Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54781 - 54800 Napsat příspěvek
lol, schovat Robin a jeji super-tehule-pandero v HIMYM faaakt nende ... ale snazej se vtipne :D
529786
lol, schovat Robin a jeji super-tehule-pandero v HIMYM faaakt nende ... ale snazej se vtipne :D
0 0
reagovat
Chuck mohl tak krásně skončit skoro na vrcholu ale takhle to můžou natahovat do aleluja
529785
Chuck mohl tak krásně skončit skoro na vrcholu ale takhle to můžou natahovat do aleluja
0 0
reagovat
Jsem zvědavej, kdo vydrží do konce.:D
529784
Jsem zvědavej, kdo vydrží do konce.*:D*
0 0
reagovat

Psema

Vydržel jsi to o skoro celou jednu řadu dýl než já. Smekám :D
529783
Vydržel jsi to o skoro celou jednu řadu dýl než já. Smekám *:D*
Psema
0 0
reagovat
Kring nezklamal a dobrovolně přidal Heroes na seznam seriálů, který nadále nemám zapotřebí. Díky, Time.:+ Ale souboj za dveřma byla ale pecka.:D:o
529782
Kring nezklamal a dobrovolně přidal Heroes na seznam seriálů, který nadále nemám zapotřebí. Díky, Time.*:+* Ale souboj za dveřma byla ale pecka.*:D**:o*
0 0
reagovat
Chuck totálně trapnej, ale totálně. Předposlední díl přitom naprosto výbornej, ale tohle byla esence idiocie. Asi vypomohli scénáristi prison breaku...
529781
Chuck totálně trapnej, ale totálně. Předposlední díl přitom naprosto výbornej, ale tohle byla esence idiocie. Asi vypomohli scénáristi prison breaku...
0 0
reagovat
Indian lesbian ruining your wedding:D
529780
Indian lesbian ruining your wedding*:D*
0 0
reagovat
Guys i know kung-fu :D:D
529779
Guys i know kung-fu *:D**:D*
0 0
reagovat
Tak Heroes totálně wtf. To s Nathanem, na to tu pořád chybí zvracející smailik. No a ten boj za zavřenýma dveřma:D nejlepší akční scéna jakou jsem kdy neviděl. btw ta Tracy neni trojče je to pořád ta samá, sice se rozpadla ale neumřela. Celkově bych od season finale čekal víc ale ona to celý volume bylo tak lehce o ničem. Proč tam tahali tu její ségru?

U Chucka už jsem byl tak njak smířenej s koncem seriálu že mě tenhle vývoj ani nějak nepotěšil, ale koukat budu dál:+. Jinak až na ten konec výbornej díl
529778
Tak Heroes totálně wtf. To s Nathanem, na to tu pořád chybí zvracející smailik. No a ten boj za zavřenýma dveřma*:D* nejlepší akční scéna jakou jsem kdy neviděl. btw ta Tracy neni trojče je to pořád ta samá, sice se rozpadla ale neumřela. Celkově bych od season finale čekal víc ale ona to celý volume bylo tak lehce o ničem. Proč tam tahali tu její ségru? U Chucka už jsem byl tak njak smířenej s koncem seriálu že mě tenhle vývoj ani nějak nepotěšil, ale koukat budu dál*:+*. Jinak až na ten konec výbornej díl
0 0
reagovat

Heroes spoilery

Mám skoro pocit, že se ti scénaristé mění každý díl a ti nový asi nikdy předchozí díly neviděli, jinak nechápu, jak můžou udělat takovou kravinu. Zaprvé stačilo dát Nathanovi drobnou transfůzi od jeho dcerky a byl by zase jako rybička, zadruhé Sylera uspat nemohli, protože má stejnou vlastnost jako Claire a na tu žádné drogy neplatí. Takže přetrasformování Sylera v Nathana se mi jeví jako nejblbější věc za několik posledních dílů.:-
529776
Mám skoro pocit, že se ti scénaristé mění každý díl a ti nový asi nikdy předchozí díly neviděli, jinak nechápu, jak můžou udělat takovou kravinu. Zaprvé stačilo dát Nathanovi drobnou transfůzi od jeho dcerky a byl by zase jako rybička, zadruhé Sylera uspat nemohli, protože má stejnou vlastnost jako Claire a na tu žádné drogy neplatí. Takže přetrasformování Sylera v Nathana se mi jeví jako nejblbější věc za několik posledních dílů.*:-*
Heroes spoilery
0 0
reagovat

Loki

Tož neříkám, že underdog Chuck nebyl vždy skvělý, ale to je podstata každýho seriálu, i reálnýho života, že člověk se mění. Chuck se prostě taky mění a udržovat ho v té stálé mimóznosti, která byla fajn v první sérii by bylo podle mě horší, než změna, kterou prošel díky všem zkušenostem, který získal;)
Samozřejmě spolíhám na to, že díky poslední události bude Chuck stále takovej underdog, ale v jiným směru, a že se bude stále bránit, aby do toho všeho kompletně nezabředl:)
529775
Tož neříkám, že underdog Chuck nebyl vždy skvělý, ale to je podstata každýho seriálu, i reálnýho života, že člověk se mění. Chuck se prostě taky mění a udržovat ho v té stálé mimóznosti, která byla fajn v první sérii by bylo podle mě horší, než změna, kterou prošel díky všem zkušenostem, který získal;) Samozřejmě spolíhám na to, že díky poslední události bude Chuck stále takovej underdog, ale v jiným směru, a že se bude stále bránit, aby do toho všeho kompletně nezabředl:)
Loki
0 0
reagovat
mikosuo : jenže Noah byl tuhej skoro den nevzpomínáš? :) Po season 2 byl flame. protože teď mohli kdykoliv kohokoliv oživit. Stejně čekám, že sylar se po pár dílech "najde", takže jim nezbyde nic jiného než najít tu mrtvolu. BTW ten shapeshifter byl už snad týden mrtvej - takže namísto "čerstvýho" sylara tam pálili tejden starou, zapáchající, vybledlou mrtvolu;)
S Nikki souhlasím, už v season 2 jsem byl rád za její smrt, naštěstí tohle už je poslední.

