Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54481 - 54500 Napsat příspěvek
Chtěl bych poděkovat North Videu za to, že nejenže zmrvili BSG, ale teď už i Profesionály. S takovým přístupem ať táhnou někam:(:(:-
532320
Chtěl bych poděkovat North Videu za to, že nejenže zmrvili BSG, ale teď už i Profesionály. S takovým přístupem ať táhnou někam*:(**:(**:-*
0 0
reagovat

KarelR

Neeeee. to se me vubec nelibi.proc to delaji?
532281
Neeeee. to se me vubec nelibi.proc to delaji?
KarelR
0 0
reagovat

bender22

Máme. Nebude.
532274
Máme. Nebude.
bender22
0 0
reagovat
Mate nekdo info o dalsi serii life?
532271
Mate nekdo info o dalsi serii life?
0 0
reagovat
Seriály jsou fakt ztráta času.:) Reapera bude škoda.
532261
Seriály jsou fakt ztráta času.*:)* Reapera bude škoda.
0 0
reagovat
Nooooooooooooooooooooooooooo :-:-:-:-:(:(:(

Jdu dupat ;)
532259
Nooooooooooooooooooooooooooo *:-**:-**:-**:-**:(**:(**:(* Jdu dupat *;)*
0 0
reagovat

verbst

Nízka sledovanost, nová série nebude, pokud se nestane nějakej zázrak a fanoušci si nevydupou pokračování. link
532258
Nízka sledovanost, nová série nebude, pokud se nestane nějakej zázrak a fanoušci si nevydupou pokračování. http://geeksofdoom.com/2009/05/21/reaper-canceled-the-cw-decides-it-wants-to-be-just-like-fox-when-it-grows-up/
verbst
0 0
reagovat

Karbous

Oficiální?:(
532257
Oficiální?:(
Karbous
0 0
reagovat
Coze?!
532256
Coze?!
0 0
reagovat

verbst

Bohužel to byl úplně poslední díl. :'(
532255
Bohužel to byl úplně poslední díl. :'(
verbst
0 0
reagovat
Tak Reaper byl dneska ultimatni! Na konci jsem mel az husi kuzi :+
532254
Tak Reaper byl dneska ultimatni! Na konci jsem mel az husi kuzi *:+*
0 0
reagovat
jj, třeba cukrová vata je fajn;)
532084
jj, třeba cukrová vata je fajn*;)*
0 0
reagovat
Není třeba slovo vata vnímat hned pejorativně, protože není vata jako vata. V sitcomu to vždycky bude o té dobré vatě, zatímco třebe ve 24 nebo lost je to prostě vata, která brzdí příběh... Tak teď si jdu vyšťourat uši vatovou tyčkou :D
532073
Není třeba slovo vata vnímat hned pejorativně, protože není vata jako vata. V sitcomu to vždycky bude o té dobré vatě, zatímco třebe ve 24 nebo lost je to prostě vata, která brzdí příběh... Tak teď si jdu vyšťourat uši vatovou tyčkou *:D*
0 0
reagovat
Jestli berete jako vatu to , co se přímo nedotýká matky, tak vata je i vztah Lilly a Marshala s druhé sezóny, zakončené svatbou, skvělá dějová linie. Také vztah Teda a Robin s první a druhé, rovněž super. Na nových sériích jde vidět odcházejicí dech, když si zajimavý vatový materiál vyčerpali a s novým tak zajimavým nepřišli.

