Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55261 - 55280 Napsat příspěvek
No me prave nesedi jak Torry (nebo jak se to pise) rika: But the human on Kobol made us! Asi to bylo obrazne mysleno, nebo nevim.
523342
No me prave nesedi jak Torry (nebo jak se to pise) rika: But the human on Kobol made us! Asi to bylo obrazne mysleno, nebo nevim.
0 0
reagovat
speta.jr: Přesně tak. Právě, že mám konečně jasno ve spoustě věcí co se staly v 04x11
523341
speta.jr: Přesně tak. Právě, že mám konečně jasno ve spoustě věcí co se staly v 04x11
0 0
reagovat

Fluke

No ja v tom mam zas pekny bordel :D

Takze Final Five jsou vlastne potomci lidi z 13. kmene, pak se spojili s Cylony a dali jim lidska tela?
523340
No ja v tom mam zas pekny bordel *:D* Takze Final Five jsou vlastne potomci lidi z 13. kmene, pak se spojili s Cylony a dali jim lidska tela?
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Přesně. Taky mi jí děsně připomínala. Ale trvalo mi asi půl dílů, než jsem konečně vykoumal, koho mi to sakra připomíná :)
523337
Přesně. Taky mi jí děsně připomínala. Ale trvalo mi asi půl dílů, než jsem konečně vykoumal, koho mi to sakra připomíná *:)*
Fluke
0 0
reagovat
Tak to je ta Galactica, kterou tak miluju:+ Záhadná, děsivá a překvapující.
btw. Ellen vypadá naprosto sexy:D nevím jestli je to tím, že má scifi tak nekvalitní 720p verze, ale i tak;)
A hlavně se děsně, ale děsně celou dobu podobala na Juliet z Lostu ve starším vydáním, i podobně mluvila:)
523329
Tak to je ta Galactica, kterou tak miluju*:+* Záhadná, děsivá a překvapující. btw. Ellen vypadá naprosto sexy*:D* nevím jestli je to tím, že má scifi tak nekvalitní 720p verze, ale i tak*;)* A hlavně se děsně, ale děsně celou dobu podobala na Juliet z Lostu ve starším vydáním, i podobně mluvila:)
0 0
reagovat
Tak Dollhouse naplnil moje očekávání a pilot byl výbornej, jen mě trochu vyděsila ta nízká sledovanost no doufám že zato může jason a příští pátek to vyletí vzhůru, aby to nepotkalo stejnej osud jako firefly. To by si Joss nezasloužil.
Himym a Barney opet rulez, ikdyž mi taky přišli předchozí epky lepší.
523320
Tak Dollhouse naplnil moje očekávání a pilot byl výbornej, jen mě trochu vyděsila ta nízká sledovanost no doufám že zato může jason a příští pátek to vyletí vzhůru, aby to nepotkalo stejnej osud jako firefly. To by si Joss nezasloužil. Himym a Barney opet rulez, ikdyž mi taky přišli předchozí epky lepší.
0 0
reagovat
A úplně jsem zapomněl napsat, že Terminator: TSCC je pořád stejná sr*čka. :D
523318
A úplně jsem zapomněl napsat, že Terminator: TSCC je pořád stejná sr*čka. *:D*
0 0
reagovat
Jo v BSG opravdu hodně prozradili a to bude ještě mazec. :D
523319
Jo v BSG opravdu hodně prozradili a to bude ještě mazec. *:D*
0 0
reagovat
Dollhouse byl docela fajn, ale doufám, že ty zvěsti o tom, že se to teprve rozjede, jsou pravdivé.

HIMYM pobavil, ale předešlých několik dílů se mi líbilo víc. Možná jsem na to naladěný jenom v úterý a jiný dny to tak dobře netrávím.

A to nejlepší nakonec. V novým díle BSG odhalili víc věcí než se mi zdálo v těch nejdivočejších snech. Naprostá paráda. :+
523317
Dollhouse byl docela fajn, ale doufám, že ty zvěsti o tom, že se to teprve rozjede, jsou pravdivé. HIMYM pobavil, ale předešlých několik dílů se mi líbilo víc. Možná jsem na to naladěný jenom v úterý a jiný dny to tak dobře netrávím. A to nejlepší nakonec. V novým díle BSG odhalili víc věcí než se mi zdálo v těch nejdivočejších snech. Naprostá paráda. *:+*
0 0
reagovat
Battlestar s04e15