529773
mikosuo : jenže Noah byl tuhej skoro den nevzpomínáš? :) Po season 2 byl flame. protože teď mohli kdykoliv kohokoliv oživit. Stejně čekám, že sylar se po pár dílech "najde", takže jim nezbyde nic jiného než najít tu mrtvolu. BTW ten shapeshifter byl už snad týden mrtvej - takže namísto "čerstvýho" sylara tam pálili tejden starou, zapáchající, vybledlou mrtvolu;) S Nikki souhlasím, už v season 2 jsem byl rád za její smrt, naštěstí tohle už je poslední.
0 0
reagovat
Fluke: Jo divné prekvápko to bolo, to mas pravdu. Ja mam skorej problem s tym, ze teraz sa cely koncept serialu zrusil. Doteraz to bolo o nesmelom a geekovskom typkovi ktory sa z nicoho nic ocitne vo svete spionov. Ano v druhej serii z Chucka bol uz mensi magor a viac a viac sa odprostoval od klasickych Buy Moreákov, ale stale to bol Chuck, ktory ked niekam prisiel tak to pohnojil a Sarah a Casey to museli zehlit. Teraz? Je z neho vacsi macho nez oni dvaja dohromady, pripomina mi to mix medzi Matrixom a Jackeom 2.0. :-/ A ked si predstavim o com by to mohlo byt do buducna tak moj zaujem o tento serial upada. Ja chcem spat svojho underdoga.:) Tazko sa mi bude ztotoznovat s niekym kto so mnou nema nic spolocne.:-
529772
Fluke: Jo divné prekvápko to bolo, to mas pravdu. Ja mam skorej problem s tym, ze teraz sa cely koncept serialu zrusil. Doteraz to bolo o nesmelom a geekovskom typkovi ktory sa z nicoho nic ocitne vo svete spionov. Ano v druhej serii z Chucka bol uz mensi magor a viac a viac sa odprostoval od klasickych Buy Moreákov, ale stale to bol Chuck, ktory ked niekam prisiel tak to pohnojil a Sarah a Casey to museli zehlit. Teraz? Je z neho vacsi macho nez oni dvaja dohromady, pripomina mi to mix medzi Matrixom a Jackeom 2.0. :-/ A ked si predstavim o com by to mohlo byt do buducna tak moj zaujem o tento serial upada. Ja chcem spat svojho underdoga.*:)* Tazko sa mi bude ztotoznovat s niekym kto so mnou nema nic spolocne.*:-*
0 0
reagovat
mikosuo: WTF. Já už to snad radši nechci vidět.:o:D
529771
mikosuo: WTF. Já už to snad radši nechci vidět.*:o**:D*
0 0
reagovat

Jeffy

Heroes Spoilery-
Jeffy Nathan bol zachraneny krvou nesmrteleneho ale tam nebol uplne mrtvy. Ale v tejto casti bol mrtvy naisto.
No najtrapnejsie bolo ked som videl dalsie dvojca teda uz trojca Nikki ci ako sa volala. Tych uz mam po krk.
Ale inak vazne slaby diel to bol.
529770
Heroes Spoilery- Jeffy Nathan bol zachraneny krvou nesmrteleneho ale tam nebol uplne mrtvy. Ale v tejto casti bol mrtvy naisto. No najtrapnejsie bolo ked som videl dalsie dvojca teda uz trojca Nikki ci ako sa volala. Tych uz mam po krk. Ale inak vazne slaby diel to bol.
Jeffy
0 0
reagovat

strangercz, Loki

Bylo to divný překvápko, ale je to Chuck, je to komediální seriál a mě to pobavilo, a jak líp ukázat, že tenhle Intersect je jinej než původní. Snad je neměl uflashovat k smrti?:)
A tyhle wtf momenty jsou v Chuckovi vcelku běžný.
529769
Bylo to divný překvápko, ale je to Chuck, je to komediální seriál a mě to pobavilo, a jak líp ukázat, že tenhle Intersect je jinej než původní. Snad je neměl uflashovat k smrti?:) A tyhle wtf momenty jsou v Chuckovi vcelku běžný.
strangercz, Loki
0 0
reagovat
Hm... koukám podle reakcí, že až se na Heroes v noci podívám, asi s tím konečně seknu. :D Ale já na to nadával prakticky celý volume 4, takže mě to ani nepřekvapuje.:D
529763
Hm... koukám podle reakcí, že až se na Heroes v noci podívám, asi s tím konečně seknu. *:D* Ale já na to nadával prakticky celý volume 4, takže mě to ani nepřekvapuje.*:D*
0 0
reagovat
Heroes hrozná srágora, nechápu, že to bude pokračovat.
529761
Heroes hrozná srágora, nechápu, že to bude pokračovat.
0 0
reagovat
Tak heroes totální wtf ?)
529759
Tak heroes totální wtf *?)*
0 0
reagovat

Fluke

Jak byl uplne speechless :+:+

Loki; strangercz
Vy jenom nechcete aby byla treti rada... :))
529758
Jak byl uplne speechless *:+**:+* [b]Loki; strangercz[/b] Vy jenom nechcete aby byla treti rada... *:))*
Fluke
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se