Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55281 - 55300 Napsat příspěvek
Fluke: Indeed ;)
527032
Fluke: Indeed ;)
0 0
reagovat
17. Himym, to je best proposal ever:D
527028
17. Himym, to je best proposal ever*:D*
0 0
reagovat
Tak LOSTi jsou ULTIMATNI!!! Naprosto genialni dil, bez jedine chybicky...
HEROES trosku slabsi, prijde mi, ze se porad placaj na miste a NECO se deje az na konci dilu. Ale lepsi nez 3. Kapitola
527008
Tak LOSTi jsou ULTIMATNI!!! Naprosto genialni dil, bez jedine chybicky... HEROES trosku slabsi, prijde mi, ze se porad placaj na miste a NECO se deje az na konci dilu. Ale lepsi nez 3. Kapitola
0 0
reagovat
Mně ten Dolanského hlas k Fryovi docela sedí, ale jak říká scroochy, koukat na to nebudu, takže i kdyby ten dabing byl hrůza největší, tak se mě to nijak nedotkne.
526980
Mně ten Dolanského hlas k Fryovi docela sedí, ale jak říká scroochy, koukat na to nebudu, takže i kdyby ten dabing byl hrůza největší, tak se mě to nijak nedotkne.
0 0
reagovat

Fluke

Přesně, taky jsem myslel, že je to Bender :) Ale tak co, koukat na to stejně nebudu. A vůbec, na hlasech imho až tak nezáleží, důležitej je překlad.
526978
Přesně, taky jsem myslel, že je to Bender :) Ale tak co, koukat na to stejně nebudu. A vůbec, na hlasech imho až tak nezáleží, důležitej je překlad.
Fluke
0 0
reagovat
Jinými slovy, hlas Dolanského je úplně mimo charakter dabované postavy, ale to není nic v porovnání dabingu Farscapu na AXN sci-fi. Říci že se tam dabing nepovedl, by bylo hrubé podcenění tragédie, která se tam stala.
526965
Jinými slovy, hlas Dolanského je úplně mimo charakter dabované postavy, ale to není nic v porovnání dabingu Farscapu na AXN sci-fi. Říci že se tam dabing nepovedl, by bylo hrubé podcenění tragédie, která se tam stala.
0 0
reagovat
Fry má v originále typický vysoký loserovský hlas, Dolanského hlas je naopak hrubší a vůbec né loserovský :) tohle bude pro ty co viděly originál dooost rušivé.
526964
Fry má v originále typický vysoký loserovský hlas, Dolanského hlas je naopak hrubší a vůbec né loserovský *:)* tohle bude pro ty co viděly originál dooost rušivé.
0 0
reagovat
No moc toho neukázali, ale v první větě mi Dolanskej připadal na Bendera, ne Frye.
526960
No moc toho neukázali, ale v první větě mi Dolanskej připadal na Bendera, ne Frye.
0 0
reagovat
link Teď nevím, jestli se mám radovat nebo plakat.
526954
http://kultura.idnes.cz/podivejte-se-jak-zni-futurama-v-podani-jana-dolanskeho-ppg-/filmvideo.asp?c=A090319_192523_filmvideo_tt Teď nevím, jestli se mám radovat nebo plakat.
0 0
reagovat
Poslední díl Scrubs byl dost zoufalý, kromě atleta JDho to uplynulo, aniž bych se jednou pořádně zasmál, a i ta dramatická vrstva byla dost plytká. Najednou byl konec a já měl pocit, jako bych vlastně nic neviděl. :-
526953
Poslední díl Scrubs byl dost zoufalý, kromě atleta JDho to uplynulo, aniž bych se jednou pořádně zasmál, a i ta dramatická vrstva byla dost plytká. Najednou byl konec a já měl pocit, jako bych vlastně nic neviděl. *:-*
0 0
reagovat
Z Lostu jsem se zase posadil na zadek:o:+
526950
Z Lostu jsem se zase posadil na zadek*:o**:+*
0 0
reagovat
no jasne ze koukal o pul devate uz jsem rano dokoukal, takovy budicek ve ctvrtek je nejlepsi...
526942
no jasne ze koukal o pul devate uz jsem rano dokoukal, takovy budicek ve ctvrtek je nejlepsi...
0 0
reagovat
Koukal dneska někdo na LOST? Pro mě naprosto parádní prácička, která slouží jako vynikající předkrm, před příští podle traileru zásadní rozdělovací epizodou

Zas musím tvůrce pochválit, že dokázali využít i tu věčně kritizovanou práci na přistávací dráze ve trojce nebo začali příběh Radzinského jehož konec už známe.
526939
Koukal dneska někdo na LOST? Pro mě naprosto parádní prácička, která slouží jako vynikající předkrm, před příští podle traileru zásadní rozdělovací epizodou Zas musím tvůrce pochválit, že dokázali využít i tu věčně kritizovanou práci na přistávací dráze ve trojce nebo začali příběh Radzinského jehož konec už známe.
0 0
reagovat
Tak poslední HIMYM výborný. Nevím, co bylo lepší: jestli pyžamo párty, Robin v televizi nebo čekání ve frontě na Star Wars:D:+
526906
Tak poslední HIMYM výborný. Nevím, co bylo lepší: jestli pyžamo párty, Robin v televizi nebo čekání ve frontě na Star Wars*:D**:+*
0 0
reagovat
JD ve sportscenter :D ah, konečně si můžu užít těhle bezvýznamných výkřiků do tmy :D
526903
JD ve sportscenter *:D* ah, konečně si můžu užít těhle bezvýznamných výkřiků do tmy *:D*
0 0
reagovat

Jin

čtrnáctý díl dvacáté série
526868
čtrnáctý díl dvacáté série
Jin
0 0
reagovat
Dnes jsem četl, že by se v nějákem novém díle Simpsonu měli objevit Glen Hansard a Markéta Irglová. Nevěděl by někdo v jakém díle jaké série to bude?
526867
Dnes jsem četl, že by se v nějákem novém díle Simpsonu měli objevit Glen Hansard a Markéta Irglová. Nevěděl by někdo v jakém díle jaké série to bude?
0 0
reagovat
Takhle jsem se dlouho nezasmál. Pustil jsem si kousek prvního dílu seriálu Helena a její chlapci a vrátil jsem se zpět do dětství. Kéř by to některá televize někdy opakovala, sledovanost by jistě byla vysoká.:D;) Upřímně, sledovali jsme to všichni. Tady je ta ukázka: link Bavte se.:D
526860
Takhle jsem se dlouho nezasmál. Pustil jsem si kousek prvního dílu seriálu Helena a její chlapci a vrátil jsem se zpět do dětství. Kéř by to některá televize někdy opakovala, sledovanost by jistě byla vysoká.*:D**;)* Upřímně, sledovali jsme to všichni. Tady je ta ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=Akk9-uq-iFI&feature=related Bavte se.*:D*
0 0
reagovat

Fluke

Skoda, bral bych i ten jeho pruhovanej suite, s tou modrou kosili ;)
526855
Skoda, bral bych i ten jeho pruhovanej suite, s tou modrou kosili ;)
Fluke
0 0
reagovat

Verbst

Už sem taky po něm házel oko:), ale originál nevím, zřejmě bude na míru, jedině koupit podobnej.
526849
Už sem taky po něm házel oko:), ale originál nevím, zřejmě bude na míru, jedině koupit podobnej.
Verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se