Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5501 - 5520 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Celou dobu jsem u toho kroutil hlavou a přemýšlel, kam ty prachy nacpali. I Česká televize studio Brno by to dokázala natočit zajímavěji. 

A Priyanka Chopra by už neměla hrát. Nikdy a nikde. No a ten Richard Madden vlastně taky ne. 
868584
Celou dobu jsem u toho kroutil hlavou a přemýšlel, kam ty prachy nacpali. I Česká televize studio Brno by to dokázala natočit zajímavěji.  A Priyanka Chopra by už neměla hrát. Nikdy a nikde. No a ten Richard Madden vlastně taky ne. 
868583
7 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat

Citadel e5

Už to není ani vtipně špatný, ale jenom špatný a nudný a nic tam není. Ale absolutně vůbec nic. Peníze nejsou nikde vidět. První 3 epizody byly guilty pleasure na nějakých 5-6/10. Další dvě to nejhorší vysokorozpoctove streamingove peklo. Ano, v jednotlivých obrázcích to vypadá docela profi, až mám pocit že tam vykoukne George Clooney a začne mi nabízet Nespresso.

Rusoovcům se nikdy nepřestanu smát.
868583
Už to není ani vtipně špatný, ale jenom špatný a nudný a nic tam není. Ale absolutně vůbec nic. Peníze nejsou nikde vidět. První 3 epizody byly guilty pleasure na nějakých 5-6/10. Další dvě to nejhorší vysokorozpoctove streamingove peklo. Ano, v jednotlivých obrázcích to vypadá docela profi, až mám pocit že tam vykoukne George Clooney a začne mi nabízet Nespresso. Rusoovcům se nikdy nepřestanu smát.
Citadel e5
5 -2
reagují: Mr. Hlad
reagovat

Vědma

Premiéra na Voyo nakonec už letos. A dokonce jí mám už za dveřma, 16.6.
868581
Premiéra na Voyo nakonec už letos. A dokonce jí mám už za dveřma, 16.6.
Vědma
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Ne tak úplně... link
868570
Ne tak úplně... https://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Dungeons_%26_Dragons_(Community)#Removal_from_streaming_services
868566
2 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Memphis
No... Oni to nestáhli na Netflixu, ale protože to Harmon chtěl stáhnout, ne?

Něco jako když ze Scrubs zmizela ta epizoda, kde měl JD blackface a ještě to tam fungovalo jako satirickej komentář... To taky rozhodl tvůrce (Bill Lawrence) 
868566
No... Oni to nestáhli na Netflixu, ale protože to Harmon chtěl stáhnout, ne? Něco jako když ze Scrubs zmizela ta epizoda, kde měl JD blackface a ještě to tam fungovalo jako satirickej komentář... To taky rozhodl tvůrce (Bill Lawrence) 
868546
1 0
reagují: Memphis
reagovat

Dave (FX)

Koukate nekdo? Nikdo se o tom tady moc nezminuje, ale je to jeden z mych nejoblibenejsich serialu co tedka bezi. Zda se mi, ze kazda rada je lepsi nez ta predchozi :)
868558
Koukate nekdo? Nikdo se o tom tady moc nezminuje, ale je to jeden z mych nejoblibenejsich serialu co tedka bezi. Zda se mi, ze kazda rada je lepsi nez ta predchozi *:)*
Dave (FX)
3 0
reagují: Masarka14
reagovat

Andor

Uf, po vsetkom tom, co nam serviroval posledny Mando a pred nim Boba a Obi-Wan, a koniec koncov aj MCU, a kopa dalsich sklamani, uz som si myslel, ze budem lamat palicu nad zanrovkami. Ale chvalabohu za Andor. Vynikajuco zahrate, natocene - skvele kulisy a lokacie. Vyborny pribeh kde sa stale nieco deje a nenudi to.

Pribeh je velmi fajn, ale co je na nom este lepsie je, ako je vyborne napisany. Dialogy nesustia papierom, nie su detske, infantilne a davaju zmysel a obcas maju aj hlbku. Tie preslovy ci vo vazeni alebo potom o obete... Jesus, konecne ma dokazalo nieco posadit na sedacku, v dobrom slovazmysle. Postavy, ktore konaju svojim vlastnym rozumom!!! a nie je to vsetko len random pohanane vymysly a nie je tu kazdu hodinu serialu nejaka prijebana deux ex machina, pri ktorej sa vam oci obracaju o 360 stupnov. Zaporaci, ktori maju gule a pouzivaju mozog.
Po tomto 12 dielnom zazitku budem asi velmi rozmaznany po cely rok...9+/10
868555
Uf, po vsetkom tom, co nam serviroval posledny Mando a pred nim Boba a Obi-Wan, a koniec koncov aj MCU, a kopa dalsich sklamani, uz som si myslel, ze budem lamat palicu nad zanrovkami. Ale chvalabohu za Andor. Vynikajuco zahrate, natocene - skvele kulisy a lokacie. Vyborny pribeh kde sa stale nieco deje a nenudi to. Pribeh je velmi fajn, ale co je na nom este lepsie je, ako je vyborne napisany. Dialogy nesustia papierom, nie su detske, infantilne a davaju zmysel a obcas maju aj hlbku. Tie preslovy ci vo vazeni alebo potom o obete... Jesus, konecne ma dokazalo nieco posadit na sedacku, v dobrom slovazmysle. Postavy, ktore konaju svojim vlastnym rozumom!!! a nie je to vsetko len random pohanane vymysly a nie je tu kazdu hodinu serialu nejaka prijebana deux ex machina, pri ktorej sa vam oci obracaju o 360 stupnov. Zaporaci, ktori maju gule a pouzivaju mozog. Po tomto 12 dielnom zazitku budem asi velmi rozmaznany po cely rok...9+/10
Andor
15 -1
reagovat
reaguje na: Papricek
Mají tam jen dvě poslední. Nevím, jestli ji na YouTube vůbec dali.

