBBT tento týden super(SG :) ), ale HIMYM dost nuda... 24 je nářez.:D
526237
TBBT tento týden super(SG :) ), ale HIMYM dost nuda... 24 je nářez.*:D*
0 0
reagovat
Tak TBBT mě fakt překvapilo. Poprvé asi po měsíci jsem se u toho i zasmál.

24 spoiler: Toho úvodního nářezu je trochu škoda, protože kdyby tím nějaká epizoda končila, tak by to ve mě mnohem víc doznívalo. Ale jinak to bylo fajn.
526225
Tak TBBT mě fakt překvapilo. Poprvé asi po měsíci jsem se u toho i zasmál. 24 spoiler: Toho úvodního nářezu je trochu škoda, protože kdyby tím nějaká epizoda končila, tak by to ve mě mnohem víc doznívalo. Ale jinak to bylo fajn.
0 0
reagovat
teprve ted sem kouknul na Losty a fakt parada. Akorat se bojim, ze s navratem Kate a Jacka se dej trochu rozmelni a zase pribude romanticka vata
526190
teprve ted sem kouknul na Losty a fakt parada. Akorat se bojim, ze s navratem Kate a Jacka se dej trochu rozmelni a zase pribude romanticka vata
0 0
reagovat
Jj HIMYM a TBBT dost o nicom, ale Chuck to je dnesny vitaz, na konci sice mierna vykradacka Life, ale preco nie. Dufam v nejake dobre finale. Jo a Heroes boli tiez dobri, zmena scenaristu je jednoznacne vidiet, uz sa nemozem dockat jak sa Sylar konecne "odváže":D
526189
Jj HIMYM a TBBT dost o nicom, ale Chuck to je dnesny vitaz, na konci sice mierna vykradacka Life, ale preco nie. Dufam v nejake dobre finale. Jo a Heroes boli tiez dobri, zmena scenaristu je jednoznacne vidiet, uz sa nemozem dockat jak sa Sylar konecne "odváže"*:D*
0 0
reagovat
HIMYM a TBBT me tento tyden hooodne zklamalo. U obou dilu jsem se nudil od zacatku do konce.:+
526187
HIMYM a TBBT me tento tyden hooodne zklamalo. U obou dilu jsem se nudil od zacatku do konce.*:+*
0 0
reagovat
Ale tak stříhání kalhot bylo fajn.;)
526182
Ale tak stříhání kalhot bylo fajn.*;)*
0 0
reagovat

HIMYM

Souhlas s Psemou, jedena z nejslabších epizod ever, ever, ever eeeeeeever, a ta blondýna z hlasem jak... no nic, prostě, a to je smutný, slabší než TBBT, u toho jsem se aspoň zasmál... tady? nic
526178
Souhlas s Psemou, jedena z nejslabších epizod ever, ever, ever eeeeeeever, a ta blondýna z hlasem jak... no nic, prostě, a to je smutný, slabší než TBBT, u toho jsem se aspoň zasmál... tady? nic
HIMYM
0 0
reagovat

24

Fajnovej díl, začátek :o, ale víme, že tvůrci se tohohle nebojí, což je dobře (pro seriál), no, Jacka čeká zase jedna těžká noc :+
526177
Fajnovej díl, začátek *:o*, ale víme, že tvůrci se tohohle nebojí, což je dobře (pro seriál), no, Jacka čeká zase jedna těžká noc *:+*
24
0 0
reagovat

Psema

tak epizoda zas tak nedná nebyla ale mě spíš potěšila její cameo což doufám že je jen bude 8)
526170
tak epizoda zas tak nedná nebyla ale mě spíš potěšila její cameo což doufám že je jen bude *8)*
Psema
0 0
reagovat
stranger: ani bych neřekl. Jedna z nejnudnějších epizod ever. A ona je nesnesitelná.
526166
stranger: ani bych neřekl. Jedna z nejnudnějších epizod ever. A ona je nesnesitelná.
0 0
reagovat
Donna z The 70s show v HIMYM suppppperrrrr :D:D:D
526160
Donna z The 70s show v HIMYM suppppperrrrr *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
TBBT meets TSCC :D každopádně z druhý sérky jeden z nejzábavnějších dílů Radjesh jako Slumdog :))
526154
TBBT meets TSCC *:D* každopádně z druhý sérky jeden z nejzábavnějších dílů Radjesh jako Slumdog *:))*
0 0
reagovat

24

Tak Jack pořád válí, jen ten zvrat z úvodu mě moc nepotěšil :(
526139
Tak Jack pořád válí, jen ten zvrat z úvodu mě moc nepotěšil *:(*
24
0 0
reagovat

24

Zacatek atmosferickej (hlavne kvuli :o ), ze zbytku mam ale neodbytnej pocit, ze je to jen zacatek jen dalsi natahovane kase... SPOILER Ale Voight by mohl byt fajn zaporak, nejaky hlasky ma :)
526136
Zacatek atmosferickej (hlavne kvuli *:o* ), ze zbytku mam ale neodbytnej pocit, ze je to jen zacatek jen dalsi natahovane kase... SPOILER Ale Voight by mohl byt fajn zaporak, nejaky hlasky ma *:)*
24
0 0
reagovat

KarelR

Asi si nahrál osobnost ;) :D
526134
Asi si nahrál osobnost *;)* *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Já to říkal už u prvního dílu, že Fran Kranz nebyl dobrou volbou. Jak se teď dokonce snažil hrát... ou.
526130
Já to říkal už u prvního dílu, že Fran Kranz nebyl dobrou volbou. Jak se teď dokonce snažil hrát... ou.
0 0
reagovat
Mě začíná docela vytáčet postava Tophera, který je čím dál tím víc otravný. Jestli tohle má být hlavní vtipálek, tak se někde stala hodně velká chyba.
526129
Mě začíná docela vytáčet postava Tophera, který je čím dál tím víc otravný. Jestli tohle má být hlavní vtipálek, tak se někde stala hodně velká chyba.
0 0
reagovat
Mně ten útěk v rámci filmové logiky přišel úplně v pohodě, přece jenom to byli obyčejní hlídači, žádné speciální jednotky. :)
526128
Mně ten útěk v rámci filmové logiky přišel úplně v pohodě, přece jenom to byli obyčejní hlídači, žádné speciální jednotky. :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se