Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54181 - 54200 Napsat příspěvek

duro

Hlavně že se to tady snažíme neprovařit :D
536680
Hlavně že se to tady snažíme neprovařit *:D*
duro
0 0
reagovat
Sp!der-bite: TB trha na HBOcku vsechny rekordy ( link cisla posledniho dilu). Ad Eric.. on byl celkove ten dil narvany bozima scenama az k prasknuti :+:+
536683
Sp!der-bite: TB trha na HBOcku vsechny rekordy ( http://tvbythenumbers.com/2009/08/11/true-blood-sets-another-series-high-with-4-4-million-viewers/24617 cisla posledniho dilu). Ad Eric.. on byl celkove ten dil narvany bozima scenama az k prasknuti *:+**:+*
0 0
reagovat

TB 2/8

Pridávam sa, fór s večným panenstvom je božský, to asi ešte nikomu nenapadlo.
536674
Pridávam sa, fór s večným panenstvom je božský, to asi ešte nikomu nenapadlo.
TB 2/8
0 0
reagovat
Hlavně True Blood je jeden z mála seriálů, který běžej takhle mimo seriálovou sezónu, konec konců dobrej tah... :)
Btw. nějak jsem opomenul z posledního dílu zmínit Erica, ten jeho nevinej pohled a hlásek neměl chybu :D
536679
Hlavně True Blood je jeden z mála seriálů, který běžej takhle mimo seriálovou sezónu, konec konců dobrej tah... *:)* Btw. nějak jsem opomenul z posledního dílu zmínit Erica, ten jeho nevinej pohled a hlásek neměl chybu *:D*
0 0
reagovat
A jo, True Blood jsem úplně opomenul?)
536678
A jo, True Blood jsem úplně opomenul*?)*
0 0
reagovat

sohaj

True Blood & Buffy fórum bych prosil :D
536677
True Blood & Buffy fórum bych prosil *:D*
sohaj
0 0
reagovat
sohaj: A tak, řešíme tady ještě True Blood, že jo. To všudypřítomný Stmívání je potřeba vyvážit debatama o peckoidních upírskejch záležitostech.
536676
sohaj: A tak, řešíme tady ještě True Blood, že jo. To všudypřítomný Stmívání je potřeba vyvážit debatama o peckoidních upírskejch záležitostech.
0 0
reagovat
Zdá se, že se z tohoto fóra stalo aspoň na léto fórum "Buffy" :D
536675
Zdá se, že se z tohoto fóra stalo aspoň na léto fórum "Buffy" *:D*
0 0
reagovat

KarelR

:D práce a manželka, Karle, to jsou radosti ;)
Nejhorší je, že jsem na tom závislej a budu mít zas absťák, až to dojedu... njn, dám si jednu na dobrou noc :+
536673
*:D* práce a manželka, Karle, to jsou radosti *;)* Nejhorší je, že jsem na tom závislej a budu mít zas absťák, až to dojedu... njn, dám si jednu na dobrou noc *:+*
KarelR
0 0
reagovat

Luc44

Chceš říct, že až vyrosteme, budou nás čekat ještě jiný povinnosti než práce a manželka? Damn it! :D

Jinak šestá sérka je moje asi neoblíbenějí a díl s fast-foodem (a Buffy a Spikem v uličce) je neskutečná depka. Sedmá série je zas imho obdivuhodně vyvážená ve všech směrech (ač taky krutá) a má nej záporáka seriálu (okamžitě poznáš, koho myslím :).
536671
Chceš říct, že až vyrosteme, budou nás čekat ještě jiný povinnosti než práce a manželka? Damn it! *:D* Jinak šestá sérka je moje asi neoblíbenějí a díl s fast-foodem (a Buffy a Spikem v uličce) je neskutečná depka. Sedmá série je zas imho obdivuhodně vyvážená ve všech směrech (ač taky krutá) a má nej záporáka seriálu (okamžitě poznáš, koho myslím :).
Luc44
0 0
reagovat

