Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54581 - 54600 Napsat příspěvek
No Jack byl slušnej lídr, ale poslední sérku mám pocit, že je i tím mozkem "Janitor":)), nechápejte mě špatně, ale člověk, kterej studoval, umí operovat jako nikdo a je doktor byl poslední sérku až moc jouda, jak říká MeaCulpa;), ale jako střílí hustě:)
Juliet:D
Jinak dvojka Hurly a Miles..sakra, ti by si zasloužili kraťas "Dělo se mezi epizodami". jejich konverzace miluju:)
531360
No Jack byl slušnej lídr, ale poslední sérku mám pocit, že je i tím mozkem "Janitor"*:))*, nechápejte mě špatně, ale člověk, kterej studoval, umí operovat jako nikdo a je doktor byl poslední sérku až moc jouda, jak říká MeaCulpa*;)*, ale jako střílí hustě:) Juliet*:D* Jinak dvojka Hurly a Miles..sakra, ti by si zasloužili kraťas "Dělo se mezi epizodami". jejich konverzace miluju:)
0 0
reagovat

MeaCulpa

Ja radsi Jacka nez Sawyera. I kdyz ted v pate rade uz se to tak nejak vyrovnalo. Ted jak tam stal s Kate a Juliet pred tou dodavkou s tema zbranema - z toho jsem uchcaval blahem :+
531358
Ja radsi Jacka nez Sawyera. I kdyz ted v pate rade uz se to tak nejak vyrovnalo. Ted jak tam stal s Kate a Juliet pred tou dodavkou s tema zbranema - z toho jsem uchcaval blahem *:+*
MeaCulpa
0 0
reagovat

Fluke

Mě hodně zajímá jak to s Juliet nakonec bude jestli teda umřela nebo ne. Desmond taky ve finále dvojky neumřel i když byl hned u exploze a ostrov jak víme umí zázraky. Navíc představa nahé Juliet běhající po ostrově :-D
Radzinsky tam fakt spadnul? To jsem si nevšimnul, vždyť stejně nemůže umřít

Vztahy: Juliet mám rozhodně s LOST ženských nejraději a Sawyerovi jsem jí strašně přál (asi protože ho mám taky nejradši;)) Kate mě neskutečně vytáčí už dvě série, takže šup k Jackovi, který je neskutečný jouda i když v druhý polovině pátý série šel u mě trošku nahoru. Jinak bych už byl rád, kdyby tvůrci definitivně odepsali Sayida, protože jeho postava evidentně dvě série přesluhuje. Nejvíc to stejně sluší Hurleymu a Milesovi
531357
Mě hodně zajímá jak to s Juliet nakonec bude jestli teda umřela nebo ne. Desmond taky ve finále dvojky neumřel i když byl hned u exploze a ostrov jak víme umí zázraky. Navíc představa nahé Juliet běhající po ostrově :-D Radzinsky tam fakt spadnul? To jsem si nevšimnul, vždyť stejně nemůže umřít Vztahy: Juliet mám rozhodně s LOST ženských nejraději a Sawyerovi jsem jí strašně přál (asi protože ho mám taky nejradši*;)*) Kate mě neskutečně vytáčí už dvě série, takže šup k Jackovi, který je neskutečný jouda i když v druhý polovině pátý série šel u mě trošku nahoru. Jinak bych už byl rád, kdyby tvůrci definitivně odepsali Sayida, protože jeho postava evidentně dvě série přesluhuje. Nejvíc to stejně sluší Hurleymu a Milesovi
Fluke
0 0
reagovat

LOST Season 5 Finale [spoilery]

Kate je pica uz od druhe serie (sorry, ale tak to je a muselo to ven...)
Juliet je od treti rady jedna z mych nejoblibenejsich postav, ale tak nejak mi to neprislo emotivni ten jeji "konec"
Jinak Danielova teorie byla uz zpracovana mnohokrat. Ted me napada jenom SG-1 a Vezen z Azkabanu a Deja Vu... Ale to by se dalo rozebirat dlouho a dlouho.
Jinak vsimli jste si jak kdyz Ben pred tim nez ..... Jacoba tak mluvil o Lockeovi jako o Mojzisovi a pak byl takovej zaber na Locka a on se tak divne podival, jako kdyby byl Mojzis a Jacob byl Jakob. Ale ti dva se minimalne v Bibli nikdy nesetkali...
531356
Kate je pica uz od druhe serie (sorry, ale tak to je a muselo to ven...) Juliet je od treti rady jedna z mych nejoblibenejsich postav, ale tak nejak mi to neprislo emotivni ten jeji "konec" Jinak Danielova teorie byla uz zpracovana mnohokrat. Ted me napada jenom SG-1 a Vezen z Azkabanu a Deja Vu... Ale to by se dalo rozebirat dlouho a dlouho. Jinak vsimli jste si jak kdyz Ben pred tim nez ..... Jacoba tak mluvil o Lockeovi jako o Mojzisovi a pak byl takovej zaber na Locka a on se tak divne podival, jako kdyby byl Mojzis a Jacob byl Jakob. Ale ti dva se minimalne v Bibli nikdy nesetkali...
0 0
reagovat

