Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54961 - 54980 Napsat příspěvek
:(:(:-:-
528770
*:(**:(**:-**:-*
0 0
reagovat
Slovo spoiler vam nic nerika?
528769
Slovo spoiler vam nic nerika?
0 0
reagovat
Zas mě nasadili strašnýho brouka co znamená ta skupina, která unesla Milese. Původně jsem myslel, že pracujou pro Widmora, ale asi ne
528758
Zas mě nasadili strašnýho brouka co znamená ta skupina, která unesla Milese. Původně jsem myslel, že pracujou pro Widmora, ale asi ne
0 0
reagovat
Lost po dlouhé době slabota, snad je to opravdu jen ten klid před bouří. Hurley samozřejmě geniální. :)
528757
Lost po dlouhé době slabota, snad je to opravdu jen ten klid před bouří. Hurley samozřejmě geniální. *:)*
0 0
reagovat
LOST klid před bouří. Poslední dobou se mě zdá, že se tam tvůrci snaží narvat odkazy na co nejvíc svých milovaných filmů. Hurley jako scénárista :+ Finále se blíží a figurky na šachovnici se pomalu, ale jistě rozmísťují jen si tentokrát na rozdíl od ostatních sezón neumím představit jak to bude asi vypadat

528756
LOST klid před bouří. Poslední dobou se mě zdá, že se tam tvůrci snaží narvat odkazy na co nejvíc svých milovaných filmů. Hurley jako scénárista *:+* Finále se blíží a figurky na šachovnici se pomalu, ale jistě rozmísťují jen si tentokrát na rozdíl od ostatních sezón neumím představit jak to bude asi vypadat
0 0
reagovat

KarelR

No prostě nová zápletka, Carmichaelův tým proti všem, všichni proti němu:) mezitím Elly, Awesome a Buymore kluci by se snažili nezvěstného Charlese najít. Takhle bych si to představoval:)

verbst: že sem se ke stáhnutí ještě nedokopal:)
528753
No prostě nová zápletka, Carmichaelův tým proti všem, všichni proti němu:) mezitím Elly, Awesome a Buymore kluci by se snažili nezvěstného Charlese najít. Takhle bych si to představoval:) verbst: že sem se ke stáhnutí ještě nedokopal:)
KarelR
0 0
reagovat

Fluke

Me by se taky teda libilo vic to tvoje anebo...

PS.: Co rikas na novyho Doctora?
528752
Me by se taky teda libilo vic to tvoje anebo... PS.: Co rikas na novyho Doctora?
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

A víš ty, že teď vůbec nevím, co mám podle tebe vědět? :D
528750
A víš ty, že teď vůbec nevím, co mám podle tebe vědět? *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

:D:D:D
Aneb, jak se vyhnout spoilerum... Bravo
:D:D:D
528749
*:D**:D**:D* Aneb, jak se vyhnout spoilerum... Bravo *:D**:D**:D*
Fluke
0 0
reagovat
Tak poslední Chuck byl naprosto nekompromisní nářez!:+ "Deploy the Morgan!" :D:D
Ale čím dál víc se bojím konce. Jsou tu dva možný scénáře, Chuck dostane vy víte co z hlavy, zachrání vy víte koho, zničí fulcrum a CIA ho pustí a vše skončí svatbou Elly anebo, co by se mi líbilo více, by bylo zachránění vy víte koho, CIA by za zradu zatkla vy víte koho, na Chuckovu stranu by se přidal vy víte kdo a s pomocí zachráněného vy víte koho, by pokračovali v zastavení fulcrumu, zachránění zatknuté vy víte kdo a vyhýbání se CIA a tedy další série:)
528748
Tak poslední Chuck byl naprosto nekompromisní nářez!*:+* "Deploy the Morgan!" *:D**:D* Ale čím dál víc se bojím konce. Jsou tu dva možný scénáře, Chuck dostane vy víte co z hlavy, zachrání vy víte koho, zničí fulcrum a CIA ho pustí a vše skončí svatbou Elly anebo, co by se mi líbilo více, by bylo zachránění vy víte koho, CIA by za zradu zatkla vy víte koho, na Chuckovu stranu by se přidal vy víte kdo a s pomocí zachráněného vy víte koho, by pokračovali v zastavení fulcrumu, zachránění zatknuté vy víte kdo a vyhýbání se CIA a tedy další série:)
0 0
reagovat
LOST: Tak, a teď všichni konečně víme, že je Hurley nejchytřejší postava seriálu. Dnešní deníčková vsuvka byla geniální :D:+

