Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54981 - 55000 Napsat příspěvek
TBBT mě naprosto odrovnalo, Sheldon, sledujcí diskuzi o návštěvě baru, na konci doplní "Fascinating" je:+:D
528678
TBBT mě naprosto odrovnalo, Sheldon, sledujcí diskuzi o návštěvě baru, na konci doplní "Fascinating" je*:+**:D*
0 0
reagovat
Heroes asi nejslabší díl Volume 4. Fakt jsem tam mezi těma postavama nepostrádal žádnou bláznivou ženskou.

24 (spoilery) mě pořád nudí, ale aspoň je tam Kim. Konec byl těžce wtf a už vidím jak díky tomu vycucnou ještě další emocionální scény, kdy na sebe budou Jack a Tony křičet.

TBBT na druhou sérii nadprůměr.

HIMYM poslední týdny naprosto úžasný. Mimochodem, nedá se někde najít ten vtip celý?
528677
Heroes asi nejslabší díl Volume 4. Fakt jsem tam mezi těma postavama nepostrádal žádnou bláznivou ženskou. 24 (spoilery) mě pořád nudí, ale aspoň je tam Kim. Konec byl těžce wtf a už vidím jak díky tomu vycucnou ještě další emocionální scény, kdy na sebe budou Jack a Tony křičet. TBBT na druhou sérii nadprůměr. HIMYM poslední týdny naprosto úžasný. Mimochodem, nedá se někde najít ten vtip celý?
0 0
reagovat
To jste to sakra od druhýho dílu nečekali?
528676
To jste to sakra od druhýho dílu nečekali?
0 0
reagovat
mno. trochu moc
528675
mno. trochu moc
0 0
reagovat

24

je to sice nošení skřetů do Mordoru, ale ten konec? WTF? OMG :o :o :o
528674
je to sice nošení skřetů do Mordoru, ale ten konec? WTF? OMG *:o* *:o* *:o*
24
0 0
reagovat
Mna TBBT potesilo....teda predovsetkym "hellblazer" :)
"A morally ambiguous confidence man who smokes, Has lung cancer and is tormented by the spirits of the undead".
528670
Mna TBBT potesilo....teda predovsetkym "hellblazer" *:)* "A morally ambiguous confidence man who smokes, Has lung cancer and is tormented by the spirits of the undead".
0 0
reagovat

24

Konec, ehm???:o
528669
Konec, ehm???*:o*
24
0 0
reagovat

HIMYM

Who's that guy?
He doesnt work here, this happened before, maybe we should leave the building:D:D:+
528654
Who's that guy? He doesnt work here, this happened before, maybe we should leave the building*:D**:D**:+*
HIMYM
0 0
reagovat
Džízis. Ti Heroes jsou zase stejně špatný jako na začátku. Aneb tlučeme prázdnou slámu pořád dokola. Kolik že zbejvá do konce? Jeden díl? WTF!:-
528653
Džízis. Ti Heroes jsou zase stejně špatný jako na začátku. Aneb tlučeme prázdnou slámu pořád dokola. Kolik že zbejvá do konce? Jeden díl? WTF!*:-*
0 0
reagovat
konec House silné psycho :)
528643
konec House silné psycho *:)*
0 0
reagovat
Musel jsem si výrazně přivstat, aby se mi to tam vešlo :D
528627
Musel jsem si výrazně přivstat, aby se mi to tam vešlo *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Moc hezky prožitý dopoledne :D
528626
Moc hezky prožitý dopoledne *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Jako HIMYM i Chuck mě dneska překvapili výběrem hudby. Ten song v Chuckovi výborně seděl do tý přestřelky (Caseyho příchod oknem rulez) a matka měla taky fajn melodie. A claw five. To musíme sehnat na premiéru :D

Nejvíc jsem byl ale vyjeven u 24ky, protože emocionální nářez jak sviň. A ten konec? :o TBBT horší normál, Castle taky slabší standard (i když hlášky libový jako obvykle) a House je podivnej celej. Zajímá mě, čím chtěj ukončit sezónu, snad ne tou "šťastnou událostí."

