Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54541 - 54560 Napsat příspěvek

HIMYM

Tak za sebe musím říct, že se mi závěr čtvrté série líbil. Spoiler: souboj s kozou či Marshallovy pokusy přeskočit "k sousedům" neměly chybu. Vtipný byl moment, když přeskakovali zídku, tak jak to vtipně vyřešili s Lilly, kdy místo ní skákala Robin. Inu její křivku se nedají zamaskovat?):D
531742
Tak za sebe musím říct, že se mi závěr čtvrté série líbil. Spoiler: souboj s kozou či Marshallovy pokusy přeskočit "k sousedům" neměly chybu. Vtipný byl moment, když přeskakovali zídku, tak jak to vtipně vyřešili s Lilly, kdy místo ní skákala Robin. Inu její křivku se nedají zamaskovat*?)**:D*
HIMYM
0 0
reagovat
Jinak finále 24 fakt peklo. To jsem si myslel, že horší už ta série být nemůže. Snad už aby tu další radši netočili, než aby to bylo jako tahle.
A HIMYM nic extra díl. Ale líbilo se mi, jak si udělali legraci z toho, že je představitelka Lily těhotná :D
531723
Jinak finále 24 fakt peklo. To jsem si myslel, že horší už ta série být nemůže. Snad už aby tu další radši netočili, než aby to bylo jako tahle. A HIMYM nic extra díl. Ale líbilo se mi, jak si udělali legraci z toho, že je představitelka Lily těhotná :D
0 0
reagovat

Agent Francis :(

Kirk Acevedo announced on his facebook page today that he was "fired" from Fringe. While this is not "officially" official, I have confirmed this with an inside source. Details are scarce at this point, but Kirk is likely another victim of the WB's cost-cutting measures. The move to Canada has caused quite a shake up on the show, with numerous behind-the-scenes people leaving as well.
531722
Kirk Acevedo announced on his facebook page today that he was "fired" from Fringe. While this is not "officially" official, I have confirmed this with an inside source. Details are scarce at this point, but Kirk is likely another victim of the WB's cost-cutting measures. The move to Canada has caused quite a shake up on the show, with numerous behind-the-scenes people leaving as well.
Agent Francis :(
0 0
reagovat
ja to behem jedny z tech pitomejch pauz uplne prestal sleedovat :(
531721
ja to behem jedny z tech pitomejch pauz uplne prestal sleedovat :(
0 0
reagovat
Zajímavé, koukám, že Gossip Girl mánie tady na MZ totálně usnula. Ale jinde čile kvete. Dneska jsem vyslechla tři chlapce, kterak se dohadovali nad posledním dílem...:)
531715
Zajímavé, koukám, že Gossip Girl mánie tady na MZ totálně usnula. Ale jinde čile kvete. Dneska jsem vyslechla tři chlapce, kterak se dohadovali nad posledním dílem...:)
0 0
reagovat

HIMYM

No přiznám se, že jsem čekal více romantiky a možná nějakej velkej cliffhanger, ale i tak to bylo fajn, hlavně goat-fight a "I Mosby him":D
531707
No přiznám se, že jsem čekal více romantiky a možná nějakej velkej cliffhanger, ale i tak to bylo fajn, hlavně goat-fight a "I Mosby him"*:D*
HIMYM
0 0
reagovat
Já už se nemůžu dočkat finále první sezóny Legend of the Seeker. Finále bude velmi zajímavé.
531704
Já už se nemůžu dočkat finále první sezóny Legend of the Seeker. Finále bude velmi zajímavé.
0 0
reagovat

scroochy

Dela,ale flaka to:D. Clovek je zvykly na pravidelnou davku ceskych titulku k serialum a potom musi snaset takovouto liknavost:). Tady jsou treba nektere: link
531703
Dela,ale flaka to*:D*. Clovek je zvykly na pravidelnou davku ceskych titulku k serialum a potom musi snaset takovouto liknavost*:)*. Tady jsou treba nektere: http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/search?tbsl=1&asdp=0&sK=saturday+night+live&sJ=2&sY=&sAKA=1
scroochy
0 0
reagovat

