Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55261 - 55280 Napsat příspěvek
jako ja sem taky velkej fanda BSG, navic je to jeden z prvnich serialu co sem zacal "internetove" - stale sledovat, takze trochu srdcovka. bez ohledu na to, ze me minula sezona desne srala, mi tahle prisla vetsinou k__a dobra, ale to je asi tak vsechno. mozna se casem objevi v profilu recka posledni sezony, dats ol. cobyste chteli :)

btw posledni dvojdil sem jeste nevidel, volaj mi kamosi ze vsech stran ze u toho budu bulet :D ...
527165
jako ja sem taky velkej fanda BSG, navic je to jeden z prvnich serialu co sem zacal "internetove" - stale sledovat, takze trochu srdcovka. bez ohledu na to, ze me minula sezona desne srala, mi tahle prisla vetsinou k__a dobra, ale to je asi tak vsechno. mozna se casem objevi v profilu recka posledni sezony, dats ol. cobyste chteli :) btw posledni dvojdil sem jeste nevidel, volaj mi kamosi ze vsech stran ze u toho budu bulet *:D* ...
0 0
reagovat

st39.6

Tak uvidíme za cca 2 roky:))
527164
Tak uvidíme za cca 2 roky*:))*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

To víš, klukům sebrali hračku, teď neví, na koho se zlobit :D
527162
To víš, klukům sebrali hračku, teď neví, na koho se zlobit *:D*
st39.6
0 0
reagovat
muzes se spolehnout ze nebyla
527156
muzes se spolehnout ze nebyla
0 0
reagovat
Kdyby to byl konec Lostu, tak už by tu byla novinka ještě před odvysíláním.
527152
Kdyby to byl konec Lostu, tak už by tu byla novinka ještě před odvysíláním.
0 0
reagovat
eh.
prepsal sem rok ukonceni serie, spokojenej? chovas se hur nez malej lojza co mu nekdo slapnul na babovicku. "opomenuti konce serie" :D :D ... to me podrz
527151
eh. prepsal sem rok ukonceni serie, spokojenej? chovas se hur nez malej lojza co mu nekdo slapnul na babovicku. "opomenuti konce serie" :D :D ... to me podrz
0 0
reagovat
Ehm... dlouhodobé seriály sice nekončí každý den, ale nějaká extra událost která by vyžadovala víc než jen klasické zhodnocení poslední serie se snad pár větami navíc k seriálu to taky není ;)
527150
Ehm... dlouhodobé seriály sice nekončí každý den, ale nějaká extra událost která by vyžadovala víc než jen klasické zhodnocení poslední serie se snad pár větami navíc k seriálu to taky není *;)*
0 0
reagovat

re: Luc44

v tom případě se nabízí otázka, pro koho je MoviZone určena: pro místní fan komunitu, nebo pro přátele filmu, kterým je upřímně jedno spousta jiných věcí, zde dokola omílajících?
527148
v tom případě se nabízí otázka, pro koho je MoviZone určena: pro místní fan komunitu, nebo pro přátele filmu, kterým je upřímně jedno spousta jiných věcí, zde dokola omílajících?
re: Luc44
0 0
reagovat

Cain.cz

:D fanboys forever... ale ostatním je to srdečně jedno ;)