Lost spoilery

MeaCulpa: Nejhustší byl stejně Jacob "What about you?":+ .
Ohledně Milese, měl recht, ale i kdyby to neudělali, tak vtip je v tom, že by to mělo být přesně to co se mělo stát. Podle Danielovi teorie je všechno co se dělo, to co se mělo stát, nehledě na to, kdyby tam třeba Sawyer běhal nahej a střílel do lidí:D
Což je docela vtipná teorie, která dává vcelku smysl, takže nehrozí, že by si při návratu měnil budoucnost jako Marty McFly, jen by si šel splnit, to co se už stalo..kinda sucks:)

verbst: Já měl Juliet rád, byla to taková holka, která s tím vším neměla nic společnýho, ale i tak se rozhodla bojovat. To Kate mě 5. sérii totálně se*e:)
ad Radzinsky, konečně:D
531354
MeaCulpa: Nejhustší byl stejně Jacob "What about you?"*:+* . Ohledně Milese, měl recht, ale i kdyby to neudělali, tak vtip je v tom, že by to mělo být přesně to co se mělo stát. Podle Danielovi teorie je všechno co se dělo, to co se mělo stát, nehledě na to, kdyby tam třeba Sawyer běhal nahej a střílel do lidí*:D* Což je docela vtipná teorie, která dává vcelku smysl, takže nehrozí, že by si při návratu měnil budoucnost jako Marty McFly, jen by si šel splnit, to co se už stalo..kinda sucks*:)* verbst: Já měl Juliet rád, byla to taková holka, která s tím vším neměla nic společnýho, ale i tak se rozhodla bojovat. To Kate mě 5. sérii totálně se*e:) ad Radzinsky, konečně*:D*
Lost spoilery
0 0
reagovat

Tak jakoze jsem cekal vic, podle vasich reakci. Spoilery jsem zadny necetl, ale porad u me vede finale treti rady. A mam pocit, ze i ze ctvrte se mi libilo vic. Juliet mam hodne rad, ale ze by to bylo nejak extra naslzy dojemny? Ee
A jak rikal Miles: neni mozny, ze tim co udelali splnili pouze to ce se melo stat? I Locke rikal, ze je jejich osudem tu byt... Hmm? A Jacob a jeho "osahavani" Oceanic Six rocks! ;) No obsah truhly byl jasnej a ulohu Locka jsem uhadl v momente kdy vstoupily do Shadow of the Statue . . .
A taky se mi libilo, jak na konci LOST najelo na to bily pozadi :+
P.S.: Taky jste jasali, kdyz Radzinsky zahucel do Poklopu?

Jak to vidm, tak cekani vyuziju k tomu, abych shledl ctvrtou a patou za sebou. Pac ctvrtou jsem zatim videl jen jednou... Dohromady s patou to bude lahudka. A treba uronim nad Juliet i tu slzu
531353
Tak jakoze jsem cekal vic, podle vasich reakci. Spoilery jsem zadny necetl, ale porad u me vede finale treti rady. A mam pocit, ze i ze ctvrte se mi libilo vic. Juliet mam hodne rad, ale ze by to bylo nejak extra naslzy dojemny? Ee A jak rikal Miles: neni mozny, ze tim co udelali splnili pouze to ce se melo stat? I Locke rikal, ze je jejich osudem tu byt... Hmm? A Jacob a jeho "osahavani" Oceanic Six rocks! *;)* No obsah truhly byl jasnej a ulohu Locka jsem uhadl v momente kdy vstoupily do Shadow of the Statue . . . A taky se mi libilo, jak na konci LOST najelo na to bily pozadi *:+* P.S.: Taky jste jasali, kdyz Radzinsky zahucel do Poklopu? Jak to vidm, tak cekani vyuziju k tomu, abych shledl ctvrtou a patou za sebou. Pac ctvrtou jsem zatim videl jen jednou... Dohromady s patou to bude lahudka. A treba uronim nad Juliet i tu slzu
0 0
reagovat

lost spoilery

Podle mě teda všechno dopadlo, tak jak původně mělo a jediný kdo měl pravdu byl Miles. Navíc pochybuju, že by tvůrci hodili do koše posledních pět sezón a postavy by se od prvního dílu šestky zase neznaly. Šestka spíš bude o tom jak co se bude dít na ostrově po smrti Jacoba a boj trosečníků (a vsadil bych se že i Widmore neřekl poslední slovo) o navrácení rovnováhy. Samozřejmě s ultra happyendem Sawyer + Juliet, Jack + Kate, Widmore zabije Bena