Richard_Fish

Jsem ani nevěděl, že k SNL někdo titulky dělá. :o
531699
Jsem ani nevěděl, že k SNL někdo titulky dělá. *:o*
Richard_Fish
0 0
reagovat
nekde jsem cetl o novych serialech, nejaky, na ktery se tesite? at si udelam obrazek, popr. postnete linky na ukazky, diky :)
531695
nekde jsem cetl o novych serialech, nejaky, na ktery se tesite? at si udelam obrazek, popr. postnete linky na ukazky, diky :)
0 0
reagovat
Nevite nekdo,kde sehnat anglicke titulky k Saturday Night Live s34e20,21 a 22? Mne se podari najit titule tak ke kazdemu tretimu dilu:-. Dik moc
531686
Nevite nekdo,kde sehnat anglicke titulky k Saturday Night Live s34e20,21 a 22? Mne se podari najit titule tak ke kazdemu tretimu dilu*:-*. Dik moc
0 0
reagovat
Tak smallville jedna velikanska nudaaaaa.
531658
Tak smallville jedna velikanska nudaaaaa.
0 0
reagovat
24ka byla taky šílená. Nechci snad už ani vidět, jakého vyznání bude Jack v osmičce. Asi je problém, když má člověk u posledního dílu akčního seriálu pateticky pobrekávat, ale celému tomu se nedá nesmát.
Fakt neuvěřetelnej brajgl všeho najednou. Jsem si po taky nicmoc 23. dílu říkal, co všechno musí v posledním vyřešit a oni to z psokočkovatěli za 20 minut stopáže, aby se pak už jen brečelo/posmívalo/chápalo/nechápalo. Holt to mělo skončit předím než se Tony utrhnul ze řetězu, od té doby to byl jen nějakej přilepenej appendix.
531652
24ka byla taky šílená. Nechci snad už ani vidět, jakého vyznání bude Jack v osmičce. Asi je problém, když má člověk u posledního dílu akčního seriálu pateticky pobrekávat, ale celému tomu se nedá nesmát. Fakt neuvěřetelnej brajgl všeho najednou. Jsem si po taky nicmoc 23. dílu říkal, co všechno musí v posledním vyřešit a oni to z psokočkovatěli za 20 minut stopáže, aby se pak už jen brečelo/posmívalo/chápalo/nechápalo. Holt to mělo skončit předím než se Tony utrhnul ze řetězu, od té doby to byl jen nějakej přilepenej appendix.
0 0
reagovat

Psema

Finále Smallvillu bylo tak špatný, až mi z toho šla hlava kolem.
531651
Finále Smallvillu bylo tak špatný, až mi z toho šla hlava kolem.
Psema
0 0
reagovat

Psema

Pořád je tady epický souboj za zavřenými dveřmi v Heroes:D (aneb utráceli utráceli, až neměli na finále)
531646
Pořád je tady epický souboj za zavřenými dveřmi v Heroes:D (aneb utráceli utráceli, až neměli na finále)
Psema
0 0
reagovat
Nejvíc mdlý finále má Smallville. Tam celej střet s Doomsdayem poslali k čertu během 2 minut. WHAT THE F_CK?:D:-
531645
Nejvíc mdlý finále má Smallville. Tam celej střet s Doomsdayem poslali k čertu během 2 minut. WHAT THE F_CK?*:D**:-*
0 0
reagovat

a4am

S P O I L E R Y
Tak mdly mi to nepripadalo. Jen jsem si malem cvrknul kdyz "to" Robin rekla Barneymu. The Leap byl skvelej, a navic jsme se konecne nekam pohnuli. Se vsema. Jeste bych snad dodal: Welcome back Lily, I missed you
531642
[b]S P O I L E R Y[/b] Tak mdly mi to nepripadalo. Jen jsem si malem cvrknul kdyz "to" Robin rekla Barneymu. The Leap byl skvelej, a navic jsme se konecne nekam pohnuli. Se vsema. Jeste bych snad dodal: Welcome back Lily, I missed you
a4am
0 0
reagovat
HIMYM naprosto normální finále, trochu mdlé. Propastný rozdíl vidím tehdy, když si vzpomenu na minulý díl s kozou a tento. Těšil jsem se, že se alespoň něco vyřeší, ale nakonec se zase přešlapovalo na místě.
531630
HIMYM naprosto normální finále, trochu mdlé. Propastný rozdíl vidím tehdy, když si vzpomenu na minulý díl s kozou a tento. Těšil jsem se, že se alespoň něco vyřeší, ale nakonec se zase přešlapovalo na místě.
0 0
reagovat

Spazz

Už to tu kdysi proběhlo...

On May 15, 2009, Variety reported that ABC has renewed Castle for a second season.
531605
Už to tu kdysi proběhlo... On May 15, 2009, Variety reported that ABC has renewed Castle for a second season.
Spazz
0 0
reagovat
Aaaaa, dop*dele... Co bude s Castlem?? Takhle to přece skončit nemůže!!! :o(
Vypadá to, že druhá sérka by mohla být, tak SNAD... takový konec, kurnik :-
531603
Aaaaa, dop*dele... Co bude s Castlem?? Takhle to přece skončit nemůže!!! :o( Vypadá to, že druhá sérka by mohla být, tak SNAD... takový konec, kurnik *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se