ad Dollhouse: díl velmi dobrej, skutenčně nejlepší z těch odvysílaných. Musím říct, že mě poměrně dostala bitka mezi Echo a Ballardem, přišla mi na seriálovou produkci perfektní a když tu bitku srovnám s Chuckem (kde se taky bijí křehké ženy) tak ten je proti slaboučkej...
527139
*:D* fanboys forever... ale ostatním je to srdečně jedno *;)* ad Dollhouse: díl velmi dobrej, skutenčně nejlepší z těch odvysílaných. Musím říct, že mě poměrně dostala bitka mezi Echo a Ballardem, přišla mi na seriálovou produkci perfektní a když tu bitku srovnám s Chuckem (kde se taky bijí křehké ženy) tak ten je proti slaboučkej...
Cain.cz
0 0
reagovat
Jsem upřímně zklamán redakcí moviezone a jejich opomenutí konce BSG, když už nic jiného, mohl by se alespoň v záložce BSG přepsat rok ukončení série.
527137
Jsem upřímně zklamán redakcí moviezone a jejich opomenutí konce BSG, když už nic jiného, mohl by se alespoň v záložce BSG přepsat rok ukončení série.
0 0
reagovat
Wow, tak Dollhouse byl luxusní, takhle nějak jsem si ten seriál představoval. :+
527092
Wow, tak Dollhouse byl luxusní, takhle nějak jsem si ten seriál představoval. *:+*
0 0
reagovat
Ono to uz tak mohlo byt odzaciatku, keby sa FOX do vsetkeho nesral...
527086
Ono to uz tak mohlo byt odzaciatku, keby sa FOX do vsetkeho nesral...
0 0
reagovat
Jo tak dnešní dollhouse byl fakt povedenej:+
527084
Jo tak dnešní dollhouse byl fakt povedenej*:+*
0 0
reagovat
Vynikajuci Dollhouse :+
527077
Vynikajuci Dollhouse *:+*
0 0
reagovat
jinak teda ten South Park s Watchmeny vážně nic společného nemá :o))
527073
jinak teda ten South Park s Watchmeny vážně nic společného nemá :o))
0 0
reagovat
Mě dostala ta ženská sedící za Sun, když mluví s Christianem.
527071
Mě dostala ta ženská sedící za Sun, když mluví s Christianem.
0 0
reagovat
Umělý mimino? Co teprv umělý letadlo?:D
527064
Umělý mimino? Co teprv umělý letadlo?*:D*
0 0
reagovat
lol, tak to umělé mimino v nových Lost byla teda řádná pecka mezi světla....
527062
lol, tak to umělé mimino v nových Lost byla teda řádná pecka mezi světla....
0 0
reagovat

Luc44

Doufám a myslím, že to snad autoři vysvětlí. Právě to samé mi taky vadí, ale snad to bude vyřešené do detailů:)

Akorát si myslím, že v posledním díle poslední série Faraday nebo někdo změní minulost, tak, že se současnost nestane:D Je to hloupost, to jo (už jen ten paradox - změní se minulost, tím budoucnost, kdo pak ale tu změnu v budoucnu má vykonat), ale prostě vidím už tu konečnou koláž všech postav ze série, Jack se míjí s tou jeho kočkou, Sawyer s někým, Michael je ze svým synem a podobně, doplněnou o takovou dojemnou lostovskou hudbu:D
527053
Doufám a myslím, že to snad autoři vysvětlí. Právě to samé mi taky vadí, ale snad to bude vyřešené do detailů:) Akorát si myslím, že v posledním díle poslední série Faraday nebo někdo změní minulost, tak, že se současnost nestane:D Je to hloupost, to jo (už jen ten paradox - změní se minulost, tím budoucnost, kdo pak ale tu změnu v budoucnu má vykonat), ale prostě vidím už tu konečnou koláž všech postav ze série, Jack se míjí s tou jeho kočkou, Sawyer s někým, Michael je ze svým synem a podobně, doplněnou o takovou dojemnou lostovskou hudbu:D
Luc44
0 0
reagovat
Lost - jestli něco, tak to bylo megazábavné :+, trošku mi vadí SPOILER to že Sun je v přítomnosti, protože to je jako zas podle klíče "hmm pošleme je do minulosti, ale aby to bylo zajímavější, šoupnem jednu postavu do současnosti. Nebude to divné? Ne, divák zbaští všechno..." KONEC SPOILERU
bavil jsem se královsky :+
527040
Lost - jestli něco, tak to bylo megazábavné *:+*, trošku mi vadí SPOILER to že Sun je v přítomnosti, protože to je jako zas podle klíče "hmm pošleme je do minulosti, ale aby to bylo zajímavější, šoupnem jednu postavu do současnosti. Nebude to divné? Ne, divák zbaští všechno..." KONEC SPOILERU bavil jsem se královsky *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se