Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55301 - 55320 Napsat příspěvek
Nevite jestli se da nekde koupit ten kabat co nosi Doctor Who?
526845
Nevite jestli se da nekde koupit ten kabat co nosi Doctor Who?
0 0
reagovat
No, na ten výstřih by měla mít zbrojní pas :D Slepej mi tenhle díl (teda nejen tenhle) přijde ten federál... vzhledem k tomu, že si to Dushku produkuje, tak se asi její smrti hned tak nedočkáme ;)
526833
No, na ten výstřih by měla mít zbrojní pas *:D* Slepej mi tenhle díl (teda nejen tenhle) přijde ten federál... vzhledem k tomu, že si to Dushku produkuje, tak se asi její smrti hned tak nedočkáme *;)*
0 0
reagovat
Já teda nevím, ten seriál neznám, ale co vím jistě, že lasagne JSOU těstoviny. ;)
526830
Já teda nevím, ten seriál neznám, ale co vím jistě, že lasagne JSOU těstoviny. ;)
0 0
reagovat
Posledny diel urcite nebol nudny a Viktor FTW :D
526829
Posledny diel urcite nebol nudny a Viktor FTW *:D*
0 0
reagovat
KarelR: Ten má v každým dílu a furt nic. A jak to má člověk v tý hromadě kečupu zjistit (moc jsem ji neposlouchal). Jak se říká v Ano, šéfe, kde by byla gastronomie bez kečupu.:D
526828
KarelR: Ten má v každým dílu a furt nic. A jak to má člověk v tý hromadě kečupu zjistit (moc jsem ji neposlouchal). Jak se říká v Ano, šéfe, kde by byla gastronomie bez kečupu.*:D*
0 0
reagovat
Psema: To byly těstoviny a očividně ho spíš lákala na ten výstřih :D
526827
Psema: To byly těstoviny a očividně ho spíš lákala na ten výstřih *:D*
0 0
reagovat
Jo a v kterým jiným seriálu se na ústředí FBI nosí pekáč lasagní.:D
526823
Jo a v kterým jiným seriálu se na ústředí FBI nosí pekáč lasagní.*:D*
0 0
reagovat

Psema

C'mon...v kterém jiném seriálu může představovat chybu v systému "mužská reakce"? :D
526822
C'mon...v kterém jiném seriálu může představovat chybu v systému "mužská reakce"? *:D*
Psema
0 0
reagovat
rcorp: voe, až na ten záběr to bylo zase extrémně nudný peklo.;) Já pořád doufám, že ta změna, co má přijít, bude to, že zabijou Dushku a místo ní přijde do hlavní role Dwayne Jonhnson nebo jinej borec, kterej všechny seřeže na hromadu. Ale asi ne no.:D
526821
rcorp: voe, až na ten záběr to bylo zase extrémně nudný peklo.*;)* Já pořád doufám, že ta změna, co má přijít, bude to, že zabijou Dushku a místo ní přijde do hlavní role Dwayne Jonhnson nebo jinej borec, kterej všechny seřeže na hromadu. Ale asi ne no.*:D*
0 0
reagovat

Dollhouse

Díl docela dobrý, ale Dushku jako Esmeralda...to fakt ne. Už nikdy. :))
526820
Díl docela dobrý, ale Dushku jako Esmeralda...to fakt ne. Už nikdy. *:))*
Dollhouse
0 0
reagovat
Ježiš, já tam mám překlepů... moc vína, málo spánku... dobrou... 8)
526817
Ježiš, já tam mám překlepů... moc vína, málo spánku... dobrou... *8)*
0 0
reagovat
jj, lepší, než aby seriálově otěhotněly.:D Je to cute.:)
526816
jj, lepší, než aby seriálově otěhotněly.*:D* Je to cute.*:)*
0 0
reagovat
Mě by stačila sleeping cravat... :D
Ale bříška jsou fajn, je vidět, že ví, že to onich všichni ví, takže nemají potřebu to nějak extrémně zakrývat... Alysoni prostě celou dobu sedí a má břicho a Cobie nechce zůstat pozadu, tak prostě ukáže, že už má bříško taky... je to hezký. 8)
526815
Mě by stačila sleeping cravat... *:D* Ale bříška jsou fajn, je vidět, že ví, že to onich všichni ví, takže nemají potřebu to nějak extrémně zakrývat... Alysoni prostě celou dobu sedí a má břicho a Cobie nechce zůstat pozadu, tak prostě ukáže, že už má bříško taky... je to hezký. *8)*
0 0
reagovat
Silence: imho se teda pod nátlakem nočních košil zapomnělo na maskování obou bříšek. :D Ale chci to Barneyho pyžamo.:D:+
526813
Silence: imho se teda pod nátlakem nočních košil zapomnělo na maskování obou bříšek. *:D* Ale chci to Barneyho pyžamo.*:D**:+*
0 0
reagovat
Velký žlutý bagr :D, ještě že to servírujou jenom jeden díl týdně, mít to všechno, šel bych zase spát ráno :D
526791
Velký žlutý bagr *:D*, ještě že to servírujou jenom jeden díl týdně, mít to všechno, šel bych zase spát ráno *:D*
0 0
reagovat
17 Himym výborný! :+
Vynikající kombinace vážné zápletky a zatraceně povedené druhé "vtipné" linie s pyžamama. Navíc flashbacky, Robin v TV v pozadí apod...
Btw.: Přitom všem maskování Alysonina bříška se tentokrát nějak zapomnělo na to rostoucí Cobienino... :D
526789
17 Himym výborný! *:+* Vynikající kombinace vážné zápletky a zatraceně povedené druhé "vtipné" linie s pyžamama. Navíc flashbacky, Robin v TV v pozadí apod... Btw.: Přitom všem maskování Alysonina bříška se tentokrát nějak zapomnělo na to rostoucí Cobienino... *:D*
0 0
reagovat

Fluke

:D
526783
*:D*
Fluke
0 0
reagovat
526782
http://comeback.nova.cz/clanek/bonusy/poznej-co-ti-na-silnicich-hrozi.html *:D*
0 0
reagovat

Loki

crap :-:(
526777
crap *:-**:(*
Loki
0 0
reagovat
Přidávám také svůj výkřik: HIMYM rules!!!! :+ :+ :+
526775
Přidávám také svůj výkřik: HIMYM rules!!!! *:+* *:+* *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se