Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55181 - 55200 Napsat příspěvek

Dollhouse

No pustil bych si šestku a pokud ani ta nezabere tak jste ztracený:))
527715
No pustil bych si šestku a pokud ani ta nezabere tak jste ztracený*:))*
Dollhouse
0 0
reagovat

Dollhouse

ja videl jen prvni dil a nejak me to nechytlo, ale tady jsou dil od dilu cim dal tim vic kladne reakce. asi tomu dam druhou sanci.:)
527714
ja videl jen prvni dil a nejak me to nechytlo, ale tady jsou dil od dilu cim dal tim vic kladne reakce. asi tomu dam druhou sanci.*:)*
Dollhouse
0 0
reagovat
asi tak. ja videl dokonce jen dva
527713
asi tak. ja videl dokonce jen dva
0 0
reagovat
A můžu vynechat ty uspávačky předtím jo? Jsem skončil u třetího dílu. Tak teď jsem navznazen reakcema.
527712
A můžu vynechat ty uspávačky předtím jo? Jsem skončil u třetího dílu. Tak teď jsem navznazen reakcema.
0 0
reagovat
Tak poslední Dollhouse mě hoodně pobavil, tolik WTF za padesát minut :) Je opravdu vidět, že Whedon už měl volnější ruku a doufám, že mu seriál neutnou...
527641
Tak poslední Dollhouse mě hoodně pobavil, tolik WTF za padesát minut :) Je opravdu vidět, že Whedon už měl volnější ruku a doufám, že mu seriál neutnou...
0 0
reagovat
Semir Gerkhan fan reporting in! :D naprosto souhlasim s tim, co napsal Gonzi, mezi akčníma seriálama jasný vrchol, a nejen v Evropě. Navíc s přibývajícíma sériema je to pořád větší a větší zábava...:+
527653
Semir Gerkhan fan reporting in! *:D* naprosto souhlasim s tim, co napsal Gonzi, mezi akčníma seriálama jasný vrchol, a nejen v Evropě. Navíc s přibývajícíma sériema je to pořád větší a větší zábava...*:+*
0 0
reagovat
Děkuju Spazzi ;)
527650
Děkuju Spazzi *;)*
0 0
reagovat

dismal

Hele, stačí, když to napíšeš jenom do jedný diskuze.
PS: velmY???
527648
Hele, stačí, když to napíšeš jenom do jedný diskuze. PS: velmY???
dismal
0 0
reagovat

Předělávka

Děkuji všem za váš nazor k mé knize. Hodně sem se díky vám na tom příběhu zamyslel a předělal ho podle mě už do velmy kvalitního děje. link
527644
Děkuji všem za váš nazor k mé knize. Hodně sem se díky vám na tom příběhu zamyslel a předělal ho podle mě už do velmy kvalitního děje. http://blogy.moviezone.cz/dismal/dismal-migmet-zacatek-vymreni/2009/03/25/varovani/
Předělávka
0 0
reagovat

Kobra 11

Mno tak já nevím, možná to není scénaristický vrchol ( :D ) ale akce je to solidní a když jsou zrovna lepší díly tak je opravdu na co koukat... a osobně neznám lepší evropský seriál, pokud člověk vyhledává akci... a myslím že tolik honiček a rozflákaných aut se nevede ani v ničem americkém, takže Kobra rulez... :+

ps: možná mi ty pravé seriály jen unikly, ale osobně si myslím že kobra vyplňuje docela velké místo na trhu... z aut mě napadá akorát knight rider... starý detektivka a nový pípovina, a viper, který jsem měl hodně rád, ale že by tam bylo nějak moc akce... talže tak
527638
Mno tak já nevím, možná to není scénaristický vrchol ( *:D* ) ale akce je to solidní a když jsou zrovna lepší díly tak je opravdu na co koukat... a osobně neznám lepší evropský seriál, pokud člověk vyhledává akci... a myslím že tolik honiček a rozflákaných aut se nevede ani v ničem americkém, takže Kobra rulez... *:+* ps: možná mi ty pravé seriály jen unikly, ale osobně si myslím že kobra vyplňuje docela velké místo na trhu... z aut mě napadá akorát knight rider... starý detektivka a nový pípovina, a viper, který jsem měl hodně rád, ale že by tam bylo nějak moc akce... talže tak
Kobra 11
0 0
reagovat
O to tu právě jde, víš? říct o něčem, že je to nejlepší německý seriál má zkrátka nulovou výpovědní hodnotu... :o)
527632
O to tu právě jde, víš? říct o něčem, že je to nejlepší německý seriál má zkrátka nulovou výpovědní hodnotu... :o)
0 0
reagovat

Jardus

No když si představím všechny ty německé seriály typu jak je Doktor z hor, a hlavně všechny ty rádoby kriminálky, tak ano je nejlepší.
527631
No když si představím všechny ty německé seriály typu jak je Doktor z hor, a hlavně všechny ty rádoby kriminálky, tak ano je nejlepší.
Jardus
0 0
reagovat

Drak

Nejlepší německý seriál? Tak to je mega ocenění :D:+
527630
Nejlepší německý seriál? Tak to je mega ocenění *:D**:+*
Drak
0 0
reagovat
Tak dnešní Dollhouse opět výbornej. Jen škoda že oproti minulýmu dílu ztratil diváky a už je na úrovni sarah.
527629
Tak dnešní Dollhouse opět výbornej. Jen škoda že oproti minulýmu dílu ztratil diváky a už je na úrovni sarah.
0 0
reagovat
Kobra 11 je sranda:) blbost, ale sranda:)
527616
Kobra 11 je sranda:) blbost, ale sranda:)
0 0
reagovat

Disketa

Sorry Disk, ale i když ho už v poslední době nesleduji, tak pro mě je to nejlepší německý seriál.
527610
Sorry Disk, ale i když ho už v poslední době nesleduji, tak pro mě je to nejlepší německý seriál.
Disketa
0 0
reagovat
Sorry za tenhle výlev, ale já už opravdu nemůžu, fakt jsem z toho zoufalý.
527609
Sorry za tenhle výlev, ale já už opravdu nemůžu, fakt jsem z toho zoufalý.
0 0
reagovat
Jak já nesnáším Kobru 11!!! Brácha je tom šíleně závislý, teď to pustil na Nova Cinema, přes den kouká na DVD, v pondělí zase na Nově. Já už z toho nemůžu. Fakt nechápu oblíbenost tohohle podprůměrného "seriálu"! :( Ten seriál je totální peklo.
527608
Jak já nesnáším Kobru 11!!! Brácha je tom šíleně závislý, teď to pustil na Nova Cinema, přes den kouká na DVD, v pondělí zase na Nově. Já už z toho nemůžu. Fakt nechápu oblíbenost tohohle podprůměrného "seriálu"! *:(* Ten seriál je totální peklo.
0 0
reagovat

ddd

527599
http://blogy.moviezone.cz/dismal/dismal-migmet-zacatek-vymreni/2009/03/25/varovani/
ddd
0 0
reagovat
Taka technicka, hovori tomu tiez niekto jak v tej uputavke Futuráma??
527568
Taka technicka, hovori tomu tiez niekto jak v tej uputavke Futuráma??
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se