Buffy okénko

6 sezona: dá se to celé vyjádřit jediným slovem: depresivní. Jako wow, po pětce dalš vyníkající sérka a velký kus temnější a depresivnější. Ten seriál se během dvou sezon dostal úplně někam jinam. Opustil školní škamna a vyrazil do reálného života... První čtyři sérky byly taková srandička na odpoledne na Nově, ale tohle se fakt povedlo - prime time material :+ Jen člověk lituje že Whedon nedostal šanci pokračovat ve Firefly... a má radost, že odklepli druhou sérku Dollhouse :+
btw. poslední sérka za pět dní! než se tu vytasí jedinci, co čučí 24/7, musím k tomu ještě stihnou práci, manželku a další povinnosti ;)
536670
6 sezona: dá se to celé vyjádřit jediným slovem: depresivní. Jako wow, po pětce dalš vyníkající sérka a velký kus temnější a depresivnější. Ten seriál se během dvou sezon dostal úplně někam jinam. Opustil školní škamna a vyrazil do reálného života... První čtyři sérky byly taková srandička na odpoledne na Nově, ale tohle se fakt povedlo - prime time material *:+* Jen člověk lituje že Whedon nedostal šanci pokračovat ve Firefly... a má radost, že odklepli druhou sérku Dollhouse *:+* btw. poslední sérka za pět dní! než se tu vytasí jedinci, co čučí 24/7, musím k tomu ještě stihnou práci, manželku a další povinnosti *;)*
Buffy okénko
0 0
reagovat
Ja ukazky nesleduju, ani nazvy dilu nevim (protoze na zacatku dilu proste nejsou napsane), takze pro me to cliffhanger je dost velky.
536661
Ja ukazky nesleduju, ani nazvy dilu nevim (protoze na zacatku dilu proste nejsou napsane), takze pro me to cliffhanger je dost velky.
0 0
reagovat
crimson_moon: jelikož ten gigantický cliffhanger prozrazují už v ukázce na příští díl, tak to tak horké není. A docela divný pojmenovat díl po něčem, co je jen v posledních 10 sekundách.

p.s. : ty si vážně myslíš, že je náš svět normální? link ;))
536660
crimson_moon: jelikož ten gigantický cliffhanger prozrazují už v ukázce na příští díl, tak to tak horké není. A docela divný pojmenovat díl po něčem, co je jen v posledních 10 sekundách. p.s. : ty si vážně myslíš, že je náš svět normální? http://www.youtube.com/watch?v=Btf2SwUa8IY&feature=channel_page ;))
0 0
reagovat
link uz jsem ji nasel. A poslednich x komentaru pod tim ma souvislost s True Blood :D
536653
http://www.youtube.com/watch?v=AWtZ1TqMq4g uz jsem ji nasel. A poslednich x komentaru pod tim ma souvislost s True Blood *:D*
0 0
reagovat
BTW How exactly does one sodomize a pine tree? :D
536652
BTW How exactly does one sodomize a pine tree? *:D*
0 0
reagovat
Tak to byl solidni masakr. Skvely dil zakonceny gigancickym cliffhangerem.. a ta hudba u titulku :D:+
536651
Tak to byl solidni masakr. Skvely dil zakonceny gigancickym cliffhangerem.. a ta hudba u titulku *:D**:+*
0 0
reagovat

Spoiler

Kostěj: Spíš byla překvapená z krve někoho jiného než obyčejného člověka a ztratila pozornost ;)
536631
Kostěj: Spíš byla překvapená z krve někoho jiného než obyčejného člověka a ztratila pozornost *;)*
Spoiler
0 0
reagovat
sakra to je spoilerů:)
536628
sakra to je spoilerů:)
0 0
reagovat
Zajímalo by mě jenom, jak je možné, že Bill z ničeho nic bez problémů naložil Loreeně pár facek televizí, když ho tam předtím dva dny v kuse držela. Že by krev telepatů měla nějaké upírské-schopnost-dočasně-neutralizující účinky?
536625
Zajímalo by mě jenom, jak je možné, že Bill z ničeho nic bez problémů naložil Loreeně pár facek televizí, když ho tam předtím dva dny v kuse držela. Že by krev telepatů měla nějaké upírské-schopnost-dočasně-neutralizující účinky?
0 0
reagovat
Vždyť to zas tak hrozné nebylo... vzhledem k tomu, kolik hektolitrů krve se průměrně vyskytuje v jednom dílu. :) Navíc s ničím hnusnějším, než zkolíkovaným upírem přijít nemůžou. :) Jinak fajn díl, Godric je sympaťák a ta otravná upírka snad už zmizí. :)
536623
Vždyť to zas tak hrozné nebylo... vzhledem k tomu, kolik hektolitrů krve se průměrně vyskytuje v jednom dílu. :) Navíc s ničím hnusnějším, než zkolíkovaným upírem přijít nemůžou. :) Jinak fajn díl, Godric je sympaťák a ta otravná upírka snad už zmizí. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se