Příjemý oddych a poodkrytí mytologie. Sice to nebylo tak kulervoucí, ale i tak příjemné. Skončil díl a já byl překvapený, že skončil nějak brzo.
Dofám jen, že až za pár týdnů bude poslední díl, tak mi čelist spadne a bude to protě epický závěr na entou:)
523316
Battlestar s04e15 Příjemý oddych a poodkrytí mytologie. Sice to nebylo tak kulervoucí, ale i tak příjemné. Skončil díl a já byl překvapený, že skončil nějak brzo. Dofám jen, že až za pár týdnů bude poslední díl, tak mi čelist spadne a bude to protě epický závěr na entou:)
0 0
reagovat

sohaj

SPOILER

Ta zrzka je Charlotte:) a taky mě to mrzelo:-
523309
SPOILER Ta zrzka je Charlotte:) a taky mě to mrzelo*:-*
sohaj
0 0
reagovat
HIMYM bylo hodně dobrý:D , Barney rullez:+
523298
HIMYM bylo hodně dobrý*:D* , Barney rullez*:+*
0 0
reagovat
Nové HIMYM 04x15 brutálně zabíjí :D:+
523285
Nové HIMYM 04x15 brutálně zabíjí *:D**:+*
0 0
reagovat
scrubs koukam taky a jedine co me vadi tak je v usa posledni vysilana serie.:-( kdyz jsem scrubs zacal koukat loni tak jsem to taky behem tydne cele zkouknul :-)
523284
scrubs koukam taky a jedine co me vadi tak je v usa posledni vysilana serie.:-( kdyz jsem scrubs zacal koukat loni tak jsem to taky behem tydne cele zkouknul :-)
0 0
reagovat
Scrubs a konec 5 série.WTF....nádhera:+ Jinak souhlasím s Lucem, neni to lepší než HIMYM, ale je to absolutně něco jinýho. JDho a ostatní jsem si totálně zamiloval;) a den bez scrubs je pro mě hrozná představa:D
523283
Scrubs a konec 5 série.WTF....nádhera*:+* Jinak souhlasím s Lucem, neni to lepší než HIMYM, ale je to absolutně něco jinýho. JDho a ostatní jsem si totálně zamiloval*;)* a den bez scrubs je pro mě hrozná představa*:D*
0 0
reagovat

Dollhouse

Start byl imho vynikající a zase se mi potvrdilo, že je Whedon jeden z mála tvůrců, kteří dokážou vždycky přijít s něčím novým. Přecházení mezi žánrama, který tu určitě bude, už si sice zkusil ve Firefly, ale tady dodává jednu úplně novou věc - práci s hlavní postavou.

Vemte si, že ji ten seriál vlastně nemá, nebo ještě líp - hlavní postava nemá osobnost, což by si jen tak někdo nelajsnul. V podstatě jí nemůžeš nijak fandit a těšit se na ní, protože bude Eliza v každým díle někdo jinej a její výchozí pozice je zeleninka :) Zatím mi tam chybí akorát humor, ale ten určitě přijde (i když ho tu imho moc nebude). No, na další rozepisování (jak se můžou do příběhu prolínat osudy lidí, ze kterejch se tvořej imprinty atd.) tu není místo a musím si ho šetřit "jinam", ale všem radím, ať to prubnou ;)
523286
Start byl imho vynikající a zase se mi potvrdilo, že je Whedon jeden z mála tvůrců, kteří dokážou vždycky přijít s něčím novým. Přecházení mezi žánrama, který tu určitě bude, už si sice zkusil ve Firefly, ale tady dodává jednu úplně novou věc - práci s hlavní postavou. Vemte si, že ji ten seriál vlastně nemá, nebo ještě líp - hlavní postava nemá osobnost, což by si jen tak někdo nelajsnul. V podstatě jí nemůžeš nijak fandit a těšit se na ní, protože bude Eliza v každým díle někdo jinej a její výchozí pozice je zeleninka :) Zatím mi tam chybí akorát humor, ale ten určitě přijde (i když ho tu imho moc nebude). No, na další rozepisování (jak se můžou do příběhu prolínat osudy lidí, ze kterejch se tvořej imprinty atd.) tu není místo a musím si ho šetřit "jinam", ale všem radím, ať to prubnou ;)
Dollhouse
0 0
reagovat
Scrubs update: polovina 4. sérky, JD i zbytek rulujou, není to lepší než HIMYM, je to totiž úplně něco jinýho, naprosto geniálně potrhlé :+ :+ :+
523265
Scrubs update: polovina 4. sérky, JD i zbytek rulujou, není to lepší než HIMYM, je to totiž úplně něco jinýho, naprosto geniálně potrhlé *:+* *:+* *:+*
0 0
reagovat
Tak a přicházím s dalším seriálovým souhrnem:) Polsední díl Lostu se opět povedl, ikdyž byly tam dva momenty, které si mohi tvůrci odpustit. SPOILER: docela mě mrzí umrtí "zrzky"?) a pak taky linie s Desmonedem. Rád bych, aby ho už zpátky nezatahovali na ostrov. Už tak si s Penny vytrpěli dost a znovu je rozdělit se mi moc nezamlouvá.

