Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54561 - 54580 Napsat příspěvek
Měli jste pravdu, finále House..no, nemálo sem čuměl. Neuvěřitelnej pokrok oproti začátkům tohodle seriálu:+
No a haluze..Houseland..děda z Dannyho parťáků:D
531514
Měli jste pravdu, finále House..no, nemálo sem čuměl. Neuvěřitelnej pokrok oproti začátkům tohodle seriálu*:+* No a haluze..Houseland..děda z Dannyho parťáků*:D*
0 0
reagovat
jop, finále House je paráda!:+
531507
jop, finále House je paráda!*:+*
0 0
reagovat

Fluke

nemáš tušení co tě čeká chlape 8)
531501
nemáš tušení co tě čeká chlape *8)*
Fluke
0 0
reagovat

House S05E23

Jsem pozadu, vím:), ale 23 mě úplně odrovnala, uvidíme co finále, ale zatím řeknu o konci epky "No konečně!":D
A Cameronová "Sperm harvester", sem jako taky nechápal:))
531500
Jsem pozadu, vím:), ale 23 mě úplně odrovnala, uvidíme co finále, ale zatím řeknu o konci epky "No konečně!"*:D* A Cameronová "Sperm harvester", sem jako taky nechápal*:))*
House S05E23
0 0
reagovat

Castle

Tak druhý díl za mnou a narážka na Aleca Baldwina mě naprosto dostala do kolen:D Pomalu začínám litovat, že to má jenom deset dílů.
531444
Tak druhý díl za mnou a narážka na Aleca Baldwina mě naprosto dostala do kolen*:D* Pomalu začínám litovat, že to má jenom deset dílů.
Castle
0 0
reagovat

Castle

"No severed heads":D:+
jinak pěknej cliffhanger.
531443
"No severed heads"*:D**:+* jinak pěknej cliffhanger.
Castle
0 0
reagovat

Sigi

Až ti dojde Castle (má jenom 10 dílů), směle zamiř k Firefly. Tam Fillion ruluje nejvíc ;)
531439
Až ti dojde Castle (má jenom 10 dílů), směle zamiř k Firefly. Tam Fillion ruluje nejvíc ;)
Sigi
0 0
reagovat

Castle

Nechal jsem se opět ovlivnit zdejšími komentáři a mrkl na první díl .. a světe div se, je to fakt hodně velká pohodička.:) přiznám se že jsem Nathana ještě v ničem neviděl (až na jeden díl Lostu, kde myslím hrál) a ten chlapík má nehoráznej komediální timing .. nemluvě o charismatu ..8) Proč jsem ho ještě neviděl v nějaké pořádné komedii?? Castingoví agenti by to měli napravit.
531438
Nechal jsem se opět ovlivnit zdejšími komentáři a mrkl na první díl .. a světe div se, je to fakt hodně velká pohodička.*:)* přiznám se že jsem Nathana ještě v ničem neviděl (až na jeden díl Lostu, kde myslím hrál) a ten chlapík má nehoráznej komediální timing .. nemluvě o charismatu ..*8)* Proč jsem ho ještě neviděl v nějaké pořádné komedii?? Castingoví agenti by to měli napravit.
Castle
0 0
reagovat
Přesně.:)
531400
Přesně.*:)*
0 0
reagovat
Kazdy tu hovori len o Lost, ale napriklad Supernatural malo este lepsie finale a ten cliffhanger :+:+
531388
Kazdy tu hovori len o Lost, ale napriklad Supernatural malo este lepsie finale a ten cliffhanger *:+**:+*
0 0
reagovat

Disketa

Podle mě je to nejlepší epizoda ze zatím kompletního IT Crowd, tady se fakt vyřádili:+
531377
Podle mě je to nejlepší epizoda ze zatím kompletního IT Crowd, tady se fakt vyřádili*:+*
Disketa
0 0
reagovat

IT Crowd - SPOILERY!