Add Daniel podle jeho posledních slov v 514 bych věřil, tomu že si na poslední chvíli uvědomil, že nic nemohl změnit a sám si přišel dokončit svůj osud
531351
Podle mě teda všechno dopadlo, tak jak původně mělo a jediný kdo měl pravdu byl Miles. Navíc pochybuju, že by tvůrci hodili do koše posledních pět sezón a postavy by se od prvního dílu šestky zase neznaly. Šestka spíš bude o tom jak co se bude dít na ostrově po smrti Jacoba a boj trosečníků (a vsadil bych se že i Widmore neřekl poslední slovo) o navrácení rovnováhy. Samozřejmě s ultra happyendem Sawyer + Juliet, Jack + Kate, Widmore zabije Bena Add Daniel podle jeho posledních slov v 514 bych věřil, tomu že si na poslední chvíli uvědomil, že nic nemohl změnit a sám si přišel dokončit svůj osud
lost spoilery
0 0
reagovat

Lost spoilery

No tak z finále jsem taky naprosto odvařenej..člověk nikdy neví jestli to co udělali se stalo nebo se jim povedlo změnit budoucnost. Je to doslova schizofrenní, ani u Daniela člověk nemá jistotu zda-li jen neudělal to co měl.
A Juliet na konci..no uronil jsem i slzu...jak já nechci to čekání !
531349
No tak z finále jsem taky naprosto odvařenej..člověk nikdy neví jestli to co udělali se stalo nebo se jim povedlo změnit budoucnost. Je to doslova schizofrenní, ani u Daniela člověk nemá jistotu zda-li jen neudělal to co měl. A Juliet na konci..no uronil jsem i slzu...jak já nechci to čekání !
Lost spoilery
0 0
reagovat

lost

je to hrozný že budem muset čekat takovou dobu na novou sezonu,vždycky sem si říkala že to je všechno hrozně zdlouhavý ale když si to tak vezmu tak to hrozně uteklo,takovejch věcí se tam událo ateď to bude ,,pryč":o
531348
je to hrozný že budem muset čekat takovou dobu na novou sezonu,vždycky sem si říkala že to je všechno hrozně zdlouhavý ale když si to tak vezmu tak to hrozně uteklo,takovejch věcí se tam událo ateď to bude ,,pryč"*:o*
lost
0 0
reagovat
Fluke: spiš by to chtělo lepší stůl, ten svůj jsem málem zničil mlacením rukou a křičením néééé:))
531335
Fluke: spiš by to chtělo lepší stůl, ten svůj jsem málem zničil mlacením rukou a křičením néééé*:))*
0 0
reagovat

LOST

Tak 720p verze je doma, podle reakcí asi budu muset hodně pít, aby mi nevyschlo v puse, jak ji budu mít celou dobu otevřenou dokořán a koupit si kapky do očí, aby mě nebolelo to koulení očima:D
531332
Tak 720p verze je doma, podle reakcí asi budu muset hodně pít, aby mi nevyschlo v puse, jak ji budu mít celou dobu otevřenou dokořán a koupit si kapky do očí, aby mě nebolelo to koulení očima*:D*
LOST
0 0
reagovat

scroochy

Nj, ale pořád je to Tvůrce ;)
531323
Nj, ale pořád je to Tvůrce *;)*
scroochy
0 0
reagovat
Hm, tak to vypadá, že devátá řada Scrubs doopravdy vznikne. Více vy-víte-kde.
531320
Hm, tak to vypadá, že devátá řada Scrubs doopravdy vznikne. Více vy-víte-kde.
0 0
reagovat

