LOST
Já bych zas až tak do stropu asi neskákal, ale... sakra, byla to parádní série s výborným závěrečným dílem a čekat na začátek té poslední bude solidí peklo... protože jestli se udrží ve stejném směru jako v této, přestanou přidávat další postavy a zápletky, a opravdu to všechno do detailu rozřeší a zakončí nějakou parádní pointou, tak to u mě má místo "Nejlepšího seriálového počinu ever" jisté.
A už teď se vyloženě těším na to, až za rok a něco sjedu kompletně celý Lost naráz znovu... klidně i během jediného týdne :)
Trochu mi vadí že ta snaha o tajemno je místy až moc přehnaná, viz v tomto dílu obsah truhly. A těch různých skupin postav a šedých eminencí už tam teď je tolik, že v nich začínám mít trochu bordel... ale to je u většiny dané spíš mou sklerotičností co se týče starších dílů. Každopádně ačkoli "čím" to skončí bylo vcelku evidentní už od začátku, stejně jsem celou hodinu a půl napětím skoro nedýchal, a na konci jsem jen němě zíral na černou obrazovku... přesně jako Gorecki, stejný pocit jaký mívám u obzvlášť dobrých filmů kdy mi po konci jede hlava na plné obrátky ještě během celých titulků.
Přemýšlet o tom co se proboha bude dít dál je vážně zábava :)
reagovat
|