Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55061 - 55080 Napsat příspěvek
bender: Mělo by to bejt finále.
528396
bender: Mělo by to bejt finále.
0 0
reagovat

life

21. dil druhe serie je finale nebo jeste bude nejaky dil? at na to nekoukam predem, protoze si nechavam dily od 19, abych to pekne pak zkoukl najednou:)8)
528395
21. dil druhe serie je finale nebo jeste bude nejaky dil? at na to nekoukam predem, protoze si nechavam dily od 19, abych to pekne pak zkoukl najednou*:)**8)*
life
0 0
reagovat
Psema: Tady zas někdo vstával levou nohou :))
528393
Psema: Tady zas někdo vstával levou nohou *:))*
0 0
reagovat
KarelR: Spíš bohužel... ti Američani koukaj na samý sh_ty.:D:D;)
528392
KarelR: Spíš bohužel... ti Američani koukaj na samý sh_ty.*:D**:D**;)*
0 0
reagovat
Ale Eastbound & Down bude mít druhou sérku, tak aspoň že tak 8)
528391
Ale Eastbound & Down bude mít druhou sérku, tak aspoň že tak *8)*
0 0
reagovat
total spam: chuck rulujeee!
528389
total spam: chuck rulujeee!
0 0
reagovat

strangercz

Mno, na TV.com článku byl už mezi seriálama, u kterých se řešilo jestli přežije.
528382
Mno, na TV.com článku byl už mezi seriálama, u kterých se řešilo jestli přežije.
strangercz
0 0
reagovat
Nemůžu si pomoct, ale Scrubs jsou teďka solidní hrůza :o( Vtipy už zdaleka nefungujou tak jak dřív, s tím patosem to fakt přehánějí a jak tam není JD, tak je to vyložená ztráta času :o(
528343
Nemůžu si pomoct, ale Scrubs jsou teďka solidní hrůza :o( Vtipy už zdaleka nefungujou tak jak dřív, s tím patosem to fakt přehánějí a jak tam není JD, tak je to vyložená ztráta času :o(
0 0
reagovat
to zas castle nemá sledovanost ?
528340
to zas castle nemá sledovanost ?
0 0
reagovat
No teda, poslední Castle je ještě lepší než předtím, lasertag!:+:D
Ale začínám mít pocit, že amíci dělaj čím dál lepší a originálnější seriály, ale neumí je prodat?)
528312
No teda, poslední Castle je ještě lepší než předtím, lasertag!*:+**:D* Ale začínám mít pocit, že amíci dělaj čím dál lepší a originálnější seriály, ale neumí je prodat*?)*
0 0
reagovat
ten začátek dílu měl vážně koule ale ke konci už to nějak vyšumělo ale furt výbornej díl
528307
ten začátek dílu měl vážně koule ale ke konci už to nějak vyšumělo ale furt výbornej díl
0 0
reagovat
Jak říká scroochy. Koho by zajímaly, tak tady [link]
528299
Jak říká scroochy. Koho by zajímaly, tak tady [link="http://ausiellofiles.ew.com/2009/04/house-exclusive.html"][link][/link]
0 0
reagovat

bender22

Souhlasím, taky mi byl nejsympatičtější, ale holt "In early 2009, Penn was offered the position of Associate Director of the White House Office of Public Liaison in the Obama administration, which he accepted. This necessitated his character Lawrence Kutner being written out of the TV series." (z Wiki) ?)
528297
Souhlasím, taky mi byl nejsympatičtější, ale holt "In early 2009, Penn was offered the position of Associate Director of the White House Office of Public Liaison in the Obama administration, which he accepted. This necessitated his character Lawrence Kutner being written out of the TV series." (z Wiki) *?)*
bender22
0 0
reagovat

house

mega spoiler proc musel kutner zemrit? z toho noveho tymu se me jeho postava libila nejvic. :-(
528296
mega spoiler proc musel kutner zemrit? z toho noveho tymu se me jeho postava libila nejvic. :-(
house
0 0
reagovat
jj, Chuck naprosto válí a rozuzlení mě naprosto dostalo..ale naštvalo mě, že konec byl jen o Devonovi a Ellie, já se těšil na Chuck a Sarah konec:D
Ale i tak, z Chucka se stává borec:+, ale o to víc je vidět, že finále sezóny může být úplné finále...jestli ho studio nezachrání nebo neprodá..no radši na to ani nechci myslet.
528292
jj, Chuck naprosto válí a rozuzlení mě naprosto dostalo..ale naštvalo mě, že konec byl jen o Devonovi a Ellie, já se těšil na Chuck a Sarah konec*:D* Ale i tak, z Chucka se stává borec*:+*, ale o to víc je vidět, že finále sezóny může být úplné finále...jestli ho studio nezachrání nebo neprodá..no radši na to ani nechci myslet.
0 0
reagovat
Kluci, nemluvte tolik tady o Chuckovi nebo ho eště začnu sledovat:D A další seriálovou zátěž bych teď už asi nezvládl?)
528291
Kluci, nemluvte tolik tady o Chuckovi nebo ho eště začnu sledovat*:D* A další seriálovou zátěž bych teď už asi nezvládl*?)*
0 0
reagovat

House a Chuck

ad Chuck: Tak za prve, chcem Lesterovu mikinu, tiez ste si vsimli ze je to vlastne trooper zo Star Wars. Jo a ta hudbicka, ako sa Chuck dostal na konci do tej budovy Chevyho, ked nebola vykradnuta od Bourna tak neviem,:D Inak super diel. Som vazne zvedavy na finale.

ad House: Jake zpravy zo zakulisia? Mne "to" prislo dost mimo, jako ten zaciatok ked na to prisli bol celkom husty, ale potom uz to bolo akesi sterilne. :-(
528294
ad Chuck: Tak za prve, chcem Lesterovu mikinu, tiez ste si vsimli ze je to vlastne trooper zo Star Wars. Jo a ta hudbicka, ako sa Chuck dostal na konci do tej budovy Chevyho, ked nebola vykradnuta od Bourna tak neviem,*:D* Inak super diel. Som vazne zvedavy na finale. ad House: Jake zpravy zo zakulisia? Mne "to" prislo dost mimo, jako ten zaciatok ked na to prisli bol celkom husty, ale potom uz to bolo akesi sterilne. :-(
House a Chuck
0 0
reagovat

Chuck

To co predvedl dnesni dil me dohnalo ke skoroslzam. Zustal jsem prikovanej k monitoru, a naprosto jsem napetim nedejchal. Nebudu psat vic. Vy co koukate, koukejte dal, a vy hateri, dejte tomu sanci, protoze to co Chuck predvadi od 13. 14. dilu je uzasny!
HAWK
528290
To co predvedl dnesni dil me dohnalo ke skoroslzam. Zustal jsem prikovanej k monitoru, a naprosto jsem napetim nedejchal. Nebudu psat vic. Vy co koukate, koukejte dal, a vy hateri, dejte tomu sanci, protoze to co Chuck predvadi od 13. 14. dilu je uzasny! HAWK
Chuck
0 0
reagovat
No právě po ukázkách jsem čekal nějakou další pecku rozměrů dvoudílu s autobusem a ono tohle.
528289
No právě po ukázkách jsem čekal nějakou další pecku rozměrů dvoudílu s autobusem a ono tohle.
0 0
reagovat

KarelR

Jo, v upoutávkách říkali, že to bude díl, o kterým se bude mluvit ještě hodně dlouho:)
528287
Jo, v upoutávkách říkali, že to bude díl, o kterým se bude mluvit ještě hodně dlouho*:)*
KarelR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se