reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 54961 - 54980
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2748
- 2749
- 2750
- .
- 3057
- 3058
Zas mě nasadili strašnýho brouka co znamená ta skupina, která unesla Milese. Původně jsem myslel, že pracujou pro Widmora, ale asi ne
reagovat
|
Lost po dlouhé době slabota, snad je to opravdu jen ten klid před bouří. Hurley samozřejmě geniální.
reagovat
|
LOST klid před bouří. Poslední dobou se mě zdá, že se tam tvůrci snaží narvat odkazy na co nejvíc svých milovaných filmů. Hurley jako scénárista Finále se blíží a figurky na šachovnici se pomalu, ale jistě rozmísťují jen si tentokrát na rozdíl od ostatních sezón neumím představit jak to bude asi vypadat
reagovat
|
KarelR
No prostě nová zápletka, Carmichaelův tým proti všem, všichni proti němu:) mezitím Elly, Awesome a Buymore kluci by se snažili nezvěstného Charlese najít. Takhle bych si to představoval:)
verbst: že sem se ke stáhnutí ještě nedokopal:)
verbst: že sem se ke stáhnutí ještě nedokopal:)
reagovat
|
Fluke
Me by se taky teda libilo vic to tvoje anebo...
PS.: Co rikas na novyho Doctora?
PS.: Co rikas na novyho Doctora?
reagovat
|
Tak poslední Chuck byl naprosto nekompromisní nářez! "Deploy the Morgan!"
Ale čím dál víc se bojím konce. Jsou tu dva možný scénáře, Chuck dostane vy víte co z hlavy, zachrání vy víte koho, zničí fulcrum a CIA ho pustí a vše skončí svatbou Elly anebo, co by se mi líbilo více, by bylo zachránění vy víte koho, CIA by za zradu zatkla vy víte koho, na Chuckovu stranu by se přidal vy víte kdo a s pomocí zachráněného vy víte koho, by pokračovali v zastavení fulcrumu, zachránění zatknuté vy víte kdo a vyhýbání se CIA a tedy další série:)
Ale čím dál víc se bojím konce. Jsou tu dva možný scénáře, Chuck dostane vy víte co z hlavy, zachrání vy víte koho, zničí fulcrum a CIA ho pustí a vše skončí svatbou Elly anebo, co by se mi líbilo více, by bylo zachránění vy víte koho, CIA by za zradu zatkla vy víte koho, na Chuckovu stranu by se přidal vy víte kdo a s pomocí zachráněného vy víte koho, by pokračovali v zastavení fulcrumu, zachránění zatknuté vy víte kdo a vyhýbání se CIA a tedy další série:)
reagovat
|
LOST: Tak, a teď všichni konečně víme, že je Hurley nejchytřejší postava seriálu. Dnešní deníčková vsuvka byla geniální
btw. havajskej dvojdíl Scrubs rulez. Kdo to neví, tak ten oddávající byl Bill Lawrence, tvůrce seriálu ;)
btw. havajskej dvojdíl Scrubs rulez. Kdo to neví, tak ten oddávající byl Bill Lawrence, tvůrce seriálu ;)
reagovat
|
24 a Chuck tento týden neuvěřitelné nářezy. Dokonce i na Heroes se dalo bez problémů koukat.
reagovat
|
Hmm, tak sem právě zjistil, že už běží druhá sezóna Reapera. Připadám si jak kdybych žil několik měsíců mimo Sluneční soustavu .. co udělá pár měsíců bez netu
reagovat
|
24
SPOILERY Tak jak píše Hlad, čekat se to dalo, Tony furt hrál ten divnej kukuč, a bylo vidět, že ještě něco provede, ale ve finále to bylo trošku přiblblý...
reagovat
|
24
Tak jsem zkoukl 18tý díl, pže mě Karel "navnadil" závěrečným zvratem a je to neskutečné WTF .. na druhou stranu mě 24 po dlouhé době překvapila, že to bylo neuvěřitelnou scénáristickou berličkou je jiná věc
reagovat
|
Mě by to děsně naštvalo. Z Chucka je totiž čím dál tím větší borec a za takový dvě série by z něj už teoreticky mohl bejt normální agent :)
reagovat
|
Ehm videli ste promo na dalsieho Chucka? Vyzera to tak, ze sa "to" konecne podari
reagovat
|
TOP Diskuze
73Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 58Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 31Gladiátor 2: Recenze 28Thunderbolts*: Special Look 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 16The Return: Trailer 14Agent bez minulosti: V.I.M. 13MovieZone Live #236 o Gladiátorovi, první Gladiátorské dojmy a narvané Herohero