btw. havajskej dvojdíl Scrubs rulez. Kdo to neví, tak ten oddávající byl Bill Lawrence, tvůrce seriálu ;)
528714
LOST: Tak, a teď všichni konečně víme, že je Hurley nejchytřejší postava seriálu. Dnešní deníčková vsuvka byla geniální *:D**:+* btw. havajskej dvojdíl Scrubs rulez. Kdo to neví, tak ten oddávající byl Bill Lawrence, tvůrce seriálu ;)
0 0
reagovat
24 a Chuck tento týden neuvěřitelné nářezy.:) Dokonce i na Heroes se dalo bez problémů koukat.
528700
24 a Chuck tento týden neuvěřitelné nářezy.*:)* Dokonce i na Heroes se dalo bez problémů koukat.
0 0
reagovat
Yap bezi a je to stale zabava :+ ale Andi je neuveritelne otravna :-
528697
Yap bezi a je to stale zabava *:+* ale Andi je neuveritelne otravna *:-*
0 0
reagovat
Hmm, tak sem právě zjistil, že už běží druhá sezóna Reapera. Připadám si jak kdybych žil několik měsíců mimo Sluneční soustavu .. co udělá pár měsíců bez netu:)
528694
Hmm, tak sem právě zjistil, že už běží druhá sezóna Reapera. Připadám si jak kdybych žil několik měsíců mimo Sluneční soustavu .. co udělá pár měsíců bez netu*:)*
0 0
reagovat

24

SPOILERY Tak jak píše Hlad, čekat se to dalo, Tony furt hrál ten divnej kukuč, a bylo vidět, že ještě něco provede, ale ve finále to bylo trošku přiblblý... ?)
528692
SPOILERY Tak jak píše Hlad, čekat se to dalo, Tony furt hrál ten divnej kukuč, a bylo vidět, že ještě něco provede, ale ve finále to bylo trošku přiblblý... *?)*
24
0 0
reagovat

24

Tak jsem zkoukl 18tý díl, pže mě Karel "navnadil" závěrečným zvratem a je to neskutečné WTF:o .. na druhou stranu mě 24 po dlouhé době překvapila, že to bylo neuvěřitelnou scénáristickou berličkou je jiná věc;)
528691
Tak jsem zkoukl 18tý díl, pže mě Karel "navnadil" závěrečným zvratem a je to neskutečné WTF*:o* .. na druhou stranu mě 24 po dlouhé době překvapila, že to bylo neuvěřitelnou scénáristickou berličkou je jiná věc*;)*
24
0 0
reagovat

KarelR

neboli takoví pan a paní smithovy po chuckovsku:)
528690
neboli takoví pan a paní smithovy po chuckovsku:)
KarelR
0 0
reagovat
Mě by to děsně naštvalo. Z Chucka je totiž čím dál tím větší borec a za takový dvě série by z něj už teoreticky mohl bejt normální agent :)
528688
Mě by to děsně naštvalo. Z Chucka je totiž čím dál tím větší borec a za takový dvě série by z něj už teoreticky mohl bejt normální agent :)
0 0
reagovat
Ehm videli ste promo na dalsieho Chucka? Vyzera to tak, ze sa "to" konecne podari :))
528687
Ehm videli ste promo na dalsieho Chucka? Vyzera to tak, ze sa "to" konecne podari *:))*
0 0
reagovat

Hellblazer

JJ, toho jsem se bál už u minulé epizody.
528686
JJ, toho jsem se bál už u minulé epizody.
Hellblazer
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se