Včera jsem konečně na ČT2 viděl díl s názvem, Sraz spolupracovníků, který mnozí z vás považují za nejlepší. Máte naprostou pravdu. Takhle dlouho jsem se pěkně nechlámal! Gay muzikál "Gay", hajzldědek, Roy předstírající postiženého, super Laura Knightley, Moss za barovým pultem...:D Nejvtipnější okamžik? Jen: "Dvojitou whisky." A teď se tam najednou objeví Moss v zaměstnanecké uniformě! Boží! Spadl jsem smíchy ze židle.:D
531376
Včera jsem konečně na ČT2 viděl díl s názvem, Sraz spolupracovníků, který mnozí z vás považují za nejlepší. Máte naprostou pravdu. Takhle dlouho jsem se pěkně nechlámal! Gay muzikál "Gay", hajzldědek, Roy předstírající postiženého, super Laura Knightley, Moss za barovým pultem...*:D* Nejvtipnější okamžik? Jen: "Dvojitou whisky." A teď se tam najednou objeví Moss v zaměstnanecké uniformě! Boží! Spadl jsem smíchy ze židle.*:D*
IT Crowd - SPOILERY!
0 0
reagovat
Castle, Castle, Castle..Beckett. Beckett, Beckett!..

okey, už blbnu, ale mám radost:) Castle je sic normální detektivní seriál, ale prostě s výjimečnýma postavama, stejně jako byl i Life ve druhý sérce anebo původní CSI, či Bones.
Pryč s nudou typu Právo a pořídek (Bordel a bezpráví;)), či variacema CSI.
531375
Castle, Castle, Castle..Beckett. Beckett, Beckett!.. okey, už blbnu, ale mám radost:) Castle je sic normální detektivní seriál, ale prostě s výjimečnýma postavama, stejně jako byl i Life ve druhý sérce anebo původní CSI, či Bones. Pryč s nudou typu Právo a pořídek (Bordel a bezpráví*;)*), či variacema CSI.
0 0
reagovat
No z Castla mám teda podstatně větší radost. :+
531372
No z Castla mám teda podstatně větší radost. *:+*
0 0
reagovat

Luc44

Yep, Castle a Scrubs jsou obnovený taky ;)
531371
Yep, Castle a Scrubs jsou obnovený taky ;)
Luc44
0 0
reagovat

Dollhouse pokračuje!!!!!

DHD: I just got word that FBC officially renewed Joss Whedon's Dollhouse. (THR's James Hibberd reported earlier today that Fox was "leaning" towards doing this.)
531370
DHD: I just got word that FBC officially renewed Joss Whedon's Dollhouse. (THR's James Hibberd reported earlier today that Fox was "leaning" towards doing this.)
Dollhouse pokračuje!!!!!
0 0
reagovat

Lost spoilery

ad resetování ostrova: Podle mě nenastane, Faradaová poslala synka do minulosti, tam ho zabila. To se opakuje neustále, už se to stalo a zase se to "stane". Chováni Jacka a spol pak plyne z Danielovi touhy zničit ostrov, to se nepovede a paní Faradaová synka pošle opět na ostrov kde umře a osttní se pokusí zničit ostrov což se nepovede. Je prostě probém ten, že už jednou paní Faradaová Daniela zabila, takže ví co se stane a očividně se v té minulosti nic neresetovalo.

Je to jako kdyby paní Faradayová posílala svého syna do minulosti umít skvrnu od kafe na její sukýnce, přičemž sukýnku měla pořád v současnosti ve skříni a stále špinavou.

Finále v poklidu dobré, škoda že Jacoba jen tak oťukali a pak zabili.
531369
ad resetování ostrova: Podle mě nenastane, Faradaová poslala synka do minulosti, tam ho zabila. To se opakuje neustále, už se to stalo a zase se to "stane". Chováni Jacka a spol pak plyne z Danielovi touhy zničit ostrov, to se nepovede a paní Faradaová synka pošle opět na ostrov kde umře a osttní se pokusí zničit ostrov což se nepovede. Je prostě probém ten, že už jednou paní Faradaová Daniela zabila, takže ví co se stane a očividně se v té minulosti nic neresetovalo. Je to jako kdyby paní Faradayová posílala svého syna do minulosti umít skvrnu od kafe na její sukýnce, přičemž sukýnku měla pořád v současnosti ve skříni a stále špinavou. Finále v poklidu dobré, škoda že Jacoba jen tak oťukali a pak zabili.
Lost spoilery
0 0
reagovat