Scrubs. Dostal jsem se už k půlce třetí série a ač mi přijde, že většina epizod je na je postavena na steném principu (úvod: nastolení nějakého problému, střed: krize v doprovodu filosofických úvah a pak závr, dy se všechno opět vyjasní), tak se mi to velmi zamlouvá:+

Jo a přijde mi, že jména některých autorů, co se podílejí na titulkách, jsou mi velmi povědomá;)

A závěr bude patřit Sanctuary. Dokoukal jsem se na první sérii. Jená se o takový průměrný seriál. Neurazí, ale ani moc nenadchne. Jedna epizoda je mizerná, další naopak povedená. Přiznám se, že nebýt sexy dcery Amandy Taping, tak to snad vzdám:D Závěrečný díl však byl skvělý.
523258
Tak a přicházím s dalším seriálovým souhrnem:) Polsední díl Lostu se opět povedl, ikdyž byly tam dva momenty, které si mohi tvůrci odpustit. SPOILER: docela mě mrzí umrtí "zrzky"*?)* a pak taky linie s Desmonedem. Rád bych, aby ho už zpátky nezatahovali na ostrov. Už tak si s Penny vytrpěli dost a znovu je rozdělit se mi moc nezamlouvá. Scrubs. Dostal jsem se už k půlce třetí série a ač mi přijde, že většina epizod je na je postavena na steném principu (úvod: nastolení nějakého problému, střed: krize v doprovodu filosofických úvah a pak závr, dy se všechno opět vyjasní), tak se mi to velmi zamlouvá*:+* Jo a přijde mi, že jména některých autorů, co se podílejí na titulkách, jsou mi velmi povědomá*;)* A závěr bude patřit Sanctuary. Dokoukal jsem se na první sérii. Jená se o takový průměrný seriál. Neurazí, ale ani moc nenadchne. Jedna epizoda je mizerná, další naopak povedená. Přiznám se, že nebýt sexy dcery Amandy Taping, tak to snad vzdám:D Závěrečný díl však byl skvělý.
0 0
reagovat
Ha, Dollhouse už je venku, sakra jak já bych si přál, aby to vyšlo :+
523250
Ha, Dollhouse už je venku, sakra jak já bych si přál, aby to vyšlo *:+*
0 0
reagovat

Dollhouse

Vypadá to zajímavě. Řekl bych, že to je něco jako Alias (kterého jsem ale neviděl ani jeden díl, hádám jenom podle toho, co jsem o tom četl :))) s dickovským nádechem. Podle Whedona se to má pořádně rozjet až někdy v polovině, kdy už budeme znát postavy, ale už závěr té první epizody lehce naznačuje, že se s tím nebudou moc párat. Vypadá to dost slušně (ale celé to byl dost civilní thriller, na to asi moc peněz potřeba není) a má to super soundtrack. Herecké výkony zatím těžko říct, uvidíme, jak Eliza Dushku bude zvládat přechody mezi jednotlivými osobnostmi. Každopádně se těším na další díl. :)
523246
Vypadá to zajímavě. Řekl bych, že to je něco jako Alias (kterého jsem ale neviděl ani jeden díl, hádám jenom podle toho, co jsem o tom četl *:))*) s dickovským nádechem. Podle Whedona se to má pořádně rozjet až někdy v polovině, kdy už budeme znát postavy, ale už závěr té první epizody lehce naznačuje, že se s tím nebudou moc párat. Vypadá to dost slušně (ale celé to byl dost civilní thriller, na to asi moc peněz potřeba není) a má to super soundtrack. Herecké výkony zatím těžko říct, uvidíme, jak Eliza Dushku bude zvládat přechody mezi jednotlivými osobnostmi. Každopádně se těším na další díl. :)
Dollhouse
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se