Luc44

Nemá moc smysl chválit Abramse za pátou řadu Lostu. Ten s tím nemá už pár sezón nic společnýho.
531319
Nemá moc smysl chválit Abramse za pátou řadu Lostu. Ten s tím nemá už pár sezón nic společnýho.
Luc44
0 0
reagovat
Jeffrey Jacob Abrams you are the king of the world! ehm ?), napřed v sobotu Star Trek a teď tohle... Pátou sérku Lost hodnotím jako nejlepší a taky lituju, že si toho nepamatuju víc, ale nevím, jestli bych měl sílu se na to ještě jednou podívat od začátku. V kontextu toho, co se dělo teď jsou ty první sérky vata... a nezachrání to ani flashbacky
531300
Jeffrey Jacob Abrams you are the king of the world! ehm *?)*, napřed v sobotu Star Trek a teď tohle... Pátou sérku Lost hodnotím jako nejlepší a taky lituju, že si toho nepamatuju víc, ale nevím, jestli bych měl sílu se na to ještě jednou podívat od začátku. V kontextu toho, co se dělo teď jsou ty první sérky vata... a nezachrání to ani flashbacky
0 0
reagovat
Za TBBT se neomluvim, ani kdybys na mě chtěl chrstnout vařící olej a Futurama... mě už neberou ani Simpsonovi.:D
531296
Za TBBT se neomluvim, ani kdybys na mě chtěl chrstnout vařící olej a Futurama... mě už neberou ani Simpsonovi.*:D*
0 0
reagovat

Psema

V dnešní době a nemáš sjetou Futuramu? Jdi do kouta, omluv se za TBBT a zpytuj svědomí:D
531290
V dnešní době a nemáš sjetou Futuramu? Jdi do kouta, omluv se za TBBT a zpytuj svědomí*:D*
Psema
0 0
reagovat

LOST

Best clifhanger ever. Chtěl jsem se rozepsat aspoň na tři odstace, ale nemá to cenu, kdo neviděl nepochopí. Nejspíš nejlepší seriál všech dob.
531284
Best clifhanger ever. Chtěl jsem se rozepsat aspoň na tři odstace, ale nemá to cenu, kdo neviděl nepochopí. Nejspíš nejlepší seriál všech dob.
LOST
0 0
reagovat
Jsem včera díky Primě Cool přežíval dost podivný počasí na severu republiky a Big Bang mi nijak zvlášť špatnej nepřišel. Pořád to bylo vtipnější než celá druhí sezóna dohromady. A Futurama taky fajn, ale tady neznám originál. Nejlepší byl stejně novej Teleshoping s Horstem. Málem jsem si koupil nový nože.:D
531283
Jsem včera díky Primě Cool přežíval dost podivný počasí na severu republiky a Big Bang mi nijak zvlášť špatnej nepřišel. Pořád to bylo vtipnější než celá druhí sezóna dohromady. A Futurama taky fajn, ale tady neznám originál. Nejlepší byl stejně novej Teleshoping s Horstem. Málem jsem si koupil nový nože.*:D*
0 0
reagovat

lost spoilers

nevadi, kdyz napisu, ze lost je nestoudne genialni? finale se povedlo na 110%, kazdou chvili jsem prozival emoce, porad premyslel, mam miliony otazek a chci vedet vic...ta propojenost je totiz naprosto dokonala...jeste nekdo zkusi rikat, ze lost k braku a ze scenaristi nevi kam jit, ze je to prekombinovana blbost...HLOUPOST...tohle naprosto prevysuje cokoliv z dramaticke serialove tvorby, tohle je spicka a taky jsem rad (jako vsichni tady), ze mam tu cest tento serial sledovat jako nynejsi divak, protoze tohle je kult jak vysity:)!!!

ad zaver: chvili jsem sedel v uzasu a rikal si, proc tam neni nejaka poradna pointa, ktea vschnoprevrati naruby...a pak mi to doslo....takovy nedoslovny konec bez jakychkoliv indicii vede divaka primo k utrpeni cekat na dalsi sezonu.....nic lepsiho tvurci vymyse nemohli!

,,We are the good guys." nerika vam to neco?:D
531279
nevadi, kdyz napisu, ze lost je nestoudne genialni? finale se povedlo na 110%, kazdou chvili jsem prozival emoce, porad premyslel, mam miliony otazek a chci vedet vic...ta propojenost je totiz naprosto dokonala...jeste nekdo zkusi rikat, ze lost k braku a ze scenaristi nevi kam jit, ze je to prekombinovana blbost...HLOUPOST...tohle naprosto prevysuje cokoliv z dramaticke serialove tvorby, tohle je spicka a taky jsem rad (jako vsichni tady), ze mam tu cest tento serial sledovat jako nynejsi divak, protoze tohle je kult jak vysity:)!!! ad zaver: chvili jsem sedel v uzasu a rikal si, proc tam neni nejaka poradna pointa, ktea vschnoprevrati naruby...a pak mi to doslo....takovy nedoslovny konec bez jakychkoliv indicii vede divaka primo k utrpeni cekat na dalsi sezonu.....nic lepsiho tvurci vymyse nemohli! ,,We are the good guys." nerika vam to neco?*:D*
lost spoilers
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se