Luc44: Králem současného je, lepší sitcom bohužel totiž není:)
532074
Jestli berete jako vatu to , co se přímo nedotýká matky, tak vata je i vztah Lilly a Marshala s druhé sezóny, zakončené svatbou, skvělá dějová linie. Také vztah Teda a Robin s první a druhé, rovněž super. Na nových sériích jde vidět odcházejicí dech, když si zajimavý vatový materiál vyčerpali a s novým tak zajimavým nepřišli. Luc44: Králem současného je, lepší sitcom bohužel totiž není:)
0 0
reagovat
Jinak, vyjádření "je to o ničem" prosím neberte nijak negativně, HIMYM považuju za neohroženého krále současného sitcomu :+
532070
Jinak, vyjádření "je to o ničem" prosím neberte nijak negativně, HIMYM považuju za neohroženého krále současného sitcomu *:+*
0 0
reagovat

Gorecki

Ale jistě, je to o ničem, a s tou vatou jsem se asi vyjádřil špatně. Šlo mi spíš o tom, že ve čtvrté sérii bylo prostě větší procento opravdu slabých dílů, bez kterých bychom se obešli a pokud to mají tvůrci "rozvrhnuté" na osm sérií a už před půlkou jim viditelně dochází dech asi udělali někde chybu...
532069
Ale jistě, je to o ničem, a s tou vatou jsem se asi vyjádřil špatně. Šlo mi spíš o tom, že ve čtvrté sérii bylo prostě větší procento opravdu slabých dílů, bez kterých bychom se obešli a pokud to mají tvůrci "rozvrhnuté" na osm sérií a už před půlkou jim viditelně dochází dech asi udělali někde chybu...
Gorecki
0 0
reagovat

Luc

Priznam sa ze nechapem velmi tu kritiku na "vatovost", imho ten serial je stale "o niecom" a nemusi sa to cele tocit len okolo matky, aj ked sa tak vola:)
Ale to je fakt otazka osobneho vkusu.
532068
Priznam sa ze nechapem velmi tu kritiku na "vatovost", imho ten serial je stale "o niecom" a nemusi sa to cele tocit len okolo matky, aj ked sa tak vola:) Ale to je fakt otazka osobneho vkusu.
Luc
0 0
reagovat

Gorecki

Tak jasně, jen mě to pobavilo :D eru, že můžou mít rozvržený příběh tvůrci lostu na šest sezon, ale u HIMYM mě to rozvržení na osm sezon vyloženě pobavilo hlavně vzhledem k poměrně hodně vytované aktuální sérii ;)
532067
Tak jasně, jen mě to pobavilo *:D* eru, že můžou mít rozvržený příběh tvůrci lostu na šest sezon, ale u HIMYM mě to rozvržení na osm sezon vyloženě pobavilo hlavně vzhledem k poměrně hodně vytované aktuální sérii *;)*
Gorecki
0 0
reagovat

Luc

no snad nie... ak nepovazujes za vyvrcholenie odhalenie matky:)
Ja nie... podla mna matku odhalia na konci dalsej (piatej) serie, potrebuju dobry cliffhanger aby im odklepli dalsie sezony a 6., 7., 8. seria bude o tom, ako sa davali dokopy. Aj ked vies ze tak nakoniec skoncia (to vies predsa v kazdom romantickom filme:), zaujimava (snad) bude ta cesta.
532066
no snad nie... ak nepovazujes za vyvrcholenie odhalenie matky:) Ja nie... podla mna matku odhalia na konci dalsej (piatej) serie, potrebuju dobry cliffhanger aby im odklepli dalsie sezony a 6., 7., 8. seria bude o tom, ako sa davali dokopy. Aj ked vies ze tak nakoniec skoncia (to vies predsa v kazdom romantickom filme:), zaujimava (snad) bude ta cesta.
Luc
0 0
reagovat
Wow, oni maji ten příběh rozvrhnutý, jakože
první sérka: Ted začne vyprávět, jak potkal jejich matku
druhá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it....
třetí sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it....
čtvrtá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it....
pátá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it....
šestá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it....
sedmá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it....
osmá sérka: wait for it, wait for it: MATKA!
532064
Wow, oni maji ten příběh rozvrhnutý, jakože první sérka: Ted začne vyprávět, jak potkal jejich matku druhá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it.... třetí sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it.... čtvrtá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it.... pátá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it.... šestá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it.... sedmá sérka: pokračuje, odhalení matky - wait for it.... osmá sérka: wait for it, wait for it: MATKA!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se