A je to od Netflixu strašná kktina. Je to možná nejlepší epizoda Community vůbec. Kdyby ten vtip jen ustřihli, zlobil bych se míň. :(
868546
Mají tam jen dvě poslední. Nevím, jestli ji na YouTube vůbec dali. A je to od Netflixu strašná kktina. Je to možná nejlepší epizoda Community vůbec. Kdyby ten vtip jen ustřihli, zlobil bych se míň. *:(*
868517
1 0
reagují: verbst
reagovat
Advanced Dungeons And Dragons epizoda na YT není? Teď to sjíždím znovu a vyprcaný Netflix ji stáhnul :-
868517
Advanced Dungeons And Dragons epizoda na YT není? Teď to sjíždím znovu a vyprcaný Netflix ji stáhnul *:-*
868501
2 0
reagují: Memphis
reagovat
Ten seriál je celej hrozná šleha. Ken Jeong v každé scéně geniální :D
868509
Ten seriál je celej hrozná šleha. Ken Jeong v každé scéně geniální *:D*
868501
2 0
reagovat

Community | S3E17 | Basic Lupine Urology | Full Episode

Jedna z nejlepších televizních epizod všech dob zdarma na YouTube. :+

link
868501
Jedna z nejlepších televizních epizod všech dob zdarma na YouTube. *:+* https://www.youtube.com/watch?v=3LIKK_6bt0I
Community | S3E17 | Basic Lupine Urology | Full Episode
3 0
reagují: Papricek, holub109
reagovat
reaguje na: xxendxx
To rozhodně, z Disenchantment jsem vydržel jen pár prvních dílů. 
868412
To rozhodně, z Disenchantment jsem vydržel jen pár prvních dílů. 
868393
1 -2
reagovat

The Family Stallone

Nekoukal na to už někdo z místních? :)
868408
Nekoukal na to už někdo z místních? :)
The Family Stallone
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
Sakra...Na úrovni původních dílů, pochopitelně.
868397
Sakra...Na úrovni původních dílů, pochopitelně.
868386
1 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Snad to nedopadne jako Disenchantment. Epizodu o evil Santovi asi nepotřebuju.
868393
Snad to nedopadne jako Disenchantment. Epizodu o evil Santovi asi nepotřebuju.
868380
4 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Jestli to nebude kvalitou na urovni novych dilu,tak ani nema cenu sledovat. A stejne,Futuramu jedine v cestine...
868386
Jestli to nebude kvalitou na urovni novych dilu,tak ani nema cenu sledovat. A stejne,Futuramu jedine v cestine...
868380
2 -8
reagují: fabec
reagovat
Za měsíc bude nová Futurama :+
868380
Za měsíc bude [url=https://www.ign.com/articles/futurama-season-11-hulu-revival-july-release-date?utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook ]nová Futurama[/url] *:+*
7 -1
reagují: xxendxx, fabec
reagovat
reaguje na: fabec
To zní jako homerův námět na scénář: "robot, který učí v autoškole a znějakého důvodu cestuje časem." A režírovat to bude Ron Howard. :D
868336
To zní jako homerův námět na scénář: "robot, který učí v autoškole a znějakého důvodu cestuje časem." A režírovat to bude Ron Howard. *:D*
868327
9 0
reagovat

"Flynn Carsen universe"

Chytá se další seriál ze světa "Flynna Carsena". Hlavní postavou bude knihovník z minulosti, který se dostane do naší doby a omylem vypustí magii do celého světa. 
868327
Chytá se další seriál ze světa "Flynna Carsena". Hlavní postavou bude knihovník z minulosti, který se dostane do naší doby a omylem vypustí magii do celého světa. 
"Flynn Carsen universe"
5 0
reagují: Cinefil
reagovat

Coco is back!

868239
https://www.youtube.com/watch?v=HaIev3bMmhA
Coco is back!
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se