Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54761 - 54780 Napsat příspěvek
Mě je to fak jedno, jestli se vám to líbí nebo ne.:D
529876
Mě je to fak jedno, jestli se vám to líbí nebo ne.*:D*
0 0
reagovat
Luc44: I´m with you:)
529875
Luc44: I´m with you*:)*
0 0
reagovat
Nejen můj ;)
529870
Nejen můj *;)*
0 0
reagovat
Podle mě to byla pecka. :))
529869
Podle mě to byla pecka. *:))*
0 0
reagovat
Tvůj názor...
529868
Tvůj názor...
0 0
reagovat

Chuck

To bylo jedno z nejblbějších season finale jaký jsem viděl... Pro mě zůstane navždy finále sezony díl 21!
529864
To bylo jedno z nejblbějších season finale jaký jsem viděl... Pro mě zůstane navždy finále sezony díl 21!
Chuck
0 0
reagovat
Chuck byl vynikajcí, jedno z nejlepších season (series?) finále, jaké jsem v životě viděl. Pokud by to měl být poslední díl seriálu, ukončili ho se ctí.:)
529858
Chuck byl vynikajcí, jedno z nejlepších season (series?) finále, jaké jsem v životě viděl. Pokud by to měl být poslední díl seriálu, ukončili ho se ctí.*:)*
0 0
reagovat
LOST naprosto geniální :+ Ta provázanost bere dech a ten závěrečný časový paradox Terminátoři hadra

Minutu ticha za .............. podle jeho konce asi minulost opravdu nejde změnit
529847
LOST naprosto geniální *:+* Ta provázanost bere dech a ten závěrečný časový paradox Terminátoři hadra Minutu ticha za .............. podle jeho konce asi minulost opravdu nejde změnit
0 0
reagovat
HIMYM je poslední dobou vynikající a v posledním díle matka byla. Těhotenství Robin mě zas tak netrápí, ale mohli by to maskovat trochu víc.
529842
HIMYM je poslední dobou vynikající a v posledním díle matka byla. Těhotenství Robin mě zas tak netrápí, ale mohli by to maskovat trochu víc.
0 0
reagovat

verbst

U toho jsem normálně lehl pod stůl:D
529835
U toho jsem normálně lehl pod stůl*:D*
verbst
0 0
reagovat
Me posledni dily ale prijdou vyrazne vtipnejsi a lip napsany nez prvnich 14 dilu ctvrty sezony... akorat me stve ze vubec nefungujou ty metalinky. Na "mother" se zapomnelo, Barney se protahuje, Lily zmizela a u Robin se vsichni tvari, ze neni tehotna. Pripada mi to asi jako kdyby do Pratel najednou prisel plesatej chandler a nikdo o tom nic nerekl. Ten svet kvuli tomu vubec nefunguje.
529833
Me posledni dily ale prijdou vyrazne vtipnejsi a lip napsany nez prvnich 14 dilu ctvrty sezony... akorat me stve ze vubec nefungujou ty metalinky. Na "mother" se zapomnelo, Barney se protahuje, Lily zmizela a u Robin se vsichni tvari, ze neni tehotna. Pripada mi to asi jako kdyby do Pratel najednou prisel plesatej chandler a nikdo o tom nic nerekl. Ten svet kvuli tomu vubec nefunguje.
0 0
reagovat
Cival: Souhlas, tvůrci radši měli zauvažovat o dvouměsíčním posunutí. HIMYM vždycky vynikalo promyšleností, nápady, dialogy a hlavně vtipem, to 3. místo na CSFD nemá jen tak. Všechno ale šlo v posledních 5-6 dílech do háje.

Je vidět, že scénáristi vymýšlejí děj na koleně a nejvíc je to vidět na Barneyem, jeho vtipy se vždycky pohybovali na hranici geniality a mega trapností (Open bar for guys, open casket for a ladies! What up?:) a je celkem jasný kde se teď nachází. I vydařenější díly (imho ten poslední) jsou naprostým (pod)průměrem v HIMYM světě a celé to spíš připomíná laciný sitcom. Kde jsou díly jako "Monday Night Football", "Swarly" nebo "Platinum Rule" - celkově season 4 už byla předtím celkem vlažná, tak se snad oklepou a příští rok už bude tentokrát v plné síle
529831
Cival: Souhlas, tvůrci radši měli zauvažovat o dvouměsíčním posunutí. HIMYM vždycky vynikalo promyšleností, nápady, dialogy a hlavně vtipem, to 3. místo na CSFD nemá jen tak. Všechno ale šlo v posledních 5-6 dílech do háje. Je vidět, že scénáristi vymýšlejí děj na koleně a nejvíc je to vidět na Barneyem, jeho vtipy se vždycky pohybovali na hranici geniality a mega trapností (Open bar for guys, open casket for a ladies! What up?:) a je celkem jasný kde se teď nachází. I vydařenější díly (imho ten poslední) jsou naprostým (pod)průměrem v HIMYM světě a celé to spíš připomíná laciný sitcom. Kde jsou díly jako "Monday Night Football", "Swarly" nebo "Platinum Rule" - celkově season 4 už byla předtím celkem vlažná, tak se snad oklepou a příští rok už bude tentokrát v plné síle
0 0
reagovat
100 things I love about Lost link :+
529820
[b]100 things I love about Lost[/b] http://blog.zap2it.com/lost/2009/04/100-things-i-love-about-lost-part-1.html *:+*
0 0
reagovat

The Big Bang Theory

I have now a better understanding of Friends with benefits :D:D:D
529817
I have now a better understanding of Friends with benefits *:D**:D**:D*
The Big Bang Theory
0 0
reagovat
popik ma recht, je to peklo 8)
529814
popik ma recht, je to peklo *8)*
0 0
reagovat

popicek

Kecy, Leonard je ok a Howardova hláška s džusíkem taky přežila. O zbytku ale mlčím :)
529813
Kecy, Leonard je ok a Howardova hláška s džusíkem taky přežila. O zbytku ale mlčím :)
popicek
0 0
reagovat

popik

Ted jsem mrkl na jednu epizodu Teorie tresku v CZ. Vetsinou ceskej dabing obhajuju jak muzu, ale tady se to fakt neda je to katastrofa snad ani jeden hlas mi tam nepasoval.:-
529812
Ted jsem mrkl na jednu epizodu Teorie tresku v CZ. Vetsinou ceskej dabing obhajuju jak muzu, ale tady se to fakt neda je to katastrofa snad ani jeden hlas mi tam nepasoval.*:-*
popik
0 0
reagovat
Fascinuje me ze tvurci HIMYM zvednou vtipnost, ale vubec je pri tom nezajimaa ten obri buben Robin, kterej z poslednich dilu dela vicemene frasku po dejovy strance. V poslednim dilu uz to snad ani nezakryvaj, cotak vidim jeji promluvy u lupinku...
529805
Fascinuje me ze tvurci HIMYM zvednou vtipnost, ale vubec je pri tom nezajimaa ten obri buben Robin, kterej z poslednich dilu dela vicemene frasku po dejovy strance. V poslednim dilu uz to snad ani nezakryvaj, cotak vidim jeji promluvy u lupinku...
0 0
reagovat

House

super House se asi definitivně zbláznil :D
529804
super House se asi definitivně zbláznil *:D*
House
0 0
reagovat

st39.6

Působí to docela podivně:))

strangercz: což je blbost, protože Chuck dostane přinejlepším maximálně sérku o 13 dílech.
529787
Působí to docela podivně*:))* strangercz: což je blbost, protože Chuck dostane přinejlepším maximálně sérku o 13 dílech.
st39.6
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se