Úterní zmatek nicneříkájících blábolů končí 8)
528625
Jako HIMYM i Chuck mě dneska překvapili výběrem hudby. Ten song v Chuckovi výborně seděl do tý přestřelky (Caseyho příchod oknem rulez) a matka měla taky fajn melodie. A claw five. To musíme sehnat na premiéru *:D* Nejvíc jsem byl ale vyjeven u 24ky, protože emocionální nářez jak sviň. A ten konec? *:o* TBBT horší normál, Castle taky slabší standard (i když hlášky libový jako obvykle) a House je podivnej celej. Zajímá mě, čím chtěj ukončit sezónu, snad ne tou "šťastnou událostí." Úterní zmatek nicneříkájících blábolů končí *8)*
0 0
reagovat
Ne, myslel jsem si, že to vysílaj živě ?) ;)
528624
Ne, myslel jsem si, že to vysílaj živě *?)* *;)*
0 0
reagovat
Allison už nějakej týden zpátky porodila, ale pokud to bereš retrospektivně;)
528623
Allison už nějakej týden zpátky porodila, ale pokud to bereš retrospektivně*;)*
0 0
reagovat
HIMYM fajnový :+ a toy guy :D, Cobie už má buben jako blázen a Alison už asi poslali rodit :D
528622
HIMYM fajnový *:+* a toy guy *:D*, Cobie už má buben jako blázen a Alison už asi poslali rodit *:D*
0 0
reagovat

Peteers

amici by na ordinaci a na vkv koukali. byl by to jeden z nejuspesnejsich serialu. :)
528589
amici by na ordinaci a na vkv koukali. byl by to jeden z nejuspesnejsich serialu. *:)*
Peteers
0 0
reagovat

Scrubs

Tak už jsem se prokousal k osmému dílu osmé série (ano, už jsem se dostal až sem):D Musím říct, že jsem byl v sedmé sérii, ale i v osmé několikrát nepříjemně šokován. Spoilery: např. nedůstojný odhod Kelsa, Courtney Cox coby nová primářka a následný vyhazov Údržbáře či jak odstavili Keitha a o nových internistech radši nemluvit:- Jinak mi poslední série přijde víc vážněší než ty předešlé, ale i tak se místy slušně pobavím:)

PS: prosím vás, taky ste zaznamenali ten nárůst indických/arabských herců v seriálech v poslední době? TBBT, House, Lost, Heroes, místy i HIMYM, teďka i Scrubs atd. To je teď nějaká modní vlna?:D
528578
Tak už jsem se prokousal k osmému dílu osmé série (ano, už jsem se dostal až sem):D Musím říct, že jsem byl v sedmé sérii, ale i v osmé několikrát nepříjemně šokován. Spoilery: např. nedůstojný odhod Kelsa, Courtney Cox coby nová primářka a následný vyhazov Údržbáře či jak odstavili Keitha a o nových internistech radši nemluvit*:-* Jinak mi poslední série přijde víc vážněší než ty předešlé, ale i tak se místy slušně pobavím*:)* PS: prosím vás, taky ste zaznamenali ten nárůst indických/arabských herců v seriálech v poslední době? TBBT, House, Lost, Heroes, místy i HIMYM, teďka i Scrubs atd. To je teď nějaká modní vlna?*:D*
Scrubs
0 0
reagovat
najs :D:D:+
528566
najs *:D**:D**:+*
0 0
reagovat

popik

Bagre po tvem obsahlem vytahu o tomhle serialu vim presne to co jsem potreboval absolutne nic.Diky.:+
528547
Bagre po tvem obsahlem vytahu o tomhle serialu vim presne to co jsem potreboval absolutne nic.Diky.*:+*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se