mcb

Tak teoreticky by se jim možná povedlo zabránit jen v cestě zpátky do minulosti, a ocitli by se na ostrově v současnosti, to by bylo husté:)
531367
Tak teoreticky by se jim možná povedlo zabránit jen v cestě zpátky do minulosti, a ocitli by se na ostrově v současnosti, to by bylo husté:)
mcb
0 0
reagovat
nejlepsi by bylo, kdyby se nejak posunuli v case a na ostrov by spadlo znovu cele letadlo Oceanic 815 se vsemi starymi znamymi, to by byla potom pecka + zahadna linie s Lockem v jinem case.....myslim, ze tvurci urcite prijdou s necim fikanym...pochybuji, ze kdyz kazda sezona byla jeste vic "wtf" nez predchozi, se to ted nejak usmerni.....urcite nas ceka jedno velke prekvapeni8)
531364
nejlepsi by bylo, kdyby se nejak posunuli v case a na ostrov by spadlo znovu cele letadlo Oceanic 815 se vsemi starymi znamymi, to by byla potom pecka + zahadna linie s Lockem v jinem case.....myslim, ze tvurci urcite prijdou s necim fikanym...pochybuji, ze kdyz kazda sezona byla jeste vic "wtf" nez predchozi, se to ted nejak usmerni.....urcite nas ceka jedno velke prekvapeni*8)*
0 0
reagovat

Lost spoilery

trochu náboženství: Jakou roli má Jacob (Jákob?) v bibli? Už je to dlouho co jsem to četl a věřící nejsem.

Kate je na ostrově trochu o ničem, ale mimo ostrov? link za tenhle obleček bych jí odpustil všechno (má ho ve scéně se supermarketem) a celkově mimo ostrov ji miluju, soud i to celý s Aaronem byli skvělý momenty :+

U Jacka taky musím nesouhlasit, má ho teď možná radši (vlastně od scény u hangáru a před rakví) než Locka, už ví pro co je předurčen a nemotá se okolo jako někteří.

Hurley měl pár vtipných scén, ale v téhle sezoně moc prostoru moc místa nedostal - season 4 a blázinec, byl úplně o něčem jiným. Said to samé - škoda, já bych pro něj stále místo viděl, ale musel by dostat víc prostoru (navíc měl scénku s Jacoben, tu by tam přece nedávali kdyby měl chcípnout) BTW - Hugo s ním (Jacobem) žádnou příhodu neměl ne? :o :o

Zní to trochu bláznivě, ale něco mi říká, že by tvůrci opravdu mohli změnit budoucnost (už se to taky v nějakým seriálu/filmu povedlo) - tvůrci taky většinou nedělají věci jen na efekt - viz Locke je asi opravdu dead
531363
trochu náboženství: Jakou roli má Jacob (Jákob?) v bibli? Už je to dlouho co jsem to četl a věřící nejsem. Kate je na ostrově trochu o ničem, ale mimo ostrov? http://www.zap2it.com/media/photo/2008-12/44270170.jpg za tenhle obleček bych jí odpustil všechno (má ho ve scéně se supermarketem) a celkově mimo ostrov ji miluju, soud i to celý s Aaronem byli skvělý momenty *:+* U Jacka taky musím nesouhlasit, má ho teď možná radši (vlastně od scény u hangáru a před rakví) než Locka, už ví pro co je předurčen a nemotá se okolo jako někteří. Hurley měl pár vtipných scén, ale v téhle sezoně moc prostoru moc místa nedostal - season 4 a blázinec, byl úplně o něčem jiným. Said to samé - škoda, já bych pro něj stále místo viděl, ale musel by dostat víc prostoru (navíc měl scénku s Jacoben, tu by tam přece nedávali kdyby měl chcípnout) BTW - Hugo s ním (Jacobem) žádnou příhodu neměl ne? *:o* *:o* Zní to trochu bláznivě, ale něco mi říká, že by tvůrci opravdu mohli změnit budoucnost (už se to taky v nějakým seriálu/filmu povedlo) - tvůrci taky většinou nedělají věci jen na efekt - viz Locke je asi opravdu dead
Lost spoilery
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se